جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
Hogwarts مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

آخرین گروه‌بندی‌ها

كلاس آموزش موسیقی جادویی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: **كلاس آموزش موسيقي جادويي**
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام به پروفسور هنر پرور هاگوارتز که بی شک فقط ایشان در این زمانه هنر را درک میکنند و بس...!
و اما تکالیف:
1)فیلوتونیو این ساز را از صدای باد که در نی ها میپیچید الهام گرفت.باد در نی هایی که در ان زمان جادوگرها مغرشان را برای مصارف پزشکی جادوگری در می اوردند و انها را خالی در طبیعت پخش میکردند میپیچید و اهنگی محزون ایجاد میکرد.فیلوتونیو در واقع تنها با یک طلسم فریب دهنده و با سوراخ کردن نی این اوازهایی که با نی تولید میشوند را ایجاد کرد.
2)طی تحقیقات من مضارب اولیه را مضروبینسولاک در قرن 17 ق.م(قبل از میلاد مرلین) اختراع کرد که در ان زمان جادوگران بی ذوق وسیله او را برای گرم کردن خود اتش زدند.بهمین دلیل نام او بجز در کتب بسیار معتبر هنر شناسی در هیچ جای دیگر نیامده است.البته بعدها نبیره اش خانم مرضامبیک این وسیله را ترویج داد.
در مورد سوال 3 چون من دوربینم را بهمراه نیاورم از ارسال عکس معذورم...
با احترام
A.M

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
ارسال شده در: چهارشنبه 10 اسفند 1384 15:27
نمایش جزئیات
آفلاین
یه شعر از خودم گفته ام:

(( نقاب سبز رنگ ))

من از کدوم دیارم...که مثل شما نیستم
مثل تگرگ و بادم... مثل نفرینه مرگم..

من با نقابی سبز رنگ روی غمامو بستم..
با نقابی سیه(siah) روی چشامو بستم...

از عطرو از طراوت از آشتی به دورم...
من از شما بدورم از یک دیاره دیگه ام...

اما روزی این نقاب از رو چشم من میفته...
چهره ی غمگینمو نشونه جهان میده...

دکلمه:
_اما روزی این نقاب از رو چشم من میفته..دنیای حقیقی ام رو
نشونه انسان ها میده...

من از شما بدورم از یک دیار دیگم....
که از شما جدا ام...
مثل تگرگ سردم...

من از کدوم دیارم...انگار که گله دارم....
-------------
نمایشنامه:
و آقا دزیره بعد از خوندنه این شعر گریه ی همه رو در میاره. .. حتی آوریل:
-ای جونت بخوشکه دختر...این دیگه چی بود
دزیره:
- ای بابا مگه بد بود.؟.. .
...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 اسفند 1384 12:32
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه هفتم
-:خب بچه ها همه حاضرین؟ 1....2.....5!!
نمای اولیه : بچه ها به همراه آوریل یه دایره عظیمی رو بوجود اوردن و در وسط اونا یه دیگ آبی رنگ به چشو میخوره، آوریل انگشتش رو نزدیک دیگ میبره و همه این حرکت رو تکرار میکنن، لمس کردن دیگ همانا و غیب شدن به طور دسته جمعی و ظاهر شدن در مکان دیگر همانا!!
نمای ثانویه : بچه ها روبروی ساختمان عظیمی که به کاخ شباهت عجیبی داره ولو شدن، البته علت این حرکت ضایع اینه که اونا از پورت کی استفاده کردن و به اونجا اومدن، روی سردر این کاخ نوشته "موزه بین المللی لوازم موسیقی لندن" به چشم میخوره و همه این اتفاقات نشان دهنده انیه که بچه ها به موزه اومدن.
آوریل از سر جاش بلند میشه و بچه ها رو میشمره : 1، 2، 3، ....، 24، 25، 26،....، اینم سی و دو!! خب همه هستن، میریم داخل موزه!!
همه با صف وارد موزه میشن، مکانی که ارتفاع سقفش 20 متره و دیوارای سفیدی داره و پر از ستونهای گچ کاری شده است، زیبایی چشم گیری در این موزه به چشم میخوره و بچه ها به سمت اولین راهرو میرن که در اون انواع و اقسام فلوتها به چشم میخوره.
آوریل : بچه ها، خوب به این فلوت نگاه کنین، این اولین فلوت ساخته شده در جهانه، این فلوت توسط جادوگر بزرگ ، فیلوتو نوویچ، 2400 سال قبل از میلاد مرلین ساخته شده و اسم فلوت هم همونطور که میبینین از اسم این جادوگر بزرگ اومده، خب میریم سراغ این یکی فلوت، این اثر بزرگ قرنه!! نگاه کنین، به چه زیبایی درست شده، این توسط فلوت ساز مخصوص مرلین درست شده!! واقعا آدم میمونه که اینا چطور تونستن یه همچین چیزای قشنگی درست کنن.....
هلگا : پروفسور، مگه نگفتین اثر بزرگ قرن؟ مرلین که برای 10 قرن پیشه!!
آوریل : تو چه میفهمی من چی میگم؟ همینکه گفتم درسته درست بود!! بله، داشتم میگفتم، اینم پیشرفته ترین فلوته، همونطور که میبینین فقط کافیه ریتم آهنگ رو بهش بدین تا خودش براتون آهنگ رو بزنه و هیچ نیازی به استفاده از انگشت نیست و فقط باید توش بدمی!!
حالا میریم سراغ قسمت دیگه ای، بچه ها همه از این طرف!!
آوریل بچه ها رو از اون راهرو خارج میکنه و به راهروی دیگه ای میرن که توش پر از انواع مضرابه!!
آوریل به سمت مضرابی میره که 4 برابر هیکل خودشه و اونو به طور کامل به بچه ها نشون میده : بچه ها ببینین اینو، این مضراب جد بزرگ گراپه، این فرد که هیکل خیلی بزرگی داشت مجبور بود برای خودش یه مضراب داشته باشه که بتونه راحت از گیتار استفاده کنه و چون مضرابهای اون زمان براش زیادی کوچیک بودن، این مضراب رو سفارش داده باش بسازن، و همینطور که میبینین از لحاظ اندازه بی نظیره!! در هیچ کجای این دنیای بزرگ یه همچین چیزه عظیمی ساخته نشده!!
و حالا این یکی مضراب، استثنایی ترین مضراب جهان!! ساخته شده از تعداد 500 تا پر ققنوس که به صورت الیاف فشرده و در هم فرو رفته ان و این مضراب زیبا رو بوجود اوردن، مضرابش خیلی خیلی نرمه!! و قیمتش واقعا زیاده، در جهان فقط 2تا از این وجود داره، یکیش اینجاس و اون یکیش هم دست ققیه خودمونه که ازش به عنوان گنج خانوادگی نگهداری میشه......
خب بچه ها، تکلیفتون رو میدم و شما هم 5 دقیقه وقت دارین تحقیقاتتون رو انجام بدین :
1- فیلوتو نوویچ چگونه موفق به ساخت فلوت شد؟ (10 امتیاز)
2- اولین مضراب جهان توسط چه کسی و چگونه تولید شد؟ (10 امتیاز)
3- عکسی از فلوت فیلوتو نوویچ و مضراب ققنوس تهیه کنید. (10 امتیاز)

امتیازات :
دویل : خب، فکر میکنم اولین بار بود که شعر گفتی، برای اولین بار نسبتا خوب بود، البته یه سری اشکالات هم داشت برای همین بهت 15 امتیاز میدم.
ایدل مالفوی : شعر قشنگیه، خیلی قشنگ، مطمئنم در این زمینه موفق میشی، ولی نکته اینه که اینجا باید طنز بنویسی، ولی چون خیلی قشنگ بود بهت 15 امتیاز رو میدم.

ریونکلاو : 15امتیاز
اسلیترین : 15امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آوریل در 1384/12/10 20:00:26
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 16:40
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت پروفسور هنرمند هاگوارتز
شعری در نظر گرفتم منتها اگه تونستید ادامه اش دهید تا من هم از این عذاب بیرون بیایم....
همه جا پر از سکوت شیشه ای
همه در تلاش یاری کسی
همه بی ریا بدنبال کمک
رنگ امید در دل شده حک
با تحمل وجود مرگ و جنگ
مشت گشتند بروی هرچه ننگ
..........
امیدوارم از شعرم خوشتان بیاید گرچه طنز نیست اما بنظرم رسید بهتره در این کلاس مطرحش کنم.
با احترام
A.M

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور قا هر چی زور زدم شعر گفتنم نیومد اینم هیچی اسم شعر اینه : دو دوست که همیشه و همه جا با همن و هیچ وقت همدیگرو ترک نمی کنن
:
اتل متل خرگوشه
دوست شده اون تازگیا با موشه
کودوم موش ؟
همون که گردو های باغو خورده
برای خرگوش ناز
کلم و هویج آوردهتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دویل در 1384/12/8 18:21:15
ارسال شده در: چهارشنبه 3 اسفند 1384 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ششم
***روز قبل از کلاس، دهکده هاگزمید***
پوپ....شترق....گوپس......بوقی...آی کمرم......بوق منش!!
تعداد بسی در زیادی صدای مشکوک به گوش میرسه ولی چیزی به جز رنگ سیاه دیده نمیشه، صدای تلقی میاد و دریچه دوربین کنار میره و اینبار صدا با تصویر پخش میشه :
پوپ....آوریل روی کپه ای هیزم که روی کمر فرد معلوم الحالی قرار دارن فرود میاد، شترق.....هیزمها میشکنن، گوپس......فرد با آوریل محکم به زمین میخورن....
فرد معلوم الحال هیزم به پشت : بوقی.....آی کمرم....بوق منش!!
آوریل تند از روی زمین بلند میشه و نگاهی به اون فرد هیزم به پشت میندازه و زود میگه ببخشید و پاشو میذاره رو کمر اون فلک زده و بدو بدو به سمت کارخونه چکش سازی میره......در فاصله دور هنوز صدای فرد هیزم به پشت میاد و صداش تا خوابگاه مدیرا هم میرسه، فردی اونجا از خواب میپره و داد میزنه : کرام، زود شناسایی ش کن و به سرعت بلاکش کن، همین حالا!!
کرام بدبخت، فرد بیچاره بینوا رو شناسایی کرده و اونو بلاک میکنه، فرد از روی کره زمین محو میشه!!
***در کارخانه***
آورل سفارش چکش رو داده و میخواد بره بیرون، ناگهان از مکانی مشکوک، جسمی مشکوکتر با صدای فوق مشکوک میاد و محکم میخوره به پس کله آوریل، آوریل میفته روی زمین و صدای قهقهه فضا رو پر میکنه.....
بعد از 2ساعت آوریل بهوش میاد، پشت سیرش به طرز خوفی باد کرده..... از جاش بلند میشه و لباساش رو میترکونه، چشمش به یه چکش از ریخت افتاده میفته، بیخیالش میشه و همراه با قر کمر و خوندن آوازهای زیر لبی نظیر : زاخی زاخی دلم برات تنگه از کارخونه بیرون میاد و میره به هاگوارتز!!
***کلاس موسیقی جادویی***
آوریل برای اولین بار به موقع و با 1دقیقه تاخیر وارد کلاس میشه، اکثر بچه های ترم قبلی بعلاوه یه سری از بچه های جدید سر کلاسش نشستن و مشتاق فراگیری علم و دانشن....
آوریل : سلام به روی ماهتون، چطوره احوالاتتون؟ خوبید خوشید سلامتید؟ چرا بی زاخی اومدید؟
همه با تعجب نگاهی به هم میکنن و یکی میپرسه : پروفسور، چرا پشت سرتون باد کرده؟
آوریل دستی به پشت سرش میکشه و جیغ بلندی از درد میزنه : ااااا.....نمیدونم......
آوریل : خب، یکی بیاد اینجا امتیازا رو بنویسه، هووم.....بیا از دختر زیبا، نه با دوستت خودت تنها.....
یکی از بچه های جدید : این همیشه اینجوری حرف میزنه؟ یعنی همیشه از این شعرای چپ اندر قیچی میخونه؟
شاگرد قدیمی : نه واله.....نمیدونم امروز چشه.....حتما سرش به یه جایی خورده که هم درد میکنه هم به مغزش آسیب رسونده.
پای تخته :

پاسخ سوالات امتحان :

1- کدام کشور زیر با چند سیمه شدن گیتار مخالف بود؟چرا؟
الف) عربستان، زیرا تیر و کمان بیشتر از یک سیم ندارد.
ب) آنگولا، چون نواختن چند سیم خیلی سختتر از یه سیم بود و برای آدمهای آیکیویی مثه اونا واقعا دشوار بود.
ج) انگلیس، چون بزرگترین مستکبر و آستکباریس بود. @
د) آمریکا، چون آمریکا در همه حال مخالف همه چیزه.
ه) ایتالیا، محض ارا !!!!

2- کدام یک از موارد زیر همخانواده های گیتار در قرن 15 بوده است؟
الف) گیتار، گیتارا، گیوتین، گی
ب) گیتار، گیتارا، گیترنه، گیوتین@
ج) گی، گیترنه، گیتارا، گیوتین
د) گی، گیو، گیتار، گانتی
ه) گی ترن، گیطار، گی پیما،گی تی

3- در کدام قرن نواختن بوسیله بینی و ریش منسوخ شد؟
الف)15
ب) 14
ج) 21
د) @16
ه) 14و15و16

4- در قرن 18 برای سیمهای گیتار جه اتفاقی افتاد؟
الف) 6 کر به 100 کر تبدیل شد
ب) تعداد سیمها دوبرابر شد
ج) جنس سیمها عوض شد
د) هیچ تغییر رخ نداد
ه) 5 کر به 6 کر تغییر کرد@

5- پادشاده قرن 15 که به گراپها کمک کرد چه کسی بود؟
الف) جد بن لادن@
ب) جد لاوین
ج) جد گراپ
د) پدر جد بن لادن
ه) جد صدام

6- اگه من متولد 1950 باشم (که نیستم) در چه سنی میتونستم از گیتار استفاده کنم؟.
الف)21
ب)17
ج)18
د)19 @
ه)20

7- ترتیب صداهای درست شده توسط گوشکوب از بم به زیر کدام است؟
الف) گوپ......گروپ......گومپ.......گروپس.......گوپس.........اوتس......ایتس
ب) گوپ……..گروپ….گومپ……گوپس…….گروپس…….اوتس……ایتس……...@
ج) گوپ.....گروپ......گومپس......گروپس.......گوپس.....اوتس.....ایتس....
د) گوپ.....گرومپ......گرومپس.......گروپس........گیپس.....ایتس....اوتس.....
ه) گروپ.......گریپ.......گریپس.....گوپس......اوتس.....ایتس......چیکس.....

8- در کنسرت نتیجه جد سرژ تانکیان کوچکریت عضو گروه چی کسی بود؟
الف)پسر نتیجه جد گراپ، نوه نتیجه جد گراپ، نتیجه نتیجه جد گراپ،
ب) و پسر نتیجه نتیجه جد گراپ2
ج) نوه نتیجه نتیجه جد گراپ
د) نوه نتیجه گراپ
ه) نتیجه نوه نوه گراپ

***سوال های خارج از جلسات***
9- کدام آهنگ برای گروه سیمپل پلن نیست؟
untitledالف)
Shut upب)
Welcome to his lifeج) @
perfectد)
addictedه)

10- آهنگ های زیر برای کدام خواننده ها هستند؟ (نام هریک را بنویسید)
Fort miner - Believe me
Tatu - Friend or foe
Metallica - Nothing else matter
Avril lavigne - take me away
Metafix - Big city life

تنها کسی که جواب ها رو فرستاد دویل بود، ازش تشکر میکنم از 9سوال اول سوال 6 رو جواب نداده بود و بقیه درست بودن، پس میشه 8*2 یعنی 16 امتیاز، سوال 10 هم فقط آهنگ آوریل رو میدونست که بهش 2 امتیاز داده میشه یعنی در مجموع 18 امتیاز.
ریونکلاو : 18 امتیاز

آوریل : خب بچه های مهربون......بهتره بریم سر درسمون
امروز میخوایم که شعر بگیم.......از اون قشنگتراش بگیم
ملت کلاس مطمئن میشن که سر آوریل به جایی برخورد داشته!!
آوریل : من خودم شعری میگم، شما تکلیف بعدا بدین :
کزت(kozet)* بیا دلم برات تنگه......چشمای کزت چه خوشرنگه......تو لپات دونه ی انّاره.......عشق منی کزیه (Kozi E) دردونه.......بیا کزت با هم بریم خونه......خونه کجاس؟ تو زعفرانیّه.....یاد اون روز که جردن بودیم.......تو پریدی جلوی اون خونه....
در حینی که آوریل داشت انواع و اقسام شعرای چرت و پرت رو با حرکت کمر دنبال میکرد یکی از بچه ها میره دنبال مدیر مدرسه.....
آوریل : یه کار بهتر بچه ها، بیاین بهتون رقص عربی یاد بدم انقد خوبه..شما هیکلت برای اینکار خیلی خوبه....یه خورده تنت رو شل بدیا خودش درست میشه.......
پسر بیچاره از ترسش از کلاس میذاره میره!!
چند دقیقه بعد کوییرل وارد کلاس میشه، آوریل میاد تا به کوییرل شعر یاد بده که کوییرل با چکشی محکم بر سر اوریل میزنه تا آوریل دست از دیوونه بازی برداره.....از آوریل فقط یه تکلیف میمونه : برای جلسه بعد یه شعر خوب و در عین حال خنده دار بنویسید، اگه عالی باشه ممکنه 30 امتیاز کامل رو بگیرین و گرنه این اتفاق نمیفته!!
کزت kozet شخصیت دختر محبوب آوریل با شمه بر روی ک و کسره بر روی ز، شخصیتی که در همه جا یار و یاور آوریله و هیچ کسی هم اونو نمیشناسه مگر خود آوریل،معمولا دیده نمیشه مگه اینکه آوریل بهش بگه، یگانه کمک کننده ساحره ها در همه جا!! برای اطلاعات بیشتر به پستهای اینده من که در اونها کزت شخصیت مهمی رو ایفا میکنه مراجعه کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 بهمن 1384 12:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نکته ای رو لازم دیدم خدمت همه عرض کنم:

به طرز فوق العاده مشکوک و مبهمی پستایی که شما برای جواب سوالات بای بنده فرستادین پاک شدن!! بله ممکنه باور نکنین ولی متاسفانه این اتفاق افتاده، و بنده هیچ کاری نمیتونم بکنم جز اینکه خواهش کنم جوابا رو دوباره بفرستین!!

تا چهارشنبه وقت دارین.......با تشکر، پروفسور آ.لاوین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 15:05
نمایش جزئیات
آفلاین
هوکی: شعرت بد نبود، خوب بود، ولی همونطور که گفتی فقط به ذهنت رسید و نوشتی و روش زیاد کار نکردی پس 10 امتیاز، و برای سوال هم که غلط جواب دادی
هوکی 10 امتیاز

هلگا : شعرت خوب بود آفرین، فقط گوشکوب نبود توش چرا؟ و مصراع اول باید میگفات ج ا د و گ ر نه ج ا د و گ ر ا ن. به هرحال 13 امتیاز بهش میدم، و برای سوال هم غلط جواب دادی
هلگا هافلپاف 13 امتیاز

حلسه پنجم :

****کلاس آموزش موسیقی جادویی****
کلاس را وزوز و ویزویز و وزویز و ویزوز زنبورها فرا گرفته.......همینجوری ویزو......ویزویز....ویــــــــــــــز.........بله....اینها دانش آموزان کلاسند که از تعطیلی جلسه قبل و درواقع علاف شدن ناراحتن.
الستور : اخه من نمیفهمم، وقتی نمیتونه خوب مگه مجبوره بیاد درس بده؟ نگاه کن جدی جدی زد 2 ساعت مارو حروم کرد.
مایکل : اصلا معلوم نیس کجا بوده، لاقل میگفت که نمیاد....
هرمیون : اگه گفته بود من میتونستم اون 2ساعت بشینم راحته راحت درس بخونم و خودمو واسه کلاس بعدی آماده کنم.......
ملت کلاس:
مایکل : امیدوارم که مرده باشه.....
در کلاس در همین لحظه باز میشه.
آوریل : کی مرده باشه مایکل؟
مایکل : ها؟.....آها دارم این دامبی رو میگم که به شما گیره بیخود میده.
آوریل : آها اگه از اون لحاظه مساله ای نیس منم پشتتم.....
الستور : از شما بعیده که پشت یه نفر باشین، این کارا مخصوص بنده اس، شما امر کنین بنده پشت هر کی بگین میرم.
آوریل : نخیر، لازم نکرده تو با اون فکره 100% منحرفت پشته یکی باشی، خب بچه ها، ببخشید که جلسه قبل نیومدم، البته دلیلش کاملا موجه بود و به هرحال من نمیتونستم بیام.
هلگا : خب بعله دیگه، باعث شدین ما هم از درس و زندگی بیفتیم.
آوریل یه نگاه سردی به هلگا کرد : دلیل من خیلی مهمتر از این بود که شماها بخواین از درس بیفتین، دقیقا دوشنبه شب والده مورت به خانواده من حمله کرد و 8 خواهر و 10 برادر منو با ننه بابام کشت.....فکر میکنم این مهمترین و بالاترین دلیلیه که میشه یه کلاس رو براش تعطیل کرد....
ملت کلاس :
هلگا : اهم...ببخشید، منظوری نداشتم......الانم از طرف همه بهتون تسلیت میگم، ایشالا غم آخرتون باشه....
آوریل : مرسی در هرحال من دیگه ناراحت نیستم چون با عضو شدنم توی محفل میتونم انتقامم رو بگیرم، تازه من مجهول الپدرم.....احتمالا یه 7-8-10 تا خواهر برادر دیگه جاهای دیگه دارم که خودمم خبر ندارم .....خب حالا این جلسه میخوام ازتون یه امتحان بگیرم ببینم در چه سطحی هستین یعنی بعد از 5 جلسه چی یاد گرفتین......
هرمیون : مــــــــــــــــــــا؟؟؟ شما نگفته بودین.....
آوریل : عیبی نداره، سوالا آسونن نخونده بلدین جواب بدین (جوابای مزخرف و احمقانه معلما وقتی یه امتحان ناگهانی بدون اطلاع قبلی میگیرن)
ملت کلاس دوباره شروع به وزوز میکنن.
آوریل : بفرمایین اینم سوالا.......تا آخر همین ساعت هم وقت دارین.....جوابا رو با جغد (پیام شخصی) برام بفرستین:

1- کدام کشور زیر با چند سیمه شدن گیتار مخالف بود؟چرا؟
الف) عربستان، زیرا تیر و کمان بیشتر از یک سیم ندارد.
ب) آنگولا، چون نواختن چند سیم خیلی سختتر از یه سیم بود و برای آدمهای آیکیویی مثه اونا واقعا دشوار بود.
ج) انگلیس، چون بزرگترین مستکبر و آستکباریس بود.
د) آمریکا، چون آمریکا در همه حال مخالف همه چیزه.
ه) ایتالیا، محض ارا !!!!

2- کدام یک از موارد زیر همخانواده های گیتار در قرن 15 بوده است؟
الف) گیتار، گیتارا، گیوتین، گی
ب) گیتار، گیتارا، گیترنه، گیوتین
ج) گی، گیترنه، گیتارا، گیوتین
د) گی، گیو، گیتار، گانتی
ه) گی ترن، گیطار، گی پیما،گی تی

3- در کدام قرن نواختن بوسیله بینی و ریش منسوخ شد؟
الف)15
ب) 14
ج) 21
د) 16
ه) 14و15و16

4- در قرن 18 برای سیمهای گیتار جه اتفاقی افتاد؟
الف) 6 کر به 100 کر تبدیل شد
ب) تعداد سیمها دوبرابر شد
ج) جنس سیمها عوض شد
د) هیچ تغییر رخ نداد
ه) 5 کر به 6 کر تغییر کرد

5- پادشاده قرن 15 که به گراپها کمک کرد چه کسی بود؟
الف) جد بن لادن
ب) جد لاوین
ج) جد گراپ
د) پدر جد بن لادن
ه) جد صدام

6- اگه من متولد 1950 باشم (که نیستم) در چه سنی میتونستم از گیتار استفاده کنم؟.
الف)21
ب)17
ج)18
د)19
ه)20

7- ترتیب صداهای درست شده توسط گوشکوب از بم به زیر کدام است؟
الف) گوپ......گروپ......گومپ.......گروپس.......گوپس.........اوتس......ایتس
ب) گوپ……..گروپ….گومپ……گوپس…….گروپس…….اوتس……ایتس……...
ج) گوپ.....گروپ......گومپس......گروپس.......گوپس.....اوتس.....ایتس....
د) گوپ.....گرومپ......گرومپس.......گروپس........گیپس.....ایتس....اوتس.....
ه) گروپ.......گریپ.......گریپس.....گوپس......اوتس.....ایتس......چیکس.....

8- در کنسرت نتیجه جد سرژ تانکیان کوچکریت عضو گروه چی کسی بود؟
الف)پسر نتیجه جد گراپ، نوه نتیجه جد گراپ، نتیجه نتیجه جد گراپ،
ب) و پسر نتیجه نتیجه جد گراپ
ج) نوه نتیجه نتیجه جد گراپ
د) نوه نتیجه گراپ
ه) نتیجه نوه نوه گراپ

***سوال های خارج از جلسات***
9- کدام آهنگ برای گروه سیمپل پلن نیست؟
الف) untitled
ب) Shut up
ج) Welcome to his life
د) perfect
ه) addicted

10- آهنگ های زیر برای کدام خواننده ها هستند؟ (نام هریک را بنویسید)
الف) believe me
ب)Friend or foe
ج) Nothing else matter
د)Take me away
ه) Big city life

جواب به 9 سوال اول هریک 2 امتیاز، درصورت غلط بودن -1 امتیاز از مثبت ها کم میشود، سوال آخر هر مورد 2 امتیاز. در صورت غلط بودن امتیازی کم نمیشود.

اگر جوابا اینجا داده شود امتیاز منفی به گروهتان تعلق میگیرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

يه شعر با گوشكوب:

ما همه ج ا د و گ ر ا ن جادوگر هستيم
همگي د ي و الف و نون هه ديوانه هستيم
ما همه جادوگران جادوگران مظهر نيروي جوانيم
از شير نترسيم كه خود شير ژيانيم
ما همه جادوگران جادوگران لاوين پرستيم!
از عشق همينه كه الان اينجا نشستيم!
اينيييم آنيييم...چنينيم و چنانيم..
ما همه جادوگران جادوگران جادوگرانيم!

كنسرت جد سرژ تانكيان شامل چند نفر بود؟

كنسرت شامل جد اندر جد گراوپي در نقش نوازنده گيتار!
جد اندر جد سرژ تانكيان در نقش خواننده!
جداند جد اند جد لاوين در نقش خواننده!
خود كالين كريوي در نقش نوازنده!
جد اندر جد اندر جد رون ويزلي در نقش خواننده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 11:43
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور من بيت بندي كردش رو تو اشعار جادويي گذاشته بودم بريد ببينيدش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپاف هرم نبض آتشين ماست در شرجي عشق و اشتياق
تصویر تغییر اندازه داده شده