هری پاتر و دارو دسته اش به من یاد دادند: همیشه یک بحران وجود نداره،ممکنه 1000 تا بحران بریزه روی سر آدم ولی ،تحمل کردنش میتونه 1000 سال آرامش و راحتی رو به آدم بده. هری یک الگوی خوب برای همه است.
خب من کتاب خوندن رو از کتاب های هری پاتر شروع کردم و بعد از اون فهمیدم که با مرگ همه چیز تموم نمی شه و ما می تونیم با عشق به همدیگه دنیا رو تغییر بدیم و به دوستامون اعتماد کنیم و هرگز زیر بار حرف زور نریم
راستش کتاب هری پاتر نقش بزرگی تو زندگی من داشته,اون کتاب باعث شد در سن 11 سالگی با 3تا از همکلاسیام که مثل من کتاب هری پاترو میخوندن به هم نزدیک شیم و الان که 17 سالمونه دوستای جون جونی باشیم. ما از کتاب هری پاتر چیزای زیادیو یاد گرفتیم یاد گرفتیم از خودگذشتگی داشته باشیم,از کنار مسایل گوناگون بی تفاوت نگذریم,صبور باشیم و سریع تصمیم گیری نکنیم و مشکلات رو تجزیه و تحلیل کنیم و با هم مشورت کنیم و از همه مهم تر به همدیگه عشق بورزیم و در غم و شادی هم شریک باشیم و در همه حال پشت هم باشیم[b][color=993399]
هری به من همه چیز یاد داد که اگه بخوم بگه نزدیک 13 خط یا شای بیشتر بشه... به من یاد داد عشق بورزم ... دوست داشته باشم و عاشق باشم... جنگ کنکدر برابر بی عدالتی... صبو باشم در برابر همه ی سختی ها ... وبه من یاد داد دوست های واقعی کی هستند ... چگونه باید با طلسم پدر ظالمو در اورد (جدی نگیرین شوخی کردم) و از همه مهمتر هوشیار باشیم... و چیزهای ارزشمند دیگه که امیدوارم بقیه به اون برسن...
هری پاتر زندگی کردن و مهربون بودن،عاشق شدن و عاشق بود،زنده بودن وجنگ برای زنگی کردن رو بهم یاد داد! و مهم تر از همه این که بهم یاد داد هرگز اهریمن پیروز نیست!!!
من یاد گرفتم که تمام خوبی ها بر پایه ی عشق و ایثار در مقابل دیگران استوار است ! تمام بدی ها زاده ی زیاده خواهی و قدرت طلبی ظالمان زورگو و دست بردن آن ها در نظم جهان است ! <<< تا عشق و امیدی هست چه باک از بوسه ی دیوانه سازان >>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
<<< only گریفندور >>> << It has been victorious >>
مهمترین چیزی که یاد داد این بود که با همکاری و همیاری می شه خیلی از مشکلات رو حل. دوستای واقعی هیچ وقت همدیگه رو تنها نمی ذارن. و اینکه در مقابل ظلم و جور ساکت نشینیم. و اما از جنبه ی دیگه اگه بهش نگاه کنیم: قدرت تخیل من یکی رو خیلی بیشتر پرورش داد و همینطور قدرت داستان نویسی رو در من ایجاد کرد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی ما به واقعیت جادو ایمان داریم، اما جادوی ما چوبدستی هایمان نیست، بلکه قلبهامان است. [img]http://i14.tinypic.com/2u94e
راستش هری پاتر خیلی به من کمک کرد خیلی چیزا ازش یاد گرفتم البته بعضی رفتارهاش رو هم قبول نداشتم. خب در واقع من هر کتابی رو که می خونم از همه نظر بررسیش می کنم و سعی می کنم هر چیزه خوبی که داره رو ازش یاد بگیرم. من قبلأ خیلی آدم شجاعی نبودم ولی از وقتی که با این کتاب آشنا شدم شجاعت زیادی پیدا کردم البته حرف دوست عزیزم پروفسور کارکاروف رو هم قبول دارم شجاعت زیاد بعضی وقتا به حماقت تبدیل می شه اما در کل تا حدی شجاغت هم تو زندگی لازم هست. سعی کردم فداکاری رو از بعضی شخصیت های این کتاب یاد بگیرم. خیلی وقتا بوده که جمله های قشنگ دامبلدور تو زندگیم کمکم کرده. ولی از همه مهم تر من رفاقتو از این کتاب یاد گرفتم معنی واقعی رفاقت رو درک کردم و سعی کردم تا جایی که می تونم تو زندگیم اجراش کنم. یک نکته رو هم فراموش نمی کنم هیچ وقت بازم همون طوری که دوسته عزیزم پروفسور کارکاروف گفت این کتاب باعث شد تا این سایت رو بشناسم و دوستان خوب زیادی پیدا کنم.
خوب هري پاتر تنها كاري كه برام كرد من رو به طرز فجيعي كتاب خون كرد اون هم مني كه هيچ كتاب دستم نمي گرفتم حالا اگه يه كتاب رو شروع كنم ديگه ولش نمي كنم مگه اينكه تموم بشه