شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب منم که جزو ایده دهنده های میتینگ برای گروهمون بودم....معلومه که میام...ولی یک چیزی اونم اینکه جدی یک محدوده ی سنی خاص رو باید مشخص کنی وگرنه میزان حالش میاد پایین!....بنده هم از همین حالا آمادگی خودم رو برای کمک به این میتینگ(البته از نظر معنوی فقط!!!) اعلام میکنم....
چو جان منم بدم نمياد سريعتر اين كارو انجام بديم ولي خداييش هنوز هيچي نشده و نه به داره نه به باره من چه شكلي بگم تاريخش كيه؟؟ اگر اعضاي سايت بگن ميان يعني اگر اعضاي تعدادشون بيشتر بشه چشم تاريخو سريعتر اعلام ميكنيم! بروبچز شماها نميخواين بياين يا اصلا اينجا رو هنوز نديدين؟؟؟ شايد حاجي راست گفته كه الان زياد كشش نداره.ولي فكر نكنم.تابستون تموم ميشه ميره ها!من كه دلم لك زده براي يه ميتينگ!
ققنوس جان اگر امكانش هست لطفا به بچه هاي گروهتون بگو بيان اينجا اعلام كنن.صفاش بيشتره همه با هم بريم (البته بدون صفا* معنايي نداره! ) فقط يه چيزي ميگم اين دفعه اگر كسي خواست بياد يه جليقه ضد گلوله هم با خودش بياره!به دليل مسائل امنيتي!ممكنه مورد ضرب و شتم عزيزان و دوستان قرار بگيرين! ** در ضمن لطفا اگ ميشه هر گونه عقده از هم دارين قبل از ميتينگ خالي كنين كه اصلا حوصله دعوا پعوا رو نداريم*** در ضمن تاريخ و ساعت و محل هنوز مشخص نيست.فقط براي اينكه ببينيم چقدر كشش داره اين اعلامو كرديم.اگر ديديم كشش داشت بعد اعلام ميكنيم كه كجا كي و چه ساعتي! ------------------------------------------------------------- *با صفا بالايي اشتب نشه چون اين اسم يه نفره! **مواظب عسل باشين ***البته خودتون ميدونين چرت گفتم چون كه اصلا اعضاي سايت انقدر همديگه رو دوست دارن(مخصوصا اعضاي جديد!)كه خرخره همديگه رو ميجوئن!
زاخي بچه هاي تالار ما دارن ميتينگ رو ميذارن تازه نزديک بود همين پنجشنبه که گذشت بريم ولي خوب الان اگه باهمه بچه هاي سايت بريم بهتره...من که حاظرم خودمون هم تو تالار تصميم داشتيم به هر حال...من ميام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo