جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

42 کاربر(ها) آنلاین هستند (31 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
41 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مثلث برمودا
ارسال شده در: دوشنبه 12 مرداد 1383 00:06
نمایش جزئیات
آفلاین
ولی ما می تونیم از یه نظر دیگه اینو بررسی کنیم.یکی از دوستام یه کتابی خونده که مثلا کشتی هایی که از روی این آبها رد شده ن در آخرین لحظات وقتی اخبار رو مخابره می کردن می گفتن که همه جا مه است و از این جور حرفا...در ضمن در اون آب ها یه بار یه سگی رو که توی قفس بوده پیدا کرده ن...ما می تونیم فکر کنیم که توی اون آبها دنیای جادویی دیگه ای وجود داره و مردمی که اونجا زندگی می کنن دوست ندارن که ما از کارشون سر در بیاریم و برای همین هرکی از اونجا رد میشه با خودشون به دنیای خودشون می برنشون و سگ رو که لازم نداشته ن پس فرستاده ن...روش خیلی فکر کنین چون باعث شد 55 دقیقه پای تلفن با دوستم حرف بزنم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
lona
Re: مثلث برمودا
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1383 03:39
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا من یادمه 4 سال پیش این برمودا را حل و فصل کردم ( شوخی ) بی خیال بابا به این دبر بینش هاتون بگین تریلانی ایی که چشم بینا(Inner eye) نداره.بهشون توصیه کنید که اگر مایلند از طرف سازمان حفاظت از لایه ی اوزون نیام بگیرمشون سرشون را قبل از اره کردن بینیشون در راستای افقی قرار بدهند بلکم لایه ی اوزون را پاره نکنند . هرچند این هم فایده نداره اون جور که بوش میاد دماغ از مگنتوسفر گذشته یک جورایی داره به خورشید میرسه و رایحه ی دماغ سوخته را در تمام منظومه ی شمسی پراکنده کرده منتها در تعجبم که این معلمتون چطور میتونه اینقدر احمق باشه که هنوز درد سوختگی را نفهمیده : آها فهمیدم سرعت انتقال پیام عصبی در قیاس با سرعت نور خیلی کمه و در فواصل منظومه ایی این اختلاف واضح تر هم میشه ! اما باز هم بعد از یک سال دیگه باید رسیده باشه که : جواب احتمالا" این پیام در همین لحظه به مغر رسیده و مغز داره به سختی تلاش میکنه که اینو تحلیل کنه که به نظر نمیاد چندان موفق شده باشه .... حالا ما تا برنامه ی بعد صبر میکنیم ببینیم این تلاش به کجا میرسه .
اما نه بی شوخی حتی مسائل سیاسی هم میتونه دلیل برمدا باشه میدونید؟ یک شایعه پراکنی برای اینکه کسی اون ور ها پیداش نشه تا مقامات بتونند راحت به کار هاشون بپردازند . به نظر من احتمال این بیشتر از جاذبه ی ناهمگن کره ی زمینه !!!!
اما خوب باید یک سری تحقیقات انجام بشه .
با چشمک: شایدم گروشام گرینج را اونجا قایم کردند یا هاگوارتز را !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
Re: ϭ?堥퍠?ӭ ͑ݭ ϑ ȇѥ ȑ㦏Ǡ䏇ѥ ?!?!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 تیر 1383 14:08
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من شنيدم به خاطر فراوان بودن گاز بوتان در اون منطقه بوده. فكر ميكنم درست شنيدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 تیر 1383 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
این اتلانتیس خیلی مشکوکه اون ها موشک اون موقع هوا میکردن ما سکینه
حالا ات لانتیس ازش چی مونده و به خاطر چی شد نابود شد هرمیون مشت زن یه توضیح میدی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 تیر 1383 09:29
نمایش جزئیات
آفلاین
این خنده دارترین چیزی بودکه تابه حال شنیدم معلم بینشتون خیلی شوخه !
این معلمای بینشو باید از سقف اویزون کرد!
هر پدیده ای توی طبیعت عت علمی داره
ادم یاد عصر حجر می افته قبل از اینکه خاصیت مغناطیسی کشف بشه می گفتن تو سنگ مگناتیک روح رفته!
فکر کنم هر چی در مورد اقیانوس اطلسو دوروبراشه باید بررسی بشه
در مصر قبلا جزیره ای بوده که مردمش به بسیاری از حقایق و علمایی که هنوز ما به ان نرسیدیم رسیده بود و لی جزیره با تمام ساکناش زیر اب رفت!
کتاب خاطرات پزشک شخصی فرعونو اگه بخونید می بینید اون زمان حتی عمل جراحی مغز هم انجام می شده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 تیر 1383 08:25
نمایش جزئیات
آفلاین
عکس های ماهواره ای نشان می دهد که در اثر جابه جا شدن آب های گرم وسرد این اتفاق می افتد نه به امام زمان ربطی دارد نه به هرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 تیر 1383 07:46
نمایش جزئیات
آفلاین
معلم دینی ما فکر می کنه شاید امام زمان در زیر آبهای مثلث برمودا پنهان شده و خدا نمیخواد کسی به اونجا نزدیک بشه ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرپوی كثيف در 1384/11/24 13:55:28
ارسال شده در: شنبه 16 خرداد 1383 01:16
نمایش جزئیات
آفلاین
يکی از نظراتی که در مورد مثلث برمودا وجود داره اينه:
در قاره آتلانتيس هرمی بزرگ وجود داشته منبعی برای نيرو بوده و همراه آتلانتيس به زير آب ميره و هر چند گاه باعث حوادثی مثل ناپديد شدن هواپيماها ميشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو بدم دانی و من بدتر از آنم که تو دانی
زانکه از باطن بازیگر من هیچ ندانی
مثلث برمودا
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1383 01:56
نمایش جزئیات
آفلاین
دیگه هیچ کسی هیچ چیزی نمی خواد درباره اتفاق مثلث برمودا بگه ؟!؟!
اگر می خواد بگه که یا تو همین تاپیک یا توی تاپیک جدید و یا تو " این باور نکردنی است" Replay کنه . اگر هم نمی خواین در این باره صحبت کنین ، یا خودتون یه موضوع جدید در این رابطه و اتفاقات باورنکردنی بنویسید یا این که به من بگید تا این کار رو بکنم .
مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرپوی كثيف در 1384/11/13 14:32:11