شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بله بله یاد ولدمورت هم بخیر که چقدر دعوا کردی و آشتی کردی باهاش:دی فکر کنم هنوزم خودشو صاحب سایت بدونه:دی اصلا یاد خودم بخیر که زمان زمامداری کینگزلی در وزارتخونه چقدر ازش حمایت کردم و اسپم دادم و مرلین کودتاچی هم پستهامو پاک کرد:دی یاد چوچانگ هم بخیر که چقدر کل کل میکرد با ملت:دی...بچه به سن بلوغش نرسیده بود اینترنت داده بودن دستش:دی...انجمن ضد بلا:)) یاد پیام رودی هم بخیر که چقدر ای اس ال گرفت تو یاهو از ملت:دی همینطور یاد مملی بزرگ پیر دانا چند تا زیتون شد؟:دی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط kamipotter در 1389/11/28 22:31:30
kamipotter=دارای مدال مرلین درجه یک کنفدراسیون بین المللی جادوگران و به عنوان قدرتمند ترین جادوگر دنیا در سالهای 2000 تا 3000
میبینم که بکس قدیمی اومدین یاد قدیما میکنین:دی از فیتال خدا بیامرز یا همون گیلدی یاد نکردین که چگونه از سوراخ کلید میومد تو نامرد بساط مارو به هم میزد:دی همچنین سیریوس عزیز با تاپیک فوق العادش محفل به روایت فتح
بلا پستهای اول تاپیک شکنجه گاه جادوگران سفیدت رو هیچوقت یادم نمیره...انصافی عجب قلمی داشتی دست مریضات!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
kamipotter=دارای مدال مرلین درجه یک کنفدراسیون بین المللی جادوگران و به عنوان قدرتمند ترین جادوگر دنیا در سالهای 2000 تا 3000
اررررررههه...سائورون! اصلا اون باعث شد من تعرفه نمایشنامه نویسی رو بزنم :دی یادش بخیر! یه زیتون به یادش :دی
کامی پاتر خودتو معرفی تر! بکن...که این چیزای قدیمی رو یادته :دی
اون آلبوص که واقعا یادش بخیر....چه دوران سیاه و سفیدی داشتیم! چقدر خوببببببببب
یادته من مار تو آستین ولدمورت بودم؟؟ اخی چه خوب بود! زیتون بزن به یاد وقتی تو به جرم خودت اعتراف نکردی و پولا رو کشیدی بالا.... به یاد فلور که اولین باری که ازش توی ایفای نفش استفاده کردم بهش برخورد و با من دعوا کرد :دی