اين تايپ كتاب 5 هم كمك مي كنه ها: يك سري جملات كه در بارهي شاه بازيه به نظر من مهمه: weasleys is our king! كلاه گروه بندي توي كتاب چهار: هر چهار تاشون شاه بودن! king sley .................. اينا ممكنه مهم باشه. نكتهي جديدي ديدم مي نويسم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Re: نام کتاب ششم: Harry Potter and the Half Blood Prince
moony نوشت سلام..به نظر من که خود خود هريه..رولينگ هميشه می خواد ما رو گيج کنه!
اگه یه زره اخبار سایت رو بخونی زده شده که رولینگ اعلام کرده که شاهزاده هری و ولدرموت نیست. بچه ها هر کجا که کسی لینک کتاب 6 یا 7 را داده اون کتاب درست نیست من تو خرداد این دوتا لینک رو زدم وکتاب رو گرفتم و حالا و خوندم تمام اینا رو بشر های محترم نوشتن و پخش کردن اگر در غیر این صورت بود رولینگ اعلام می کرد که بلایی به سر کتاب 6 آمده در ضمن کتاب 7 که هنوز نوشته نشده در باره ی شاهزاده هم می تونید برید کاراگاه ها تو همین تالار روی جمله ها هم کار کنید البته اگه بلد هستید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
بچه ها من داشتم تاپيك ها رو پاكسازي مي كردم به هفت نكته مرلين برخوردم. بهتره همگي با هم اون رو بخونين. چيزاي جالب داره. وارث ولدمورت و اين حرفا...ميشه اينها رو كنار هم قرار داد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من درمورد دامبلدور توی یک مجله خوندم.تا اونجا که من میدونم یه چیز جالب داره.روی پاش یه زخمه که نقشه ی راههای شهر لندن روی اون هست اگه اطلاعات جالب توجه دیگری پیدا کردم حتما میگم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I come back
سلام بروبکس دور مارک اوانز رو خط بکشید که رولینگ در سایت اعلام کردش که اون نیست و فقط یه اسم من درآوردی هستش! به نظر من اسنیپ باشه احتمالا... یا حتی لاکهارت...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به غیر از لوسیوس که فکر میکنم احتمالش از همه بیشتره داملدور هم ممکنه باشه چون ما اصلا هیچی در باره گذشته اش نمیدو نیم در ضمن اسمش توی فرشینه ای هم که توی خانه ی بلک ها بود هم نبود شما چی میگید؟