من به جبهه ي مخالف كاري ندارم يكي جوابشون رو بده. كوفيان ترسو.
اليور جان ديدي كه بايد مموشك هوا كني؟ من وقتي كه داشتيم چت مي كرديم نگفتم سياهي باقي نمونده؟ تو گفتي اشكال نداره دو نفر هم بسه؟
خانم مك گونگال مگه چه اشكالي داره؟ يعني همه بايد بهترين بشن؟ خوب يكي هم بايد باشه كه بدترين بشه! اون هم منم! شما توقع ديگه اي داشتين؟ من كه خودم يقين داشتم به اين درجه ي و مقام ميرسم. خودم هم به خودم كمك كردم و در بدترين ها به خودم راي دادم. اْآن هم خيلي از مقامي كه كسب كردم راضي ام!
با تشكر حاج آقا شيخ سوسك العظما
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[continious]] اسمشو سیاهها نمیتونن ببینن! (گریفیندور)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
خوب الیور جان اگه واقعا یه کل کل درست حسابی باشه وقت میخواد برای اینکه نمایشنامه بنویسی و سریع جواب طرف مقابلو بدی ! اینکه فکرت از درس و این حرفا راحت باشه و بتونی جواب خوب پیدا کنی چون در کل کل های نسبتا وسیع اگه یه کم دیر کنی میگن کم اورده ! پس قبول کن ....!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
بنده به شدت با این کار مخالفم. پیام شخصی فقط باید برای ارتباط خصوصی بین اعضا باشه و نباید برای تهدید یا تحریک یا توهین استفاده بشه. اگر می خواهید تاپیکی را فعال کنید فقط توی همون تاپیک فعالیت کنید کافیه و نیازی به فرستادن پیام های خصوصی نیست!
جناب سوسک
همین انتخاب های توست که تو رو ماگل ماه کرده! لطفا با دقت بیشتری تصمیم بگیر.
حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر نوشته:
به اين ترتيب كه پيام هاي شخصي تهديد آميز بفرستيم
بنده به شدت با این کار مخالفم. پیام شخصی فقط باید برای ارتباط خصوصی بین اعضا باشه و نباید برای تهدید یا تحریک یا توهین استفاده بشه. اگر می خواهید تاپیکی را فعال کنید فقط توی همون تاپیک فعالیت کنید کافیه و نیازی به فرستادن پیام های خصوصی نیست!
جناب سوسک
همین انتخاب های توست که تو رو ماگل ماه کرده! لطفا با دقت بیشتری تصمیم بگیر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 30 تیر 1389 20:01
از: معلوم نیست!دوره گردم!
پستها:
660

اااااااااا....این جا چه خبر شد؟
من نه حال دارم هی صفحه صفحه برم چرتهای شماها رو بخونم نه اینکه....!پس منم حال کلکل ندارم. حالا چرا چون که من شناسه ام یه مشکل پیدا کرده بود و نتونستم پست بزنم الانم حال ندارم.
من توی تابستان اونم شاید حوصله ی یک کلکل درست و حسابی رو داشته باشم.
من نه حال دارم هی صفحه صفحه برم چرتهای شماها رو بخونم نه اینکه....!پس منم حال کلکل ندارم. حالا چرا چون که من شناسه ام یه مشکل پیدا کرده بود و نتونستم پست بزنم الانم حال ندارم.
من توی تابستان اونم شاید حوصله ی یک کلکل درست و حسابی رو داشته باشم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
جزئیات کاربر

خوب اگه مي بينين برگشتم فقط به خاطر اعضاي جبهه ي خودمونه. وگرنه من اصلا به جبهه ي مقابل كاري ندارم. هر چي مي خواد بگه بذار بگه. دوستان عزيز هم جبهه اي ازتون معذرت مي خوام.من قصد اومدن به اينجا رو نداشتم ولي با هورنباي كمي چت كردم و به اين نتيجه رسيدم كه از امروز دوباره فعاليت در تايپيكتفرقه بين جبهه ي سياه و سفيد واقع در انجمن خانه ي ريدل رو شروع مي كنيم و اون تايپيك دوباره فعال خواهد شد. با كمك هم. و اگه كسي در توانش بود به من در تحريك كردن سياه ها كمك كنه. به اين ترتيب كه پيام هاي شخصي تهديد آميز بفرستيم و يا در تايپيك مهم و فعالشون پيام هاي تحريك كننده (بدون توهين) بديم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر در 1383/11/30 7:40:16
سلطان سوسك بي همتا!
جزئیات کاربر

نقل قول:
من قصد هیچ نوع کل کلی ندارم ولی لازم میدونم به بچه مدرسه یی ها بگم برین سر درس و مقشتون
به قول بروبچز گفتنی از ما که گذشت
چو چانگ نوشته:
الان وقت مدرسه هاست و اعضاي كل كلي سياه هم درست و حسابي نميان نه كه كلا خرخون تشريف دارن و به قول خود دالاهوف بيستو تو هوا قاپ ميزنن(!!!)ديگه فرصت كل كل پيدا نميكنن. و كل كلي هم كه طرف مقابل درست حسابي نياد به هيچ دردي نميخوره!
كينگزلي و گيلدي و دالاهوف و ولدي و....هستن كه الان من تقريبا هيچكدومشونو تو سايت نميبينم.
اين ولدي رو هم ميخوان بركنار كنن....ولي به نظرم نكنن بهتره...
من فكر ميگنم ماجراي كل كلو بهتره بذاريم براي عيد يا تابستون...اون موقع شايد بيان...
من قصد هیچ نوع کل کلی ندارم ولی لازم میدونم به بچه مدرسه یی ها بگم برین سر درس و مقشتون
به قول بروبچز گفتنی از ما که گذشت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
جزئیات کاربر

من تاپيك باز كنم؟؟؟؟؟؟
ولي به نظرم الان شرايط اصلا مساعد نيست!
الان وقت مدرسه هاست و اعضاي كل كلي سياه هم درست و حسابي نميان نه كه كلا خرخون تشريف دارن و به قول خود دالاهوف بيستو تو هوا قاپ ميزنن(!!!)ديگه فرصت كل كل پيدا نميكنن. و كل كلي هم كه طرف مقابل درست حسابي نياد به هيچ دردي نميخوره!
كينگزلي و گيلدي و دالاهوف و ولدي و....هستن كه الان من تقريبا هيچكدومشونو تو سايت نميبينم.
من فكر ميگنم ماجراي كل كلو بهتره بذاريم براي عيد يا تابستون...اون موقع شايد بيان...
ولي به نظرم الان شرايط اصلا مساعد نيست!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

آخی ! بدترین عضو سایت شدی؟ الهی سیریوس به قربونت بره بیا بغل عمو سیریوس کی این نیمای گل منو اذیت کرده هوی حواستون باشه نیما فامیل منه هرکی بهش از تو کمتر بگه طلسمش میکونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
اگه مشکلی دارین بگین براتون انجام بدم
آخه می دونید من الان بدترین عضو سایت هستم و می تونم به بهانه اینکه از گریفیندور زده شدم برم براتون جاسوسی
ولی خودم از جاسوسی خوشم نی آید ولی اگه مجبور بشم این کار رو می کنم !
آخه می دونید من الان بدترین عضو سایت هستم و می تونم به بهانه اینکه از گریفیندور زده شدم برم براتون جاسوسی
ولی خودم از جاسوسی خوشم نی آید ولی اگه مجبور بشم این کار رو می کنم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دوران خوبیو در کنار اعضای فعال داشته باشید
، ولی اینو بدونید که در حق خانواده بلک خیلی ظلم شده!
، ولی اینو بدونید که در حق خانواده بلک خیلی ظلم شده!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج