شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
این سیستم تمدید چجوریه؟ من الان تمدید بخوام بهم میدین؟ یعنی تا 8 ام؟ یا باید کبد و کلیه رو وثیقه بذارم نوش جان کنی شما؟
حالا علاوه بر اینکه این درخواست رو دارم، بازم حتی مطمئن نیستم که تیمم برسه تا 8 ام ارسال کنه یا نه! یعنی در این حد وضعیت ما پیچیده شده. اگه شرحش رو بخوای من با جغدم در خدمتم. خلاصه اینکه نمیدونم میشه این بازی ما رو کلاً به تعویق انداخت یا نه. یا مثلاً تا آخر بازی بعدیمون( که میشه با تیم زرپاف) وقت بدید که هر دو تا بازی رو توی یه تایم زمانی ارسال کنیم.
صد البته که درخواست نامعقولی هست و تیم ما کاملا ًاوکیه با هر تصمیمی که شما بگیرید. چه تمدید دوباره چه تعویق و چه ایگنور کردن این پست.
البته بازم میگم شرایط ما یکم پیچیده شده. ممکنه حتی بتونیم تا فردا بفرستیم ولی راه رفتن روی لبه ی تیغه!
با تشکر!
سلام. چطوری؟
ما تا هشتم تمدید میکنیم بازیارو اگر تیم حریفتون هم موافق باشه. هماهنگ کنید، نتیجه رو بیارید. از اونطرفم اگر نیاز به تعویضی چیزی هست واسه بازی آینده و اوضاع پیچیده س (توی این لیگ چندین مورد پیش اومد) مشکلی نداره، مسابقه بعدی رو هم یه روز ما میندازیم عقب در صورتی که نیاز شد. نتیجتا فعلا واسه تمدید، با تیم حیف هماهنگ کنید، همینجا یه پست بزنید. مشکلی نداره. یه روز دیگه هم تمدید میشه بازیا اونطوری.
این سیستم تمدید چجوریه؟ من الان تمدید بخوام بهم میدین؟ یعنی تا 8 ام؟ یا باید کبد و کلیه رو وثیقه بذارم نوش جان کنی شما؟
حالا علاوه بر اینکه این درخواست رو دارم، بازم حتی مطمئن نیستم که تیمم برسه تا 8 ام ارسال کنه یا نه! یعنی در این حد وضعیت ما پیچیده شده. اگه شرحش رو بخوای من با جغدم در خدمتم. خلاصه اینکه نمیدونم میشه این بازی ما رو کلاً به تعویق انداخت یا نه. یا مثلاً تا آخر بازی بعدیمون( که میشه با تیم زرپاف) وقت بدید که هر دو تا بازی رو توی یه تایم زمانی ارسال کنیم.
صد البته که درخواست نامعقولی هست و تیم ما کاملا ًاوکیه با هر تصمیمی که شما بگیرید. چه تمدید دوباره چه تعویق و چه ایگنور کردن این پست.
البته بازم میگم شرایط ما یکم پیچیده شده. ممکنه حتی بتونیم تا فردا بفرستیم ولی راه رفتن روی لبه ی تیغه!