جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

69 کاربر(ها) آنلاین هستند (60 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
68 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جمله های جذاب
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید حتما باید از کتاب 5 باشه؟

جمله های جذاب از کتاب ششم تموم شد حالا نوبت کتاب پنجمه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/3/15 18:05:59
جادوگر همیشه جادوگره!

گریفندور سرور اسلایترینه

م.هری m.harry

mmm m.harry
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 15:05
نمایش جزئیات
آفلاین
کوییرل عزیز اگه فصلی باقی مونده من با کمال میل اماده هستم که شروع کنم.منتظر نظر شما هستم.

پروفسور عزیز من که لیست دادم فعلا داریم جملات کتاب پنجم رو در میاریم فقط کافیه اسم سه فصل رو بدی .ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/3/15 18:08:57
فریا
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به تمامی جادوگران محترم .این هم از جملات جذاب فصل های 10-11-12 کتاب هری پاتر ومحفل ققنوس همان طور که کوییرل عزیز امر کردند:
فصل 10=
1-تو رو خدا سیریوس,مثل سگ ها رفتار کن.(خانم ویزلی.صفحه 258.خط 24)
2-عقل و هوش بی پایان,بهترین سرمایه ادمیان(لونا لاوگود.صفحه 263.خط 2)
3-اون از غول غارنشینی که دچار ضربه مغزی شده باشه هم خنگ تره.(هرمیون.صفحه 266.خط 21)
4-تو رفتار خوبی باهاش نداشتی,چون باهاش زیاد حرف نزدی.(لونا لاوگود.صفحه 267.خط10)
فصل 11=
1-اما بعد از یه مدتی,نفاقی افتاد بین ما علت این نفاق چی بود جز ترس و کوتاهی ما؟(اواز کلاه گروه بندی.صفحه 289.بیت 12)
2-اهای خبردار باشین,از خطر اگاه باشین نشونه ها رو ببنین,از تاریخ عبرت بگیرین(اواز کلاه گروه بندی.صفحه290.بیت12)
3-کنار هم بایستسد و از درون قدرتمند باشین.(سر نیکلاس.صفحه 294.خط 4)
4-استعداد کمیاب و ذاتی شما اگر تحت اموزش و پرورش دقیق قرار نگیره,ممکنه هیچ کار ایی نداشته باشه.(پروفسور امبریج.صفحه 298.خط24)
5-عدم پیشروی به رکود و تباهی منجر خواهد شد.اما از پیشرفتی که صرفا برای پیشرفت انجام میشه باید جلوگیری کرد,زیرا اداب و سنن تجربی و ارموده ما نیازی به حاشیه روی نداره.(پروفسور امبریج.صفحه 299.خط 14)
6-تعادل میان قدیم و جدید,تعادل میان ثبات و تغییر و تعادل میان سسننوابتکاره.(پروفسور امبریج.صفحه 299.خط 17)
7-بعضی ازتغییرات برای بهبود وضعیته, در حالی که تغییرات دیگری در زمان مناسب خواهند امد و خطایی در قضاوت بشمار خواهند رفت.(پروفسور امبریج.صفحه 300.خط 11)
8-من به هر کسی که منو دروغگو بدونه توهین میکنم.(هری پاتر.صفحه 306.خط پایانی)
فصل 12=
1-خیلی خوبه که ادم بدونه دشمن چی میگه.(هرمیون.صفحه 317.خط 6)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فریا
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
کوییرل عزیز چنانچه فصل دیگری باقی مانده من با کمال میل حاضر به ادامه هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فریا
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 20:16
نمایش جزئیات
آفلاین
منم 7 8 9 رو بر میدارم ( از کتاب 5).

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتیموس در 1385/3/13 20:19:27
[مواظب افکارت باش که تبدیل به گفتار می شود.
مواظب گفتارت باش که تبدیل به رفتارت می شود.
مواظب رفتارت
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
خب کوییرل و جادوگران عزیز امیدوارم که از عملکرد من راضی باشین و مورد توجهتان قرار گرفته باشد.در ضمن کوییرل عزیز چنانچه فصل دیگری باقی مانده من با کمال میل حاضر به ادامه هستم.در ضمن این توضیحم خدمت تمامی جادوگران بدهم که شماره و همچنین خط تمامی این جمله ها بر اساس ترجمه انتشارات تندیس صورت گرفته.خب بی صبرانه منتظر نظر شما کوییرل عزیز در مورد باقی فصلها در صورت عملکرد خوب هستم.
در ضمن معذرت خواهی میکنم از کوییرل عزیز که 2 تا پست پشت سر هم زدم.قول میدم دیگه تکرار نشه.اخه من یه کم جو گیرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/3/13 18:28:46
فریا
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 18:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به تمامی جادوگران محترم و عزیز.خب این هم از جملات جذاب فصل های 18-19-20 کاب ششم همان طوری که کوییرل عزیز دستور فرمودند:
فصل18=
1-در حقیقت هدف اصلی ما انتخاب نسبتا ساده نوشداروهای اون اجزای سازنده نیست.بلکه باید اون عنصر اضافی رو پیدا کنیم که در جریان یک فرایند تقریبا کیمیا گرانه موجب تغییر و تبدیل این اجزای متفاوت میشه.(اسلاگهورن.صفحه 74.خط 20)
2-این دفعه باید اصول مربوط به درس رو بلد باشی.دیگه از میون بر و تقلب خبری نیست.(هرمیون.صفحه 75.خط 16)
3-بی تردید بهترین کار ین بود که پیش از حمله مجدد او را با احساس امنیتی دروغین ارام کند.(صفحه 81.خط پایانی)
4-کتابخانه هاگوارتز برای اولین بار در حافظه زنده تاریخ هرمیون را یاری نداد.(صفحه 82.خط 12)
5-از جان پیچ یکی از زشت ترین اختراعات جادویی نه سخنی بمیان میاوریم نه نشانی میدهیم.(نوشته شده در کتاب نهایت جادوی شیطانی.صفحه 82.خط 20)
6-اکه من از دوستانم بخوام که برام نگهبانی بدن بهشون میگم که چی کار میخوام بکنم.(هری پاتر.صفحه 85.خط 21)
7-شما باید وی مقصدی که انتخاب کردین تمرکز مداوم داشته باشین و بدون هیچ عجله ای با ارامش حرکت کنین.(توایکراس.صفحه 88.خط 12)
8-انتظار چنین چیزی را نداشت و هیچ علاقه ای نیز به شنیدن ان نداشت.(صفحه 96 خط 8)
9-هری در تلاش برای اینکه ان حادثه را با عقل سلیم درامیزد.(صفحه 96.خط 13)
10-اخه فکر نمیکنم اون بدونه که من توی این دنیا هستم.(رون.صفحه 96.خط 17)
11-هیچ چیز مثل سرزندگی و نشاط نمیتونه غم یک عشق ناکام رو از بین ببره.(اسلاگهورن.صفحه 103.خط 6)
فصل 19=
1-بهتره عجله کنی وگرنه اونا باید منتظر کاپیتان برگزیده بمونن.(مالفوی.صفحه 122.خط 15)
2-هیچ قانونی نیست که بگه توی این جا هر دفعه فقط یک نفر میتونه نقشه ای داشته باشه.(رون.صفحه 129خط 23)
فصل 20=
1-البته من نهایت تلاشمو کردم که این نکته رو توی ذهنت حک کنم که این خاطره حیاتی ترین خاطره است و بدون اون فقط وقتمونو تلف میکنیم.(دامبلدور.صفحه 143.خط 13)
2-اگر پیدا کردن شواهد درباره ی کودکی ریدل کار سختی باشه پیدا کردن کسی که حاضر باشه خاطراتش درباره ولدمورت بزرگسال رو به زبون بیاره تقریبا محاله.(دامبلدور.صفحه 145.خط 9)
3-هاگوارتز جایی بود که اون نهایت خوشبختی رو در اون جا تجربه کرد.اولین و تنها جایی که ولدمورت خونه ی خودش میدونست.(دامبلدور.صفحه 147.خط 3)
4-باز هم میگم که این هم دارای انواع و اقسام قدرتهاییه که بهش نسبت میدن هر چند که من فقط صحیح و سالم نگهش می دارم.(هپزیبا.صفحه 155.خط3)
5-این دفعه ولدمورت برای انتقام مرتکب جنایت نشد بلکه برای بدست اوردن چیزی این کارو کرد.(دامبلدوروصفحه 157.خط 23)
6-بزرگی و شهرت باعث سعادت میشه.حسادت بدخواهی رو بوجود میاره و بدخواهی انگیزه دروغگویی میشه.(ولدمورت.صفحه 162 خط 10)
7-در تمام این دنیا من یک چیز هم ندیدم که این اظهار نظر معروف شما رو تایید کنه که عشق قدرتمند تر از انوتع جادوهای منه دامبلدور.(ولدمورت.صفحه 163.خط 10)
8-شما مثل همیشه همه چی رو میدونین دامبلدور.(ولدمورت.صفحه 164.خط 17)
9-از وقتی که من درخواست شغل لرد ولدمورت رو رد کردم دیگه نتونستیم هیچ استادی رو بیشتر از یک سال در اینجا نگه داریم.(دامبلدور.صفحه 167.خط اول)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/3/13 18:21:25
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/3/13 18:22:34
فریا
ارسال شده در: پنجشنبه 11 خرداد 1385 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرفسور کوییرل عزیز بنده کار جملات رو امروز آغاز کردم ولی فصل فصل امتحانات است اگر اجازه بدهید شنبه ی هفته ی آینده جملات با ویرایش کامل در اختیار شما قرار میگیرد.
با تشکر از زحمات شما
فرانک لانگ باتوم

برای تایپ هر سه فصل یک هفته فرصت داده شده.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/3/12 13:16:54
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: پنجشنبه 11 خرداد 1385 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام یگانه خالق ارزشی و غیر ارزشی
به پرفسور کوییرل :
من اطلاع ندارم که کدوم فصل ها مونده و کدوم فصل ها توسط دوستان نوشته شده اگه فصلی باقی مونده خواستید من هستم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: پنجشنبه 11 خرداد 1385 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین
منم میخوام : فقط بگین کدوم کتاب و کدوم بخش چون من تو جریان نیستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!