شما همیشه کم میاورید این که دیگه ثابت شده چرا انکار می کنید
....خواهیم دید کلکل شما را ما انتظار این امر را که باید جالب باشد را می کشیم .
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

پرفسور اينيگو ايماگو نوشته:
نقل قول:پرفسور کاملا درست میگه بهتره برای کل کل دیگه اینجا پست نزنیم ! در ضمن به بعضی از دوستان برای بار دوم تکرار میکنم که برای کل کل نه وقت نمایش نویسی رو دارم و نه حوصله شو! برای همین جواب بعضیا رو نمی دم در ضمن این همه ادم خواستن با من کل کل کنن ! ببخشید ولی من یک تنه نمی تونم با 1000 نفر کل کل کنم ! لا اقل چند نفر این طرفی و چند تا تونم اون طرفی بشید یا اینکه با یه نفر بدون حمایت کس دیگه دعوا کنم . منتها جواب این پست رو در اسمشو سیاه ها نمی تونن ببینن بگید چون مایل نیستم خانم مک گونگال رو عصبانی ببینم !
=========================================
خب لاوندر دم در آوردي خيلي پرو شدي ها!!!!!
بگو كم آوردم نگو حوصله ندارم....
بگو ميترسم ضايع بشم...نگو وقت ندارم....
تو يه تنه با هزار نفر كلكل ميكني؟
برو جمع كن خودتو!!تو نميدوني كلكل چيه....بعد اومدي ميگي من يك ته......
يادمه اولين روزايي كه عضو سايت شودي يه پست زدي گفته بودي كل كل همون فحشه!!!!!!!!!!!![]()
خب ديگه چي كار كنيم دور و زمونه عوض شده......
در ضمن یکی از بچه ها گفته بود فحشه ( اگه اشتباه نکنم) که درست یادم نیست یا ردش کردم یا بسته به شرایط اون موقع این حرفو زدم
این از جواب شما !

[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]

.وا؟ كي ميخواد با من كل كل كنه؟ هنوز كه هيچ كي حاضر نشده... بعدشم چو اگه يادت نرفته باشه افتخارات من و سرنيكلاس در كل كل از همه ي سايت بيشتره... ما كساني بوديم كه حال لرد و دالاهوف رو گرفتيم به طوري كه لرد 6 ماهه كه به سايت نيومده...
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]

پرفسور کاملا درست میگه بهتره برای کل کل دیگه اینجا پست نزنیم ! در ضمن به بعضی از دوستان برای بار دوم تکرار میکنم که برای کل کل نه وقت نمایش نویسی رو دارم و نه حوصله شو! برای همین جواب بعضیا رو نمی دم در ضمن این همه ادم خواستن با من کل کل کنن ! ببخشید ولی من یک تنه نمی تونم با 1000 نفر کل کل کنم ! لا اقل چند نفر این طرفی و چند تا تونم اون طرفی بشید یا اینکه با یه نفر بدون حمایت کس دیگه دعوا کنم . منتها جواب این پست رو در اسمشو سیاه ها نمی تونن ببینن بگید چون مایل نیستم خانم مک گونگال رو عصبانی ببینم !

سوسك نوشته:
خب كي ميخواست كل كل كنه؟ لاوندر تو بودي؟ من تكي، تو با تمام سايت... همه تون رو سوسك مي كنم ميذارم توي جيبم! كسي ناراحت نشه منظور من كساني بودن كه با من مشكل داشتن و قصد كل كل با من رو دارن ( يا به عبارتي همه ي سايت!) .
خب كي ميخواد كل كل كنه؟