جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
26 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1383 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
دوشیزه لاوندر عزیز :
شما همیشه کم میاورید این که دیگه ثابت شده چرا انکار می کنید ....
خواهیم دید کلکل شما را ما انتظار این امر را که باید جالب باشد را می کشیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نقل قول:

پرفسور اينيگو ايماگو نوشته:
نقل قول:
پرفسور کاملا درست میگه بهتره برای کل کل دیگه اینجا پست نزنیم ! در ضمن به بعضی از دوستان برای بار دوم تکرار میکنم که برای کل کل نه وقت نمایش نویسی رو دارم و نه حوصله شو! برای همین جواب بعضیا رو نمی دم در ضمن این همه ادم خواستن با من کل کل کنن ! ببخشید ولی من یک تنه نمی تونم با 1000 نفر کل کل کنم ! لا اقل چند نفر این طرفی و چند تا تونم اون طرفی بشید یا اینکه با یه نفر بدون حمایت کس دیگه دعوا کنم . منتها جواب این پست رو در اسمشو سیاه ها نمی تونن ببینن بگید چون مایل نیستم خانم مک گونگال رو عصبانی ببینم !

=========================================
خب لاوندر دم در آوردي خيلي پرو شدي ها!!!!!
بگو كم آوردم نگو حوصله ندارم....
بگو ميترسم ضايع بشم...نگو وقت ندارم....
تو يه تنه با هزار نفر كلكل ميكني؟
برو جمع كن خودتو!!تو نميدوني كلكل چيه....بعد اومدي ميگي من يك ته......
يادمه اولين روزايي كه عضو سايت شودي يه پست زدي گفته بودي كل كل همون فحشه!!!!!!!!!!!
خب ديگه چي كار كنيم دور و زمونه عوض شده......

اینیگو جان من دم داشتم تازه در نیاوردم . در ضمن اگه تاپیک ها رو نگاه کنی میبینی که خیلی کم نمایشنویسی میکنم البته اون هم در مورد موضوعات مورد علاقه م ! ضایعم نمیشم ! حسرت ضایع شدنمو رو دلت میگذارم ! در ضمن جناب عالی بعد از من عضو شدی ! چطور اولین روزایی رو که عضو شده بودم بیاد داری ؟!
در ضمن یکی از بچه ها گفته بود فحشه ( اگه اشتباه نکنم) که درست یادم نیست یا ردش کردم یا بسته به شرایط اون موقع این حرفو زدم این از جواب شما !

........................
به سوسک : کم نیاوردم . سرم شلوغ بود اصلا اینجا نیومده بودم ! الان که گذرم افتاد دیدم در غیاب من چقدر پست زده شده . جنبه م دارم . البته جنبه ی کل کل رو بله ! ولی تحمل توهین و ندارم .شما استاد من بودی ؟ فکر کنم واسه ی اموزش فنون کل کل خودم خصوصی واست کلاس گذاشته بودم . یادت رفته؟ حالا من متواضعم سو استفاده نکن
...........................
خارج از کلکل: سر نیکلاس خیلی وقته ان نشده .... ازش خبری نداری؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1383 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین
خارج از رول---- مهم---- خارج از رول

دوستان توجه كنين كه:
1- تمامي كل كل هاي اين تايپيك براي شوخيه...
2- اگر احساس مي كنيد اين كل كل ها باعث تفرقه ي داخلي ميشه از كل كل كردن در اين تايپيك دست برداريد...
3- به هيچ وجه كل كل هاي داخلي رو به بيرون از اين تايپيك نبريد...

با تشكر سوسك

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1383 14:33
نمایش جزئیات
آفلاین
قال سوسك خطاب به ايماگو:
منظورت لاوندر بود؟ آره معلومه كه كم آورده... از همون اول هم اهل كل كل نبود...

قال سوسك خطاب به چو:
چو چانگ اگه من مينويسم براي شوخي براي اينه كه اعضاي سايت كه خودت تو هم يكي از اونهايي بي جنبه اين و سريع بهتون بر ميخوره...
قبل از خودم؟ من قبل از سوسك هم در سايت عضو بودم ولي با يك شناسه ي ديگه... لازم نيست كه همه از اينجو چيزها خبر داشته باشن...
بعدشم... هيچ كس در كل كل به اندازه ي من در سايت موفق نبوده... من اصلا براي كل كل به سايت اومدم... همه ي كارم در سايت دعوا و كل كله... يادت نيست كه من و سر نيكلاس روي ولدمورت و دالاهوف رو كم كرديم؟ بعد اومدن گفتن « ما كل كل رو ترك كرديم وگرنه با پيف پاف ميكشتيمت»؟ شما كي همچين كاري رو كردين؟ اصلا شما مي دونين كل كل يعني چي؟ به من برخورد چو...

قال سوسك خطاب به سايت:
از همين الآن سفيد و سياه و خاكستري... مدير و ناظر... دوست و آشنا... فرق نمي كنه... اگه كسي سعي در ضايع كردن من داشته باشه به بد ترين نحو ممكن حالش رو مي گيرم... اگه كسي جنبه نداره لطفا سعي در كل كل نكنه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1383 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
منظورت كيه؟

احتمالا منظورت خودت و سوسكه چون غير از شما دو نفر كسي اينجا كم نياورده

راستي ميدونستي از قديم الايام سياها تو املا مشكل داشتن تو هم اگه به املات دقت نكني به سرنوشت اونا دچار ميشي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1383 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
ميگم سوسكي جون به نظره من كه يه نمه كم آورده چون جوابت رو نميده راستي به تاپيك ستن مانگو يه سري بزن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1383 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
.وا؟ كي ميخواد با من كل كل كنه؟ هنوز كه هيچ كي حاضر نشده... بعدشم چو اگه يادت نرفته باشه افتخارات من و سرنيكلاس در كل كل از همه ي سايت بيشتره... ما كساني بوديم كه حال لرد و دالاهوف رو گرفتيم به طوري كه لرد 6 ماهه كه به سايت نيومده...

بله بله؟ افتخارات تو و نيكلاس از همه بيشتره؟ فكر ميكنم بهتر بود اول به دوران قبل از خودت يه نگاه مينداختي بعد اين حرفو ميزدي ...به من برخورد شديدا

كوچولو اونوقت كه تو هنوز به دنيا نيومده بودي من و اندروميدا و ليلي داشتيم رو كم كني ميكرديم....اونوقت افتخارات شما بيبشتره؟

به نمايشنامه ها هم يه نگاه بندازي بد نيست...معمولا از تو ميگن كه از فاضلاب بيرون اومدي...و نقش من در نمايشنامه ها هم معمولا رو كم كنيه....

نيومدن ولدي به سايت هم به خاطر شما دو تا نيست...من و اون در خارج از سايت با هم دوستيم و من خودم ميدونم كه به خاطر چي نمياد سايت...

وگرنه كسي با نوشتن حرفاي باادب و كنارش تو پرانتز (براي شوخي) نوشتن افتخاري بدست نمياره....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 بهمن 1383 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
قال سوسك خطاب به لاوندر:
آره آبجي...! توي روستاي ما اينجورياس كه فقط وقتي با كسي كل كل ميكني كه باهاش مشكلي دارن... پس تو هم با من مشكل داري! در نتيجه... يا تا آخر كل كل هستيو از ضايع شدن نمي ترسي و جا نمي زني... يا... يا... يا... يا خودم با دست هاي خودم خفه ات ميكنم!
---------
لاوندر جان از هر كسي بپرسي كل كل يعني چي ميگه: سوسك! پس برو بيشين بينيم بابا!

قال سوسك خطاب به ايماگو:
ايماگو جان ميخواستم اول پيامم ضايعت كنم ولي چون با من همكاري ميكني چيزي بهت نميگم...
-----------
ايماگو جان خودت رو ناراحت نكن... جوجه كوچول مچول ها كه ارزش ناراحت شدن ندارن!
ايماگو تا حالا شنيدي ميگن هر كي با سوسك ور افتاد در افتاد!!!؟
خوب همه ي اين افرادي كه الآن ادعاي كل كل مي كنن يك زماني شاگرد من بودن... الآن اومدن ميخوان با استادشون در بيفتن... بايد به اين افراد بگم كه اگه سوسك عصباني بشه خوب عصباني شده ديگه! ولي اگه خيلي عصباني بشه يا خودشو ميكشه يا خودكشي ميكنه! پس مواظب اعمال و رفتارشون باشن...

يكتب سوسك احدٌ نامه ي سر گشاده!
از اين به بعد اوج دوران بدبختي دشمنان سوسك فرا رسيده! من از اين پس مخالفان رو به شدت سركوب ميكنم! پس مواظب باشين! و همچنين من به طرفدارانم پاداشي ميدم بسي فراتر از آنچه كه در فكر و ذهنشان است...
والسلام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 بهمن 1383 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرفسور کاملا درست میگه بهتره برای کل کل دیگه اینجا پست نزنیم ! در ضمن به بعضی از دوستان برای بار دوم تکرار میکنم که برای کل کل نه وقت نمایش نویسی رو دارم و نه حوصله شو! برای همین جواب بعضیا رو نمی دم در ضمن این همه ادم خواستن با من کل کل کنن ! ببخشید ولی من یک تنه نمی تونم با 1000 نفر کل کل کنم ! لا اقل چند نفر این طرفی و چند تا تونم اون طرفی بشید یا اینکه با یه نفر بدون حمایت کس دیگه دعوا کنم . منتها جواب این پست رو در اسمشو سیاه ها نمی تونن ببینن بگید چون مایل نیستم خانم مک گونگال رو عصبانی ببینم !

=========================================
خب لاوندر دم در آوردي خيلي پرو شدي ها!!!!!
بگو كم آوردم نگو حوصله ندارم....
بگو ميترسم ضايع بشم...نگو وقت ندارم....
تو يه تنه با هزار نفر كلكل ميكني؟
برو جمع كن خودتو!!تو نميدوني كلكل چيه....بعد اومدي ميگي من يك ته......
يادمه اولين روزايي كه عضو سايت شودي يه پست زدي گفته بودي كل كل همون فحشه!!!!!!!!!!!
خب ديگه چي كار كنيم دور و زمونه عوض شده......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
نقل قول:

سوسك نوشته:
خب كي ميخواست كل كل كنه؟ لاوندر تو بودي؟ من تكي، تو با تمام سايت... همه تون رو سوسك مي كنم ميذارم توي جيبم! كسي ناراحت نشه منظور من كساني بودن كه با من مشكل داشتن و قصد كل كل با من رو دارن ( يا به عبارتي همه ي سايت!) .
خب كي ميخواد كل كل كنه؟

اره من بودم . البته من مشکل خاصی با تو ندارم اما دوست دارم با تو یا هرکس دیگه کل کل کنم . مگه هرکی بخواد دعوا کنه باید مشکلی با طرف داشته باشه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!