جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

58 کاربر(ها) آنلاین هستند (37 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
58 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس پرواز و كوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
جلسه ششم

بچه ها بعد از صرف صبحونه به طرف كلاس كوييديچ حركت ميكن . در كلاس بسته بود و يه يادداشت روي در زده شده بود .

سلام بچه ها ‍‍!
امروز بالاخره ميريم به زمين كوييديچ و حركات با جارو رو تمرين ميكنيم ! لطفا راس ساعت 9 توي زمين كوييديچ باشيد !
منتظرم، دنيس كريوي

ساعت 9:10، زمين كوييديچ هاگوارتز
خب همه اومدن ؟.... خيلي خب بچه ها ! كارمون رو شروع ميكنيم ! مثل هميشه يادم رفت ! بله، امتيازات ! راستش به نظر من يه هفته ديگه وقت براي فكر كردن در اين مورد خوب باشه، پس امروز جوابشو نميدم ! ميتونيد يك هفته ديگه روش فكر كنيد .
خب درسمون رو شروع ميكنيم .
همونطور كه ميدونيد، درس امروزمون در مورد كوييديچ و حركات كوييديچه و فكر كنم كه .... دو جلسه از درسمون رو براي اين كار اختصاص بديم ... چطوره ؟ ... خيلي خب ميريم سراغ درسمون، لانگ باتم، لطفا جاروي منو بده ... بچه ها سوار جارو هاتون بشيد ! ديگه اين يكي رو كه ديگه بلديد ! ....... خب ما وقتي سوار جارو ميشيم بايد قصد حركت كردن داشته باشيم، يعني جارو فقط بااراده ما حركت ميكنه چونكه جارو مثل وسايل نقليه ماگلي وسيله اي به اسم گاز نداره . شما بايد يه جورايي انرژي رو از مغزتون به جارو منتقل كنيد يا اينجوري فكر كنيد و همش توي ذهنتون بگيد برو .... برو ! جارو رو هم هميشه بايد محكم بچسبيد چون ممكنه كه در زير پاتون در بره به دليل حركت هاي نا بجا و اينها . در ضمن بايد بدونيد كه كوييديچ يك ورزش خطرناكه از هر لحاظ ! چون شما با جارو و در ارتفاع بالا حركت ميكنيد و احتمال سقوط هم هست، پس بايد خيلي مواظب باشيد .
خب فكر نكنم كسي توي حركت كردن با جارو مشكل داشته باشه اگر كسي هست كه بلد نيست بگه .
خيلي خب حالا بالا و پايين رفتن و اوج گرفتن رو تمرين ميكنيم ... هوم .... خب يه حلقه بزرگ تشكيل بديد بچه ها .... اونايي كه نميتونن با جارو حركت كنن ميتونن از جاروهاشون پياده بشن و اين كارو بكنن . خب ! براي بالا رفتن بايد دسته جاروتون رو به طرف بالا يا به طرف خودتون بكشيد تا جارو به طرف بالا بره . البته اين كار رو بايد هنگام حركت كرد .

( اگه عكسو نميبيني كليك كن )
براي پايين رفتن هم شما بايد دسته جارو تون رو به طرف پاپپن بديد تا جارو تون به طرف پايين حركت كنه .

اگه عكس رو نميبينيد كليك كنيد
براي راست و چپ رفتن هم بايد سر جاروتون رو به طرف راست يا چپ بديد تا جارو تون رو اون طرف حركت كنه .

براي ترمز كردن هم چند كار ميشه انجام داد .
در جاروهاي جديد كه ترمز دارن كه كار راحته ولي در جاروهايي كه ندارن بايد به جايي كه روي اون نشستين فشار بيارين و دسته جارو رو به طرف بالا بكشيد . ويا هم ميتونيد دسته جارو رو با فشار به طرف بالا بگيريد و در اون مرحله يواش يواش فشار رو از دسته جاروتون برداريدو به طرف پايين حركت كنيد .
خب بچه ها حسابي تمرين كنيد چون جلسه بعدي ميخوايم چيزايي تخصصي تري رو تمرين كنيم .
براي جلسه بعد هم،
- چه جوري ميشه با جارو يه دور كامل زد ؟

موفق باشيد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 مرداد 1384 10:44
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور قبل از جواب بگم که من هنوز ثبت نام نکردم و به آقای مدیر هم دلیلش رو توضیح دادم پس لطفا نگین من یهو از کجا پیدام شد
خب من فکر میکنم ایشون اقای جیمز نیکرسون باشند چون در هر حال ایشون این موزه رو تاسیس کردن تا مردم جادوگر بتونن این همه (به تابلوی جاروهای امروزی و .... اشاره می کنم) اطلاعات در مورد کوییدیچ و جارو و ... بدست بیارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
سلام
جیمز نیکرسون چون با بازیهای خوبش باعث پیشرفت ایرلند شد و سبک های جدیدی به کودییچ بازی کنان یاد داد
لويي شانزدهم چون پول زیادی صرف کودییچ کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من که کسی نیست جز پدر بزرگ پدر رودريك پلامپوت بازيكن شاخص تيم كوييديچ گردباد .... چون >>>>
چون بیشتر تابلو های موزه متعلق به این آقا بوده . ناگفته نماند که تابلوی مهم ایشون درباره ی اولین جاروهای است که به دست بشر جادوی ساخته شده است و جاروهای سلطنتی که وزیران بین سالهای 1860 تا 1894 صاحب آنها بودند.اثر بعدی هم کفشهای پرنده امروزی را نمایش میدهد.....
این آقا خدمت بسیار بزرگی به جامعه ی جادوگری کردند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1384/5/3 16:28:43
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1384/5/3 16:31:34
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1384/5/4 14:55:58
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 14:21
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد كه دير كردم ولي من اليور موافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من جیمز نیکرسونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 04:37
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور فكر كنم جيمز نيكرسون باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 03:27
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور من فکر میکنم رودریک پلامپتون باشه...چون ایشون بیشتر از بقیه به جامعه جادوگری خدمت کردند....درسته؟؟
پروفسور:....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جلسه پنجم

دنيس از در كلاس مياد تو .

- سلام بچه ها ! امروز يه سوپرايز براتون دارم ! ولي طبق رول معمول مجبورم كه اول به امتياز ها رسيدگي كنم . ديگه قيافتو اونجوري نكن ويزلي !
5 امتياز به ريونكلا !
بخاطر استدلال خوب HGH از اين مسئله . البته به نظر واضح ميومد . در هر صورت ! ميريم به سراغ سوپرايز !
بچه ها، من با تلاش فراوان بالاخره تونستم كه وزارت خونه رو راضي كنم كه به ما اجازه بازديد از موزه كوييديچ لندن رو بدن . دليل سخت بودن كار، هم حفاظت هاي مشنگي هست كه تجمع يه عده زياد ساحره و جادوگر در خيابانهاي مشنگي كار درستي نيست همچنين حفاظت هاي خود موزه از وسايل. و اين هم بايد بگم كه تمامي وسايل اونجا با افسون ضد سرقت بسيار قوي جادو شدن . خب ( دنيس يه بلاجر رو از رداش در مياره ) من از اين به عنوان رمز تاز استفاده ميكنم ! اين رمز تاز هم كه توسط دامبلدور ايجاد شده راس ساعت 10 صبح كارش رو شروع ميكنه .
پس از همه بچه ها ميخوام كه بيان و به ميز من نزديك بشن، تا 5 دقيقه ديگه توي موزه لندن هستيم بچه ها ! من كه سر از پا نميشناسم !
هوم ..... فقط 30 ثانيه ديگه ! بچه ها آماده براي پرواز !
در اون لحظه بچه ها احساس كردن كه زمين داره به سرعت زير پاشون ميچرخه . لحظه اي بعد روي زمين سنگي فرود اومدن .
- آها ! ..... بچه ها ! زياد كه بد نبود ؟ خيلي خب ! همه هستن ؟ لانگ باتم ... كجاست ؟ آها .. خيلي خب ساكت باشين ! راه ميفتيم ! همه پشت سر من .
بچه پشت سر دنيس راه افتادن اون ها از در ورودي زياد دور نشده بودن و داشتن توي يك راهرو طويل كه به يك محوطه شش ضلعي كه حوض زيباش همراه با فواره هاي متعددي روش از دور ديده ميشد منتهي ميشد راه ميرفتن . درست در روبه روي در ورودي منتها در محوطه شش ضلعي يك در شيشه اي بزرگ وجود داشت كه بالاش يك تابلو نصب شده بود . بر روي ديواره هاي اين راهرو تابلوهاي زيادي بود كه افراد درون اونها پيوسته افرادي رو كه در حال تردد بودن زير نظر داشتن . جادوگر و ساحره هاي زيادي اونجا نبودن و تك و توك مشغول تماشاي نقاشي هاي روي ديوار بودن . موزه حدود چهار طبقه بود .
گروه به در شيشه اي رسيدن . به تابلوي بالاي در كه تصوير يه جادوگر قرون وستايي رو نشون ميداد نگاه كردن،
در شيشه اي به دوقسمت تبديل شد و اين دو قسمت به ديوار رفتن و در نهايت در باز شد .
- خيلي خب ! همچنان دنبال من بياين !
بچه ها همراه دنيس وارد سالن ميشن : يك سالن مستطيليه بسيار بسيار بزرگ كه رو به روي ديوارهاش با فاصله حدودا 30 سانتيمتر ديوارهاي شيشه ايه ديگه وجود داشتن كه كاملا پيدا بود كه براي محافظت از بين فاصله شيشه تا ديوار هستن .
بچه ها از ديدن اين عظمت ابراز احساسات ميكنن : آاااا ! ... اوووو نگاه كن !
- اوووو ..... ! بچه ها يك چيز جالب ! همراه من بيايد !
دنيس بچه ها رو به ديوار راستي ميبره . گروه كنار يك قاب بزرگ كه به نظر قديمي ميومد واي ميسن . قاب دور يك كاغذ پوستي بسيار بزرگ رو گرفته بود كه طراحي چندين دسته جارو رو نشون ميداد .
- خب بچه ها ! اين تابلو اثـ .... هوم ... اول بذاريد من يك شرح مختصر از اين موزه به شما بدم . اين موزه در سال 1787 توسط يك جادوگر پير به نام جيمز نيكرسون تاسيس ميشه . جيمز نيكرسون در سال 1712 به تيم ملي ايرلند دعوت شد و تا سال 1743 به بازي در اين تيم مشغول شد . بعد از پايان دوران بازيگريش به مدت يك سال مربي تيم ايرلند هم شد، ولي به دليل باخت هاي پي در پي، مسئولان تصميم به تعويض اين مربي كردند . بگذريم . قابل توجهه كه نتيجه ي نبيره پسر دايي نوه لويي شانزدهم ماگل ها كه جادوگر بود، در سال1788 بر روي تك تك وسايل اين موزه افسون ضد سرقت قوي رو اجرا كرد .
خب بچه ها كافيه ! ميريم به سراغ اين اثر . اين اثر توسط پدر بزرگ پدر رودريك پلامپوت بازيكن شاخص تيم كوييديچ گردباد تاتشيل در سال 1890كشيده شده كه به ترتيب از بالا به پايين نمايانگر جاروهاي امروزه، اولين جاروهايي رو كه بشر جادويي ساخت و جاروي سلطنتي وزير سحر جادوي سال هاي 1860 تا 1894 هست . ناگفته نمونه كه الان اين تابلو در منزل فرزند رودريك پلامپتون بوده و خود طرف اين تابلو رو به اين موزه هديه داده .
جاروهاي سلطنتي كاربردي ندارن و صرفا سلطنتي هستن .

اوووو .... ! بچه ها نگاه كنيد درست كنار اين اثر اثر ديگه اي از اون هست كه كفشهاي پرنده امروزي و كفشهاي پرنده كمي بعد از دوره رنسانس رو نشون ميده .

خيلي خب بچه ها ! ديگه براي امروز كافيه . ميتونيد توي موزه بگرديد و از آثار ديدن كنيد ؛ يادتون باشه كه فقط تا ساعت 12 وقت داريد ! سر ساعت 12 بايد همه دم در وردوي باشيد . اگرم سوالي درمورد آثار داريد ميتونيد از ساحره جين و همچنين من بپرسيد . من با كمال ميل به سوال هاي شما جواب خواهم داد . راستي ! داشت يادم ميرفت !
براي جلسه بعدي،
- تصويرجادوگر روي تابلو ورودي سالن موزه مربوط به كيه ؟ يه راهنمايي ميكنم .... اين فرد خدمت زيادي به جامعه كوييديچ انجام داده كه فراموش كردني نيست .

به گردشتون برسيد .
موفق باشــــــــــــيد !

( اگر نميتونيد از طريق معمولي يا همون جادويي تصاوير رو ببينيد ميتونيد از روش ماگلي كليك بر روي اين لينكها تصاوير رو ببينيد !
سر در ورودي سالن موزه
جاروهاي طراحي شده
كفشهاي پرنده طراحي شده )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 تیر 1384 13:52
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب سوال جلسه ی چهارم:
مدافعین برای دور کردن توپ های بازدارنده به نیروی بدنی زیاد نیاز دارند. به همین دلیل است که اغلب جادوگران بیشتر از ساحره ها مشتاق بازی در این جایگاهند.مدافعین باید حس تعادل عالی نیز داشته باشند زیرا گاهی ممکن است ناچار شوند برای ضربه زدن به توپ های بازدارنده از هر دو دست کمک بگیرند.در ضمن مدافعین یک خطای مخصوص به خود دارند به نام جر زنی که در ابن خطا مدافعین توپ را به سمت تماشاگران پرتاب میکنند . گاهی بازیکنان بی وجدان این خطا را به منظور ممانعت از گل زدن بازیکن مهاجم حریف انجام میدهند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!