جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

اسنیپ: مرگ‌خوار ولدمورت یا یار وفادار دامبلدور؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسنیپ: مرگ‌خوار ولدمورت یا یار وفادار دامبلدور؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 اسفند 1384 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اسنيپ 1000 درصد يار دامبلدوره چون دامبلدور جادوگر بسيار باتجربه ايه و بيخودي به کسي اعتماد نميکنه شايد بپرسيد پس چرا دامبلدورو کشته اما اون دامبلدورو نکشته اون يه ورد غير کلامي رو زمزمه کرده و ورد کشتن رو براي فريب دشمنان بلند گفته و دليل تاکيد زياد رولينگ روي وردهاي غيرکلامي در کتاب 6 همين بوده من همه جا گفتم هنوزم ميگم دامبلدور زندست مطمئن باشيد که دامبلدور زندست
have nice day

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در رقابت عقربه های ساعت با یکدیگر همیشه بازنده چشم من است.تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: اسنیپ در جبهه سفیده یا سیاه
ارسال شده در: چهارشنبه 28 دی 1384 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
در جواب به نیا گرنجر، از اون طرف لرد عزیز هم به اسنیپ اعتماد داره
1) لرد از دامبل جوان تره،
2) لرد از دامبل کم تر احساساتی تره،

در جواب به سوال کلی
1) اسنیپ کلا انتخاب خطرناک و در عین حال زیبایی انجام داد،
به ناظر توصیه می کنم از آن جا که پست های این بخش اکثرا یک خطی بیدن، آن را نظر سنجی قرار بده تا کار خودت هم راحت تر بشه،
2) همین تا بعد،

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مرگ خواری از دوستان صمیمی آلبوس دامبلدور
شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم)
معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود
،،،،،،،
ارسال شده در: چهارشنبه 28 دی 1384 16:35
نمایش جزئیات
آفلاین
حتی بهترین آدم ها هم گاهی اشتباه می کنن. کی فکر می کرد که اسنیپ خیانت کنه؟ هیچ کس. حتی دامبلدور. ولی اون خیانت کرد. وقتی با نارسیسا پیمان ناگسستنی بست خیانت کرد. وقتی به دراکو پیشنهاد کمک داد خیانت کرد. و وقتی فقط به خاطر حفظ جون خودش دامبلدورو کشت خیانت خودشو کامل کرد.
هیچ شکی در این که دامبلدور به دست اسنیپ کشته شده نیست. اونا مطمئنن با هم ارتباط ذهنی برقرار نکردن چون دامبلدور اون قدر ضعیف بود که حتی نتونست در برابر دراکو از خودش دفاع کنه چه برسه به این که بخواد ارتباط ذهنی برقرار کنه.
اسنیپ بی شک طلسم آوراکاداورا رو به سمت دامبلدور فرستاده. چون اون نمی تونسته فقط وانمود کنه که اونو فرستاده و به جاش یه طلسم دیگه بفرسته. این طلسم هم که هیچ راه فراری نداره.
مطالبی که در کتاب در مورد سوگواری ققنوس, آرامگاه سفید و ... نوشته شده بود و خیلی ها برداشت های اشتباه ازش کردن فقط یه سری زیبایی ادبی بود که خواننده رو به هم حسی وادار کنه.
و....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
مسلما سیاه
ارسال شده در: چهارشنبه 28 دی 1384 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اگر دامبلدور به اسنیپ التماس کرد به خاطر این بود که در شرایطی نبود که بتونه با اسنیپ مقابله کنه.اسنیپ از اول هم با ولدمورت بوده و همان طور که خود دامبل دور در کتاب پنج اعتراف کرده بود به خاطر کهولت سن باعث اشتباه های تابلویی می شد. وگرنه مشخصه که اسنیپ در جبهه ی محفلیها نیست.در ضمن اگر دامبل دور زنده باشه خیلی لوس می شه چون دیگه خانم رولینگ خلاقیتی به خرج نداده.فقط ارباب حلقه های آقای تالکین رو کپی کرده.(در ضمن همه ی جادوگرا جسد تکه پاره شده ی دامبلدورو پیدا کردن و دامبلدور خودش گفت هیچ راهی برای زنده کردن یه مرده نیست)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][siz
ارسال شده در: چهارشنبه 28 دی 1384 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر مي كنم اسنيپ طرف دامبلدوره و اون كارهايي كه آخر كتاب كرد همه ش نمايشي بوده
آخه دامبلدور واقعأ بايد خيلي خنگ بوده باشه كه به اسنيپ اعتماد كرده در صورتي كه اون مرگخوار بوده
پس حتمأ بايد يه رازي بين اين دو وجود داشته باشه وگرنه كتاب خيلي بيخود مي شه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The power behind you is much greater than the task ahead of yo

JUST JUST HUFFELPUFF !
ارسال شده در: چهارشنبه 28 دی 1384 11:30
نمایش جزئیات
آفلاین
وای تو مهشری بشر!راست می گیا به نظر منم همینه که تو میگی دامبلدور از اسنیپ یه خواهش کرد ولی ما نمی دونیم منظورش چی بود .ولی به نظر من نظریه ی تو خیلی خیلی خوبه. آفرین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 دی 1384 21:14
نمایش جزئیات
آفلاین
1_خب ممکنه اسنیپ بخاطر ماموریتی که از طرف دامبلدور داشته مجبور شده با نارسیسا پیمان ببنده.
2_اسنیپ جون دامبلدورو به خودش ترجیح داد چون دامبلدور گفت""اسنیپ خواش میکنم" و احتمالا داشتن از طریق ذهن جویی با همدیگه صحبت میکردند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 دی 1384 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم اسنیپ دنبال قدرت بیشتره.اون دامبلدور رو کشت تا بتونه بیشتر به ولدومورت نزدیک بشه و بعد در موقعی که به اون نیاز داره بهش خیانت کنه.در ضمن اون از هری محافظت میکنه چون هری تنها کسیه که می تونه ولدومورت رو از بین ببره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 دی 1384 17:39
نمایش جزئیات
آفلاین
bebinin man fekr mikonam ke snape khaen nist chon vaghte voldenort natoonest dumbledor o bokoshe snape adadi nist ke!!!badesham mage dumbledore natoonest harry ro bedoon e choobdasti moghee oomadan e malfoy khoshk kone??khob pas chera ba snape moghbele nakard????mage too ketab e aval dumbledor be harry nagoft ke mitoone bedoon e shenel e namaree namaree beshe khob pas moghe khaksepari mage too ketab naneveshte bood ke harry be bala negah kard va ghoghnoos ro did ke be khoshhali be paeen ngeh mikard mogheee ke sholehae sepid badan e dumbledor o dar bar gereft az koja maloom ke ye joori dar narafte bashe???pas momkene hameye ina ye namayesh bashe!!albate in nazare mane!!

ویرایش ناظر:ببین من فکر میکنم که اسنیپ خائن نیست چون وقتی ولدرمورت نتونسته دامبلدور رو بکشه اسنیپ عددی نیست که!!بعدشم مگه دامبلدور نتونست هری رو بدون چوبدستی موقع اومدن مالفوی خشک کنه؟؟ خب پس چرا با اسنیپ مقابله نکرد؟؟؟مگه تو کتاب اول دامبلدور به هری نگفت که میتونه بدون شنل نامرئی,نامرئی بشه خب پس موقع خاک سپاری مگه تو کتاب ننوشته بود که هری به بالا نگاه کرد و ققنوس رو دید که با خوشحالی به پایین نگاه میکرد موقعی که شعله اسنیپ بدن دامبلدور رو در بر گرفت از کجا معلوم که یه جوری در نرفته باشه؟؟؟پس ممکنه همه اینها یه نقشه باشه!!البته این نظر منه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/10/18 1:54:48
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/10/18 2:02:22
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/19 0:07:33
bozorgtarin jadoo eshgh ast
ارسال شده در: شنبه 17 دی 1384 15:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من همه(چه اونایی که می گن اسنیپ آدم خوبیه و چه اونایی که می گن نیست) دلایل کافی برای اثبات حرفاشون داره ن.ما باید دنبال یه چیز ریشه ای تو کتاب ها باشیم یه چیزی مثل کودکی اسنیپ(منظورم دعوای پدر و مادرشه) یا برخوردایی که با دامبلدور داشته و ..........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!