همينجور حسش اومد يه پست بزنم...باگومبااااا
نقل قول:
هوكي جان.اگر چيزي از بازي ما فهميدي به من بگو چون خودم نميدونم داريم چي كار ميكنيم
نقل قول:
كوتاه و بلندي رولها: فرض كنيم يه بابايي، يه سوژهي خيلي خيلي جالب داره كه باعث مي شه سطح رول تو اون تاپيك كلا زير و رو بشه... يعني يه موضوع خيلي عالي... حالا اون مي خواد فقط سوژهي خالي نباشه... مي آد يه ذره فضاسازي و اينا اضافه مي كنه... بعد رولش بلند ز آب در مي اد... حالا شايد شما بگين اين سوژه و اين نوع پست فقط يه بار مي شه و دفعات ديگه بياد كوتاه بزنه... فرض كنيم اون آقاهه از ذهنش هي سوژه تراوش مي كنه!!! مي تونه با اون پستاي بلند و در عين حال جالبش، همهي تاپيكا رو زير و رو كنه... اون وقت چي بشه؟
من جوابي فعلا ندارم چون بايد فكر كنم فعلا هم حوصله فكر كردن ندارم،خيلي وقت هم هست فكر نكردم فكر كنم فكر كردن يادم رفته.فكر كنم
البته اگر هم خيلي فكر كنم اخرشم اين ميشه:خوندن پستهاي بلند در دراز مدت خيلي خسته كننده ميشه.مخصوصا براي افرادي كه وقت كمتري دارن.يهو مثلا بعد 12 ساعت ميام ان ميشم ميبينم كه اوههه...10 كيلومتر پست خوردههمه هم سوژه قديمي...هنوز كه هنوزه از فاج استفاده ميشه...خب اي كه فدايت شوم...اين همه عضو ايفاي نقش...اينار هم تحويل بگيرين...اگر ادعاي خوب نوششتنتون ميشه براي اين افراد تازه وارد سوژه درست كنين نه تنفص مصنوعي گيلدي)...كلا بيخيال خوندنش ميشم.البته يخورده اولش رو ميخونم ميبينم چيز تازه اي نيست...ولي مثلا اوله پست برادر حميد رو بخونم نميدونم يهو چي ميشه تا اخرش ميرم...حد اقل بلند مينويسين سعي كنين تنوع ايجاد كنين...البته اينارو به خودمم دارم ميگما...من خودم بعد يك جريان شخصي شديدا افت كردم(البته قبلش هم بد بود...ولي از بد ،بدتر شدم)
نقل قول:
نتيجه: اوني كه سوژهي جالب داره، يه ذره بلند بنويسه( دقت كنين... يه ذره) چون اين بلند نوشتن تغييري تو وضع تاپيك مي ده... اوني كه فقط مي خواد داستان رو كش بده، كوتاه بنويسه... به همين سادگي... به همين خوشمزگي!!
نه..به همين خوشمزگي نيست
مشكل اينجاست كه اون شخص نيست! كو كو؟تو يك پست نقل قول كن كه سوژه كوبنده و فوراني درست كرده باشه كه رول تكون بده...كو؟ خيلي وقته نيست..پس براي همين آدم حوصلش نميگيره بشينه هزار خط بخونه كه اخرشم پنج خطش مهمه...من كه اصلا خودمو داخل آدم نميارم كه اصلا رولم فلان باشه..پس تصور نكينن دارم فوران ميكنما...دارم ديگران رو ميگم...يكي اينجا تو اين يك هفته به غير از پست برادر حميد يك پست نقل قول كنه كه خيلي ببخشيد ارزش وقت و انرژي كه صرف ميشه براي خوندنش رو داشته باشه
وب مسترا هم كه هر چي وقت دارن دارن فلان كوفت زهر مارو دنلود ميكنن كه اخرشم به هيچ دردي نميخوره...يا دارن ارتقا ميدن...مثلا اين امكان براي ناظر ها كه ميتونن سريع تر پست پاك كنن خيلي به رول پلينگ كمك كرد؟(جان تو اصلا كنفيكون شد رول)نميگم امكانات خوبي نيست ولي مطمئنا تاثيرش خيلي خيلي كمتر از اينه كه مثلا هري پاتر بياد جاي در جريان رول پست بزنه
بين مديرا هم فقط سالازار گاهي اوقات خيلي اندك توي رول شركت ميكنه كه همونم جاي تشكر داره :bigkiss:
كريچر هم كه سايت جادوگران:تاييد شخصيت
بقيه هم ميخوان با معجزه يهو رول رو فوران بدن..يك هفته ميان فعال ميشن كارشون ميشه تاييد شخصيت..
نظارتم كه اينجوري شده كه هر كي رولش خوب ميشه ناظر ميشه...من نميدونم ربط اين چيه؟ باب...سياست هاي كه براي فعال كردن يك فروم بايد بكار بره ربطي به خداي رول بودن طرف نداره...البته بايد ناظر رول حد اقل يخورده از رول حاليش باشه نه اينكه تا كسي رول نويس خوبي ميشه ناظرش كننن(اين اوج تنبلي يك مدير رو ميرسونه كه حوصله نداره رفتار شخصي رو در سايت كنترل كنه كه ايا اون عضاره وجودي نظارت رو داره يا نه...ميبينه رولش خوبه...شپلخ ناظريت)...نميدونم دقت كردين يا نه...دقيقا تا يك رول نويسي كه داره پيشرفت ميكنه رو ناظر ميكنن يهو ديگه فعاليتش در رول نويسي كم ميشه...همون سطح خودش باقي ميمونه...نظارت رو بايد داد به يكي كه سياستش رو داشته باشه و محكم و استوار باشه...نه فلان شخص رولش خوبه...
نقل قول:
يه روش ديگه هم وجود داره... اگه يه تاپيك پره از اونايي كه ذهنشون نشتي سوژه داره!! ، خوب، همه بلند بنويسن، ايرادي نداره... ولي اين وظيفهي ناظر يا رئيس يا زنندهي تاپيكه كه هر 10 20 تا پست يه بار، يه « خلاصه » از همهي پستا تهيه كنه و بنويسه...
نميدونم كجاي قوانين گفته كه اين وظيفه ناظره...يك بار برج وحشت رو خلاصه كردم ملت بد عادت شدينها؟(البته همون موقع فهميدم كه نه تنها نوشته هاي من توي اون تاپيك بلكه بقيه بچه ها همه داغون بود چون وقتي خلاصش رو نوشم ديدم هيچ نكته جالبي نداره.هيچ سوژه جديد و جنجالي نداره...حتي عنصر هاي وحشتشت هم خيلي قديمي بود..زامبي مياد موهاهاها...البته تا قبل از خلاصه فكر ميكردم كه بهرتين تاپيكه ولي بعدش فهميدم كه پخ..خوش خيال)
اقا...بايد نقش بازي كنيم و در داستان ب اندازه خودمون شركت كنيم...نه اينكه يك داستان رو توي يك پست شروع كنيم نود درصدش رو خودمون بياريم تو كار و ده درصد براي بقيه...اين چه عيبي داره كه مثلا يك داستاني به جايي كشيده شده كه مثلا بايد فلان شخص فلان چيز رو امضا كنه...بعد ما يك پست بزنيم فقط همينقدر:
زاخي قلم پر را وارد مركب ميكنه و بعد روي كاغذ ميگزاره...ناگهان لامپ كافه ميتركه و همه جا تاريك ميشه
رزمرتا: آرتور چقدر بهت گفتم اين تكنولوژي ماگلها قابل اطمينان نيست
همين(حالا چون من يك مثال داغون آوردم).نفر بعد از ديد خودش مينويسه چي ميشه...حتما بايد من ادامه بدم كه مثلا موهاهاها؟اوداكداورا؟شايد منظور من اين بود...ولي نفر بعدي يجور ديگه برداشت كنه و اين جذابيت روله
البته اين روش تنها بدي كه از ديد من داره اينه كه اعضاي ارزشي زياده روي ميكنن...و البته ناظر با كمي پركاري ميتونه جلوي هرج و مرج رو بگيره و اونوقته كه شده ناظر به معناي واقعي
نه اينكه پست چون كوتاهه پاك بشه چون بلنده بايد بمونه...
البته تصميماتي در اين رابطه دارم كه بسيار مشكوكه...يا تو دياگون اجرا ميكنم يا هاگزميد...بايد آزاد پست زد...همه بايد شركت كنند و به اندازه توانشون در جريان شركت كنند
نه اينكه رونان،هوكي،پيتر فقط توي يك تاپيك پست بزنن.
البته منظور حرف من ازادي بيش از اندازه نيست...استكبار جاي خودش...شركت ازادانه در رول هم جاي خودش...باگومباااا؟!
(تا يادم نرفته..سوژه درست كردن به اين نيست كه پست 20 خطي بزنيم...با هم ديگه بايد سوژه درست كنيم)
نقل قول:
كل اين چرت و پرتايي كه گفتم، نظر شخصي و پيشنهاد هاي خودمه...
هوكي==> سرژ ورژن جديد
اگر اخرش هم ميگفتي كه پشيزي نيستي ديگه تابلو ميشد كه ما دوتا يك نفريم و چند تا شناسه درست كرديم
نقل قول:
در ضمن... من پست رومسا رو خوندم دلم سوخت!!! يكي يه تاپيكي باز كنه، « انجمن حمايت از اعضاي تازه وارد »!!!!!
پخ...يكي بياد مارو تحويل بگيره
تشكر كنم؟ ...سرژ