جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
لرد ولدمورت اظهار نظر می کند ( نقشه ی راه 2)
ارسال شده در: جمعه 26 اسفند 1384 20:33
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من در به در دنبال راهی برای طرح پیشنهاد هایی که در ادامه خواهد آومد بودم ، و بالاخره تصمیم گرفتم همین جا اون ها رو ارائه کنم!
گویا که پیشنهاد ها در باره ی رول سایت هستش! و از چند بخش تشکیل می شه که من بخش اول و اصلی رو مناسب این جا دیدم!
اهم اهم ( سبک آمبریجی)!

1- قبل تر رول نویس های سایت تقریبا به دو دسته ی جدا از هم ( مرگ خوار و محفلی) تقسیم می شدند و گویا جنگ هایی در می گرفته که خب پست هاش هنوز هست و بنده خیلی استفاده کردم!
این روال در طرح لرد سیاه حفظ شده اما یه سری تغییرات جزیی (!) کرده!
A) در مورد ماهیت جنگ ها هست!
قبل تر این طور بود که پست های رول پلیینگی با موضوع جنگ بین محفل و مرگ خواران نوشته می شد و ادامه پیدا می کرد!
پیشنهاد می گه که :
جنگ رو از حالت یه موضوع به یه مفهوم تبدیل اش کنیم!
یعنی موضوعات مختلف رول-حتی تاپیک ها قدیمی سایت - محل جنگ باشن اما سوژه ی خودشون رو حفظ کنن! یعنی چه؟!
یعنی جنگ اصلی بر سر نوشتن بهتر باشه و نویسنده های بهتر پیروز جنگ باشن!
یعنی که یک هیات ژوری ، داوران ، ویزنگاموت ، چیزی شبیه به این ها به رول ها نمره بده و اون جبهه ای که رول هاش نمره ی بیشتری گرفته فاتح باشه!
برای مثال توی تاپیک کاخ امپراطور ، بدون اینکه سوژه از دست بره رول زده بشه و جنگ بر سر این باشه که کی رول بهتری زده ( با زهم تکرار می کنم : با همون موضوع کاخ امپراطور و نه با موضوع چنگ!)

B) توی ساایت انجمن های رول پلیینگ مختلفی داریم!
پیشنهاد می گه که جنگ روی این ها تاثیر مستقیم بذاره! یعنی چی؟!
خب! یعنی که یک تعداد محدود از فرو ها رو ( مثلا دو یا یک فروم) به فروم های ویژه ی یکی از جبهه ها بدل کنیم! به طور نمونه خانه ی ریدل ها و امپراطوری تاریکی خیلی مستعد هستند که به مقر جبهه ی سیاه تبدیل بشن و همین طور وزارت خونه و محفل هم خب واضحه که ذاتا به جبهه ی سفید تعلق دارند!
توی این انجمن ها فقط اعضای اون جبهه ی به خصو بتونن پست بزنن! یعنی فقط سیاه ها بتونن توی خانه ریدل پست بزنن و اصولا ورود افراد وابسته به جبهه ی سفید نا ممکن باشه!( یک چیزی شبیه تلار ههای اصلی گرو ها هاگوارتز)
در نتیجه توی فرم های مقر فرماندهی ِ جنگ (!!!) حالا یا هر اسم دیگه ای ، افراد جبهه ها می تونن تمرین رول بکنن ، نقشه ی جنگ رو تدارک ببینن، افراد آماده برای جنگ رو انتخاب بکنند و و و...

این میون یه سری فروم می مونه که بی طرف هستند! توی اون فروم ها هر دو طرف می تونن پست بزنن و اصولا جنگ به اون جا کشیده می شه!
چند تاپیک محدود از یه فروم انتخاب می شه برای جنگ و افراد دو گروه میان اون جا و رول می زنن و با نمراتی که از داوران می گیرن ، برنده ، فاتح اون انجمن به خصوص می شه و اون جا برای یه مدت مشخص زیر سلطه ی اون جبهه ی پیروز قرار می گیره! و یک چیزی شبیه به مقر فرماندهی خودشون می شه!
بعد از اتمام این دوره ی نسبتا کوتاه ( مثلا دو هفته) باز انمجن در اختیار همه است تا دوباره جبهه ی شکست خورده بیاد و با پست هاش تلاش کنه انجمن رو پس بگیره!
تبصره :
وقتی یک جبهه در تمام اتجمن های بی طرف شکست می خورد و سقوط می کنه ، مقر فرماندهی اش می تونه مورد هجوم واقع بشه! یعنی وقتی دیگه انجمن بی طرفی نمونده باشه ، افراد اون جبهه ی دیگه می تونن بیان و تو فروم ویژه ی جبهه ی شکست خورده پست بزنن تا اون فروم رو هم از چنگشون در بیارن و پیروز نهایی بشن!

C) تکلیف بی طرف ها چیه؟!
به هر حال کسایی توی سایت هستن که نمی خوان وارد هیچ کدوم از دو طرف بشن!
اون ها می تتونن مثه قبل به نقاط مختلف سایت دسترسی داشته باشن و توی تاپیک هایی ک ه مخصوص جنگ نیستن پست و بوق(!) بزنن.

....
خب! این یه شمه ی کلی از طرحه!
شنیده ها حاکی از اینه که یه مقدار گیر های تکنیکی داریم! یعنی باید ماژول اضافی با سه حالت ِ سفید / سیاه / بی طرف داشته باشیم و دسترسی ها رو محدود کنیم و این طور قضایا!
بههر حال این یه پیشنهاده و من از نقایص اش آگاهم!
پس لرد سیاه خیلی خوش حال خواهد شد اگه رفقایی که مخالفت می کنن با دلیل و منطق باشه و شکمی نباشه!
این طوری طرح بیشتر هم پرورونده می شه! البته اگر از بیخ و بن شپلخ نشه!

در آخر سپاس ویژه ی لرد ولدمورت نثار آرتیکوس دامبلدور عزیز که پیشنهادش باعث شد تا طرح اولیه ی من رنگ وشکل بهتری بگیره! درود بر او!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 25 اسفند 1384 17:54
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز جان به نظرم بهتره به جای افشا کردن ایده های آینده خودت یا تعیین نحوه نوشتن افراد در آینده این ایده ها رو در پست هایی که میزنی به کار ببری.
مطمانا اگه وزارت خونه طرفداران سیاهان هم راه بندازی کسی نمیاد جلوتو بگیره کما اینکه خیلی قبل ها وزارت خونه در بست در اختیار لرد ولدمورت قرار داشت و جذابیت خوبی هم توش بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: پنجشنبه 25 اسفند 1384 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سلام .

اول از همه باید بگم که خیلی خوشحالم که لرد دار شدیم و همینجا گرفتن این نقش رو بووبو عزیز تبریک میگم و امیدوارم که توی کارش موفق بشه .
اما خب غرض از پست زدن یه چیز دیگه بود . راستش من یه نظر دارم که فکر میکنم بهتره اینجا مطرحش کنم .
همونطور که میدونید در حال حاضر هم زمان با روی کار اومدن لرد جدید یه وزیر اسموت شده هم داریم و به عبارتی دوره جدید مبارزات بین سیاهان و سفیدا با دوره یکی از وزیر ها یکی شده .
خب همونطور که باز هم میدونید قانون اینطوریه که کسانی که عضو وزارتن نمیتونن به ارتش سیاهان بپیوندند و کلا اینکه وزارتخونه باید از سفیدا و محفلی ها حمایت کنه .
اما من یه پیشنهاد دارم که هم با کتاب مطابقت داره و هم اینکه هیجان این جنگها رو خیلی میبره بالا .
من فکر میکنم بهتره جای اینکه تمام وزارتخونه ای ها طرف محفل باشن یه کار دیگه کنیم . ما میدونیم که حتی توی کتاب هری پاترم خیلی از مرگخوار ها مثل ( مکنر ، رکوود و.... ) در وزارتخونه هم کار میکردند و در عین حال مخفیانه برای لرد جاسوسی میکردند .
ما میتونیم از این ویژگی استفاده کنیم و کاری کنیم که کسانی هم که عضو وزارت هستند به طور آزادانه در گروه ارتش سیاهان عضو شن . البته با در نظر گرفتن اینکه نحوه عضویت این افراد با بقیه فرق داشته باشه . اما چطوری ؟
من پیشنهاد میدم کسانی که عضو وزارتخونه هستن نیان به طور علنی بگن که ما طرف سیاهان هستیم و یا طرف سفیدا هستیم . بلکه بدون سر و صدا با لرد و یا رئیس محفل تماس بگیرن ( مثلا از طریق پیام شخصی ) و بگن که من میخوام عضو گروه شما باشم .
آنها نیز وظیفه دارند که این موضوع رو مخفی نگه دارند و یا فقط به برخی از افراد گروه خودشون این موضوع رو بگن . و خود اون شخص نیز به طور مخفیانه بدون این که حرفی بزنه به گفته رئیس سیاها و یا سفیدا کار خودشو آغاز میکنه اما باید دقت کنه که کسی از وابستگی اصلیه اون آگاه نشه .
اون وقت این موضوع تا یه روز قبل از تاریخ جنگ پنهان بمونه یعنی هیچ کس ندونه که مثلا فلانی که رئیس آزکابانه عضو محفله یا ارتش .
بعد اون دمه آخر که دیگه جنگ میخواد شروع شه یه دفعه جناب لرد یا سیریوس آدمای وزارت خونه رو هم وارد لیست خودشون کنن و بگن که فلانی با ماست و البته خود شخصم همان روز امضای گروهی که توش عضویت داره رو در امضای خودش قرار بده .
به نظر من این کار از هر جهت به نفع رول سایته چون که دو گروه سعی میکنند که این افراد رو به سمت خودشون جذب کنند و به همین دلیل ممکن است که با هم به رقابت بپردازند و دوم اینکه فکر میکنم جو سایت کمی عوض شه و همه این هیجان رو داشته باشند که کی میره با کدوم گروه و کی نمیره .
به هر حال من این نظرمو گفتم یکم روش فکر کنین ببین بدرد میخوره یا نه . از وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 دی 1384 08:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من دوست داشتم تو حذب عضو باشم و كمكتون كمك كه رول رو پيشرفت بدين... ولي حيف كه ترم دوم سرم شلوغ مي شه و فرصت زيادي واسه جلسه ها و اينا نخواهم داشت... شايد خيلي كم تر سر بزنم... خيلي كم تر بنويسم... مهم نيست... برمي گردم... اگه زنده بمونم! شايد اينم آخرین پستم تو نحوه‌ي برخورد باشه... تا 4 5 ماه آينده...

فكر كنم دو سه تا نكته جا مونده بود.... اين در مورد رول فردي نيست، در مورد تاپيك هاست...

يه مدّتيه كه سيل تاپيك هاي جديد سايت رو گرفته... هر فروم حد اقل 4 تاپيك جديد داره... به نظرم بايد اين به حد تعادل برسه.... چون با زياد شدن تاپيكا، هر كي دوست داره تو يكي بنويسه، بعد يه تاپيك سه روز فعاليت مي كنه، بعد از اون تا يه ماه خبري توش نمي شه... درسته.... هر تاپيكي كه فعال نباشه پاك مي شه... ولي قبل از اون فعاليت رو از تاپيكاي ديگه مي گيره... بعضيا مثل سرژ عزيز، يه پست مي زنن بعد منتظر مي مونن تا بقيه بزنن... وقتي بقيه نمي زنن، خوب مسلمه اون تاپيك همون جوري مي مونه، و تاپيكاي جديد هم پاك مي شن... بهتر نيست از همون اول مجوز به اين همه تاپيك داده نشه؟( براي چندمين بار مي گم، نظر شخصي خودمه... شما نمي خواي توجه نكن... چيز زيادي از دست نمي دي!!!!)

مشكل ديگه كه به نظر من وجود داره اينه كه بعضي تاپيكا اصلا فعاليت نمي كنن... من خودم تلاش كردم چند تا تاپيك قديمي رو فعال كنم، مثل سالن ورزشي دياگون، بشگاه ترك اعتياد، دژ مرگ و... كه نشد... يعني هيشكي ننوشت... به جز دژ مرگ كه سه چهار نفر نوشتن و بعدش ديگه داره خاك مي خوره... مسئله اينه كه علاقه‌اي به اونا در بين اعضا وجود نداره... اين پاتيكاي جديد، براي اعضاي جديد تر خوشايند تره و اونا دوست ندارن تو دژ مثلا فعالت كنن...

اينا دو تا مسئله بودن كه به ذهنم اومد بد نباشه مطرح بشن... اميدوارم رول در فعاليت كم يا نبود من، پيشرفت چشمگيري داشته باشه...

اميدوارم... هوكي....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
Re: یک پست!
ارسال شده در: جمعه 30 دی 1384 05:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من اصلا در حدی نیستم که بخوام نظر بدم ولی چند تا مطلب به ذهنم رسید که گفتم شاید بد نباشه که اونا رو مطرح کنم...
من قبلا هم گفتم که به نظر من مهم نیست کسی بلند بنویسه یا کوتاه،مهم اینه که خوب بنویسه !
ولی خوب اینجا چند تا مشکل پیش می آید...
حتما همگی موافقید که خوندن پست ها ی طولانی ،جدا از اینکه نیاز به صرف وقت بسیار داره،پدر چشمای آدمو در می آره!!!
اونم با این وضعی که در فاصله یه شب تا صبح ...1(صفرهاشو به دلخواه خودتون اضافه کنید!!) نفر میان پست می زنن،خوب آدم حوصله نمی کنه همه رو بخونه دیگه!
خصوصیت نمایشنامه نویسی اینه که می شه مطلبو یه جا رها کرد تا نفر بعدی ادامش بده ،اما نمایشنامه هایی که برای عضویت در یک گروه و یا شروع کار یک تاپیک زده می شن اکثرا بلند هستند و خوب بلند بودن اینا به نظر من اشکالی نداره ولی چه بهتر که پست های بعدی کوتاه و جذاب باشن...!
خوب حالا کسایی(مثل من!) که نمی دونن چه جوری باید کوتاه و جذاب بنویسن، از سوژه ی نفر قبلی استفاده کنن و برای نفر بعدی سوژه درست کنن باید چی کار کنن؟!؟!
برای این سوال چند راه حل ساده اما سخت وجود داره(چی گفتم!!)
اونم اینه که یه انجمنی باشه که افراد تازه واردی که می خوان یاد بگیرن چه جوری نوشتن بهتره ، برن اونجا نمایشنامه بنویسن و ناطران عزیز هم لطف کنن و اونا رو نقد کنن!
یه راه حل دیگه هم همونطور که هوکی جان بهش اشاره کردن اینه که افراد برجسته ی سایت بیشتر بنویسن تا ما مال اونا رو بخونیم و یاد بگیریم.چون خوب مشخصه اگرما ندونیم که نوشته ی خوب و قابل قبول چیه، نمی تونیم اونجوری بنویسیم...!
فکر کنم یه ذره زیاد شد ولی یه چیز کوچولو ی دیگه هم بگم...!
الان اینجا خیلی از مشکلات مطرح شدن، ولی اگر همه بخوان همش مشکلاتو بگن دردی دوا نمی شه!
پس بیایید راه حل ارائه بدین ،شاید اون تحول عظیمی که همه انتظارشو می کشن رخ بده!
پس به امیده ... :-D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک پست!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
از قدیم الایام مباحث این تاپیک آموزنده ! بوده می باشد ! و در راستای اینکه بعدا نگن مدیرا هیچی رو نمیخونن و ما اینجا بوقیم ( پیامهای بازرگانی!!) من یه کوچولو توضیح میدم ! به امید اینکه دوباره رو این مبحث کلید نشه و اشک بنده و ملت در نیاد !

نقل قول:
نظارتم كه اينجوري شده كه هر كي رولش خوب ميشه ناظر ميشه...من نميدونم ربط اين چيه؟ باب...سياست هاي كه براي فعال كردن يك فروم بايد بكار بره ربطي به خداي رول بودن طرف نداره...البته بايد ناظر رول حد اقل يخورده از رول حاليش باشه نه اينكه تا كسي رول نويس خوبي ميشه ناظرش كننن(اين اوج تنبلي يك مدير رو ميرسونه كه حوصله نداره رفتار شخصي رو در سايت كنترل كنه كه ايا اون عضاره وجودي نظارت رو داره يا نه...ميبينه رولش خوبه...شپلخ ناظريت)...نميدونم دقت كردين يا نه...دقيقا تا يك رول نويسي كه داره پيشرفت ميكنه رو ناظر ميكنن يهو ديگه فعاليتش در رول نويسي كم ميشه...همون سطح خودش باقي ميمونه...نظارت رو بايد داد به يكي كه سياستش رو داشته باشه و محكم و استوار باشه...نه فلان شخص رولش خوبه...

من واقعا ممنونم از اینکه سیاستهای مدیرا هم اینجا بهشون دیکته شده ، تشریح میشه !

مطمئنا ناظر شدن ربطی به خدای رول بودن نداره ، اما توجه بیشتر شما باعث میشه متوجه بشین که اساسا همونایی که چیزی از رول حالیشون میشه ! اعضای فعال ایفای نقش هستن...فردی خارج از این حیطه که به کار این محیط هم آشنا باشه و سیاستمدارش هم باشه حداقل من پیدا نمی کنم...اگه شما پیدا کردین خبر بدین ! قبلا از اینکه تیم مدیریت تنبلی رو تحمل می کنین ازتون سپاسگزارم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 22:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول(ييخشيدا... هنوز ياد نگرفته‌م!!):
اول می خواستم چیزی نگم!چون نه من بهترین زننده ی رول هستم و نه بهترین عضو تازه وارد!نه رول خودمو در حد قابل قبول می دونم!ولی نشد دیگه!

من رولم عاليه!!! يعني اصلا كسي نيست كه بهتر از من بنويسه... من يه معجزه‌ام!!!!! آقا اين حرفا چيه؟
مطمئن باشين اگه سطح رول رو در بين اعضا به سه قسمت خوب و بد و عالي تقسيم كنيم، من خودم رو در سطح بدش مي دونم... نمي دونم چرا اين رنك رو گذاشتن بالاي آواتارم، خودم رو جدا از اعضاي ديگه اي كه حال ندارم اسم ببريم نمي بينم... (حالا سرژ باز مي آدم مي گه هوكي ==<سرژ ورژن جديد!!)... بابا... من اينايي كه مي گم شكسته نفسي و اينا نيست، واقعيته... پس لطفا ديگه از اين حرفا نزنين كه خجالت مي كشم!!!!

نقل قول:
راستش هوکی جان شما چرا اینقدر از رول ناامیدی؟ به نظر من رول خیلی خوب جلو می ره افراد دلسوز زیادی دارن براش تلاش می کنن شما از مهر امدی در حالی که دورانی بود چند روز تاپیک هایه رول از جاشون تکون نمی خورد یا بسیار آهسته تکون می خوردن!اون زمان بود که همه ناامید بودن ولی حالا همه امیدوارن که رول داره خوب جلو می ره تنها مشکلش همون رولهایه بلنده که البته بعضی تاپیک ها می طلبه و بعضی تاپیک ها مثل کافه ها و مغازه ها نمی طلبه!

من نا اميد نيستم... گفتم اميدوارم اميدي باشه به اين كه اميدوار بود....! فقط خيلي دقت و تلاش مي خواد... يه تحول عظيم..

نقل قول:
منکه به رول امیدوارم با داشتن افرادی مثل سرژ/برادر حمید/کاراگاه ققنوس/دامبلدور/سدریک/ونوس/سالازار/سیریوس/کریچر(البته پست نمی زنه زیاد ولی اگه بزنه دیگه!)/مازمولا/آوریل/چوچانگ/و چندتا تازه وارد که زیاد اسمشون تو خاطرم نیست /و شما و نارسیسا وکرام و...... خیلیاییه دیگه که حالا یادم نیست رول رو نزدیک نابودی می بینید؟

از اونايي كه گفتين، يه نگاهي به ليست بغل سايت بندازين... اسم يكي رو مي بينين؟ سرژ: 2 3 هفته‌اي مي شه كه از پستاي زيباش فيض نمي بريم... من واقعا پستاش رو دوست دارم... شوخي هم نمي كنم... برادر حميد: بعد از اين كه از مودي به برادر حميد برگشت تقريبا پستي نديدم... نارسيسا: رول هاش خيلي خوبه ولي باز همون سبكي كه مي گيم نيست... كاملا داستان نويسيه... در عين عالي بودن.... و خيلياي ديگه... فعاليتي نيست... من مي گم اين جور اعضا بايد دست به كار بشن... من البته متاسفانه نمي تونم كمكشون كنم!!! چون خودمم بلد نيستم... بايد ياد بگيريم چجوري اين سبك بنويسيم... البته... اينايي كه مي گم همه واسه سبك قديمي و واقعيه رول پلينگي... اگه همه مي خوان سبك فعلي رو ادامه بدن و كسي به اون مدل علاقه نداره... حرفي نيست... اصلا سه نفره كه نمي شه كاري كرد... مي شه؟

نقل قول:
در مورد ونوس باید بگم درسته ونوس و چو تنها اشخاصی هستن که دیدم هنوز مثل اون وقتا پست می زنن!اینقده اینجوری پست زدن خوبه یعنی هر لحظه انتظار اینو می کشی نفر بعدی بیاد و یک چیز هیجان انگیز بسازه و نفر بعدی و... و کلا خودت ماجرا رو تموم نمی کنی!بلکه شروع کننده ی ماجرایی!مثل همین مثال سرژ

با اين كاملا موافقم... ولي نبايد فقط من موافق باشم... نمي دونم چرا بقيه هم موافقتشون رو اعلام نمي كنن... خوب اگه هيشكي اون سبكي رو كه شما مي گين و من خيلي كم اون جوري ديدم و بگم كه واقعا خوشم اومده، دوست نداره، چرا بيخود خودمون رو خسته كنيم؟ به ما هم ياد بدين اون جوري نوشتنو ما هم شروع كنيم... با دو تا پست كه نمي شه كاري كرد... بين 15000 نفر، فقط ونوس و چو اون جوري مي نويسن؟ چه قدر زياد!!!! من مي گم... اين جوري دلمون رو خوش نكنيم... خوب درسته، بد نيست رول نويسي سطحش، ولي در كل خيلي اميد كمي هست... نه... نمي خوام نااميدتون كنم... شما اميدوار باشين... شايد بشه كاري كرد... ما هم كمكتون مي كنيم!!!( چه كمك با ارزش و بزرگي!!!)
نقل قول:
مورد اینکه شما نبودین باید بگم می تونید برید تاپیک هایه قدمی مثل شکنجه گاه جادوگران سفید/آداس/ کافه /اون نوع نمایشنامه ها رو ببنید!یکم حوصله می خواد!

آره... پستاي بلاتريكس و گيلدروي و كرام رو تو دژ خونده‌م... پستاي آخر آداس رو هم خونده‌م... من از دژ خيلي خوشم مي آد... ولي كلا مسيرش عوض شده... خيلي كار مي خواد تا درست شه... اميدوار باشيم كه همه‌ي تاپيكا درست مي شن؟ باشه!!! باشيم!!!
نقل قول:
هوکی گفته بودی 30 تا شخصیت می یفته وسط!

نه... موافق نيستم... مگه نمي گيم مي خوايم نقش خودمون رو ايفا كنيم؟ خوب اگه قرار نباشه خودمون رو وارد كنيم كه نمي شه از ديد خودمون و نسبت به شخصيت خودمون جلو بريم... در ضمن... خواهشا يكي برام توضيح بده كه «دقيقا» چطوري اين كار ايفاي نقش واقعي رو انجام بديم... ممنون مي شم... يا با پي ام... يا اين جا... كه البته مثال هم بزنين دقيق بد نمي شه... ببينيد... حالا من مشكل دارم... نمي تونم نصور كنم... نياز به مثال و اينا و چند تا پست اون جوري دارم... ممنون مي شم اگه يكي كامل روشن كنه برام...
خودشم… اين مدل فقط به جاهايي مثه مغازه ها و آداس و دژ و كافه ها مي خوره… فرض كن تو برج وحشت يا قصر مالفوي يا قلعه‌ي فرانكشتاين كه چند تا تاپيك جديدن و شايد شما نديده باشينشون، فرض كن از هر طرف يكي خودشو بندازه وسط… نمي شه… بايد فقط موضوع رو از ديد ديگران جلو ببره و اون ايفاي نقش نمي شه… گفتم كه… تاپيك هاي مناسب براي اون مدل ايفاي نقش تقريبا كم هستن… مگر چند تا هم تاپيك زده بشه يا اون قديميايي كه خيلي وقته فعاليت نكرده‌ن و مناسبن براي اين روش، فعال بشن… چاره‌ي ديگه اي نداريم…

راستي... پست قبلم يادم نبود اينو بگم:
نقل قول:
اگر اخرش هم ميگفتي كه پشيزي نيستي ديگه تابلو ميشد كه ما دوتا يك نفريم و چند تا شناسه درست كرديم

سرژ... شوخيت گرفته؟من هر چقدر هم از اين حرفا يزنم، مثل تو نمي شم... نه... نمي شم...!!!

در آخر بگم... شايد تو اين بحثا من كم تجربه ترينتون باشم... من يه عضو تازه واردم و خيلي كم تر از شماها مي دونم و تو سايت بوده‌ام.. خلاصه اگه پرت و پلا مي گم( كه مي گم!!)، به بزرگي خودتون ببخشيد... شايد خيلي از شما ها فكر كنين كه اميدواري يا نا اميدي من فرقي نمي كنه... اين جوري فكر كنين... واقعيت اينه... من شايد بيخودي شما رو نااميد كنم.. اصلا نمي دونم چرا اين حرفا رو مي زنم؟ شما گوش نكن!!! به كار خودت ادامه بده... شايد روزي اين تحول عظيم روببينيم... ببينيم تحول جالبيه يا نه؟ در كمال عزت بمونيم يا در كمال خفت از سايت بريم؟

بازم بگذريم از اين كه اميدوارم يا نه؟ ... هوكي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1384/10/29 23:31:02
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اول می خواستم چیزی نگم!چون نه من بهترین زننده ی رول هستم و نه بهترین عضو تازه وارد!نه رول خودمو در حد قابل قبول می دونم!ولی نشد دیگه!

راستش هوکی جان شما چرا اینقدر از رول ناامیدی؟ به نظر من رول خیلی خوب جلو می ره افراد دلسوز زیادی دارن براش تلاش می کنن شما از مهر امدی در حالی که دورانی بود چند روز تاپیک هایه رول از جاشون تکون نمی خورد یا بسیار آهسته تکون می خوردن!اون زمان بود که همه ناامید بودن ولی حالا همه امیدوارن که رول داره خوب جلو می ره تنها مشکلش همون رولهایه بلنده که البته بعضی تاپیک ها می طلبه و بعضی تاپیک ها مثل کافه ها و مغازه ها نمی طلبه!
یادمه تابستون 83 همین کافه ها بالاترین سطح رول رو در خودشون داشتن!جوری که همزمان سه پست می رفت !وکلی همه تو نوبت بودن!بازم می گم کافه ها مکانی همگانی هستن و شخصیت راحت می تونه خودشو بندازه تو!یا ماجرا رو ادامه بده!

منکه به رول امیدوارم با داشتن افرادی مثل سرژ/برادر حمید/کاراگاه ققنوس/دامبلدور/سدریک/ونوس/سالازار/سیریوس/کریچر(البته پست نمی زنه زیاد ولی اگه بزنه دیگه!)/مازمولا/آوریل/چوچانگ/و چندتا تازه وارد که زیاد اسمشون تو خاطرم نیست /و شما و نارسیسا وکرام و...... خیلیاییه دیگه که حالا یادم نیست رول رو نزدیک نابودی می بینید؟
منکه خوش بینم!

در مورد اینکه شما نبودین باید بگم می تونید برید تاپیک هایه قدمی مثل شکنجه گاه جادوگران سفید/آداس/ کافه /اون نوع نمایشنامه ها رو ببنید!یکم حوصله می خواد!
من وقتی عضو سایت شدم جوری بودم که دلم می خواست تمامه تاپیک هارو از اول بخونم و تو جریان قرار بگیرم!یا اگرم تموم شده ببینم چه خبره جوری که از ساعت 10 صبح تو نت بودم بعضی روزا تا 9 صبح روز بعد!و یک چندساعت می خوابیدم و دوباره!نمی گم شما اینجوری باشیدها ولی با یکم حوصله می تونید از پستهایه قدیمی ها استفاده کنید من پیشنهاد می کنم پست بلاتریکس رو در شکنجه گاه بخونید و یا تو کافه ها همچنین پست مرلین رو هم پیشنهاد می کنم و خیلیایه دیگه مثل هری/کرام/گیلدوری/کینگزلی و.....

هوکی گفته بودی 30 تا شخصیت می یفته وسط!
راستش اینم راه حل داره یادمه مرلین بهم می گفت حتما که نباید درباره خودت بنویسی صحنه رو تصور کن و بنویس اگه دیدی می تونی خودتو بیار البته تو کافه ها خیلی راحت افراد رفت و امد می کنن!چون ادم با یک تق تق وارد می شه و با یک جیرررررررررر ویژژژژژژ و صدای بسته شدن در خارج می شه!من بیشتر مثالهامو رو کافه می زنم در موارد دیگه هم آدم با کمی فکر می تونه خودشو بکشه بیرون و یا اصلا خودشو نیاره تو!

در مورد ونوس باید بگم درسته ونوس و چو تنها اشخاصی هستن که دیدم هنوز مثل اون وقتا پست می زنن!اینقده اینجوری پست زدن خوبه یعنی هر لحظه انتظار اینو می کشی نفر بعدی بیاد و یک چیز هیجان انگیز بسازه و نفر بعدی و... و کلا خودت ماجرا رو تموم نمی کنی!بلکه شروع کننده ی ماجرایی!مثل همین مثال سرژ

به سرژ بگم این اصطلاحات قدیمی از بین نمی رن!تازه وقتی اونارو می بینم یکم خوشحال می شم که هنوز افرادی هستن که مثلا گیلدی یا مرلین رو حداقل با اصطلاحشون می شناسن!و برای من که تجدید خاطراته

در نزدیک آخر بگم که تنها آدم رو پست بعضیا نباید زوم(درسته؟)کنه هر کی یه سبکی داره و یک مدل عقیده ای!

شاید به نظر شما فلانی اصلا خوب پست نمی زنه و نظر اون یکی یه چیز دیگه است!این نظر شخصیه!اینش خوبه که سعی کنی با اونایی که زیادم به نظرت جالب نمی نویسن هم کار کنی!همون نمایشنامه نوشتن منظورمه و سعی کنی فعالیتت در یکجا متمرکز نباشه!معمولا همه حالا وابسته به یک تاپیکی هستن حتی خود من!و به نظرم این بده یعنی باید همه جا و همه مدله فعالیت کرد

در آخر بگم با حرف زدن کار درست نمی شه همه چیز تو عمله من خودمو می گم وقتی می بینم کسی حمایت نمی کنه دیگه حتی به حرفاهایه خودمم عمل نمی کنم هرچند بهش اعتقاد هم داشته باشم!اینم ضعف منه!ولی اگر فقط یکم وقتم بیشتر بود بیشتر در رول پست می زدم(البته پست زدن من اصلا تو رول مهم نیست! چون همش چرته!)

راستش من فقط می بینم 4 نفر سره این موضوع بحث می کنن نمی دونم بقیه هم در جریان هستن یا ما برای خودمون بحث می کنیم!(من اگه بخوام بحث کنم بحث می کنما!)

به هر حال نتایجی که گرفته شد اینکه شما به تاپیکهایه قدیمی سری بزنید
سعی کنیم ببینیم جایه زدن چه نوع پستی اینجاست(کوتاه/بلند/خوب/عالی/ارزشی/خاله بازی و...)
یکمم به فکر خواننده ها باشیم و بدونیم که همه نمی تونن تمامه زندگیشونو بزارن برای نت!
چهارم به اعضایه تازه وارد توجه کنیم!منکه از هفته ی دیگه حتما بهشون توجه می کنم چون یاد زمان امدن خودم می یفتم که چقدر بچه ها سریع منو تو جمع کوچیکشون پذیرفتن

در آخر بگم سرژتشکر بکن !این همه نوشتی از خودت حداقل تشکر کن!
بازم می گم من رول خودمو قبول ندارم ولی این چیزایی که می گم همش تجربه هایی هست که از خوبان رول بدست اوردم و همیشه یادشونو می کنم
پس ببخشید یک عضو قدیمی که هنوز خودشم تو نمایشنامه نوشتن لنگ می زنه این همه حرف می زنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 17:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول(من نقل قول معمولي بلد نيستم!! يكي بهم ياد بده!!!):
مشكل اينجاست كه اون شخص نيست! كو كو؟تو يك پست نقل قول كن كه سوژه كوبنده و فوراني درست كرده باشه كه رول تكون بده...كو؟ خيلي وقته نيست..پس براي همين آدم حوصلش نميگيره بشينه هزار خط بخونه كه اخرشم پنج خطش مهمه...من كه اصلا خودمو داخل آدم نميارم كه اصلا رولم فلان باشه..پس تصور نكينن دارم فوران ميكنما...دارم ديگران رو ميگم...يكي اينجا تو اين يك هفته به غير از پست برادر حميد يك پست نقل قول كنه كه خيلي ببخشيد ارزش وقت و انرژي كه صرف ميشه براي خوندنش رو داشته باشه
سرژ عزيز... با اين موافقم!!! چرا بيخودي بگم : آره، خيليا هستن و نمي دونم، سايت پره از اين جور آدما و اين جور حرفا... ؟ چرا؟ بايد اميدوار بود، ولي نه در مواقعي كه اميدي به اميدوار بودن نيست...( چي گفتم!)... اميد بيخود لازم نيست... آره ... اينو موافقم، ولي شايد بين اين 15000 نفر عضو، يه نفر پيدا بشه، كه اونم شايد هيچ فعاليتي نداره... شايد قبلنا بوده چنين كسي و شايد بعدا يه همچين آدمي پيداش بشه... بايد به فكر آينده هم بود...

نقل قول:
اقا...بايد نقش بازي كنيم و در داستان ب اندازه خودمون شركت كنيم...نه اينكه يك داستان رو توي يك پست شروع كنيم نود درصدش رو خودمون بياريم تو كار و ده درصد براي بقيه...اين چه عيبي داره كه مثلا يك داستاني به جايي كشيده شده كه مثلا بايد فلان شخص فلان چيز رو امضا كنه...بعد ما يك پست بزنيم فقط همينقدر:زاخي قلم پر را وارد مركب ميكنه و بعد روي كاغذ ميگزاره...ناگهان لامپ كافه ميتركه و همه جا تاريك ميشه
رزمرتا: آرتور چقدر بهت گفتم اين تكنولوژي ماگلها قابل اطمينان نيست

همين(حالا چون من يك مثال داغون آوردم).نفر بعد از ديد خودش مينويسه چي ميشه...حتما بايد من ادامه بدم كه مثلا موهاهاها؟اوداكداورا؟شايد منظور من اين بود...ولي نفر بعدي يجور ديگه برداشت كنه و اين جذابيت روله

من خودم همچين پستي نديدم يا به ندرت ديدم... ولي فكر مي كنم قبلنا بوده... مشكل از رول فعليه به نظر من... كه داره داستان نويسي مي شه... ببخشيد... مشكل از منه كه تجربه‌ي ديدن و خوندن همچشن پستايي نداشتم... حالا هم قبول دارم... مشكل از منه كه نمي تونم تصور كنم چنين پستي كه واقعا رول پلينگ باشه... چرا؟ اگه منظورتون اينه كه پست دو سه خطي بزنيم، مثل همون مثالي كه خودت نوشتي، خوب اون شدنيه... ولي من نمي تونم تصور كنم پست 10 15 خط يا 7 8 خطّي كه اين جوري باشه... در كمال نا اميدي، مي تونم بگم كه راه حلي وجود داره.... من پست ونوس رو تو آداس خودنم، به نظرم اومد كه منظورتون از رول پلينگ اون جور پستا باشه... حالا ما تو يه وضعيت بحراني هستيم... خيلي كم مونده ، خيلي خيلي كم مونده به اون وضعيتي كه رول نابود بشه و ديگه راه حلي نباشه... گفتم كم مونده، يعني يه راهي هست... البته بازم نظر منه و از اميد هاي واهي و الكي كه مي تونه با تلاش خيلي زياد به واقعيت تبديل بشه... حالا ببينيم اين نظر چيه...
مشكل اينه كه من يا كساي ديگه، چنين پستايي « نمي بينيم » كه ياد بگيريم... بايد باشن كسايي كه چنين رول هايي مي نويسن... بايد چنين رولهايي تو سايت باشه كه با ديدن اون ، اعضاي تازه واردي مثه من، ياد بگيرن كه رول پلينگ «واقعي» چيه؟ نه... مشكل اينه كه نيست ديگه، نيست... چي ميشه كرد؟ به نظر من تنها راه اينه كه اين جور پستا زياد بشه... و البته بايد اصلاحي هم صورت بگيره... اگه اين پستا زياد بشه، اونايي كه از امروز يا فردا عضو مي شن، يا شخصيت مي گيرن، پست مي خونن و... با اين جور پستا آشنا مي شن و مشكلي با اونا نيست... مي مونه اعضايي كه از خراب شدن رول تا حالا(كه اون رولا زده مي شه) فعاليت مي كردن(بازم مثه من) و رول نويسي به معناي واقعي رو بلد نيستن... اينا رو من پيشنهاد مي كنم با «نقدهاي ناظرين» اصلاح كنن... يا بعضا اگه نقد تاثيري نكرد، با پي ام... اگه اونم تاثيري نكرد... ديگه چي بگم؟ با كتك!!!! اگه باز اون تاثيري نكرد حذف كاربر روش خوبيه!!!!! من خودم نهايت تلاشم رو مي كنم كه پستم اون جوري باشه... البته من پست واقعي رو پست ونوس تو آداس در نظر گرفتم، اگه معناي ديگه اي داره بهم بگين... اگه اصلاح نشد اين موضوع، بايد يا رفت، يا همرنگ ديگران شد... همين....در ضمن... اين جور پست ها يه اشكال داره به نظرم... چيه؟ اينه كه، حالا فرض كنين همه بياد بايد خودشو وارد كنه كه نقش بازي كنه ديگه؟ اينم كه نمي شه... يهو 30 نفر وارد داستان يه تاپيك مي شن... خوب يكي بياد ببينه سي نفر هستن، نمي نويسه مي ره سراغ تاپيكاي ديگه... در نتيجه تاپيك ها داراي ظرفيت و محدوديت مي شن... جواب اين رو كسي مي تونه بده؟

نقل قول:
البته تصميماتي در اين رابطه دارم كه بسيار مشكوكه...يا تو دياگون اجرا ميكنم يا هاگزميد...بايد آزاد پست زد...همه بايد شركت كنند و به اندازه توانشون در جريان شركت كنند

اشتباه گفتي سرژ... من و رونان و بليز... نه پيتر!!!! در اين مورد... بازم مشكل از بلندي پستا بود فكر كنم... اگه منظورت رزمشگاهه... اگه منظورت هم دژ مرگه، من هي پست مي زدم كه اون جا فعال باشه... ما رو باش... خوشحال بوديم ها!!! يه روز هم اين فعاليت دوام نياورد... مي گم... بايد اصلاح بشه اين امر.... شايدم دليل اينه كه همه جدي نويس شده‌ن... اينم به نظرم بايد به حالت تعادل دربياد... در ضمن... من فكر مي كردم با گذاشتن خلاصه تو رزمشگاه همه چي درست مي شه... ولي فرقي نكرد... خودشم اگه يكي ديگه بياد بنويسه، من دور پستش طلا هم مي گيرم!( از حرفاي خودت!!) ، ديگه نمي آم بگيرم بزنمش كه!!!

نقل قول:
تشكر كنم؟

مي خواي بكن نمي خواي نكن!!!! تصميم با خودته!!!

بگذريم از اين كه اميدوارم يا نه... هوكي...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1384/10/29 18:45:14
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
همينجور حسش اومد يه پست بزنم...باگومبااااا

نقل قول:
آقا ما هم بازي

هوكي جان.اگر چيزي از بازي ما فهميدي به من بگو چون خودم نميدونم داريم چي كار ميكنيم

نقل قول:
كوتاه و بلندي رولها: فرض كنيم يه بابايي، يه سوژه‌ي خيلي خيلي جالب داره كه باعث مي شه سطح رول تو اون تاپيك كلا زير و رو بشه... يعني يه موضوع خيلي عالي... حالا اون مي خواد فقط سوژ‌ه‌ي خالي نباشه... مي آد يه ذره فضاسازي و اينا اضافه مي كنه... بعد رولش بلند ز آب در مي اد... حالا شايد شما بگين اين سوژه و اين نوع پست فقط يه بار مي شه و دفعات ديگه بياد كوتاه بزنه... فرض كنيم اون آقاهه از ذهنش هي سوژه تراوش مي كنه!!! مي تونه با اون پستاي بلند و در عين حال جالبش، همه‌ي تاپيكا رو زير و رو كنه... اون وقت چي بشه؟

من جوابي فعلا ندارم چون بايد فكر كنم فعلا هم حوصله فكر كردن ندارم،خيلي وقت هم هست فكر نكردم فكر كنم فكر كردن يادم رفته.فكر كنم
البته اگر هم خيلي فكر كنم اخرشم اين ميشه:خوندن پستهاي بلند در دراز مدت خيلي خسته كننده ميشه.مخصوصا براي افرادي كه وقت كمتري دارن.يهو مثلا بعد 12 ساعت ميام ان ميشم ميبينم كه اوههه...10 كيلومتر پست خوردههمه هم سوژه قديمي...هنوز كه هنوزه از فاج استفاده ميشه...خب اي كه فدايت شوم...اين همه عضو ايفاي نقش...اينار هم تحويل بگيرين...اگر ادعاي خوب نوششتنتون ميشه براي اين افراد تازه وارد سوژه درست كنين نه تنفص مصنوعي گيلدي)...كلا بيخيال خوندنش ميشم.البته يخورده اولش رو ميخونم ميبينم چيز تازه اي نيست...ولي مثلا اوله پست برادر حميد رو بخونم نميدونم يهو چي ميشه تا اخرش ميرم...حد اقل بلند مينويسين سعي كنين تنوع ايجاد كنين...البته اينارو به خودمم دارم ميگما...من خودم بعد يك جريان شخصي شديدا افت كردم(البته قبلش هم بد بود...ولي از بد ،بدتر شدم)

نقل قول:
نتيجه: اوني كه سوژه‌ي جالب داره، يه ذره بلند بنويسه( دقت كنين... يه ذره) چون اين بلند نوشتن تغييري تو وضع تاپيك مي ده... اوني كه فقط مي خواد داستان رو كش بده، كوتاه بنويسه... به همين سادگي... به همين خوشمزگي!!

نه..به همين خوشمزگي نيست
مشكل اينجاست كه اون شخص نيست! كو كو؟تو يك پست نقل قول كن كه سوژه كوبنده و فوراني درست كرده باشه كه رول تكون بده...كو؟ خيلي وقته نيست..پس براي همين آدم حوصلش نميگيره بشينه هزار خط بخونه كه اخرشم پنج خطش مهمه...من كه اصلا خودمو داخل آدم نميارم كه اصلا رولم فلان باشه..پس تصور نكينن دارم فوران ميكنما...دارم ديگران رو ميگم...يكي اينجا تو اين يك هفته به غير از پست برادر حميد يك پست نقل قول كنه كه خيلي ببخشيد ارزش وقت و انرژي كه صرف ميشه براي خوندنش رو داشته باشه
وب مسترا هم كه هر چي وقت دارن دارن فلان كوفت زهر مارو دنلود ميكنن كه اخرشم به هيچ دردي نميخوره...يا دارن ارتقا ميدن...مثلا اين امكان براي ناظر ها كه ميتونن سريع تر پست پاك كنن خيلي به رول پلينگ كمك كرد؟(جان تو اصلا كنفيكون شد رول)نميگم امكانات خوبي نيست ولي مطمئنا تاثيرش خيلي خيلي كمتر از اينه كه مثلا هري پاتر بياد جاي در جريان رول پست بزنه
بين مديرا هم فقط سالازار گاهي اوقات خيلي اندك توي رول شركت ميكنه كه همونم جاي تشكر داره :bigkiss:
كريچر هم كه سايت جادوگران:تاييد شخصيت
بقيه هم ميخوان با معجزه يهو رول رو فوران بدن..يك هفته ميان فعال ميشن كارشون ميشه تاييد شخصيت..

نظارتم كه اينجوري شده كه هر كي رولش خوب ميشه ناظر ميشه...من نميدونم ربط اين چيه؟ باب...سياست هاي كه براي فعال كردن يك فروم بايد بكار بره ربطي به خداي رول بودن طرف نداره...البته بايد ناظر رول حد اقل يخورده از رول حاليش باشه نه اينكه تا كسي رول نويس خوبي ميشه ناظرش كننن(اين اوج تنبلي يك مدير رو ميرسونه كه حوصله نداره رفتار شخصي رو در سايت كنترل كنه كه ايا اون عضاره وجودي نظارت رو داره يا نه...ميبينه رولش خوبه...شپلخ ناظريت)...نميدونم دقت كردين يا نه...دقيقا تا يك رول نويسي كه داره پيشرفت ميكنه رو ناظر ميكنن يهو ديگه فعاليتش در رول نويسي كم ميشه...همون سطح خودش باقي ميمونه...نظارت رو بايد داد به يكي كه سياستش رو داشته باشه و محكم و استوار باشه...نه فلان شخص رولش خوبه...

نقل قول:
يه روش ديگه هم وجود داره... اگه يه تاپيك پره از اونايي كه ذهنشون نشتي سوژه داره!! ، خوب، همه بلند بنويسن، ايرادي نداره... ولي اين وظيفه‌ي ناظر يا رئيس يا زننده‌ي تاپيكه كه هر 10 20 تا پست يه بار، يه « خلاصه‌ » از همه‌ي پستا تهيه كنه و بنويسه...

نميدونم كجاي قوانين گفته كه اين وظيفه ناظره...يك بار برج وحشت رو خلاصه كردم ملت بد عادت شدينها؟(البته همون موقع فهميدم كه نه تنها نوشته هاي من توي اون تاپيك بلكه بقيه بچه ها همه داغون بود چون وقتي خلاصش رو نوشم ديدم هيچ نكته جالبي نداره.هيچ سوژه جديد و جنجالي نداره...حتي عنصر هاي وحشتشت هم خيلي قديمي بود..زامبي مياد موهاهاها...البته تا قبل از خلاصه فكر ميكردم كه بهرتين تاپيكه ولي بعدش فهميدم كه پخ..خوش خيال)
اقا...بايد نقش بازي كنيم و در داستان ب اندازه خودمون شركت كنيم...نه اينكه يك داستان رو توي يك پست شروع كنيم نود درصدش رو خودمون بياريم تو كار و ده درصد براي بقيه...اين چه عيبي داره كه مثلا يك داستاني به جايي كشيده شده كه مثلا بايد فلان شخص فلان چيز رو امضا كنه...بعد ما يك پست بزنيم فقط همينقدر:

زاخي قلم پر را وارد مركب ميكنه و بعد روي كاغذ ميگزاره...ناگهان لامپ كافه ميتركه و همه جا تاريك ميشه
رزمرتا: آرتور چقدر بهت گفتم اين تكنولوژي ماگلها قابل اطمينان نيست

همين(حالا چون من يك مثال داغون آوردم).نفر بعد از ديد خودش مينويسه چي ميشه...حتما بايد من ادامه بدم كه مثلا موهاهاها؟اوداكداورا؟شايد منظور من اين بود...ولي نفر بعدي يجور ديگه برداشت كنه و اين جذابيت روله
البته اين روش تنها بدي كه از ديد من داره اينه كه اعضاي ارزشي زياده روي ميكنن...و البته ناظر با كمي پركاري ميتونه جلوي هرج و مرج رو بگيره و اونوقته كه شده ناظر به معناي واقعي
نه اينكه پست چون كوتاهه پاك بشه چون بلنده بايد بمونه...

البته تصميماتي در اين رابطه دارم كه بسيار مشكوكه...يا تو دياگون اجرا ميكنم يا هاگزميد...بايد آزاد پست زد...همه بايد شركت كنند و به اندازه توانشون در جريان شركت كنند
نه اينكه رونان،هوكي،پيتر فقط توي يك تاپيك پست بزنن.
البته منظور حرف من ازادي بيش از اندازه نيست...استكبار جاي خودش...شركت ازادانه در رول هم جاي خودش...باگومباااا؟!
(تا يادم نرفته..سوژه درست كردن به اين نيست كه پست 20 خطي بزنيم...با هم ديگه بايد سوژه درست كنيم)
نقل قول:
كل اين چرت و پرتايي كه گفتم، نظر شخصي و پيشنهاد هاي خودمه...

هوكي==> سرژ ورژن جديد
اگر اخرش هم ميگفتي كه پشيزي نيستي ديگه تابلو ميشد كه ما دوتا يك نفريم و چند تا شناسه درست كرديم

نقل قول:
در ضمن... من پست رومسا رو خوندم دلم سوخت!!! يكي يه تاپيكي باز كنه، « انجمن حمايت از اعضاي تازه وارد »!!!!!

پخ...يكي بياد مارو تحويل بگيره

تشكر كنم؟ ...سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!