جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بهترين ناظر سال
ارسال شده در: چهارشنبه 10 اسفند 1384 16:21
نمایش جزئیات
آفلاین
من واقعا به وجود چنین ناظری تو سایت افتخار میکنم...

پرفسور کویریل

مردود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/12/10 18:50:25
ارسال شده در: چهارشنبه 10 اسفند 1384 08:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من به جیمز پاتر رای میدم
چون اگه یه سر به تالار اصرار بزنین و کاملا تاپیک ها رو بخونین فکر میکنم متوجه میشین که علت ای رای چی بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 اسفند 1384 04:01
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من نارسيسا خيلي خوبه ولي بقيه هم بد نيستن

مردود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/12/10 9:13:34
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 23:04
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس دامبلدور...
فعاله...به انجمنهاش رسيدگي ميكنه...اون موقع هم كه هفت هشت تا انجمن داشت من نميدونم چه جوري ولي به طرز عجيبي به همشون كاملا رسيدگي ميكرد...من فكر نميكنم كه فعاليتهاي آلبوس از كسي پنهان باشه!...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
خب,از پشت اشاره ميكنن كه بيام اينجا راي بدم منم خوشحالم كه جزو آدم محسوب شدم و ميام راي ميدم...
خب حالا از پشت اشاره ميكنن به كي راي ميدي منم خيلي خوشحالم كه منو يه كم بيشتر جزو آدم محسوب كردن پس حالا به كي راي ميدم؟
چندين گزينه مد نظره منه يكي دوست خوبم نارسيسا و يكي ديگه پيتر پتيگروي عزيز كه واقعا امپراطوري رو در نبود امپراطور فعال كردن,يكي ديگه از اون عزيزان كه هميشه هستش ولي كمتر خودشو نشون ميده جيمزه كه كارش در نظارت بي نظيره و ديگري بيل ويزليه كه مد نظر منه.

راي من هم بيل ويزلي ميباشد زيرا از همون روز اولي كه در سايت با شناسه ي گاندالف عضو شد ميدونستم كه در آينده از اعضاي درجه يك سايت ميشه و الان خوشحالم كه حدسم اشتباه از آب در نيومده,بيل ويزلي در كار ترجمه استاده و رشته ي تحصيليشم زبانه انگليسيه,مقالاتي كه براي سايت ترجمه كرده عاليه و در مقام يك ناظر هم كارش عاليه پس با عرض پوزش از بقيه دوستان راي من بيل ويزلي.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض پوزش از تمامي ناظران.من به كوييرل راي ميدم.چون هم فعاله و هم به تازه واردها خيلي كمك ميكنه.به من كه خيلي كمك كرد.(خيلي بيشتر از اون چه كه فكرش رو بكنيد)
خيلي جديه و خيلي هم مهربون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 22:19
نمایش جزئیات
آفلاین
از حق نباید گذشت که دراکو خیلی خوب بوده(البته یه وقت فکر نکنید پارتی بازی کردم ها! )گرچه گاهی بدلیل مشغله های کاری گاهی دیر نقد زده اما کلا ناظر خوبیه...
(البته پیشنهاد میکنم او را انتخاب نکنید اخه خیلی مقام داره...مغرور میشه... :poser: شوخی کردم... )
با احترام
A.M

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 22:03
نمایش جزئیات
آفلاین
بنظر من بیل ویزلی یکی از بهترین ناظران است که در حداقل زمان ،بهترین و مودبانه ترین جوابها را میدهد...
(البته این نکته هم هست که این خصوصیت تمام گریفندوریهاست)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده[i][size=small][color
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر سال.....من از حدود تابستون تقریبا میتونم بگم به کارهای ناظرا توجه کردم و در این بین به نظر کار آلبوس دامبلدور از همه واضحتر بود، 7 تا انجمن اگه اشتباه نکنم زیر دستش داشت که بلا استثنا به همه به سورت عالی رسیدگی میکرد، وقتی میگم عالی به نظر من واقعا عالی بود، کارش حرف نداشت، مخصوصا توی هاگوارتز، واقعا به همه چیز خیلی خوب میرسید و براشون وقت میذاشت:
رای من آلبوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من اول میخواستم به پیتر رای بدم ولی چون دیدم خود پیتر نارسیسا رو قبول داره حالا میخوام به نارسیسا رای بدم ( شوخی )

ولی گذشته از شوخی به نظر من در انتخابات ایندفعه فعالیت تمام ناظرین به میزان چشم گیری کمتر شده ( ببخشید به هیچ وجه قصد توهین نداشتما ) ولی از این میان فعالیت پیتر و نارسیسا خیلی به چشم میخوره ! حالا من موندم کدومشون رو انتخاب کنم

اگر راستش رو بخواین واقعا کار سختیه چون میتونم بگم هر دوتاشون خیلی خوب فعالیت میکننن ! ولی خب به هر حال باید از بین این دو نفر یکی رو انتخاب کنم !

من راستش فکر میکنم باز نارسیسا یک نصف سر و گردن از پیتر بالاتره ! چون اولا نقد های خیلی مفصلی میکنه و انصافا نقداشم خوبه .

دوم اینکه همیشه سعی میکنه که تاپیک های مربوط به انجمن خودش رو فعال نگه داره ! خود من بارها دیدم که نارسیسا رفته و تاپیکهایی رو که مدتها بوده داشتند خاک میخوردند دوباره فعال کرده ! البته پیتر هم این کار رو میکنه ولی خب باز فکر میکنم نارسیسا یک نصف قدم جلوتره

بعدشم اینکه نارسیسا همیشه ایده های نو داره ! مثل زدن تاپیک های جدید همراه با توضیح های کامل مثل قلعه : فرانگشتاین ، معدن ( نمیدونم اسمش چی بود ) ، کاخ امپراطوری 2

و نکته سوم که باز نشان دهنده فعالیت نارسیسا هست اینه که اگر اشتباه نکنم نارسیسا بودش که این جشنواره هفتگی رو راه انداخته بود که به بهترین های هفته جایزه میداد .

کلا باز هم ضمن تشکر از نارسیسا و پیتر من به نارسیسا رای میدم . البته فکر میکنم که بهترین ناظر شدن یا حق پیتره یا نارسیسا چون من کس دیگه ای رو ندیدم که مثل اینا فعالیت کنه
:poser:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!