جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

56 کاربر(ها) آنلاین هستند (21 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
54 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگوی جادوگران با وزير !
ارسال شده در: شنبه 13 اسفند 1384 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور جان قبلا هم در مورد به روز کردن تابلو اعلانات صحبت کردم و منتظرم که همه کارها تموم بشه تا سر فرصت این کار رو بکنم ! البته شاید این چند روزه هم کارش تموم شد .

مونتاگ جون من هر کاری بتونم میکنم ... باشه حتما !!
اتفاقا ایده خوبی هم هست و همیشه باید از این ایده های نو استقبال کرد ... من تا اخر هفته مطالب رو میدم !
یه جشن بزرگ هم برگذار میکنیم به مناسبت این روز بزرگ .
برنامه های خیلی زيادی برای عید داريم که یکی از اونها اعلام یک نام برای سال جدید هست !

برای امضا هم فکر کنم که کار خیلی خوبی باشه اما طبق روال اگه پیش بريم حدود پونزده نفر احتمالا کارمند وزارتخونه بشن و اگر بخوایم همه رو امضا بدیم که قسمت امضاهای همه بچه ها یه شکل میشه .
اگر کسی هست که میتونه این کار رو بکنه بد نیست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: شنبه 13 اسفند 1384 08:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام وزیر

خوب چون تو وزیر هستی من هم کامندت هستم اومدم چند تا نکنته رو گزارش بدم

اول از همه ما میخوایم برای پیام امروز یه ویژه نامه ی نوروزی بدیم بیرون
با چند تا از بچه ها هم صحبت کردیم قرار شد که مطلب بدن
اول از همه میخواستم که شما هم چند تا مطلب بدی
یکی یه مطلب که وزیر در باره ی عید نوشته
یکی همیه مطلبی در باره ی این برنامه ی اسموت کاری و...
یک مطلب هم هر چیزی که خو دت حال کردی بیشتر هم شد گه چه بهتر

بعدش ما میخوایم تمام مطالب رو توی یه پست بزنیم که احتمالا دو یا سه صحفه میشه و روز 27 اسفند هم توی سایت بگذاریم
در این باره هم نظرت رو بگو و مطالب رو هم برای من پی ام کن تا همه رو با هم به اسم خودت توی سایت بگزاریم
__________________________________________________-

مورد بعد

آقا ممکنه برای تمام کامندان وزارت خونه یه شکلکی امضایی یا یه چیز مشترکی درست کن که معلوم بشه توی وزارت خونه هستن

نکته ی آخر

پیام امروز گر چه نشریه ی وزارت خونه هستش
ولی از اسموت کردن وزیر طرفداری میکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر ارتباطات مردمی دراکو مالفوی
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
هر چقدر هم يك بشري ادعا كنه كه مادرشو دوست نداره ولي در برابر بعضي مسائل كه غيرت آدم ميره زير سوال نميتونه كوتاه بياد

مثلا من از تو خوشم نمياد ولي روي كله اسموت خواهد شده تو غيرت دارم.كسي نبايد بهش بد نيگاه كنه يا انگشت بزنه بهش.

بر اساس نظريه نسبيت مرلين كبير انسان ها سه جورند:
1-كله هاشان خود به خود اسموت ميشود
2-خودشان كله هايشان را اسموت ميكنند
3-بزور كله هايشان اسموت ميشود

به نظر ميرسه وزير ما جز دسته سوم باشه

برطبق قانون دوم مرلين ، آدمهاي گزينه سوم نظريه نسبيت مرلين دو جورند:

1-با زبان خوش كلهايشان اسموت ميشود
2-...........................................

جلوي ساختمان سبز وزارت سحر و جادو
ققنوس يك ضبط ماگلي جلو مياره و يك نوار ماگلي تر ميندازه توش..در هنگام بستن در ضبط، بالش در آن گير ميكند و از شدت درد بيهوش ميشود و با عنايت برادر حميد بهوش امده و بعد متوجه لبخند زيباي چهره زيبا تر سدريك ديگوري گل پسر خوشگل ميشود و كلا حالي به حولي مي شد و ادامه ماجرا: چند تار از ريش هاي سرژ را كنده و بهم گره ميزند تا طنابي پولادين درست شود.و ضبط را به آن گره زده و با يك حركت شهادت طلبانه ضبظ را روشن كرده و لبخندي نا مشخص - تركيبي از لبخند معصومانه و شيطاني- ميزنند و پرتاب ميكنند به طرف پنجره اتاق وزير كه از همانجا موهاي پشمالوي او برق ميزند

تيششششششش
صداي پتي گرو:چي بود چي بود شيشه شكست؟
صداي وزير:حزب ليبرات قبل منو شكستن.چه شيطونايي هستند.

دراكو ضبط را از كف اتاق بلند ميكنه
صداي زني كه در حال جيغ و فرياد هاي وحشتناكي ، صداهايي كه فقط از انساني بيرون مياييد كه در با ميله داخ به كف پاهاي او زده باشن و يا روي صندلي آهني از گرما سرخ شده اي نشسته باشد، از ضبط بيرون مياد
-اهههههههه؟!...نهههه..خواهش ميكنم.....اههههههههه....وااايييييييييييي...ايييييييييييييي...اييي...نه من تحملشو ندارم......كمممممك.....ايييي
و فرياد هاي تكه تكه اي بسيار گوش خراش كه حتي دل گراپي را هم به درد مي آورد.
صداي خنده هاي شيطاني چند مرد از نوار به گوش ميرسد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/12/12 23:03:31
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/12/12 23:09:46
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
وزیر ببین
یک پیشنهاد برات دارم
یا کلتو اسموت میکنی یا تابلوی وزارت خونه(معرفی تاپیک ها)رو اپدیت میکنی
من نمیدونم یکشیو اجرا کن
نقطه ی ضعف گیر اوردم ول کن نیستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 17:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ایدی مالفوی نوشته:
جناب وزیر محترم...
میخواستم بپرسم چرا قسمت نظردهی عکسها را قفل کردید؟میدونم بعضیها اغراق میکردند ولی کلی از جالبی و با مزگی سایت به نظرات بچه ها در مورد عکسها بود...!
(دیگه این دفعه لطف بفرمایید جواب بدید چون دارم کم کم از سوالم پشیمون میشم...یا لااقل از جوابش... )
با احترام
A.M

هووومکیوس ... ایدی جان !
من وزير سحر و جادو هستم خواهر عزيزم ... مسئولیتم خیلی باشه مربوط به رول پلینگ سایت میشه که بتونم یه تنوعی در رول سایت ایجاد کنیم ... وظیفه وزير ایجاد تغییر و تنوع در قسمت رول هست نه مسائل مدیريتی سایت !
این سوالت رو بیاد توی تاپیک گفتگو با مدیران اعلام کنید تا یکی از مدیران بزرگوار جواب بدن ... من کمکی نمیتونم بکنم اما تا اونجایی که در جریان هستم میدونم که به دلیل یه سری مسائل که خیلیها به پیام دادن توی رول پلینگ ، میرفتن اونجا و پستاشون رو زياد میکردن بسته شد ! البته حجم بالای اون قسمت و کم بودن فضا هم فکر میکنم دلیل دیگه این کار بود !
بازم میگم فکر میکنم این بوده و دقیق نمیتونم بگم و باید از مديران عزيز بپرسید .
در این ضمینه هم نمیتونم کاری کنم چون یه بار تو این جور کارها سعیم رو کردم و قدح اندیشه رو باز کردم برای ناظرا که بعد از دو سه روز مديریت به توافق رسیدند و مجددا بسته شد ... تو این جور کارها من کاری نمیتونم بکنم ، با مديریت صحبت کنید .
در ضمن فکر میکنم که کار خوبی هم بود و بهتره که بسته باشه .
توی تاپیک گفتگو با مدیران این سوال رو بپرس !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
جناب وزیر محترم...
میخواستم بپرسم چرا قسمت نظردهی عکسها را قفل کردید؟میدونم بعضیها اغراق میکردند ولی کلی از جالبی و با مزگی سایت به نظرات بچه ها در مورد عکسها بود...!
(دیگه این دفعه لطف بفرمایید جواب بدید چون دارم کم کم از سوالم پشیمون میشم...یا لااقل از جوابش... )
با احترام
A.M

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
پیتر جان ممنونم اما یه چیز رو باید بگم .
توی بلند پروازی و ایده های این طوری من خودم از همه بیشتر از این کارا میکنم اما واقعا میدونم که این کار ممکن نیست و عواقب بدی رو به دنبال داره ... این رو قبول کن !
من خودم الان توی مساله خود مجلس به مشکل برخوردم ... از یه طرف میبینم تشکیلش یه جوری مفید هست و تشکیل نشدنش از یه طرف دیگه !! حالا چه برسه به اینکه بخوایم حزبهایی توی مجلس داشته باشیم که نماینده باشند .
فکرت رو تا اخر خوندم که منظورت چیه اما میدونم خیلی سخته و الان جاش نیست ! یعنی کلی کار مهمتر داريم و بهتره که در مراحل بعدی از این کارها بکنیم . ایده خوب و جالبیه اما در این موقعیت زمانی جوابگو نیست اصلا !
اگر خواستی مضراتش رو شخصا اعلام میکنم اما این موضوع رو قبول کن که الان جز ضرر چیزی نداره .
توی برنامه کاری باید اول مساله گروهها رو حل کنیم که تقريبا این موضوع تموم شده ... در درجه اول سعیم رو کردم که گروههایی که لازم هست رو جمع کنیم از جمله آزکابان ، ارتش و کاراگاهها و مجلس و ... و خوشبختانه هفتاد تا هشتاد درصد کار تموم شده و در درجه دوم باید یه جوری هماهنگی بین بچه ها رو به وجود اورد و در درجه سوم از این کارها کرد .
از روز اول با این ایده کارمو شروع کردم و فکر میکنم اگر این کاری که گفتی رو بعدا انجام بدیم بهتر باشه ... الان اصلا سایت کشش این خواسته رو نداره . موقعیتی که توش هستیم رو کمی اگر بسنجی متوجه میشی ! خواهشا قبول کن .
به هر حال بگذريم ! تشکیل حزبهایی برای برخی فعالیتها رسما تمومه فکر میکنم ...
ممنون از پیشنهادت اما یک درصد هم امکان موفقیت نمیدم !
اگر خواستی شخصی برات کامل دلایلش رو میگم .
ممنون از توجهت :bigkiss:

سدريک جان تاپیکها رو با هم قاطی نکنیم بهتره .
این جا مساله جدی هست و بهتره وارد این سوژه نکنیم جیگر !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
هم...اصلا من به كار حذب ليبرات ديكتاتور...ا ببخشيد " دموكرات " شما چي كار دارم!؟
حذبتون معروف شد كارش گرفت اصلا خيلي باهال شد!! من به ايناش چي كار دارم؟!
اصلا ببينم نوشته ي منو خوندي!؟ به من چه كه شما چي كار كرديد؟

جناب وزير!!

اصلا صحبت من براي تشكيل حذب اسموت كردن و نكردن و اينا نيست. حتي منظورم تشكيل حذب براي موضوعات سطحي نيست.
من پيشنهادم اينه كه احذابي تشكيل بشن تا توي مجلس فعاليت كنن. بتونن در مورد موضوعات قوانين و مسايل ديگه اي بحث كنن. در حقيقت چند حذب يا مي شه گفت گروه با اهداف مختلفي به وجود مي آن تا هم توي مجلس فعاليت اصليشونو ارائه بدن و هم فعاليت هاي جنبي داشته باشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=large][color=003300][font=Georgia]و ازش پرسيدم كه:خ
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 11:54
نمایش جزئیات
آفلاین
اول بگم كه دراكو ببين با زبون خوش بهت گفتيم اسموت ميكني نكردي حالا مجبوريم از قدرت حذبمون استفاده كنيم بر عليه تو ما نميتونيم اين ننگ رو تحمل كنيم تو تاريخچه ي جادوگران رو زير سوال بردي عمرا اگه بزاريم مو داشته باشي.
حالا بريم سراغ اين:

نقل قول:

پيتر پتي گرو نوشته:
خب حالا من يه نظر داشتم:

همينجا ديدم يه بنده خدايي كه يادم نيست در مورد حذب و اينا نظر داد. بعد هم مخالفت وزير رو ديدم...اومدم بگم به نظر من حذب تشكيل بشه خوبه.
لازم نيست براي هر كاري حذب داشته باشيم. مي تونيم چندتا اساسي تشكيل بديم. فعلا مثلا ليبرات دموكرات داريم مي توني بعدا دموكرات آزاديخواه و بقيه رو هم تشكيل بديم.
اين حذب ها نيرو جذب مي كنن. يعني هر كس دلش خواست مي ره عضو مي شه و اونها هم اهداف و برنامه براي خودشون مشخص مي كنن. در ضمن اين مي تونه براي تشكيل مجلس مفيد باشه. اين احذاب توي مجلس قرار مي گيرن و به وضع قوانين و غيره مي پردازن. دقيقا مثل طرز كار مجلس در جامعه ي ماگلي. اين طور اوضاع جمع و جورتر مي شه. يعني هر كسي براي خودش هدف پيدا مي كنه و اتفاقا به جاي اينكه افراد يكرنگيشونو از دست بدن با همديگه متحد تر مي شن.
گفتين كه ناراحتين چرا بعضي ها مسئوليت دارن و بعضي ندارن. با اين كار بيشتر افراد داراي مسئوليت مي شن چون افراد حذب زيادن. اينطور هم عذاب وجدان شما از بين مي ره و هم هر قدر افراد وارد كارها بشن نظم و هماهنگي و مسئوليت پذيري هم بيشتر مي شه.

موفق باشيد
پيتر پتي گرو

ببينيدحذب ليبرات اصلا ميدونيد براي چي تشكيل شد؟ما اين حذب رو در زمان وزارت گيليدي راه انداختيم تا بتونيم گيليدي رو بركنار كنيم و وزير منتخب مردم رو بياريم روي كار ولي بعد وقتي ديدم سوژه ي حذب خيلي نابه به كارمون ادامه داديم و سوژه هاي مختلف به كار برديم,اصلا ميدونيد حذب براي چي كارش گرفت؟چون توي سايت تك بود و تا حالا چيزي مثل اون وجود نداشت,الانم همينطوره اگه شما بخوايد بيايد هي حذب بزنيد هم از ارزش حذب ما كم ميشه هم اينكه مطمين باشيد كار حذبه خودتونم نميگيره,در كل حذب با اين پيشنهاد موافق نيست و هركسي بخواد روي اين موضوع پافشاري كنه به صورت عجيبي ترور خواهد شد,

در آخر هوي اي وزير سريع برو اسموت كن وگرنه وزارت و وزارتخونتو اسموت ميكنيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 11:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اه اه اه اه اه اه اه اه !! دختره رو ببینید ... اخه دختر تو که اسموت کردی دیگه کی میاد خواستگاريت ؟! دختر و اسموت کردن ؟

آرتی جووون من خودم برای بزنامه ها نوروز حسابی فکر کردم و حتی توی روزنامه هم یکی از مواردش رو اعلام کردم ... در کل کلی کار داريم واسه این روز .
برای روزهای جشن هم اگر بخوایم روز تولد سایت رو انتخاب کنیم که تا اون موقع هفت کفن پوسوندم من !!
نه بی شوخی من احتمالا تا یک ماه دیگه فینیش ... برای همین از روز اول همه کارهامو شروع کردم که بتونم کارهایی که میخواستم رو تموم کنم و خوشبختانه وزارتخونه رو درست کردیم و کامل شد و مونده بقیه کارها که برای انجمنهای دیگه مونده و باید با هر ناظری صحبت کنم و اگر قبول کرد کارهای اونجا رو هم ردیف کنیم که مثل این انجمن اگر خواستن بتونیم فعالش کنیم .
به هر حال هر کاری میکنیم باید این مدت بکنیم و روزهای خاص فکر خوبی هست و حتما این کار رو میکنیم .
تقويم جادوگری هم فکر خوبی بود و از فردا در موردش اساسی فکر میکنم ... سوژه های زيادی داریم واسش !

و اما پیتر بزرگوار !
من همه سعی و تلاشم رو میکنم که حتی الامکان از همگی دوستان استفاده کنم و تا حالا شاید ده يا دوازده نفر رو پیدا کردیم برای کارهای مختلف و فقط چند نفر خاص موندن که اگر بین اونها هم کارهای رو توزيع کنیم حله ! پس نگرانی داره حل میشه .
در مورد حزب به شدت مخالفم ... تنها چند چیز هست که من صراحتا مخالفت میکنم و بقیه موارد رو دیدید که گذاشتم به عهده دوستان تا تصمیم بگیرن اما این موضوع رو خود پروندش رو میبندم ! اگر واقعا کار اسموت کردن هم به جاهای جالبی رسید شاید یه حزب هم تشکیل شد که بعد از اون هم از هم میپاشه اما حزب سازی کار جالبی نیست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق