بارش شديد برف از سه روز قبل در هاگوارتز آغاز شده بود ... با اين همه هيچ تماشاگر متعصبي تماشاي ديدار جذاب بين دو تيم هميشه قهرمان گريفيندور و هافل پاف رو از دست نداده بود ...
صداي تماشاگران متعصب : گريف قهرمان ميشه .... خدا ميدونه كه حقشه ... به لطف ويزلي و بچه ها ! ... گريف قهرمان ميشه !!!
مادام هوچ : خب كاپيتان هاي محترم دو تيم ... بازي تا چند لحظه ديگه آغاز ميشه .... لطف كنين تشريف بيارين !
داخل رختكن گريفيندور اضطراب موج مي زد !
استرجس : واي صدام كرد چي كار كنم ... آخه ميدوني من اولين تجربه كاپيتانيمه !
رون : دركت مي كنم جييگر يادمه اونروزي كه من بره اولين بار ناظر شده بودم خيلي .....
ملت ميذارن از رختكن ميرن بيرون !!!!
" خب امروز با گزارش بازي دو تيم گريفيندور و اسليترين در خدمتتون هستيم " .....
رون : وااااااي اين لي جردنه ...باورم نميشه ... من هميشه دوست داشتم اونو از نزديك ببينم !!!
ملت : !
" اسامي بازيكناي دو تيم .... سوزان بونز ... هلن هافلپاف .... رز هافلپاف .... آنيتا دامبلدور .... آلبوس دامبلد
با گفتن اسم آلبوس سر و صداي زيادي داخل استاديوم مي پيچه !
گروهي از تماشاگران متعصب : دومبول برو بيرون ....
گروهي ديگر از تماشاگران متعصب : پيرمرد حيا كن .... هافلپافو رها كن ( منظور از هافلپاف ، تيم كوئيديچ هافلپافه " مجاز: بيان كل اراده ي جزء ... نكته ي كنكوري " )
گروهي ديگر از تماشاگران بسيار متعصب : مهاجم نداشتن ، جاش يه ... بوق ... گذاشتن!
" پيام بازيگاني ... پخش از اسكوربرد ورزشگاه !
سوال : نظر شما راجع به حضور آلبوس دامبلدور در تيم كوئيديچ هافلپاف چيه ؟
- نظري ندارم !
پايان پيام بازرگاني "
" خب بازي شروع ميشه .... بازيكناي گريفيندور توپ رو در اختيار دارن ... كوئيرل پاس ميده به آليشيا ... آليشيا دو نفر رو به راحتي جا ميذاره ... ضربه به سمت حلقه ي سمت راست ... واي چه حركتي سوزان به سمت حلقه ي چپ حركت مي كنه ...بنظر مي رسه سوزان بونز مبتلا به نوعي اختلالات چشمي حركتي كه در اصطلاح پزشكي به اون سندروم تحتاني زير چشم گفته ميشه هستش .... گل گل براي گريفيندور .... گريفيندور 10 هافلپاف 0 ... ! بنظر مي رسه بازيكناي هافلپاف درخواست تايم اوت كردن !
سوووووووووووووووووت .....
روي زمين ..
استرجس : آفرين بچه ها اگه همينطور ادامه بديم ، موفق ميشيم !
ملت :
بازيكناي هافلپاف به سمت داور ميرن ...
مادام هوچ : كاپيتانتون كيه ؟
پيتر و آلبوس بطور همزمان : من !
پيتر : هوووي آلبوس تو همه جا بايد خودتو قاطي كني !
آلبوس : آره عزيز ... مثل اينكه من هزار و خورده اي پست با شناسه ي زاقارتياس اسميت و نهصد و خورده اي پست با شناسه ي آلبوس زدم !
پيتر :
آلبوس : هوووي ما نسبت به تماشاگراي گريفيندور اعتراض داريم ... در ضمن زمين هم لغزنده اس !!!!!! ..... ما تو اين شرايط نمي تونيم بازي كنيم !
مادام هوچ : توهين به داور در ملا عام !!! دو ساعت بلاك !!
چند دقيقه بعد ....
" بازي دوباره آغاز ميشه .... رون ويزلي و اتو بگمن به دنبال گوي زرين هستن ... گريفيندور در چند دقيقه اخير 13 گل ديگه هم به ثمر ريونده و حالا نتيجه ي بازي 140 به صفر هستش !
صداي تماشاگران متعصب : توپ تانك اسنيچ طلايي ...... رون ويزلي تو اميد تيم مايي!!
رون رو به تماشاگرا : :bigkiss:
تدي كه از همه به رون نزديكتره ..
" رون چته ... چرا وايستادي !
رون : عزيزم اين بخاطر اعتماد بنفس بالاي منه ... من مطمئنم اسنيچ رو ميگيرم !
تدي: باب اعتماد بنفس !
رون چشمهاشو مي بنده و دستشو به سمت آسمون دراز مي كنه ... چند لحظه بعد اسنيچ در دستان رون آروم مي گيره !
ملت ميريزن رو سر و كله ي رون !
رون : چي شده ... چه خبره !
صداي لي جردن : با تلاش رون تيم گريفيندور اين بازي رو 290 به 0 مي بره !
رون : ا ... راس ميگي من زياد با قوانين كوئيديچ آشنا نيستم !!!!!!!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

تو آسمون با کی قرار گذاشتی با آلبوس .آها گفتم آلبوس حواستون خیلی بهش باشه .پیرمرد چشاش نمیبینه رفته برا من مهاجم شده اینکه تا بخواد از رو هوا بلند شه ریشش زیر پاش گیر میکنه با مخ فرود میاد
توپ در دستان جسیکا پاتر بود.سعی میکرد با حرکت مارپیچ توپهای مدافع رو که هلن و رز مدافعین هافلپاف به سمتش میفرستادن از خود