لارا : ميگم خوب جوري ريگولوس رو قال گذاشتيم حتما تا حالا گم شده
پانسي : اصلا اين بشر ناقص به دنيا اومده بي مغزه
ريگولوس : مگه دستم بهت نرسه پانسي ميدونم چي كارت كنم
دراكو : چشمم روشن پشت سر اين بخت برگشته غيبتم ميكنيد اون هم در حضور من ؟
پانسي : اون طور ميگي من انگار كي هستي دراكو تورو به ريش بابات قسم دست بردار بچه مثبت
دراكو : پانسي خانم بابام ريش نداره
لارا : ميگم يكي بره ريگولوس رو پيدا كنه راه رو بلد نيست
ريگولوس : آره جون ننه ات فكردي من مثل تو نفهمم يا خرم
رودولف : بابام جان لارا اون آبروي خون اصيلا رو برده كي بهش اهميت ميده
ريگولوس ديگه كاسه صبرش لبريز ميشه دستاشو مشت ميكنه و دندوناش رو ميزنه به هم و قرچ و قروچ را ميندازه رنگش قرمز ميشه عين لبو اين طوري
طوري كه كسي نبينش از تالار ميزنه بيرون عصبانيه در عين حال ناراحت ميره تا گم وگور بشه به سمت حفره ميره و وارد ميشه روي يه صندلي ميشينه و محكم ميكوبه تو سرش طوري كه مخش جابه جا ميشه و مخچه اش خورد و خاك شير- آي سرم مرض دارم
خاك تو سرت ريگولوس بد بخت ريگولوس بيچاره هزار تا بچه داره .... چي گفتم ديوان سرودم نخير انگار مخم جا به جا شده......ببخشيد خوب نشد.......

پانسي جان!
نوشتت بد نبود ولي جاي پيشرفت داره! مي دوني اينطور نوشته ها زماني توي سايت متداول بود..همون اولاش ولي الان ديگه طرفدار نداره!!
يكي از عمده ترين مشكلاتت توي خود جريان داستان بود. تا جايي كه من متوجه شدم داشتن دنبال ريگولوس مي گشتن..ولي وسطهاش ريگولوس ديالوگ مي گفت. اينجور نكته ها خيلي به نوشتت آسيب مي زنن.
نكته ي بعدي در مورد فضاسازيه. توي نوشتت ديالوگ هاي متعددي پشت سر هم بودن. سعي كن حالات افراد و محيطي رو كه درش قرار دارن بنويسي. مثلا از خودت موقع نوشتن سوال كن كه خوب اونا كجان؟لارا كجا وايستاده موقع حرف زدن چي كار مي كنه روبه روي كيه...در حقيقت صحنه رو براي خودت توي ذهنت مجسم كن و بعد بنويسش.
بعد نوع كلماتت. خيلي لغت هاي عاميانه به كار برده بودي. حرفهايي كه شايد خودت هم به زبون نياري!! سعي كن هميشه حرف هاي افراد و شخصيتشون رو مثل خودشون بيان كني.
در مورد پاراگرافبنديت بايد بگم بد نبود..ولي سعي كن موضوعات مختلف رو جدا كني.ببر به يك خط ديگه!! بعد براي ديالوگهات زيباتره تا به جاي اينكه بنويسي دراكو: بيايي بگي دراكو با ناراحتي و ناله- اين جزو توصيفا هم محسوب مي شه - گفت: بعد ديالوگش رو به خط بعدي ببري و با يك (-) نشون بدي.
دراكو با ناراحتي و ناله گفت:
- به نظرم بايد دنبالش بگرديم.
خب نكته ي ديگه اي نداره بگم...فقط بازهم تاكيد مي كنم روي نوع كلمات و شخصيت پردازيد دقت كن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

من کی هستم