شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ماركوس فلينت- 20 امتياز- پاسخ كامل و درست به تكليف آنيتا دامبلدور- 19 امتياز- پاسخ تقريبا كامل و درست به تكليف دراكو مالفوي- 19 امتياز- پاسخ كامل اما يه كم اشتباه به تكليف
امتیازات پایانی جلسه نهم وردهای جادویی بلیز جان به دلیل سوالاته خوبت بهت 7 امتیاز میدم بچه ها برای امتحان فقط سوال 4 رو بخونن بارتیموس جان به شما هم به دلیل توضیحات خوبت 18 امتیاز میدم و همچنین به دلیل اینکه اسلیترین تنها گروهی بود که تو کلاس من شرکت کرد 10 امتیاز بهش تعلق میگیره در جمع 35 امتیاز برای اسلیترین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
امتيازات جلسه ي چهارم تاريخ جادوگري : 1. دراكو : سوال اولت رو درست جواب دادي اما دقتش بالا نيست اگه مي گفتي هر كدوم چندمين عضو بودن بهتر بود پس4 امتياز سوال دو رو نسبتا خوب جواب دادي اما من از بيشترتون انتظار طنز نوشتن داشتم پس 4 امتياز و درباره ي مقاله هم خوب بود 10 امتياز پس در كل 18 امتياز 2 استرجس سوال اولت كاملا درست و بسيار دقيق بود پس 5 امتياز سوال دومت رو بايد بيشتر توضيح مي دادي پس 2 امتياز و درباره ي سوال سوم به نظر من خيلي كم و قاطي پات بود اما چون براش قت گذاشتي پس 3 امتياز در كل 10 امتياز گرفتي !!! 3 كوييرل درباره ي سوال اول فقط دوتاش درست بود پس 2 امتياز سوال دوت رو هم خوب نوشتي پس 5 امتياز و در كل 7 امتياز
4 بليز كارت خوب بود سوال اولت دو تاش غلط بود پس 3 امتياز در باره ي سوال دومت هم امتياز كاملو مي گيري پس 5 امتياز سوال سه رو هم 10 امتياز مي گيري براي شعرت كه من خلم ؟!! شيطونه ميگه .... حالا گفتم شايد اشتباه تايپي بوده مي خواستي بنويسي گله پس 2 امتياز و در كل بيست امتياز 5انيتا خوب بود سوال اولت كاملا درست بود پس 5 امتياز سوال دومت هم كاملا درست بود پس 5 امتياز ديگه سوال سه رو خيلي كوتاه پاسخ دادي پس 3 براي شعرت كه البته شعر به حساب نمي ياد هم 2 امتياز ميگيري هافلپاف:15 امتياز گريفندور18 امتياز اسلايترين : 38 امتياز
امتیازات جلسه هفتم کلاس آموزش فوق تخصصی جادوی سیاه
بیل ویزلی- گریفیندور- 19 امتیاز- پاسخ به تکلیف استرجس پادمور- گریفیندور- 10 امتیاز- پاسخ نیمه کامل و درست به تکلیف رومسا- گریفیندور- 15 امتیاز- پاسخ تقریبا درست و کامل به تکلیف مارکوس فلینت- اسلیترین- 20 امتیاز- پاسخ کاملا درست و کامل به تکلیف آنیتا دامبلدور- هافلپاف- 15 امتیاز- پاسخ نیمه درست و کامل به تکلیف