ویرایش ناظر: با مسئولیت کریچر قفل میشه این تاپیک. اعتراض دارین برین یقه خودشو بگیرین
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

همه ميدانيم که ايران يه کشور مسلمان هست ولي خب عربستان مسلمان پس چرا اونا آزادن ؟
به خاطر اينکه ايران بيشتر داره افراط ميکنه مثلا بغل کردن هري و رون و هرميون چه اشکالي داره يا رقص يول بال چه مشکلي داره .
به نظر من ايراني ها که خودم هم جزو اونا ام از هر چيزي بد برداشت ميکنن و همينطور سواستفاده ميکنن مثلا وقتي توي سينما و فيلم ميبينيم دو نفر دسته هم رو گرفتن چشامون برق ميزنه و فکر ميکنيم حالا چي شده
همه يه جوري بد فکر ميکنن
ايران هم که چاره اي نداره بايد اون تيکه رو از توي فيلمها حذف کنه
همين سانسور کتاب که ويدا اسلاميه اين کار رو کرده در مصاحبه اي که با اون کردن و در مجلات هم چاپ شد ازيش پرسيدن براي چي بوسيدن رو به راز و نياز تغيير دادي گفت : چون همه ي ما ميدونيم که فرزندان ايراني چه طور هستن و انتشارات هم ميدونه وقتي فهميد ترجمه ي اون جمله چي ميشه سريع از من درخواست کرد که اون رو به هر کلمه اي که خواستم تبديل کنم ميدونم که با اين کار هم طرفدارانم رو کم ميکنم هم اونايي که کتابهام رو ميخونن و هم موضوعي رو که چيز مبهمي رو ميگه حذف ميکنم مثل بوسيدن هرميون و رون در کتاب 6 که اون رو به درگوشي حرف زدن تغيير دادم که نشون ميداد رون و هرميون به هم ميرسن ولي چاره ا نيست اين درخواست ايران هست که کتابهاي مملکت چه جور باشه .

این که در عهد حجر انسان ها خود را می پوشانده اند سانسور نبوده بلکه درکی بوده که بر اثر وجود فطرت خدایی در ان ها وجود داشته.اما شاید روزی انسان ها نخواهند که این درک را داشته باشند.و تلاش کنند تا درکی را که در طول سالیان سال به دست اورده اند فراموش کنند.
در ان صورت دست به فعالیت هایی میزنند که بعضی از ان ها از طریق تبلیغات انجام میشه.جلوگیری از این تبلیغات همان سانسور است و جلوگیری از عمل ان انسان ها با استفاده از زور مجازته
مجازات زمین تا اسمون با سانسور فرق داره.
به دار اویختن و...نیز مجازات محسوب میشه و در ادبیات امروزی بهش اختناق هم میگویند.
امپراطوری ها ان هایی را که مخالفشان بودند اعدام میکردند و بعد با سانسور شدید جلوی نشر عقاید ان ها را میگرفتند
مثلا در قرون وسطی به شکل افتضاحی خفقان و اختناق و در پی ان سانسور وجو داشته.به جرات میشه گفت قرون وسطی =ننگ تاریخ ازادی انسان ها.(ازادی در علم و مذهب و عقیده و فرهنگ)
در ادامه گفته شده که شاید سانسور قبل از ادم و حوا هم وجود داشته.
با این حرف به شدت موافقم
از امام صادق پرسیدند که ایا موجودات دیگر مانند انسان وجود داشته اند یا دارند.
امام صادق فرمود.صد ها موجود و صد ها جهان.یعنی در اینده و در گذشته و در حال جهان های موازی وجود داشته و دارند و خواهند داشت.
هنگامیکه که خداوند قصد بر افرینش انسان کرد فرشته ها از او پرسیدند ایا میخواهی موجودی بیافرینی که در جهان فساد ایجاد کند.یعنی در قبل از افرینش انسان و حوا نیز موجوداتی به شکل انسان وجود داشته اند که از میان رفته اند.(واین در حافظه ی فرشتگان ثبت شده بود)
.
احتمال اینکه در دنیای ان ها نیز سانسور بوده باشد خیلی زیاده
کلا این پست را زدم تا بگم به نظر من سانسور باخفقان و مجازات و باز داشتن و جلوگیری از انجام عملی فرق داره
و در مواردی سانسور حقه.ولی در مورد سانسور هری پاتر نظرم را در همون پست اولی که زدم گفتم
)به نظر من خطری ایجاد نمیکنن ولی شاید از نظر بعضی ها ایجاد میکند و نیز برای رفعش،سانسورش میکنن!که ممکنه باعث بوجود آمدن مشکلات دیگری هم بشه!