شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من اگه یه جادوگر بودم به غیر از دوستای صمیمیم به کسی نمیگفتم که جادوگرم خیلی عادی زندگی میکردم ولی تو مدرسه و مهمونی ها حال همه رو با کارای جادویی میگرفتم و با جادو تکلیفامو انجام میدادم اونوقت با دوستام کلی خندهای شیطانی از خودمون درورمیکردیم
من که مینشستم یک جا هر کاری دلم می خواست رو با جادو انجام می دادم دیگه نیازی به زحمت نبود. در ضمن حال هر کسی رو که دلم میخواست رو هم می گرفتم ، البته مطمئن باشید اگر واقعا می تونستیم جادو کنیم اینقدر مشکلات پیش می اومد که مطمئنم اصلا همه چیز نابود می شد و غیر قابل کنترل و همچین چیزی ممکن نیست. اگر واقعا دو دنیای جادوگری و غیر جادوگری وجود داشت که دیگه بدتر می شد ، اصلا قابل پنهان کردن نبود.
مثلا با جادو ملت رو میگذاشتم سر کار درختارو آتیش میزدم البته حتما از غیب و ظاهر شدن استفاده میکردم چون حالم از ترافیک بهم میخوره البته یکی دو نفر رو هم نفله میکردم چند تا رو هم شکنجه میدادم بقیش هم بماند
خوب من که اگر جادوگر بودم مطمئنن خیلی افاده ای میشدم چون همونجور که خودتون مستحضر هستید ( چون کوییرل گفته این جوری حرف میزنما ) من پرسی ویزلی هستم و در خون پرسی قانون مند بودن ، رسمی بودن و افاده ای بودن هست . خوب به نظرم اونجوری خیلی عالی میشد همه کارام رو با جادو میکردم هر کی پر رو بازی در میآورد و یا به حرفم گوش نمیکرد ( بخون کوییرل) بلافاصله جادوش میکردم خوب تغییراتی مثل : قلدر شدن که مطمئنم و با اطمینان 100 درصد میگم که همتون میشدید و فقط در اون حال منتظریم یکی بگه هی تو اون وقت دیگه پدر شو در می آوردیم ، تنبل شدن که وقتی مثلا شما بتونید وقتی مادرتون میگه اتاقتو تمیز کن با یه حرکت قوسی شکل چوب دستی تون اتاقو تمیز میکردین خوب مطمئنن تنبل میشدید و (به قول کیوون ) قلدر میشدید و تنبل میشدید . خوب اثرات مثبتی هم میتونه دارا باشه مثلا به کسی کمک کنید ، آدمهای بد رو از بین ببرید که به نظر من اونوقت هر کی بهتون میگفت بالای چشمت ابرو هست فکر میکردید آدم بدیه و باید از روی زمین برداشته بشه . و معجون سازی همونطور که میدونید ریاست سازمان معجون سازان قرن با من هست و اون موقع مطمئنن بزرگترین معجون ساز قرن در تمامی دنیا میشدم و لقب بهترین و ابر قدرت ترین معجون ساز رو نصیب خودم میکردم و اسممو در تمام کتابهای دنیا جا میزاشتم. چون ریاست طراحان سوال سمج با من هست میتونستم بزرگترین طراح سوال سطوح مقدماتی جادوگری در سراسر دنیا شوم و به هاگوارتز ، دورمشترانگ و بوباتون هم سوال ارسال کنم ( میدونید که تا آدم جادوگر نباشه این کارا رو نمیتونه انجام بده ) و ... با تشکر پرسی
خب اون جوري از شر كنكور راحت ميشدم و به مرگ خواراي ولدمورت ميپيوستم تا در زير پرچم سياه با محفلي ع=ها بجنگيم .. در ضمن ممكن بود با جادو بزنم سايتتونو بيارم پايين .. ( بابا شوخي كردم .. نزن بابا شوخي كردم )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .