من کاملا با بلوریچ موافقم و واقعا این بازی بازی مصخره ای و... بود .
و به هیچ کس توصیه نمی کنم که اونو بازی کنه .
برای من جای سواله اون اسکلتا تو مرحله ی اخر از کجا اومده بودن ؟
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
32 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بازی هری پاتر و جام آتش
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام .
بازی هری پاتر و جام آتش جزو بدترین بازی هایی بود که من توی زندگیم انجام دادم . به نظرم یه کلاهبرداریه و یک سواستفاده بزرگ از نام هری پاتر بحساب میاد . من به جرات می تونم بگم نصف عمرم رو بازی کردم و دیوونه بازی های کامپیوتری ام . تنها بازی ای که هیچ انگیزه ای برای تموم کردنش نداشتم همین بازی هری پاتر و جام آتش بود . ولی برای اینکه اسم هری پاتر روی بازیش بود تمومش کردم .
اکثر گیم بازهای حرفه ای دنیا ، هری پاتر و جام آتش رو یکی از بدترین بازی های تولید شده در کمپانی EA می دونن .
اگه هری پاتر پاتر و زندانی آزکابان رو که اونم مال EA هست ، بازی کرده باشین ، متوجه میشین که با وجود اینکه در ورژن PC تنها یک CD هست ، ولی خیلی از جام آتش جذابتره .
یا حتی هری پاتر و سنگ جادو و هری پاتر و تالار اسرار که ورژن PS1 بود . تونسته بود برام جذاب باشه . ولی با هری پاتر و جام آتش اصلا حال نکردم . تازه ورژن PC جام آتش درایو مجازی هم می خواست و سه تا CD بود .
خلاصه اصلا طراحی خوبی نداشت و بیشتر روی نام هری پاتر فروش کرد . همون طور که من بخاطر اسم هری پاتر خریدم .
بازی هری پاتر و جام آتش جزو بدترین بازی هایی بود که من توی زندگیم انجام دادم . به نظرم یه کلاهبرداریه و یک سواستفاده بزرگ از نام هری پاتر بحساب میاد . من به جرات می تونم بگم نصف عمرم رو بازی کردم و دیوونه بازی های کامپیوتری ام . تنها بازی ای که هیچ انگیزه ای برای تموم کردنش نداشتم همین بازی هری پاتر و جام آتش بود . ولی برای اینکه اسم هری پاتر روی بازیش بود تمومش کردم .
اکثر گیم بازهای حرفه ای دنیا ، هری پاتر و جام آتش رو یکی از بدترین بازی های تولید شده در کمپانی EA می دونن .
اگه هری پاتر پاتر و زندانی آزکابان رو که اونم مال EA هست ، بازی کرده باشین ، متوجه میشین که با وجود اینکه در ورژن PC تنها یک CD هست ، ولی خیلی از جام آتش جذابتره .
یا حتی هری پاتر و سنگ جادو و هری پاتر و تالار اسرار که ورژن PS1 بود . تونسته بود برام جذاب باشه . ولی با هری پاتر و جام آتش اصلا حال نکردم . تازه ورژن PC جام آتش درایو مجازی هم می خواست و سه تا CD بود .
خلاصه اصلا طراحی خوبی نداشت و بیشتر روی نام هری پاتر فروش کرد . همون طور که من بخاطر اسم هری پاتر خریدم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
جزئیات کاربر

منم یه زمانی اونجا گیر کرده بودم ، باید با ورد گیاها رو باز کنی ، فعلا ورد و نداری پس بر گرد مرحله های قبل و بازم ازون الماسو بخور ، خوب بگردی بازم پیدا میشه . تو سوراخ سومبه ها رو خوب بگرد . اگه اونجایی هستی که خودش سیو کرده برو به سمت چپت به سمت عقب را ه رو ادامه بده .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

راستش من يه آدم تازه وارد تو بازيا هستم. هيچي نمي دونم. الان مرحله اي هستم كه تو جنگل ممنوعه هستن. راستش من نمي دونم بايد چكار كنم. من يه قسمتيش رسيدم كه بايد يك چيزي كه بالا هستش رو بخورم . ولي نمي تونم برم بالا. اگه بخوام يه خورده بيشتر توضيح بدم اونجايي هستم كه از روي يك تكه چوب به اون طرف مي رسه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت 
نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد

نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

در مورد این بازی باید بگم من تا قسمت هزار تو ها یعنی مرحله آخر مسابقه رفتم اما در قسمتی که 2تا موجود غول پیکر میاد گیر کردم و به دلیل امتحانات ترم 2 دیگه بازه نکردم کسی اینجاشو بلده
در جواب این دوستم باید بگم که بازی در داکیومنت save می شه
باید بگم که شکلک های جادوگران واقعا زیباست
در جواب این دوستم باید بگم که بازی در داکیومنت save می شه
باید بگم که شکلک های جادوگران واقعا زیباست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امپراطور دارت سیدیوس در 1385/2/28 13:17:54
ساحران همانگونه که شا
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج