جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
بالای صفحه
اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 1 خرداد 1385 09:09
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد عزيز ، به همين سادگي شخصيت ولدمورت گول نخورد بلكه خيلي خفن گول خورد ، من رفتم ققي رو زدم(برخورد فيزيكي) و همونطور كه نوشتم يك عهد نامه دشمني با حذب بستم و كلا پشت كردم به حذب ، تو اون زمان هيچ كي داخل اتاق نبود غير از من و ققي ، پس كسي نميتونست متوجه بشه و عملا فقط اون موا درون چاه خونه سرژ از نقشه سرژ مطلع بودند با ققي!! وحالا چي شد يهو ولدمورت ظاهر شد اونجا ، حد اقل بايد يه چيز مشكوكي بود كه مثلا شك كنيم اون جاسوس ولديه و اون به ولدي خبر داده در صورتي كه اينم غير ممكنه چون سرژ نقششو با چاه و ققي در ميون گذاشت!! حالا من نميگم بايد رول منطقي باشه همه چيزش ولي حد اقل يه چيز باشه آدم قبول كنه!! عين اين ميمونه كه ولدي تو محفل ظاهر شه فرت فرت نقشه هاي محفلي هارو نقش بر آب كنه...

به هر حال ولدمورت عزيز خيلي دوست داشتم مرگخوارت بودم هر كاري هم كه در توانم بود كردم ولي اينجور كه مشخصه شما همه تلاشت رو ميكني كه مرگخوارت نباشم منم اصراري ندارم ديگه!! البته حقم داري اين همه رول نويس توپ اومدن مرگخوارت شدن ، مرگخوار زده زير دلت داري ارزشي هارو اخراج ميكين البته من تير سال ديگه برميگردم(بعد كنكور) و اون موقع شخصيت ولدي رو ميگيرم و اون زمان جبران ميكنم ....

آنيتا:حذب اصولا یک واحد مستقله و نباید به گروه دیگه ای وابسته باشه

موافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم!
اول بگم که دراکو جان، وقتی توی خونه زیر مشت و لگدام له شدی، اونوقت بیا بگو که فلان و فلان!
نخیر آقا! فایده ندارد! بنده 2 ساعت از وقت گرانبهای خودم را بر روی این پروژه گذاشتم، آنوقت می گویید که مجلس را نمی خواد؟! اتفاقا خوب هم می خواهد! حالا یک صحبتی خواهم کرد با شما، ببینم حرف حسابتان چیست!
خب، من بازهم می خوام صحبت کنم.
ببینید، نمی خوام موضوع رو کش بدم، اما باید یه بحثکی( ک تصغیر بود!) روی حذب یا حزب بشه. میدونم که الان میگید کاسه داغ تر از آش(!) ولی بگم دیگه!
من توی این مدتی که توی حذب بودم، خیلی بهش وابسته شدم و فهمیدم که:
حذب واقعا یک ریشه در سایت داره. یعنی وقتی که از مرگخوارات که یکی از روسای حذبه، می خوای که بره اونجا رو تسخیر کنه، در حالی که اهالی حذب، یکی سفیده و یکی سیاه، و با تسخیر حذب توسط سیاهان، بین اعضاش یک درگیری رولی ایجاد میشه و کلا اساس حذب ضربه می خوره، نباید انتظار داشته باشید که اون بیاد و یک پست کاملا سیاه بزنه. ببینید، من اینجوری قضیه رو گرفتم:
لیلی اونز، فقط یک نقش کتابه که حالا اومده و سیاه شده. کوییدیچ، یک بازی در کتابه که حالا توی سایت در اون جنگ میشه، همونطور که در کتاب 4 شد. نمیدونم، اینکه چو بره سیاه بشه، احتمال کتاب هم هست. یعنی این چیزا میتونه در کتاب اتفاق بیفته و مختص کتابه. و به طور مثال اگر الان لیلی سیاهه، پس فردا که سفید بشه، هیچ ایرادی نداره! فقط رول بوده و ایناها. اما حذب. حذب کاملا در خود سایت خلق شده و اگه امروز در بین اعضاش جنگ بشه و ملت هم بریزن اونجا و تا دلشون می خواد سیاه و سفید بازی کنند، اساس حذب در دوره های آتی که مثلا سرژ اومد سفید شد، لطمه می خوره. دیگه اون قدرت همیشگی رو نداره. نمی دونم درک میکنید یا نه.
بذارید اینجوری بگم که اگه کار حذب، به سیاه یا سفید بودن بکشه، با وزش هر بادی، به یک سو میره و خب این خیلی بده. در آینده، شاید برای کسی که فقط نظاره گر هست حذب مثل وزارت در کتاب به نظر برسه که یه موقع با سیاهاست و یه موقع با سفیدها؛ و زیاد هم براش مهم نباشه که حذب چی بوده. اما برای اونایی که حذب رو ساختند و اونقدر باهاش در اوج بودند، مسلما سخته. وقتی من که هنوز 5 ماهه عضو حذبم، حذب برام شیرینترین چیزه و وقتی فکر اون روزی رو میکنم که حذب سیاه شده یا سفید، ناراحت میشم، دیگه اون موسس ها چی میکشن!
آهان، اینجوری بگم که حذب اصولا یک واحد مستقله و نباید به گروه دیگه ای وابسته باشه.
شاید اینجوری منظورم رو درک کرده باشید.
در مورد وزیر هم به عله بگم که:
ببینید، تازه واردها که همه ی پست های قدیمی رو نمی خونن، درسته؟! پس نباید ازشون انتظار داشت که مثلا در انتخابات، باید به حالت رول عمل کرد و موضوع جدی نیست. خود من! من فکر میکردم که باید تلاش کنیم که حتما یک نفر در انتخابات برنده بشه و اصلا هم به این مسئله که فقط یه سوژه روله و رول پلینگ باید تقویت بشه، فکر نکردم! و واقعا کسی هم نبود که بگه، آی بچه! بیا این فقط یه سوژست و
عله گفت:
" من اصلا انتخابات رو رول میدونم و نه واقعیت و مثلا اعتقاد دارم الان باید بشه در رول ظرف دو روز یه وزیر برکنار کرد و یه مجلس گذاشت یا به توپ بست"
به نظر من هم این نظر شما خیلی بهتره! یعنی با این نظر رول پلینگ همیشه جریان داره و راکد نمی مونه. خب شما باید یه راهنمایی چیزی به ما می کردید دیگه! یعنی هنوز هم اگه سعی کنید که با برنامه ریزی، این شیوه رو پیاده کنید( البته به نظر من) خب حرف ققی هم میشه دیگه!
اصلا، من خیلی دوست دارم که بدونم، چرا زمانی که عله، کرام، گیلدی، حاجی، شیکم و چمیدونم این آدما پست می زدن، رول پلینگ جذاب بود؟!
چرا زمانی که حذب شروع به فعالیت کرد، اچ سی او پست میزد و اون موقع ها، چرا رول پلینگ فعال بود؟!
و چرا الان اونجور که باید و شاید نیست و ملت رو دلزده میکنه؟!
چرا فقط باید یه اتفاق توی سایت بیفته تا آدم پست بزنه؟!
چرا آدم(من) دائم باید آرزو بکنه که ای کاش، از اوایل عضو سایت بود؟!
چرا و چرا و چراهای دیگه ای هم هست که باید بهشون پاسخ داده بشه.
بیاین به جای اینکه شترق دوف دیش دنگ(!) همدیگه رو بزنیم و بگیم آی تو فلان کردی و آی تو بهمان کردی، بیایم سوالای بالا رو بررسی کنیم و از قدیم درس بگیریم.
بیایم واقعا بدون قصد و غرض ورزی، ببینیم که اشکال کار در کجاست.
خواهش میکنم این پست من رو یه کم بهش توجه کنید و مثل اون پستم نکید.
باور کنید از اینکه ققی ناراحت بشه، کریچر چپه بشه، سرژ کله پا بشه و عله فوران کنه(!) هیچ چیزی عاید هیچ کسی نمیشه.
بیاین برای یک بار هم که شده، بدون تند صحبت کردن و بدون استفاده از همر حرفاتون رو بزنید تا خواسته ی همه برآورده بشه.
خیلی عذر می خوام اگه یه ذره کلیشه ای شد، اما باور کنید که پاسخ در ایناهاست.
امیدوارم روش خوب فکر کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 13:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سرژ جان سلام

من فكر كنم اونقدر عاقل هستم كه منظورتو از جملاتي كه نقل قول كردي بفهمم

شايد سليقه من در رول با سليقه تو متفاوت باشه
شايد اون چيزي رو كه تو رول قوي بدوني از نظر من رول ضعيفي باشه

پس سلايق متفاوته
شايد داستان وجود جاسوس در بين مرگخوارا براي تو جذاب باشه ولي براي من نيست..اگرچه ممكنه قكر واقعا خوبي باشه و من اشتباه كنم

ولي من نميتونم بپذيرم كه ولدمورت به همين سادگي فريب بخوره..مطمئنا يه چيز قويتري لازمه تا ولدمورت فريب بخوره
از نظر من اين رولي كه زدي از نقاطي برخوردار نيست كه لرد سياه رو گول بزنه

و اين نظر منه و ممكنه تو باهاش مخالف باشي
پس سعي نكن براي من خط فكري بدي چون سلايق فرق ميكنه
---------------

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد پست اخري كه لرد ولدمورت در حذب زده بايد چيزي رو بگم:
لرد ولدمورت عزيز!! اصلا انتظار همچين برخوردي از كسي كه چنين حس رول پلينيگ قوي اي داره نداشتم

من منتظر اين بودم كه اون پست رو بخوني و متوجه اون نوشته اخرش بشي و با توجه به نكاتي كه در خود پست بهش اشاره كردم راحت متوجه چگونگي خوندن اون متن بشي...به زير دقت كن:

نقل قول:
سرژ در گوش ققي:كفي ، من الان مثلا تورو ميزنم و تو بايد از درد فرياد بكشي اوكي؟
ققي:چرا اخه؟
سرژ:سياست هاي حذبه

و

نقل قول:
سرژ و ققي: ;ydvil:
سرژ: من از تو بدم مياد ققي
ققي:منم از ت بدم مياد
سرژ:كرشيو
ققي:كرشيو

اينارو گذاشتم تا مطمئن بشي كه كاسه اي زير نيم كاسست!! و بري به سمت ترجمه اون متن و اما در مورد اون متن

ميخواستم كلمه هاي برعكس شده رو با هم قاطي كنم و جاهاشونو عوض كنم .متوجه شدم كه اگر اين كارو كنم حتي خودم هم خيلي سخت بتونم اون متن رو ترجمه كنم پس تصميم گرفتم كه خيلي ساده اين كارو بكنم...

اگر به محتواي متن دقت كني متوجه ميشي كه گفتم جاسوس حذبم يمشم و به نفع حذب فعاليت ميكنم...اصلا چه نيازي بود من بيام اينو بگم؟ اگر مثلا ميخواستم در حيني كه مرگخوارم مخفيانه به نفع حذب كار كنم هيچ وقت نميومدم جلوي همه بگم خيلي راحت تو مسنجر به ققي و سدريك و بقيه اعضاي قابل اعتماد حذب ميگفتم!!

خواستم اينو اينجوري بيان كنم كه شما متوجه بشيو چه بسا رول هم بزني لو بدي ولي نبايد شخصيت ولدمورت متوجه ميشد ، به نظر من رول پلينگ فقط اين بشه كه يه عده مرگخوار باشن يه عده محفلي با هم بجنگن خيلي چيز عادييه و از اين اتفاق ها شده..به نظر من بايد ين اينا چهارتا داستان جالب باشه كه هم باعث طنز بشه و هم جريان رو جذاب كنه!! اي كاش لرد عزيز ، طوري نشون ميدادي كه متوجه شدي ولي شخصيت هاي داستان متوجه نشن.چون سوژه جالبي ميشد كه در بين مرگخوارهاي لرد ولدمورت سرژ تانكياني باشه كه جاسوس حذبه

نميدونم چرا جديدا همه عشق افشا گري شدن سالازار هم زد اين تيم حذم تار كبود رو افشا كرد كلي همخودش و ديگران از حركتش لذت بردن كه اين تيم لو رفت...به نظرم اعضاي سايت زيادي تحت تاثير كد داوينچي قرار گرفتن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 10:13
نمایش جزئیات
آفلاین
هري نوشته:
نقل قول:
سرژ عزیز نوشتن این جور چیزا که بنا به اصلی سانسور گفته میشه باید به موقع و به صورتی باشه که به روند نوشته کمک کرده باشه و خودش سوژه اصلی باشه نه اینکه مثل صحنه وسط پست باشه ... من در پست های اخیرت میبینم که اگه نوشته های کمی بی ناموسی که مینویسی بی ارتباط و بدون سوژه هست و به این دلیل موافق با اونا نیستم...

با تشكر از برخورد منطقي هري!! اي كاش ديگران هم اينطور برخورد بكنن
در مورد پستم توي جادوگر تيوي كه نميدونم چي شد بعد از اون پست يهو همه فعال شدند ولي اميدوارم ادامه داشته باشه ، والا من وقتي ديدم كريچر كوييرل اينا پست زدن كلي روحيه گرفتم !! اها چي داشتم ميگفتم؟ هري جان اگر از ديد شما اون دو تيكه اول دو تيكه «بيناموسي بيربط» بود لطفا به اين دو نكته توجه كن:
1- من اگر ديديم مثبت باشه هيچ چيز بيناموسي توش نميبينم !! مادره براي گرفتن پول كلاس ورزش به اتاق پدر رفته (در حالي كه پول كلاس ورزش نيست پول خريدن فلان گردنبنده ولي به شوهرش دروغ گفته) براي همين جلوي بچش نبوده تا بچش لو بده ...بچش هم براي همين به خواهرش گفته كه كار خصوصيت ورزشيه؟

2- اون تيكه كاملا بيناموسي بود!! ولي كاملا با ربط!! سبك نوشتن من و خيلي هاي ديگه اين طور نيست كه بياييم رمان بنويسيم و مثلا «هري پريد تو كوزه ، آخ دماغش ميسوزه»!! من دوست ندارم اينقدر راحت چند تا موضوع رو ربط بدم ، مثلا وقتي هري از راهي كه داره ميره منحرف بشه آبروي پدرش رو ميبره «هري پريد تو كوزه ، سيبيل باباش ميسوزه» نه اينكه وقتي از راه خودش منحرف شد فقط دماغ خودش بسوزه...
خواستم يجور بي اهميتي و بي تاثيري انتقادي كه در پستم كردم رو نشون بدم كه براي بچه اي كه به بابا مامانش ميگه بيايين حذب تيوي ببينين بازم خودش ميره دنبال كنجكاويش و «فقط براي دلخوشي يه فيلم خالي ميزاره تا ضبط كنه» و اون ديالوگ اخري خواهره: امروز تو مدرسه وقتي داشتم با يكي از بچه ها دعوا ميافتادم اشتباها از دستم در رفت و يك اوداكداورا خالي كردم تو مخش...بعدش معلم اومد اونم كشتم..براي اينكه شاهدي نباشه همه بچه هاي كلاس رو كشتم...و حالا چون به تو گفتم تورو هم ميكشم!! اوداكداورا!!
خواستم عصبانيت خودمو نشون بدم و اينكه اين عصبانيت باعث ميشه يه سري چيز ها اين وسط از بين بره!! به نوعي قرباني بشه...

در مورد اون تيكه تو اداس كه كريچر از لاي در داره اتاق رو ديد ميزنه كه يهو ميبينه دخترك داره لباسش رو عوض ميكنه و فقط همينو نوشتم و بعد دوباره كريچر بيشتر دقت ميكنه فقط و فقط خواستم خباثت كريچر در اين زمينه رو هم نشون بدم كه كلا موجود چرنديه!! از اونجايي كه من نويسنده خوبي نيستم فكر كنم نتونستم خوب نشون بدم و همه يجور ديگه متوجه شدند

كلا من وقتي شخصيت ققنوس رو در رول ميخونم اكثرا همون اواتار ققنوس كه داره ميخنده به ذهنم مياد و فوقش هم يك پرنده بي پر !! , همچنين براي ونوس هميشه اواتارش به ذهنم ميرسه و اگر مثلا كسي اواتار مشخصي نداشته باشه مثل پيتر پتي گرو هميشه اون شكلي كه توي كتاب هست به ذهنم ميرسه و با توجه به اينكه عكساي ميتينگ رو هم ديدم هيچ وقت اجازه نميدم كه قيافه بچه هارو تو ذهنم بيارم..حالا ماندانگاس عزيز ميفرمايه كه اگر بيايي ميتينگ و خودت برخورد كني نظرت عوض ميشه منم چيزي در جواب نميتونم بگم پس بهتره خودمو با بقيه وفق بدم چون نميتونم نظر اين همه كاربر رو عوض كنم و اگر بتونم هم ارزشش رو نداره...بجاي اون انرژي پست ميزنم ميخندم!! كه رول پلينگ جادوگران يعني همين و اي اعضاي تازه كه از اون حرفها ميزنيد اگاه باشيد ما هم وقتي تازه وارد بوديم مثل شما حرف ميزديم

ولدي نوشته:

نقل قول:
خودت حرف خودتو نقض ميكني
1-از يكطرف ميگي حق دارين در رول با حذب مخالف باشين
2-ار يك طرف ميگي كه چرا ولدمورت در رول به من همچين ماموريتي داده

بخاطر اينكه اين ماموريت زيركانه شما هر دو جنبه رو در بر داره ، حذب تقريبا يجور اتحاد بين اعضاي كه ميخوان به سايت خدمت كنن و مثلا اين همبستگي باعث شد گروهي انتخابات وزارت رو ترتيب بدن و بعضي كارهاي ديگه ، و اگر همين اسم حذب و اعضاي نباشن شايد اين همبستگي بين اين اعضا ديگه نباشه
يخورده موضوع پيچيدست نميدونم خوب توضيح دادم يا نه ولي در كل ميگم كه اين ماموريتي كه دادي يه جنبش خارج روله...ولي ولي...الان پست زدم در حذب و ماموريتت رو انجام دادم و اگر بخوني متوجه ميشي كه سرژ تانكيان خيلي خفنه!!

كرام:
نقل قول:
بنده فقط به شما همچين ماموريتي ندادم
به همه كسايي كه در كوييديچ فعال بودن گفتم كه به زمين كوييديچ با ديوانه سازها حمله كنن...فكر نكنم تعصب اونا رو كوييديچ از تعصب تو به حذب كمتر باشه!!

اينو يه بار در مسنجر گفتي و منم جواب دادم نميدونم چرا دوباره بيان كردي!! اون عزيزان اگر به زمين كوييديچ حمله ور بشن فوقش چهارتا توپ پاره كنن اتفاق خاصي نميافته براشون ،چون كوييديچ هيمشه هست و و كوييديچ فقط به اونا و حركتي كه دارن انجام ميدن وابسته نيست ولي حذب به حركت بنيانگذاراش وابسته هست و حذب هميشگي نيست!!

كرام:

نقل قول:
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم....بعضي وقتها حس ميكنم دوستان غير رول رو از رول تشخيص نميدن

منم بعضي مواقع متوجه ميشم دوستان به عمد غير رول و رول رو قاطي ميكنن!!

كرام:
نقل قول:
كار ولدمورت ايجاد تفرقه هست و من دارم دقيقا اين كار رو انجام ميدم و فكر نكنم كسي در اين مورد اعتراضي داشته باشه

ولدي جان ، حالا اين همه ولدمورت كار انجام ميده شما از بين اين همه كار چسبيدي به اين يكي؟ البته مشكل من كه با توجه به خلاقيت خودم حل داره ميشه!!

كرام:نقل قول:
من حتي به ليلي گفتم كه براي عضو شدن توي گروه مرگخوارا پسر خودشو سياه كنه

اينارو تمام در مسنجر گفتي و منم جواب دادم ، بازم ميگم اصلا قابل قياس نيست اون ماموريت با اين ماموريت ، لطفا خودتون رو به اون يكي راه نزنيد...هيمن راه بهتره!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 09:49
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش من نمی دونم این بحث چه فایده ای داره یعین خودم شروع کردما ولی فهمیدم خوب حرف مفتی رو دوباره تکرار کردم...در مورد چهره من سرژ به مورد خوبی اشاره کرد شاید شما خبر نداشته باشی پاتر جان ولی با توجه به سوابق بنده پیشنهاد دادن من یا ایراد از مدیران مثل اعلام جنگ می ترکه مهم نیست فوقش منم اومد یه پیشنهاد کردم یه انتقاد کردم آخرش نتیجه اش اینه که شما میاید من و یه عده ای رو متقاعد می کنید حرف ما درسته که ما هم می پذریم چون که انرژی خودمون هدر می ره نمی گم حرف های شما درست نیست ولی خوب خود من به این نتیجه رسیدم حرف های من همیشه غلط بوده...در هر صورت رول بحثی که واسه شما زیاد مهم نیست ولی واسه من یه عده دیگه خیلی مهم تر از قسمت های دیگه سایته...اینکه منم هر دفه میام در مورد رول یه بوقی می زنم مشکل خودمه من که دیگه واسه هیچکدوم از حرفام پا فشاری نمی کنم...می ذارم حداقل تو چند وقت مونده از رولی که یه کم بهش نظم داده شده بخندم و خوشحال باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 08:04
نمایش جزئیات
آفلاین
خب
درباره حذب صحبتهايي شد...منم بايد حرفاي خودمو بزنم!!

اهم
اول سري ميزنيم به صحبتهاي سرژ:
نقل قول:

سرژ تانكيان نوشته:
كريچر عزيز !!

1-شما مديرا وقتي در قالب رول با حذب لجين چيز جالبيه چون بايد همين باشه ولي دليل مخالفت جدي شمارو با حذب نميدونم ، كرام مدت قبل در مسنجر به من گفته بود«حذبي نباشه رولي نيست»
2-و حالا ولدمورت شده با اون مامورتي كه بهم داده مخالفت جدي خودش رو با حذب اشكار بيان كرده

به نام جادوي سياه!

درباره مورد اول:سرژ جان ما هيچكدوم با حذب لج نيستيم و نخواهيم بود..حذب در بعضي مواقع كارهاي بزرگي كرده و به كمك سايت اومده.....ولي به قول خودت حق داريم كه در رول(ايفاي نقش) با حذب مخالفت كنيم و خود تو هم اين حقو به ما ميدي و خود تو ميگي ((در مورد دوم)) كه ولدمورت با ماموريتي كه در يه تاپيك ايفاي نقش به من داده مخالفت جدي خودشو با حذب بيان كرده

يه سئوال دارم:اين ماموريتي كه من به تو دادم....در رول نيست؟...آيا من در غير ايفاي نقش سعي كردم زيراب حذب رو بزنم؟يا خواستم با استفاده از رول و شخص سرژ تانكيان بين اعضاي حذب اختلاف بندازم؟

خودت حرف خودتو نقض ميكني
1-از يكطرف ميگي حق دارين در رول با حذب مخالف باشين
2-ار يك طرف ميگي كه چرا ولدمورت در رول به من همچين ماموريتي داده

---------
بنده فقط به شما همچين ماموريتي ندادم
به همه كسايي كه در كوييديچ فعال بودن گفتم كه به زمين كوييديچ با ديوانه سازها حمله كنن...فكر نكنم تعصب اونا رو كوييديچ از تعصب تو به حذب كمتر باشه!!

اميدوارم منظورم رو رسونده باشم....بعضي وقتها حس ميكنم دوستان غير رول رو از رول تشخيص نميدن

-------------------------------------------------
بايد قبول كرد كه ايفاي نقش ولدمورت با كرام فرق داره
كار ولدمورت ايجاد تفرقه هست و من دارم دقيقا اين كار رو انجام ميدم و فكر نكنم كسي در اين مورد اعتراضي داشته باشه

من حتي به ليلي گفتم كه براي عضو شدن توي گروه مرگخوارا پسر خودشو سياه كنه((پستش توي خوابگاه مديران مشخصه!!اگر چه عله هنوز نديده!! ))

من تا اونجا كه بشه سعي ميكنم خطوط داستان حفظ كنم و بر روي اسم بعضي از دوستانم خط قرمز بكشم

من به مرگخوارايي احتياج دارم كه حاضر باشن از چيزايي كه دوست دارن دست بكشن
-------------------------------------------------
در مورد زدن پستاي بيناموسي

من احساس ميكنم كه اينجور پستا زياد شده در سايت
يادمه يه موقعي همه از پستاي بلا و گيلدي شاكي بودن از بس توش تنفس مصنوعي بود---->:bigkiss:

در ضمن زدن پستاي بي ناموسي حد و حدودي داره كه بايد رعايت بشه..نبايد از حدي فراتر بره

به قول عمو دانگ محل پستم مهمه...مثلا پستاي توي آداس بايد فرق كنه با پستاي حذب
--------------------------------------------------
در مورد وزير

الف-وزير چيست؟
يك انسان نوعي كه وظيفه اداره جامعه جادوگري رو داره!!

ب-كدام جامعه جادوگري؟
جامعه جادوگري كه اعضاي ايفاي نقش سايت آن را تشكل ميدهند!!
ج-چطور بايد آن را اداره كند؟
وزير بايد خود را با مديران هماهنگ كند...و مراتب رول را به گوش مديران برساند

نكاتي در باره وزير!!:
1-در خواست اعضا بود كه وزير داشته باشيم چون وزير وقت كينگزلي فعاليت نميكرد

2-براي وزير وظايف تعريف شده اي نداريم چون وزير فقط در رول فعاليت داره و هيچ دسترسي نداره

3-وزارت دراكو تا الان بسيار قابل قبول و قابل دفاع بوده چرا كه اكثر اعضا راضي هستن و اين مهمه

4-قرار شد وظيفه ((ترينهاي سايت)) بر عهده وزير باشه((از اين به بعد))

------
تمام. لرد ولدمورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در 1385/2/31 8:11:51
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: یکشنبه 31 اردیبهشت 1385 00:45
نمایش جزئیات
آفلاین
من وقتی این پستا رو میبینم با توجه به اینکه نیمی از اونها رو حالیم نمیشه به این نتیجه میرسم که چندین سال نوری از رول پرت میباشم.
مثلا با عرض خنده از طرف شما به بنده باید بگم که دقیقا نمیدونم این حزب به غیر اسمش چه معنی میده و تصوری ازش ندارم

یا اینکه چرا ققنوس که اینجا این پستو زده وجهه خودشو خراب کرده؟

یا اینکه کلا وزیر دراکو چه تاپیک هایی در سایت زده یا چی کار کرده و یا چی کار داره میکنه؟

یا مثلا من دو سه بار پست کریچر رو خوندم و نفهمیدم کجای اون به حزب طعنه زده شده؟

خب این همه مورد وجود داره که نشون میده چرا بنده نمیتوانم در رول شرکت کنم چون کسی که از مرحله پرت است اگر چیزی هم بنویسد زورکی خواهد بود چون اصلا در ماجرا نیست در حالیکه اصل رول این است که در لحظه باشی و از آن لذت ببری و پست بزنی و اون وقتیم که من روزی 20 پست میزدم دقیقا به همین دلیل بود.

فقط دو تا چیز فهمیدم یکیشم شاید:

1- راجع به این پست های سرژ که دیدم و اون نکته سانسور میتونم یه چیزی بگم:
سرژ عزیز نوشتن این جور چیزا که بنا به اصلی سانسور گفته میشه باید به موقع و به صورتی باشه که به روند نوشته کمک کرده باشه و خودش سوژه اصلی باشه نه اینکه مثل صحنه وسط پست باشه ... من در پست های اخیرت میبینم که اگه نوشته های کمی بی ناموسی که مینویسی بی ارتباط و بدون سوژه هست و به این دلیل موافق با اونا نیستم...

نمونه ای رو که خوندم فک کنم در جادوگر تی وی بود که چند خظ اول و آخر دقیقا مثل وصله های ناجور به اول و آخر پست چسبیده بودن

2- راجع به پست های انتخابات بله اون موقع زمان انتخابات ریاست جمهوری ایران بود و خود من اون موقع ناظر فروم وزارت بودم و این جریانم راه افتاد و برگزار شد و خودم کاملا با برنامه ریزی تو این جریان بودم ولی به صورت انفرادی چون من به هیچ وجه در رول گروهی فکر نمیکنم بلکه دوست دارم گروهی بدون برنامه در رول شرکت کنن و تصور میکنم گیلیدی دست آخر انتخاب شد ... و اگه نظر منو بخواید به نظر من اوج زمان رول پلینگ این سایت بود و من وقتی دیدم که حتی از این اوج اصلا رضایت ندارم بعد از اون جریان به طور کلی دلزده از رول شدم اونم به این صورت که جریانی توش راه بیافته و مخصوصا از چیزی به اسم انتخابات و انتخاب وزیر و خب به همه توپیدم و از همه انتقاد کردم و به طور کلی کنار کشیدم که شرح اون مثنوی هفتاد من هست. و دقیقا انتخابات بعدی رو که گویا دراکو توش وزیر شد رو سر سوزنی نزدیک به انتخابات قبلی و پست هایی که توش زده شد نمیدونم ( در این ماجرا حاضرم تک تک پست های زمان دو انتخابات بررسی و نقد بشه ) و به نظرم هزاران بلکه میلیون ها برابر پست هاش زیر پست های انتخابات اولی بودن که من حتی اون رو هم قبول نداشتم چون مستاله اصلی این بود که من اصلا انتخابات رو رول میدونم و نه واقعیت و مثلا اعتقاد دارم الان باید بشه در رول ظرف دو روز یه وزیر برکنار کرد و یه مجلس گذاشت یا به توپ بست

و البته تصور میکنم اکثر افراد فعلی فعال در رول یا اون موقع تازه به رول اومده بودن مثل سرژ و کوییرل یا اون موقع اصلا نبودن مثل آنیتا و دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 30 اردیبهشت 1385 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
منم به عنوانه یه ادمه فضول نظر میدم :
من با بینز موافقم کوییریل داره واقعا رو سایت تاثیر میزاره و لرد جدید هم که طرفدارش دارن مثله مور و ملخ از در و دیوار بالا میرن کریچرم که بینز توضیح داد در مورده رل ها هم به نظره من الان فقط چند نفرند که دارن رل میزنن یکی سرژ کریچر بلیز مونتاگ ای بگی نگی من و (اسم نمیارم که ناراحت نشن )ول معتلیم من نمیگم باید همش جدی و خشک باشه میگم باید دسته بندی شه حیف که حرفه سیاسی نمیشه زد مگر نه یه مثاله خوب میزدم هر کی می خواد بنویسه و بخنده سرژ عزیز اصلا نا راحت نشو تا اخرش بخون بعد خشم بگیر باید بره تویه تاپیک هایه خنده دار و ارزشی و همین چیزا. هر کسی می خواد تمرین رمان نویسی و مطالب دنباله دار کنه میره تو تاپیک های جدی اما اینم هست که هیچ نوشته ای بدونه تمرین و نکته های طنز به درد نمی خوره مثله رولینگ نمونه ی بارزه رولینگ رون ویزلی هست و ما داریم رون رو تو نوشته ها ده برابر میکنیم و با این کار یه نکته ی طنز میشه 10 تا و این یه کمی بده البته من که هیچم که چیزی ببینم اما نشانه هایه پیشرفت واقه ان وجود داره مثل گیلدی مثله من که هر کی یه اخلاق داره من معروفم به اعتیاد و از این حرفا گیلدی معروف به .... اگه یه کم توجه کنید و به گذشته ها توجه کنید میبینید که جادوگران مثله یه کتاب میمونه که 10000 نویسنده داره یکی خوب کار میکنه یکی بد اما همین نویسنده ها شخصیت هایه کتابه جادوگران هم هستند اگه شخصیت ها مثله هم باشن که کتاب مفت نمی ارزه اما شگه نباشن خوبه اما در این صورت نوشته ها دوباره فرق میکنه و ما باید از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنیم....!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه وقتی از فردی نتیجه میگیرید که او را به نتیجه ی اخرش یعنی مرگ برسانید
نیکولو ماکیاولی
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 30 اردیبهشت 1385 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
گفتم منم نظر بدم نظر نداده از دنیا نرم ( اصلا کی نظر تو رو خواسته بود ؟ )
به نظر من مدیرا کارشون رو خوب بلدن حداقل اونائی که من میشناسم کریچر و کوییرل و لرد جدید بهترین هستن و واقعا دارن زحمت میکشن خود کریچر داره با بهترین راه نمایشنامه نویسی رو آموزش میده واقعا داره روش وقت میزاره همین کارش به هزار تا رل زدن می ارزه این کارش باعث میشه چند نفر بیان خوب نوشتن رو یاد بگیرن و کم کم وضعیت رل خیلی بهتر میشه
کوییرل هم که واقعا داره عالی کار میکنه یه انجمن مثل کوئیدیچ رو بوجود اورد و حمایت کرد در جاهای دیگه هم داره بهترین فعالیت رو میکنه و واقعا بی عدالتی بگیم کم کاره
لرد هم که واقعا طوفان به پا کرده همه جا ازش اثری هست واقعا یه تحولی بوجود اورده
حالا گیرم کم رل بزنن بجاش یه فضای خوب رو برای رل زدن بقیه بوجود میارن همین خیلی ارزش داره مگه بقیه چیکار میکنن ؟ اگر میبینید کم کاریه تقصیر خودمونه ما کم کار شدیم بعضیا میرن دو سه هفته نمیان خوب مگه یه مدیر چقدر میتونه رل بزنه ؟ مگه مدیر میتونه به همه اعلام کنه بیاد رل بزنید اصلا مگه میشه
به نظر من مدیرا کارشون رو خوب انجام میدن و لازم نیست همه ی کارا رو اونا انجام بدن اگر خود بچه ها بجنبن وضعیت رل خیلی بهتر میشه ولی این افت کیفیت واقعا طبیعیه الان همه فقط دارن درس میخونن یا برا کنکور آماده میشن اگر میان رل میزنن فقط برای اینه که یه حرکتی کرده باشن ولی بعد از این قضایا اوضاع روبراه میشه اونوقت دیگه باید جلوی رل های زیاد رو گرفت
نقد کردن اینجوری نیست فقط کسی میتونه نقد کنه که نگاه بیطرفانه داشته باشه نگاه بی طرفانه هم اینطوری نیست که چشم بر روی حقایق ببندیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟