آنیتا جفت پا میپره توی بحث!
شرمنده که من خودمو این وسط دخالت دادم!
به عنوان یک شخص ثالث، باید بگم که، حق با هر دو طرف هست!
ببینید، هیچ کسی نیست که همیشه وقت داشته باشه و رول رو بچرخونه. هر روز پست بزنه و ایناها. مشکلات عدیده ی شخصی هم که هستن. مثلا خود من، نمی دونید با چه بد بختی ای می یام سایت! به سرژ هم گفتم، همه ی اهالی خانواده، مخالف به سایت اومدن من هستند. همه! اونقوت من بیچاره، میرم با پولای جایزم، اکانت می خرم و می یام توی سایت( اشکاتونو پاک کنید! اون وسط بابام رو هم تیغ میزنم، جای نگرانی نیست!!) پس نتیجه میگیریم که:
کسی نیست که خیلی وقت داشته باشه تا بیاد روی رول و به تنهایی کارکنه.
البته لازم به ذکر هست که رول پلینگ خیلی باحاله! یعنی من وقتی هنوز عضو ایفای نقش نبودم، خیلی بیشتر توی بحثای هری پاتری شرکت میکردم، اما الان، می تونم بگم اصلا نگاه هم نمی کنم، چون واقعا حوصله می خواد که آدم بیاد اون همه مطلب رو بخونه. اما رول پلینگ، دو تا پست رو می خونی، دی سی میشی، یه پست می نویسی و بعد می فرستی! تازه کلی هم می خندی اون یه ساعتی که توی سایتی و خستگیت رفع میشه. و نوشتنت خیلی قوی میشه. می تونم بگم که رول خیلی توی زندگی من تاثیر داشته، چراش، به خودم مربوط میشه!!

پس باید به فکر چاره بود که علاوه بر اینکه هدف اصلی سایت تامین میشه، رول پلینگ هم پیشرفت داشته باشه. همین عله خان! شما مگه نگفتی که اون موقع ها، روزی 20 تا پست میزدی؟! خوب ذوق داشتی دیگه! حالا نوبت ما جوونتراست دیگه! ما هم دل داریم!
خب! حالا میرسیم به نظر بنده! برای دایی ماندانگاس هم این نظر رو فرستادم، ولی جواب نداده هنوز. اما برای مارولوو که فرستادم، خوشش اومد. پس اینجا هم میگمش تا آتیش ققی(!) یه کم فرو بشینه تا تابستون!( خداییش فردا امتحان ریاضی دارم اومدم اینجا! گفتم بلاکم کنین!!) البته باید بگم که چون این رو پیام شخصی زده بودم، یه جوریه! و خب هنوز کامل نشده این نظریه. به فوارانتون ببخشید دیگه!:
- این مجلس به دیار عدم یا قدح میره. ( زیاد الزامی نیست، اما به خاطر فضاش گفتم.)
2- تاپیکی به نام " مجلس شوربای اسلوموشن" جایگزین مجلس فعلی میشه.
3- اعضای مجلس، اعضای خوب و با سابقه و فعال سایت هستند، مثل دامبل، سرژ، کرام، حاجی و ققی و غیره. یعنی هر کسی نمیتونه عضو مجلس بشه.
4- هدف این مجلس: فعال کردن دوباره ی تاپیک های خاک خورده و توبیخ تاپیکهای الکی. اما الزاما مورد اول.
** روند مجلس:
1- تاپیکی به نام " کمسیون بررسی مجلس شوربای اسلوموشن" ایجاد میشه. ناظرهای انجمن های مختلف، موظف هستند لینک و سوژه ی کلی تاپیکی رو که مورد نظرشون هست و خاک خوردست، رو در این تاپیک قرار بدند.
رئیس کمسیون رسیدگی، که فکر کنم رئیس مجلس باشه بهتره، وظیفه داره که تاپیک ها رو اولویت بندی کنه.
2- تاپیکی که در کمیسیون رسیدگی قرار بر این شد تا بره به مجلس، به مجلس فرستاده میشه! اونجا رئیس مجلس سوژه ی کلی تاپیک به علاوه ی لینک، بعلاوه ی چند سوال که می تونن ایناها باشند" چرا تاپیک یه موقع پر پست بوده؟ چرا حالا خاک می خوره؟ باید پاک بشه؟ چرا؟ نباید پاک بشه، چرا؟!" و از این قبیل سوال ها رو از نمایندگان مجلس می پرسه.
3- وظیفه ی نمایندگان و خود رئیس مجلس اینه که به این سوالات پاسخ بدهند. طی 3 یا 4 روز.
4- تجربه به من نشون داده که داشتن یک مدیر برای تاپیک، خیلی میتونه فعال کننده باشه. من و اوتو شدیم مدیر الف دال. و الان الف دال به فعال ترین زمانش رسیده. بنابراین، اعضای مجلس، باید اگر با باقی موندن تاپیک موافقند، یک مدیر رو هم براش پیشنهاد بدن. البته، باید سوژه هم برای برپایی دوبارهی تاپیک بدن.
5- رئیس مجلس در پایان روز سوم، یک نتیجه گیری کلی میکنه. اعضا میتونن تا فرداش برای رای اعلام شده اعتراض کنند.
6- تاپیکی به نام " ابلاغیه های مجلس شوربای اسلوموشن" در وزارت سحر و جادو ایجاد میشه. رئیس مجلس نتیجه ای رو که از مجلس حاصل شده، در اون تاپیک هم میزنه. وظیفه ی وزارت اینه که با کمک ناظر اون انجمن، مدیری رو از مدیران پیشنهادی انتخاب کنند و بر مدیریت تاپیک مربوطه بگمارند. و در ابلاغیه های مجلس، نتیجه رو اعلام می کنند.
7- در اینجا تاپیکی به نام " کمسیون رسیدگی مجلس شوربای اسلوموشن" در همین شهر لندن تاسیس میشه. رئیس مجلس موظفه که نتیجه ی هر مجلس و هر ابلاغیه رو در اون بزنه و نام مدیر تاپیک رو هم قید کنه. از اون به بعد، مدیر تاپیک موظفه که هر هفته یا هر دوهفته( نمیدونم) یک گزارش کار بنویسه. بعد رئیس مجلس و ناظرین اون انجمن، با توجه به کار کرد مدیر تاپیک، به اون نمره میدن.( البته این تاپیک میتونه با تایک بررسی ادقام بشه)
8- هر هفته، تاپیک برتر و مدیر برتر با توجه به نمره های داده شده، شناخته میشه.
9- حالا کار مدیریت سایت هست که اون گوشه، سمت راست که نوشته " قهرمان هاگوارتز" ، اونجا بنویسه،
" تاپیک برتر به مدیریت فلان" و لینک هم بده. تا همه مشتاق بشن و ببینن که چه خبره.
*** نکات
نکته 1- باید سعی بشه در هر هفته، دو تاپیک، یکی در رول پلینگ و یکی در بجثهای هری پاتری به مجلس بیان و حداکثر 2 روز بعد از تصویب مجلس، تاپیک دوباره راه اندازی بشه.
نکته 2- ناظر هر انجمنی که تاپیکش در حال بررسی در مجلس هست، موظفه که در اون جلسه شرکت کنه تا بعدا اعتراضی نباشه.
نکته 3- این تاپیک تقریبا رول پیلینگ هست اما نه زیاد. فقط در حدی که خیلی خشک و رسمی نباشه.
نکته 4- این طرح، تقریبا یک طرح فعال سازی هست که فکر میکنم خیلی خیلی موثر باشه.
نکته 5- همه ی ناظرین انجمن ها باید با ما همکاری کنند تا همه ی تاپیکها فعال بشن
نمیدونم نظرتون راجع به این نظرم چیه! اما همون طور که گفتم، باید از یکایک تاپیک های رول، برای بهتر شدن رول و کلا وضع سایت استفاده کرد. نمی دونم این رو گفتم یا نه، ما توی این مجلس نظرهایی برای جمع بندی تاپیکهای بحثهای هری پاتری میدیم که می تونه خیلی مفید باشه و این کار دیگه آدم رو خسته نمیکنه که این همه پست رو بخونه.
ببینید، ما نباید انجام یک کار رو فقط به عهده ی چند نفر بندازیم. من خودم از ریموس خوشم نمی یاد( نزن!) اما میبینم که گناه داره، چون کلی از کارهایی رو که دیده نمیشن رو همین ریموس بوقی(

) انجام میده. بنابراین سعی میکنم زیاد باهاش رو در رو نشم! چون اگه بشم داغ میکنم و خلاصه آمپرم میزنه بالا و دیدم یهو از ایفای نقش هم اخراج شدم!

پس بهتر اینه که، به جای اینکه بگیم آی مدیر! بدو بیا اینجا رو فعال کن! خودمون هم آستینامونو بزنیم بالا و به یک صورت اساسی البته. فکر میکنم این نظری که دادم( که در اثر تراوشات ذهنی قبل از امتحان فیزیک بود! و دقیقا 2 ساعت وقتم رو گرفت!) خیلی خوب باشه و با کمک این نظر و بقیه نظریات سازننده، خودمون هم قدمی برای رسیدن به اون چیزی رو که می خوایم برداریم!
خلاصه شرمنده اگه خیلی طولانی شد و اگه وسط حرفای شماها بود! اما خواهش میکنم روش فکر کنید.
* نکته: این نظر برای تابستونه! چون اون موقعه که همه وقت دارن.
* نکته: عله جان، باز نگی این آنیتا می خواد اینجا رو یه وبلاگ گروهی بکنه! این نظرم که خوب بود دیگه!( حافظم اصولا در این جور موارد خیلی خوب کار میکنه!!!)