خب
درباره حذب صحبتهايي شد...منم بايد حرفاي خودمو بزنم!!
اهم
اول سري ميزنيم به صحبتهاي سرژ:
نقل قول:
سرژ تانكيان نوشته:
كريچر عزيز !!
1-شما مديرا وقتي در قالب رول با حذب لجين چيز جالبيه چون بايد همين باشه ولي دليل مخالفت جدي شمارو با حذب نميدونم ، كرام مدت قبل در مسنجر به من گفته بود«حذبي نباشه رولي نيست»
2-و حالا ولدمورت شده با اون مامورتي كه بهم داده مخالفت جدي خودش رو با حذب اشكار بيان كرده
به نام جادوي سياه!
درباره مورد اول:سرژ جان ما هيچكدوم با حذب لج نيستيم و نخواهيم بود..حذب در بعضي مواقع كارهاي بزرگي كرده و به كمك سايت اومده.....ولي به قول خودت حق داريم كه در رول(ايفاي نقش) با حذب مخالفت كنيم و خود تو هم اين حقو به ما ميدي و خود تو ميگي ((در مورد دوم)) كه ولدمورت با ماموريتي كه در
يه تاپيك ايفاي نقش به من داده مخالفت جدي خودشو با حذب بيان كرده
يه سئوال دارم:اين ماموريتي كه من به تو دادم....در رول نيست؟...آيا من در
غير ايفاي نقش سعي كردم زيراب حذب رو بزنم؟يا خواستم با استفاده از
رول و شخص سرژ تانكيان بين اعضاي حذب اختلاف بندازم؟
خودت حرف خودتو نقض ميكني
1-از يكطرف ميگي حق دارين در رول با حذب مخالف باشين
2-ار يك طرف ميگي كه چرا ولدمورت در رول به من همچين ماموريتي داده
---------
بنده
فقط به شما همچين ماموريتي ندادم
به همه كسايي كه در كوييديچ فعال بودن گفتم كه به زمين كوييديچ با ديوانه سازها حمله كنن...فكر نكنم تعصب اونا رو كوييديچ از تعصب تو به حذب كمتر باشه!!
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم....بعضي وقتها حس ميكنم دوستان غير رول رو از رول تشخيص نميدن
-------------------------------------------------
بايد قبول كرد كه ايفاي نقش ولدمورت با كرام فرق داره
كار ولدمورت
ايجاد تفرقه هست و من دارم دقيقا اين كار رو انجام ميدم و فكر نكنم كسي در اين مورد اعتراضي داشته باشه
من حتي به ليلي گفتم كه براي عضو شدن توي گروه مرگخوارا پسر خودشو سياه كنه((پستش توي خوابگاه مديران مشخصه!!اگر چه عله هنوز نديده!!

))
من تا اونجا كه بشه سعي ميكنم خطوط داستان حفظ كنم و بر روي اسم بعضي از دوستانم خط قرمز بكشم
من به مرگخوارايي احتياج دارم كه حاضر باشن
از چيزايي كه دوست دارن دست بكشن-------------------------------------------------
در مورد زدن پستاي بيناموسي
من احساس ميكنم كه اينجور پستا زياد شده در سايت
يادمه يه موقعي همه از پستاي بلا و گيلدي شاكي بودن از بس توش تنفس مصنوعي بود---->:bigkiss:
در ضمن زدن پستاي بي ناموسي حد و حدودي داره كه بايد رعايت بشه..نبايد از حدي فراتر بره
به قول عمو دانگ محل پستم مهمه...مثلا پستاي توي آداس بايد فرق كنه با پستاي حذب
--------------------------------------------------
در مورد وزير
الف-وزير چيست؟
يك انسان نوعي كه وظيفه اداره جامعه جادوگري رو داره!!
ب-كدام جامعه جادوگري؟
جامعه جادوگري كه اعضاي ايفاي نقش سايت آن را تشكل ميدهند!!
ج-چطور بايد آن را اداره كند؟
وزير بايد خود را با مديران هماهنگ كند...و مراتب رول را به گوش مديران برساند
نكاتي در باره وزير!!:
1-در خواست اعضا بود كه وزير داشته باشيم چون وزير وقت كينگزلي فعاليت نميكرد
2-براي وزير وظايف تعريف شده اي نداريم چون وزير فقط در رول فعاليت داره و هيچ دسترسي نداره
3-وزارت دراكو تا الان بسيار قابل قبول و قابل دفاع بوده چرا كه اكثر اعضا راضي هستن و اين مهمه
4-قرار شد وظيفه ((ترينهاي سايت)) بر عهده وزير باشه((از اين به بعد))
------
تمام. لرد ولدمورت