جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

40 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
39
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: راديو گريفيندور !
ارسال شده در: جمعه 26 خرداد 1385 08:22
نمایش جزئیات
آفلاین
دينگ ....شپلخ....زينگ.....بوم....

به نام دوست....

با سلام خدمت دوستان گريفيندوري ...اميدواريم كه حال همتون خوب باشه!!!

به اطلاع شما عزيزان ميرسانيم كه دوستاني باز هم به آغوش گريفيندور بازگشتند...
از جمله مهمترين آنها هرميون گرنجر بود....ما اميدواريم كه بازم مثل قديم از ايشون پستهاي خوبي ببينيم!!!

در ضمن چند دقيقه قبل خبري به دست ما رسيد مبني بر رفتن ليلي اوانز عضو خشانت آميز گريفيندور ...
البته براي مدتي!!!

ما اميدواريم كه تمامي عزيزاني كه گريفيندور را ترك كردند زودتر بازگردند

موفق باشين
خبرنگار گريفيندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 23 خرداد 1385 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم الله الرحمن و الرحيم
شنوندگان عزيز و ارجمند
بدين وسيله به اطلاع مي رساند كه يكي از اعضاي خائن تالار گريفندور كه پيش از اين به خيانت به محفل ققنوس نيز متهم شده بود، با پيوستن به تيم دراگون تا چندي ديگر در برابر تيم گريف يونايتد قرار خواهد گرفت.
بنابر اخبار به دست آمده از يك منبع موثق اين فرد خائن كه يكسال پيش درخواست عضويت وي در تيم كوييديچ گريفندور مورد تاييد مسئولين تيم واقع نشده بود قسم خورده است پس از پيروزي در مقابل تيم گريف يونايتد به يكي از بازيكنان كه نامش اعلام نشده فحش داده و فرار كند!
هنوز نام اين فرد خائن اعلام نشده است اما بسياري گمان مي برند كه او به احتمال قوي موجودي شرير و صد در صد ارزشي است كه علاوه بر خيانت به محفل و گريفندور سابقه ي توهين به مسئولين جامعه جادوگري، تفرقه افكني در جامعه و ترويج فحش هاي بي ناموسي در سطح بريتانيا نيز محكوم شده است كه متاسفانه به دليل مسائل امنيتي-سياسي و نفوذ بسيار زياد ايشان در بين برخي از مسئولين وزارت از بردن نام ايشان معذوريم.
اميدواريم كه اعضاي تيم گريف يونايتد با بازي خوب خود مشت محكمي در دهن اين فرد خيانت كار كوبيده و به همگان ثابت كنند كه هنوز هم خون گريفندور در رگ هايشان جريان دارد.
با تشكر
گوينده ي خبر 12:30 راديو گريفندور
سيريش بلك

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشته‌ام...
ارسال شده در: جمعه 19 خرداد 1385 11:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خبر فوري!!!سيريش كبير به آغوش گريف بازگشت

دم در محفل
گزارشگر ويژه خبري

گ : سلام بينندگان .نه شنوندگان عزيز .امروز بعد از سالها سيريوس كبير ، آن پدر خوانده ، آن خوشتيپ ، آن هيپوگريف سوار ، آن آواتور قشنگ خفن به جمع و آغوش گريفي هايي پيوست كه در نبود او ليترها و گالن ها آب ديگان خود را فرو ريخته و گريسته بودند ! امروز به محل سري و فرا سري محفل ققي اومديم تا با اين بزرگوار ! اين كبير ! مصاحبه اي داشته باشيم ...خب من دارم ميرم كه زنگ بزنم

صداي پاي گزارشگر به گوش ميرسه ...بوووم ..بوووم ...شپلخ ..بيق ..بوق ..ماااااااا...دامبلدور تو اينجا چي كار ميكني؟

دامبل : سيريش بوقي بوق زاد ميكشمت ، حالا به اون كريچ ميگي منو از خونه بندازه بيرون ؟‌ حالتو بگيرم؟

صداي ملكوتي سيريش : جرات داري ريشتو بنداز روي پله ها

دامبل : .. و. وو و ... ( سانسور شد )

گزارشگر : بله همونطور كه شنيديد به نظر ميرسه كه آقاي دامبلدور رو از خونه انداختن بيرون ، در همين راستا براي اينكه خودمون هم به اين وضع دچار نشيم اين بخش خبري رو به پايان مي بريم و بر مي گرديم سر خونه و زندگيمون ..به اميد پيروزي لرد سياه...نه ....نه سيريش كبير ، در پناه آسلام باشيد ، سيريش در نزد شماست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: جمعه 19 خرداد 1385 08:47
نمایش جزئیات
آفلاین
دينگ...دونگ...زينگ....شپلخ...بــــــــــــــوم

با سلام خدمت شما عزيزان با اخباري جديد در خدمت شما هستيم...
در طي چند روز قبل عده اي از ياران با وفاي گريفيندور به تالار بازگشتند..اين اسامي عبارتند از :

سوسك
اما رابينسون
ليلي اوانز

ما از بازگشت اين عزيزان بي نهايت خوشحال شديم ولي متاسفانه خبري بدي هم به دست ما رسيد كه حاكي از رفتن يگانه آرشام گريفيندور بود....
ما براي اين عزيز آرزوي موفقيت ميكنيم و اميدواريم كه در همه ي حالات سر حال باشن!!!
در ضمن همچنان اميدواريم كه عزيزاني همچون هرميون گرنجر و كتي بل به تالار گريفيندور بازگردند!!!

ليلي وارد راديو ميشه و ميگه:استرجس راديو رو ترك كن و گرنه با اواتورم ميخورمت
استرجس هم يك نگاه ميكنه و ميگه:برو بابا...
ليلي عصباني ميشه و ميگه:حمله....
صداي بيل:اينجا چه خبره؟؟

تا بخش بعدي....
دينگ...زينگ....شيپيخ....ديلينگ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 11 خرداد 1385 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
(با تشكر از متن قرائت شده توسط خواهر ارزشي اندروميدا كه البته طبق معمول آن را صد در صد تكذيب مي كنيم!)
اهممم! قرچ! فرت! پرت! اهننن! اخخخ!
- بسمه تعالي و الرحمة الله و بركاة !
ضمن عرض سلام و ادب و خسته نباشيد و سلامت باشيد
از طريق همين راديوي درپيت (!) خبر مسرت بخش بازگشت پرافتخاره پرافتخارترين عضو تمام دوران هاي گريفندور، يعني اينجانب...
بله! همكارها ميگن شما قياف من رو نمي بينين! منظورم از اينجانب سوسك بي همتا است! آخه اين شد راديو؟ توي هيچ جاي دنيا راديوي بدون تصوير نداريم! اصلا مگه ميشه راديو تصوير نداشته باشه! نميشه آقا! نميشه!
بله! داشتيم بيانيه صادر مي كرديم! خبر مسرت بخش بازگشت خودم را به گريفندور اعلام مي دارم.
(چند تايي از فيلمبردارها و مسئول هاي جلوه هاي ويژه و مسئول دكور و... اون پشت غش مي كنن! اعضاي گريفندور عزاداري همومي اعلام مي كنن! پروفسور مك گونگال براي هميشه از سايت فرار مي كنه!)
باشد كه در پناه اسلام به رشد و ترقي بيش از پيش گريفندور كمك نموده و كل كل هاي ارزشي، قدرتي و سرعتي خود را دوباره از سر بگيريم و به انجمن هاي گريفندور جان دوباره اي ببخشيم! Second Life for Gryffindor ! اين هم افه ي زبانش بود!
با تشكر
سلطان سوسك بي همتا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشته‌ام...
راديو گريفيندور !
ارسال شده در: چهارشنبه 10 خرداد 1385 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین
"سلام و صبح بخیر خدمت تمام گریفندوریای شجاع!....صبح امروز رو با تنی چند از خواننده های گروهمون که در رابطه با جام مدرسه ی هاگوارتز آهنگهای جذابی رو خوندن آغاز میکنیم!....پس پیش به سوی جام قهرمانی کوییدیچ هاگوارتز!!...البته برای ترم تابستون!"

خواننده اول: اگه اسلی و گریفُ میبری، ببر!....اما گیتار جادوییمو با خودت نبر.....!!!!(!!)
ملت جادوگر: !!!(!!!)

خواننده دوم: تصور کن، اگه حتی، تصور کردنش سخته!....گریفی رو که توی بازی عقب مونده وَ باختـــه!! (این قسمت یعنی این حالت محاله!!)
ملت جادوگر: عمرا!!

خواننده سوم: اسلایترین!....اسلایترین!...ما تیم ترسو نیستیم....ما قهرمان اسکولیم(=مدرسه!....به دلیل درست کردم وزن!)....
ملت جادوگر: ببخشید آقای .... شما خواننده ی تیم ملی کوییدیچ در جام جهانی هستید یا آقای ....؟!

"خب شنوندگان گریفی عزیز!...حالا که حسابی سرحال و شاداب شدید یه خبر خوب براتون دارم!...در کنار من مردی ایستاده که با کمی اختلاف نسبت به سرژ تانکیان نفر دوم مسابقات درازترین ریش جهان در سوئد به حساب میاد!...ایشون بزرگترین لایی خور قرن در مسابقات کوئیدیچ جهانی نیز به شمار میان که در مسابقه ی دوستانه بین دو تیم پاورداس و رئال بلغارستان رکورد لایی خوردن رو شکستن و 400 تا امتیاز به تیم حریف دادن و اگر مهاجم های سرحال و غبراقی مثل وزیر سحر و جادو در این تیم نبود خلاصه حسابی....تااااالاااااااپ!!!!......اِ جناب دامبلدور چرا میزنید؟!!"

دامبلدور: تا تو باشی صبح اول صبحی مارو نیاری اینجا که هیچ کس نیست و چرت و پرت بگی!...بابا من این همه رتبه و مقام دارم....تو چسبیدی به این ریش و لایی خوردن ما؟

"خب بله بله...ببخشید پروفسور!...همون طور که دیدید و لو رفت امروز قراره با آلبوس دامبلدور مصاحبه ی اختصاصی ای رو انجام بدیم(دامبلدور یواش از اون پشت میگه: نه تورو خدا میخواستی لو نره منم!...با این مشخصاتی که دادی...)...کسی که بعد از چندین ماه دوری از گروه به گروهمون بازگشت تا یه جورایی روح گروهمون بشه چون آخر کتاب مُرد فکر کنم!!....تااااالااااپ!....این دفعه دیگه چرا پروفسور؟!!"

دامبلدور: این دفعه رو هم زدم که آدم بشی!...مرد حسابی من اگه روح بودم الان اینجا نبودم که!!

"پس کجا بودید پروفسور؟"

دامبلدور: چون میتونستم از تو دیوار رد بشم میرفتم خونه ی ملت سرک میکشیدم!!

"یعنی اینقدر فوضولید!؟"

دامبلدور: زبونتو گاز بگیر بچه!...فوضول خودتی و اون بابای....نزار همه چیز رو فاش کنم و بگم تو کی هستیا!!

"خب ببخشید پروفسور!...راستش وقت برناممون داره به پایان میرسه...فقط میخواستیم در مورد برگشتنتون به گروه همیشه قهرمان گریفندور و کارهایی که قراره انجام بدین بپرسم!"

دامبلدور: اولا اینکه من باید همین جا برای تمام گریفندوریای تموم دنیا...حتی اونایی که اونور آب ها هستن بگم که گریفندور همیشه قهرمانه و همیشه قهرمان میمونه و گول اون کاپ ماپ سال قبل رو نخورید!....در ضمن باید همین جا این راز رو فاش کنم که من تنها نبودم و به همراه دو نفر دیگه میخواستیم به گریفندور بیایم که مدیران به دلایل امنیتی و اینکه خطرساز نباشیم من رو تکی به برگردوندن اینجا و من باید از پشت همین تریبون بگم که دشمن هیچ غلطی نمیتونه بکنه و من اگه بخوام همین طوری هم میتونم کودتا کنم و از همین جا هم بگم که فردا پس فردا یک نامه به وب مستر عظیم سایت یعنی عله دارم که بی شباهت به نامه ی رئیس جمهور ایران به آمریکا نیست!
در مورد کارهایی که قراره در گروه گریفندور انجام بگیره هم باید بگم که کار خاصی قرار نیست انجام بدیم فقط قراره یه کم کارهای خاصی انجام بدیم که به موقع میفهمید!!

"خب بله ما واقعا فهمیدیم شما چی گفتید!...مصاحبه با شما واقعا لذت بخشه!...من که حسابی فیض بردم!!"

دامبلدور: خب دیگه خودتو لوس نکن!...تا یه نمایشنامه درست و حسابی ننویسی عضو محفلت نمیشی...پاچه خوار!!!

(و این بود شروعی بر پست های رول پلیینگ دامبل در گریفندور!(البته اگر اجازه بدن!! ))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 خرداد 1385 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

شنوندگان عزیز رادیو گریف !
توجه فرمایـــیـــد!
هم اکنون شما به اخبار ساعت 9:30 دقیقه ی شب نگاه میکنید!

با افتخار باید اعلام کنم که بعد از مدتی کل زدن با طنز و شوخی توانستیم وارد موضوعات جدی و ماجراجویانه شویم !
دوستان من تاپیک اسمشو سیاها نمیتونن ببینن !!!باز شده تا در آن پستهای زیباتونو در معرض نمایش بگذارین!

اولین پست نیز همراه با جزیات داستان و راهنما به سمع و نظر
شما عزیزان در همان تاپیک رسیده است.!

در همین جا بازگشت رهبر کبیر محفل ققنوس جناب گرام آلبوس دامبلدور اعظم را به گریفیندور تبریک و تهنیت عرض میکنم !

انشالله تبارک و تعالی این اتفاقات پلی باشد برای رسیدن به رستگاری !

تا اخبار بعدی و اطلاعاتی دیگر
....فدا , خدا.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جسيكا پاتر در 1385/3/9 22:18:52
ارسال شده در: دوشنبه 8 خرداد 1385 09:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ژسژسژسژسژسژس!!!!

اينجا تالار گريف.....صداي جمهوريه هاگوارتز!!

با سلام خدمت تمامي شنوندگان عزيز!

برطبق آخرين اخبار رسيده....نه...اين امكان نداره....خداي من....بله...يه حادثه شگفت انگيز و بعد از گذشت قريب دو سال بالاخره سرپرست خانواده دامبلدور به گريف پيوست.
اين يكي از بهترين لحظات عمر منه چون بايد با افتخار ورود پروفسور آلبوس دامبلدور و پيوستن به ديگر عضو خانواده ، يكي از ناظران تالار ، يعني آرتيكوس دامبلدور را اعلام و هم چنين تبريك گفته و از همين جا براي اين ها آرزوي موفقيت و پيروزي مي نماييم!
خب از توجه شما متشكرم و در همين لحظه اين برنامه رو به پايان مي برم...!

(بابا اين خبر رو كه خودمون مي دونستيم...خبر جديد نبود ؟؟؟ ااااااه!!! )

با تشكر
سارا اوانز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سارا اوانز(White Lady) در 1385/3/8 9:58:38
ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1385 13:07
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت تمام دوستان گریفی!!

امروز یه اتفاق خیلی مهمی افتاده....شماها می دونید چیه؟؟ نه دیگه نمی دونید....پس من بهتون می گم!

امروز تولد من می باشد!

خب من حدود 2 ساعت پیش به دنیا اومدم....از همه ممنون...منتظر هدایای قشنگتون هستم!!! ب

با آرزوی سرافرازی و سربلندی!

سارا اوانز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 خرداد 1385 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

!!! ویرایش شد !!!

اخباری مخصوص دختران شجاع گریفی*!

درینــــــگ ....دینــــــــگ

دختران عزیز هم اکنون به خبری از ساعت هفت و ده دقیقه ی عصر توجه کنین!

دوستان اف من برای بهبود روابط دوستانه و طرح نقشه برای پسران عزیز در خوابگاه های گریف و هماهنگی در این راستـــا ، من جسیکا پاتر عضو غیـــــــرتی گریف تصمیم بر آن دارم تا طی جلسه ای در یاهو مسنجر { کنفرانـــــــس خودمون } برگزار گردد .
برای کسب اطلاعات بیشتر به آی دی من در یاهو یا با پیام شخصی در سایت خبر قطعی منبی بر موافـــــــق بودن یا نبودن رو بگین!!!!!!

نکته:
سعی کنید حتما خبر بدین در مورد زمانش باشه ؟...آفرین دختر گلم

مشکل برطرف شد !
به همون آی دی قبلیم پی ام بدین !
تا امروز عصر زمان و تاریخش رو پیام شخصی میزارم ...

فدا.........خدا
(*) @};-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جسيكا پاتر در 1385/3/4 20:21:37
ویرایش شده توسط جسيكا پاتر در 1385/3/5 9:20:14