جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  252 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یک نفر رو معرفی میکنم به نام مونتاگ!! همه ی نوشته هاش پر از غلط املاییه!

من واقعا نمیفهمم این چه طرز حرف زدنه ؟ اتفاقا از نظر من مونتاگ یه نویسنده عالی نه ولی از نویسنده های خوبه سایته . حالا نمیدونم این نام بردن اسمها برای چیه ؟

اگر یکی بیاد به خود من بگه نوشتم بده خوشحال میشم . ولی واقعا وقتی از دور دارم یه پست رو میخونم میبینم یکی میاد بی دلیل توی یه پست از یکی از عضو های خوب سایت اینجوری بد میگه واقعا عصبانی میشم !

اگر از پستاش خوشت نمیاد که دلیل نمیشه بیای بگی پستاش اینجوریه فلانه چی چیه !

والا دیگه یه نفر هر چقدرم خدای رول باشه نمیاد از یکی اونم توی یه تاپیک که اصلا بحث سر این موضوع نیست اینجوری انتقاد کنه . شما اول خودتو توی رول به ما ( من ) نشون بده بعد بیا از بقیه بد بگو .

خلاصه این که از این قسمت پستت خیلی ناراحت شدم . اصلا انتظار نداشتم .

--------------------------------------

در مورد حرف آلبوس عزیز هم بگم که همیشه به من ثابت شده که هر چیزی به تعادلش خوبه .

پست ها اگر در حد تعادل طنز داشته باشن خوبن . اگر در حد تعادل بی ناموسی باشن خوبن . اگر به حد کافی فضا سازی داشته باشند خوبند . کلا اینکه فکر میکنم حق با آلبوسه . بهتره در این مورد سخت گیری های بی مورد نشه . یه ذره بی ناموسی به کسی صدمه نمیزنه

در مورد گروه های سنی هم که فکر نکنم کسی انقدر سنش کم باشه که تحت تاثیر یه پست قرار بگیره .

ببخشید هر چی فکر کردم دیدم گفتنی ها رو بچه ها گفتن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم!
یه جورایی بابام راست میگه! و خوشحالم که بلاخره یکی جواب سوالای من رو داد.
اما خب...
یه مطلبی هست به نام غلط املایی!
یک نفر رو معرفی میکنم به نام مونتاگ!! همه ی نوشته هاش پر از غلط املاییه!
نوشته:
این فیلم متعصفانه نصفه موند.
خب! وقتی یک انسان ایرانی الاصل که ماشاا... تریپ خفنی هم داره، اینجور غلط املایی داره، دیگه ...
حالا ایشون من باب مثال بود! کلا می خوام بگم که غلط املایی، یکی یا دو تا در هر پستی! دیگه اینجور غلطها رو هم نباید کرد دیگه بابا جون! عقیده ی من اینه، به سرژ هم گفتم:
" کسی که بیش از یکی دو تا غلط املایی داشته باشه، به درد جریوس مکزیمم میخوره!"
خب یه عده این عقیده رو دارن، و یه عده هم نه!
اون بنده ی خدا هم خواست با این روش، ملت رو متوجه ویرایش هاش بکنه! تا از هر پستی چهارتا املای صحیح یاد بگیرن که البته خیلی یهویی شروع شد و متعاقبا پیامدهاش درست نبود.
اما خب، وقتی آدم خیلی غلط املایی میبینه، اون چیزایی رو هم درست می نویسه، کم کم غلط میشن و حالا د بیا!
الان شما بیاین فکر کنید که چقدر جالب میشه اگه مهندس مملکت ایران، بره افغانستان مثلا برای انجام یک پروژه، بعد توی متن نامه ای به صاحب کار بنویسه:
" صلام ارز شد خدمت رعیص مهترم، جناب غلی گل باغالی!!"
حالا نه به این غلظت، اما خب جک نیست؟!! پس غلط املایی تا یه حدی اون هم از دستی قشنگه! نه اینکه توی یک متن جدی 1428 تا غلط پیدا کنی!!!!!!!
**بی ناموسی نویسی!**
" نه به آن شوری شور، نه به این بی نمکی!"
فکر میکنم نظرم رو با همین ضرب المثل گفتم!
اینکه بابا دامبل گفت که دارین همه چیز سایت رو ازش میگیرین:
بعضی چیزای سایت، با وجود ابداع کنندگانشون خوب پیش می رفتند و الان که اوناها نیستند، تازه واردین، با برداشتهاشون قضیه رو یه جور دیگه مطرح می کنن و اصلا شورش می کنن.
مثلا، سوژه ی آسلام و حاجی!
اینکه این سوژه کلا غلط و اشتباهه، هیچ و به کنار.
وقتی خود حاجی بود و پست می زد، اصلا به آیات قرآن و این چیزا که توهین نمیشد، میشد؟!
اصلا آسلام یک چیز جدایی از اسلام بود، اما الان...
اصلا قضیه اینه که یه موضوعی رو نباید خیلی شور کرد. سالازار عزیز، که خیلی براش احترام قائل هستم، توی پستاش به حاجی می گفت" دارک الخدا"! خب آخه این درسته؟!
یا ادی عزیز که خیلی بچه ی خوبیه، نوشته" به حالتی احمقانه" و بعد توی پرانتز عکس اون آخوندی رو که صلوات می فرسته رو می گذاره.
هیچکسی هم هیچی نمیگه. یا رودولف عزیز و خشن، می نویسه" بسم الرد و القوامین" یه همچین چیزی!
یا گیلدی می نویسه" الو جبرئیل؟! زمان رو کند کن"
توجه کردین چقدر نوشتن این چیزا اشتباهه؟! مگه توی قوانین سایت ننوشتین که " به دین و سیاست" کاری نداشته باشین؟!!
پس چطور دراکوی عزیز پست اکبر شاه رو نوشت؟!( البته من ایرادی توش نمی بینم!! راست می گفت دیگه!!)
و چطور دوستانی که در بالا ذکر شدند، اونجوری نوشتن؟!
ببینید، یک مسئله رو نباید خیلی کش داد و هی بهش شاخ و برگ داد.
بیناموسی نوشتن در حیطه ی خودمونه. و واقعا فقط در روله. یعنی چون ما داریم ایفای نقش میکنیم که اون هم بر اساس یک کتاب خارجیه، زیاد اشکال نداره! مثل راز و نیاز کردن!! ( البته در همین حدود)
اما آیا دیدین که رولینگ بیاد مسحیت رو مسخره کنه؟!! همون رمز داوینچی کلی غوغا کرد، ولی شما...
مثلا چرا بچه ها به جای اینکه می نویسن " بسم ال..." از تثلیث استفاده نمی کنن؟! یا چرا چند خدایی بودن رو مسخره نمی کنن؟!
من واقعا موندم!
زیاد هم با منکرات مخالف نیستم. چون یه عده می خوان حکومتشون رو با دین تثبیت کنن و مردم رو خنگ تصور می کنن و به جای اینکه با منطق پیش برن، با زور و جبر کا می کنن، اما دیگه اصل دین رو دست نزنید؛ اون دینی که میگه برید تحقیق کنید، آیا کمتر از مسحیته که تفتیش عقاید می کردند؟! سیاست از دین جداست و اینها سیاست رو به دین پیوند زدند. اصل دین رو کاری نداشته باشید لطفا.
خیلی هم خوشحال می شم اگه ناظرا وقتی یه همچین پستایی دیدن، ویرایششون کنند.
تا الان هم که سکوت کردم، کافیه دیگه.
با تشکر فراوان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
اینجا یک سایت ادبی است.
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

سلام به همه بچه های با حال جادوگران
آلبوس در پست شماره 1183 چیزهایی رو مطرح کرده که لازم دیدم برای روشن شدن موضوع چند تا نکته رو یادآوری کنم.

نقل قول:
آلبوس دامبولدور نوشته:
من نمیدونم چرا بعضا بعضی از اعضای سایتمون دوست دارن فاکتورهای سایت رو به هم بزنن!!
من کاملا با این موج های منفی ای که به سایت وارد میشه که فلان چیزش بده و فلان چیزش خوبه مخالفم!
به سایت چی کار دارین؟!...کار خودتون رو بکنین بابا!!
بیایم و به سایت کاری نداشته باشیم!!!
سایت رو به خدا ولش کنید بهتره!!!

من وقتی این جمله ها را می خواندم، اصلا نمی تونستم چیزی رو که میدیدم باور کنم. واضحه که تغییر و تحول، لازمه پیشرفت و بهتر شدنه و فقط آدمهای فاندامنتالیست به گذشته و آنچه در قدیم یا حتی در زمان حال هست، دل خوش میکنند و از اعمال تغییرات نگران می شوند.
یک مجموعه ایستا، یک مجموعه مرده هست و دل بستن به گذشته، دل بستن به یک جسد مرده.
نقل قول:
آلبوس دامبولدور نوشته:
مسئله بی ناموسی نویسی!! خب این مسئله از قدیم تویه سایت بوده و البته با زیادیش حتی خود بی ناموسی نویس ها مخالفت میکردن...ولی از قدیم به هر حال چندتا مسئله مثل قزوین و .... بوده در سایت که اتفاقا نمایشنامه های خیلی قشنگی هم در سایت با همین چیزا نوشته شده!
یا مسئله بی ناموسی های زیرزیرکانه شخصیت حاجی یا برادر حمید!
اینا همه تویه تاریخچه ی سایت بودن و سخت بشه از سایت گرفتشون!!!

اولا: اینکه چیزی در گذشته بوده، نه دلیل درست بودن آن است، نه دلیلی برای اینکه حالا هم باید باشد. مثلا تنبیه بدنی برای چند دهه در مکتب خانه ها و سپس در مدارس کشور ما به عنوان یک شیوه وادار کردن بچه ها به درس خواندن بوده است و بسیار معمول هم بوده هست. آیا این دلیل می شود که امروز هم همین گونه باشد؟!!! در ادبیات و تاریخ و صنعت و تکنولوژی می توان هزاران مثال نقض برای این نوع استدلال پیدا کرد.
معیار درستی و غلطی کاری، تعداد دفعات انجام آن یا مدت زمان انجام آن نیست. معیار صحت، افراد نیز نیستند. معیار درستی، صحیح بودن کار بر پایه تعقل و تفکر هست.

ثانیا: همون طوری که پروفسور بینز هم اشاره کرده، الان توی بعضی تاپیکها اصلا انگار نه انگار که اینجا سایت هری پاتره؛ یعنی فقط شده هزل نویسی و بی ناموسی. و متاسفانه چند نفر هم هستند که به جز این شیوه در سایت نمی نویسند.
همین جا لازمه تاکید کنم که طنز چیز بسیار لازمی هست و به هبچ وجه منظور من این نیست که فقط جدی بنویسیم. استفاده درست و به جا از طنز به یه یک نوشته زیبایی خاصی میدهد و جذابش می کنه.
طنز، با هجو و هزل فرق داره و بی ناموسی نوشتن، هزل هست نه طنز.

نقل قول:

بابا جان شما دارین کم کم همه چیز سایت رو ازش میگیرین!!!!
سایت با همین چیزاش خوب بوده و برای ما جذاب!...اگه این چیزا نباشه با چه چیز سایت به اصطلاح حال کنیم؟
چرا من یا خیلیای دیگه بعضی مواقع دیگه حس نوشتن در سایت رو نداریم؟....چرا قبلا اینطوری نبوده؟
به خدا به خاطر همین چیزاست!!!

فکر می کنم نقطه ای که مورد اختلاف هست دقیقا همین جاست: این سایت چیست و چه باید باشد؟
برای من و بسیاری از اعضای فعال سایت، اینجا یک سایت هری پاتری هست، یک سایت ادبی هست و ما در این سایت دور هم جمع شدیم تا با تبادل نظر و بحث، درک عمیق تری از کتابهای هری پاتر پیدا کنیم؛ با نوشتن نمایشنامه، داستان و مقاله، توان نوشتن و قلم خودمون رو تقویت کنیم؛ روی آتش درونیمون برای نوشتن و بیان احساسات و تخیلاتمون آب بریزیم و ... . و البته به طبع اینها دوستان خوبی پیدا میکنیم.
از صبح تا شب در مدرسه، دانشگاه و خیابان و ... چقدر جوک درباره قزوینی و رشتی و ... می شنویم؟ چقدر از حرفهای روزمره ما به این مسائل می پردازد؟ جواب روشن است: خیلی زیاد. با این همه اگر کسی بخواهد 24 ساعته حرفهای بی ناموسی بزند و بشنود، آیا در اینترنت برای این کار سایت باندازه کافی وجود ندارد؟ اگر کسی جذابیت این سایت را در بی ناموسی نوشتن می بیند آیا واقعا اشتباهی عضو این سایت نشده است؟!!!
چه اصرار و ضرورتی است که در یک سایت ادبی و با استفاده از شخصیت های یک اثر بزرگ معاصر، بی ناموسی نوشته شود؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/3/13 15:42:10
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/3/13 15:46:58
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام در مورد حرفای آلبوس یه چنتا مطلب رو بگم نگفته از دنیا نرم
در مورد غلط املائی باید بگم باید یه فکری در موردش بشه چون اصلا در شان این سایت نیست که یکی مثل فلانی بیاد تو یه پست ده تا غلط داشته باشه و آدم که میخواد پست رو بخونه اعصابش خورد بشه و کلا بی خیالش بشه حالا یه سری غلط املائی وجود داره که به صورت عمدیه این مشکلی نداره و اتفاقا میتونه جالب باشه
در مورد بی ناموسی نویسی هم باید بگم اینجا یه جای کاملا عمومیه و از هر سن و قشری توش عضو هستن شاید قبلا عضو کمتر بوده و تجربه ی مدیرا کمتر بوده از این مسائل زیاد بوده و همین قضیه برای یه سری خوب بوده ولی در کل باید تحت نظر باشه تا با هر چیزی شوخی نشه و نویسنده باید در مقابل پستش مسئول باشه حالا یه سری از پستای بی ناموسی که حد رو رعایت می کنن جالب هم هست ولی اگر آزادی داده بشه تمام پستا به این سمت میره و دیگه جلوش رو نمیشه گرفت
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نمی دونم ولی خوب همه حرف های میلاد رو تایید می کنم...واقعا چرا یه عده مثل ما دیگه توان فعالیت ندارن...چون عادت ندارن چون انقدر بسته نبودن...نمی دونم شاید سیاست جدید سایته که با پست های بی ناموسی بر خورد شه که بایدم بشه ولی نه دیگه تا این حد یا هر چیز دیگه ای فقط دلم به حال سایت جادوگران می سوزه...می دونم به جای اینکه پیشرفت کنیم داریم روز به روز پسرفت می کنیم...سایتی مثل آکادمی فانتزی که اعضای اصلیش از اعضای خودمون بودن باید بشینیم ببینیم چه جوری دارن مثل برق و باد از ما سبقت می گیرن...البته دیگه الان سایت ما سایتی نیست که بتونه با آکادمی فانتزی رقابت کنه ما تا ابد جون می کنیم سایت به هیچ جا نمی رسه و اونایی که پنجشنبه بودن فهمیدن آکادمی چه جوری بزرگ شده...مشکل ما اینه که باید وقت خودمون رو با بچه بازیه یه عده تلف کنیم تا اینکه به فکر پیشرفت سایت از هر لحاظر باشیم از رول تا غیر رول...نمی دونم مدیرای اینجا فقط برای سایتن تا به کار کاربرا رسیدگی کننن و هیچ وظیفه دیگه ای ندارن...خیلی واضح و رک به خود پاتر عزیز می گم که بخواد مدیریت سایتت زیباتون همین جوری بمونه و روز به روزم خاله بازی تر بشه...به همین شهرتی که سایت داره و همین اعضا و بازدید کننده هاشم در آینده ای نه چندان دور نمی تونی خوش کنی...البته اگه مشکل رو مدیرا نمی بینی خودت به فکر بیفت یه کاری کن...من کمتر از دو روز نیست که فهمیدم سایت داستانی یا ادبیاتی چیه...نمی دونم فقط به کسایی که فکر می کنن دارن واسه سایت تلاش می کنن می تونم بگم دست از بچه بازی بر دارن به فکر یه کاری بیفتن...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 02:24
نمایش جزئیات
آفلاین
آدم وقتی یه مدت کمتر میاد سایت و کمتر مینویسه و کلا به طور کلی به سایت نگاه میکنه متوجه خیلی چیزای جالبی میشه!

من نمیدونم چرا بعضا بعضی از اعضای سایتمون دوست دارن فاکتورهای سایت رو به هم بزنن!!

از اون بالا بالائه گرفته تا یه عضو معمولی!

دوتا مثال بارز هست که نمیدونم چرا حالا جفتشونم باعث و بانیشون پروفسور کوئیرل هستن !!

یکیش همین بحث غلط املایی بود که یه دفعه پروفسور حالا پیشنهاد داد و به بقیه تزریق شد!...که البته فکر کنم خود پروفسور هم بعدش به این نتیجه رسیدن که چیز مهمی نیست و به نتیجه نمیرسه!!

خب مثلا غلط املایی جزوی از سایت جادوگران بوده از قدیم و یه کار سختیه که بشه چیزای قدیمی سایت رو ازش گرفت!

مثال خیلی خیلی مهمتری دارم که بیشتر سعی کنین به این توجه کنین!!!

مسئله بی ناموسی نویسی!!

خب این مسئله از قدیم تویه سایت بوده و البته با زیادیش حتی خود بی ناموسی نویس ها مخالفت میکردن...ولی از قدیم به هر حال چندتا مسئله مثل قزوین و .... بوده در سایت که اتفاقا نمایشنامه های خیلی قشنگی هم در سایت با همین چیزا نوشته شده!

یا مسئله بی ناموسی های زیرزیرکانه شخصیت حاجی یا برادر حمید!

اینا همه تویه تاریخچه ی سایت بودن و سخت بشه از سایت گرفتشون!!!

مطمئنم که خیلی یا شاید همه ی شما عقیده داشته باشین که قدیم سایت بهتر بوده و خب نظر منم همینه!

خب قدیم سایت با چی خوب بوده؟...با همین چیزا!!

پس چرا میخوایم از سایت بگیریم اینجور چیزارو؟

بحث واقعا بحث مهمیه!!!

بر فرض الان مدیر انجمن میخواد بی ناموسی رو در سایت از بین ببره مطمئنه که این کار درسته؟...مطمئنه که میشه کاملا درست انجامش داد؟...اصلا این کار درسته؟!

من کاملا با این موج های منفی ای که به سایت وارد میشه که فلان چیزش بده و فلان چیزش خوبه مخالفم!

بابا جان شما دارین کم کم همه چیز سایت رو ازش میگیرین!!!!

سایت با همین چیزاش خوب بوده و برای ما جذاب!...اگه این چیزا نباشه با چه چیز سایت به اصطلاح حال کنیم؟

چرا من یا خیلیای دیگه بعضی مواقع دیگه حس نوشتن در سایت رو نداریم؟....چرا قبلا اینطوری نبوده؟

به خدا به خاطر همین چیزاست!!!

به سایت چی کار دارین؟!...کار خودتون رو بکنین بابا!!
به خدا سایت قبلا اینطوری نبوده...بدون این اصلاحات به خدا خیلی سایت بهتر بوده!!

بیایم و به سایت کاری نداشته باشیم!!!

قشنگش کنیم...هیچ اشکالی نداره!
مدل فلان چیزش رو ببریم بالا...اشکالی نداره!

ولی تورو خدا به طرز نوشتن های قدیمی و تاریخچه ی سایت کاری نداشته باشین!

با از بین رفتن اینا همه چیز سایت از بین میره!!
به جرأت میتونم بگم که اگر همین چندتا عضو قدیمی سایت الان تویه سایت نمونده بودن سایت رو باید تویه خواب میدیدین!

سایت رو چیزای قدیمیش وایستاده...نه روی اصلاحات جدید!

سایت رو به خدا ولش کنید بهتره!!!

**از دید کسی که کمتر در سایت داره مینویسه و کلی نگاه میکنه به سایت!!**

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 خرداد 1385 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب بايد بگم كه من سانتور هستم و تازه به جمع جادوگران اين سايت اومدم. البته همانطور كه ميدونيم سانتورها هميشه سعي كرده اند كه از جوامع جادوگري دور بمونند ولي من نتونستم هيچ سايت سانتوري در اينترنت پيدا كنم. پس فعلا من را پذيرا باشين تا بعد ...

ستاره‌ ها در آسمان اين سايت نشانه هاي خوبي درست كرده اند و بزودي به همه شما خبر خوبي خواهد رسيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 خرداد 1385 13:17
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش رو بخواید هر کس به جای خودش توی سایت خوبه
و تا تازه وارد ها جا بیفتن طول می کشه
خوب نیست که ما همش بگیم مدیر های سایت پست هاشون خوبه
هر کس به جای خودش.............................................

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
ارسال شده در: دوشنبه 8 خرداد 1385 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها میدونم که شنیدش سخته ولی من میخوام از سایت برم.نه اصرار نکنین.اصلا راه نداره...نه...اه میگم نمیشه دیگه آقاجون...صبر کن کجا میری؟میخوام برما..حالا که که فکر میکنم میبینم نمیتونم روتو زمین بندازم...هی با توام...
...............
اول از همه خیالتونو راحت کنم که من جایی نمیخوام برم.میتونین امشب راحت بخوابین.اینو گفتم یه سری خجل شن که الان عرق شرمه داره شر شر میچکه.حالا پسرم برو یه دوش بگیر که بوی عرق گرفتی.اندفعه رو میبخشیمت.

توجه کردین ماهی به بار از این بساط ها داریم.درست کنین خودتونو.این چه وضعشه؟؟!

حالا بگذریم از اینا کی میخواست بره ؟چرامیخواست بره؟خب بره دیگه...حوصلمون سر رفت.
اگرم کسی فکر میکنه از موضوع خیلی گذشته خیلی فکرشو مشغول نکنه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اون کسی باش که هستی یا اون کسی که هستی باش
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1385 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نه واقعا فکر کردي کي هستي هري هان؟؟اي بي تربيت اين چه آواتاريه گذاشتي که اسکلتت همش از خودت ميپره بيرون هان؟؟ اونوقت فکر اينو نميکني چه جوري بايد ازت عکس بگيرم من که نميتونم جنازتو ريپارو کنم اي بچه بد برو خونه تا نميدو صدا نکردم بياد سراغت من از همينجا به آواتارت اعتراض ميکنم!!!
اهم من داشتم اين صفحه رو ميخوندم ديدم يه چيزايي نوشته گفتم زير اين چيزايي که واسه اذيت کردن هري نوشتم اضافه کنم
1-چو تو حرفات رفتنه منو جا انداختي منم ميخوام
2-من نادم نشدم از رفتنم چون خيلي حال داد کلي از زمانم استفاده هاي مفيد کردم
3-الان دارم به خودم فحش ميدم چرا برگشتم يکي نيست بگه چرا دلم واسه اين سايت تنگ ميشه هان؟(آخه نونم کم بود آبم کم بود چرا برگشتم؟)ولي کلا خوبه که برگشتم
4-هنوزم وقت درست حسابي ندارم که همش بيام ولي سعي ميکنم بيشتر بيام
5-هنوزم به آواتار هري اعتراض دارم

باید بگم که نصف پست مربوط به پیام شخصی میشد و حتی مستحق پاک شدن هستش...ولی چون تازه برگشتی و یه تیکه هایی از پستت(با تخفیف) به این تاپیک مربوط میشد فقط اخطار میدم!(با عرض معذرت!)

یک اخطار به کسایی که اینجارو میخونن!:
به خاطر اتفاقات پیش افتاده سعی بر این دارم که به عنوان ناظر در این تاپیک و تاپیک های دیگه سختگیری رو بیشتر کنم و اینی که نوشتم فقط مختص این تاپیک نیست...پس همگی دقت کنید و احتمال پاک شدن پستتون رو حتما بدید!
(ناظر انجمن-آلبوس دامبلدور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1385/3/5 20:35:59
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 5:48:59
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 5:50:52
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب