جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[single]] اختلاف‌گاه تیم‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اختلاف گاه تیم ها
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 21:20
نمایش جزئیات
آفلاین
دیگه سوسک گفته معلومه دیگه...

لرد جون ما رو تحدید میکنی میخوای تو اولین بسم ا... همه شونو ناکوت کنیم.
پس اینو دریاب

پروفسور بینز یه لحظه بیا پشت پرده ,و بینز به حرف اوتو گوش میدهد و پشت پرده اختلاف گاه میرود
ببینم نرخو میگی یا خودم تعیین کنم.!!!!!!!
بینز با یک حرکت مخالفت گونه اول از این شکل به این شکل در میاد.
خوب اینو بگیر تا ببینیم بعدا چی میشه,شاید بعدا از مسابقات رفتی بیرون
ببینم حالا این جارو کردی جوات بازار حالا چرا اینقدر به خودت زور میدی مواظب باش یه مشکلی برات پیش میاد اونوقت میان از من میخوان بیام ناظر اینجا بشم .منم نه چون خیلی خیلی ازت خوشم میاد میام ناظر میشم.!!!!
ببینم مارو تحدید میکنی آقا میخوای یه سوت بزنم طرفدارانمون اینجا رو با خاک یکسان کنند اونوقت تو میمونی با یه انجمن آشو لاش
حالا برای اینکه داورا یکمی بهشون برنخوره با یک زبان دیگه میگم.
شوشو ..کا کا..تو رو ..ماکا... (زبان روحی بود)
زت لرد میخوای بیا یه دورخی(همون دور داداش) با این میششینمون بزن .
راستی ببینم بینز این اسمت برادر خیلی ضایعه تو اسمهای روحی اسمه بهتر از این نبود.
آقا هرکی با ما درافتاد ....ور افتاد.
چون طرفداران نژاد پستامون منتظر هستند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به به! لرد بلوروييچ!

آقا يه فكري به حال اين اسمت بكن! خيلي سخته من اصلا نمي تونم بگمش! اصلا از آخر نفهميدم بلورويچي بولوروييچي؛ اين رو اگه شفافش كني ممنون ميشم! بعدشم اين همه اسم قشنگ چرا اسم به اين ضايعي! مي توني 500 تومن بدي ثبت احوال اسمت رو عوض كني!

آخ! فرانك فهميدي چرا بينز مي خواد بشه داور مسابقه ما؟ چون روحه نميشه كله اش رو شكست! لرد جان نه جان ما مردشي خودت بيا جلو! نه بيا ديگه! جان ما!

بعله! دااااور بعدي! نبود؟ اين داورها چقدر سريع كم آوردن! نهه! خوشم اومد! ايول!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشته‌ام...
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
چی داداشمونو نیگاه سوسک مرام گذاشت به خودت گیر نداد :hammer
: حالا ما جبران میکنیم اصلآ کی تو رو داور کرده یک مرگخوارو هان

جون من بگو لرد بلرویچو چه به این حرفا اصلآ چه به لرد بودن حالا

همه شورش میکنند تا پرفسور بشه داوره اصلی اصلآ

تو اینجا چیکاره ای ؟ سر بازیه دراگونیا وقتی زدیم سرتو

شیکستیم میفهمی. مخلص پرفسور بینز هم هستیم !

اوتو بگمن جان مگه داوره بازیای دراگون تو نیستی داور از این عادل

تر مگه میشه پیدا کرد. شنیدم بلرویچ عضو تیم فمن شدی هان ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 17:43
نمایش جزئیات
آفلاین
به به ... به به ... به به

میبنم که کارتون به جایی رسیده که با کمک داور من کل کل میکنین !!! آره ؟!!
باشه ... مورد نداره ... هر چی دوست دارین بگین ولی مواظب باشین که قراره داوری تمام مسابقات تیم دراگون رو پروفسور بینز انجام بده و من دخالتی نمی کنم .

در ضمن پروفسور بینز از نظر داوری مسابقات و امتیاز دادن به تیمها هیچ فرقی با من نداره و من بهش در اداره این انجمن اختیار تام دادم . درسته که ناظر نشده ولی هیچ فرقی با من نداره . پس حواستون باشه با کی دارین کل کل میکنین

با این وضعی که شما پیش گرفتین ، فکر نکم پروفسور بینز توی اولین مسابقتون از 100 امتیاز 2 امتیاز هم بهتون بده . خیلی خنده دار میشه تیم دراگون ، با اینهمه ستاره ، توی اولین مسابقه حذف بشه و نتنها از در همون دور اول مسابقات از جام جهانی حذف بشه بلکه مجبور بشه بعد از جام توی لیگ دسته دو شرکت کنه !!!!

بازم خود دانین اگه خواستین سر به سر بینز بزارین . ولی من بهتون توصیه میکنم این کار رو نکنین .
بعدشم این همه تیم چرا اومدین با داور جماعت کل کل میکنین . نکنه می خواین تیمتون حذف بشه ؟!!!!!
یا اصلا یه کار دیگم میشه باهاتون کرد ... میتونم اولین مسابقتون رو بنندازم با تیم پاور داس یا حذم تارکبود . فکر کنم اینجوری بهتر باشه

اوچیک همتون... بلرویچ
زت زیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/15 17:59:02
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
كل كل دراگون اينا با گروه داوري!
پروفسور! شما فعلا بشين چند وقتي كل كل هاي ما رو اينجا نگاه كن تا يه چيزي ياد بگيري بعد تازه شايد توي كل كل هامون راتون داديم! شايد ها! بايد روش فكر كنيم!
راستي پروفسور! شنيدم توي هيچ تيمي راتون ندادن مجبور شدن بگذارن تون داور نخودي! حقيقت داره؟ واي واي! چه زجرآور! درك تون مي كنم پروفسور! ولي مي دونين همين طوري پيش بره از گروه داوري هم ميندازن تون بيرون هااا! يك فكري به حال خودتون بكنين!
آخي! مي دونم پروفسور خيلي دوست دارين بگيرين من رو تيكه تيكه كنين ولي خب حيف كه روحين، روح ها هم كه نمي تونن كسي رو تيكه تيكه كنن! ولي خب اين دليل نميشه كه روح ها كم هم نيارن كه!
چي ميگي پروفسور؟ نمي شنوم؟ چي؟ تيم ما رو از مسابقات پرت مي كني بيرون؟ آخخخخ! اگه داور واقعي بودي حالا شايد حرفت رو باور مي كردم ولي خب... حيف كه داور نخودي هستي حرف هات زياد هم... (به دليل استفاده از جملات بي ناموسي نظير «پشم هم حساب نميشه» سانسور شد!! )
---
حالا... داااااااور بعدي! نبود!؟ آقا اين داورها كم آوردين از تو مسابقات بندازين شون بيرون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشته‌ام...
ارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1385 20:37
نمایش جزئیات
آفلاین
کل کل با همه
اینجانب به عنوان اولین نفر کل کل رو شروع میکنم
اینجانب بینز بزرگ کمک داور مسابقات کوئیدیچ از همینجا اعلام میکنم همتون از دم حتی سوسک هم نیستید
و اعلام میدارم اینجا هیچ تیمی برای من فرق نمیکنه فمن یا گریف یا حذم اینا هیچ فرقی ندارن همشون به یک اندازه بی ارزشن
و اعلام میدارم جرات دارید به داورا بگید بالای چشمتون ابروئه اونوقت که از شما تشکر میشه چون حقیقت رو گفتید
و اعلام میدارم جرات دارید پست ارزشی بزنید اونقت هم از شما تشکر میشه و یه نشان عالی داوری بهتون اعطا میشه
و اعلام میدارم منو و لرد از بچگی با هم ... میخوردیم مراقب باشید ها به لرد چیزی گفتید اونوقته که به تیمتون نشان درجه ی یک مرلین میدم تا حالشو ببرین
و اعلام میدارم هر کسی که بتونه واقعیت وجودی این هدویگ رو نشون بده یه رنک درجه ی یک میگیره
و اعلام میدارم که این تاپیک باید ارزشی ترین تاپیک بشه و الا خودتون میتونید بعدا اثراتش رو ببنید
واعلام میدارم آی نفس کش نبووووووووووووووووووووووود ؟
و اعلام میدارم گشتم نبود نگرد نیست
و اعلام میدارم........
=====================================
بقیه ی اعلام میدارم بعدا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1385/3/12 20:42:11
[b][color=0000FF]بينز نام
اختلاف‌گاه تیم‌ها
ارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1385 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از لرد که منو در زدن این تاپیک راهنمایی کرد

-------------------------------------------------------
وب دوستان کل کل باز من میدونم همه تون داشتید برای این تاپیک سرو دست میشکستید اما خود زمانش مناسب نبود اما حالا زمانش فرارسیده که تیم ها با کل کل ها و تحدید هاشون و تضعیف کردن روحیه همدیگه خودشونو برای مسابقات آماده کنند. اما اما درست که این تاپیک برای کل کل ساخته شده ولی نمیتونم اجازه بدم که کسی به تیم مقابل و یا بازیکن تیم مقابل توهین کنه ،فرق نمیکنه توهین توهینه چه جدی باشه و چه طنز گونه باشه چون اگه این جور پست رو ببینم به شدت برخورد میکنم(ممکنه حتی باعث اخراج تیم توهین کننده از مسابقات بشه .پس کاری نکنید که من مجبور بشم.) حالا فرق نمیکنه طرف کی باشه فقط باید به صورت سالم با هم کل کل کنید

اما چطور کل کل کنیم
اولا اینو بگم این تاپیک تقریبا هم رولیه و جدید یعنی ترکیب این دو پس نباید بیرون از این شرایط پست بزنید
وقتی میخواهید با یه تیم کل کل کنید باید در بالا پستون به حرف بزرگ و رنگ دیگه(فرق نمیکنه) بنویسید کل کل،
مثله این:
کل کل بین تیم دراگون و پاورداس
اینم بگم کل کل برای تیمها هست نه برای یک شخص به خصوص پس حق ندارید به تنهایی با کس دیگه ای کل کل کنید
در انتخاب تیم باید دقت کنید چون بعد از پایان کل کل مشخص خواهم کرد که کدوم تیم در کل کل برنده شده است.پس باید در انتخاب تیمی که میخواهید باهاش کل کل کنی.
زمان زیاد برای زدن یک پست مهم نیست اما اینم بگم که در روز مسابقات یعنی چند ساعت قبل از شروع مسابقات این تاپیک بسته خواهد شد.
هر تیم میتونه در عین حال با چند تیم کل کل کنه ،و حتی میتونه اگه جرعتشو داره با همه کل کل کنه.
درضمن اگه تیمی در این مدت نتوانست کل کل کند با تیم مقابل بازنده کل کل محسوب میشه پس توجه داشته باشید
اینم بگم کسی حق نداره ارزشی و جواتی بازی در بیاره چون هر چیزی جای خود داره پس از این جور پست ها ببینم وگرنه میگم ناظر پاکش کنه و به تیم مقابل هم اخطار داده میشه.

میدونم شرایطی که مطرح کردم بعضی ها رو ناراحت کرد اما نمیخوام این تاپیک که همه منتظرش بودند با زدن چند تا پست بیخودی پاک بشه
پس باید خودتون رعایت کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد اگر مشکلی در مورد کل کل و چیزای دیگه داشتید با پیام شخصی به من بگید

خوب شروع کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/3/12 19:52:09
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/3/13 12:21:53
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/22 19:54:23
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 19:00:04
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید