نقل قول:
در مورد اون تاپیک هم بنده فکر کردم شما امروز درخواست اونو با اهداف کلی و توضیحات لازم در ااین تاپیک بزن تا رسیدگی بشه
چون شما میفرمایید چشم
هر کدوم از اعضا توی یه روز خاص عضو سایت شدن که درست زیر پروفایلشون تاریخ رو نوشته
من به نرظرم رسید اون تاریخ باشه جشن تولد اون شخص و بچه ها براش جشن بگیرن
ولی چون تنها ابزار ما نوشتنه یا شاید درست تر بگم پست زدنه توی چند تا پست این کا رو بکنیم
البته توجه داشته باشید این تاپیک به هیچ وجه تاپیکی با سطح نوشته های بالا نخواهد بود و احتمالا بیشتر پست های خاله بازی توش میخوره درست مثل 3 یا 4 صفحه ی اول تاپیک دامبل و خانواده
ولی در کل پست خاله بازی اگه خوب نوشته بشه تبدیل میشه به پست خانوادگی (با موضوعات خانوادگی) برای همین چون من به چشمم نخورده یه همچین تاپیکی با این جور سوژه الان فعال باشه به نظرم رسید این تاپیک میتونه چیز خوبی در بیاد
ولی تنها نکته ی لازم برای فعال شدن این تاپیک نزدیک شدن با تاریخ ورود یکی از بچه های سایته که حاظر باشه اینجا فعالیت کنه و موضوع اصلی هم اینه که ملت میخوان براش تولد بگیرن یا برن خونش تولدش یا سوپرایزش کن ... خلاصه از همین برنامه های توی جشن تولد هاست دیگه
البته اگه مجوز بدین من الان تاپیک رو نمیزنم چون باید اول یه نفر پیدا بشه که بتونه بیاد
ولی در کل این پست رو الان زدم تا ناظر ها و مدیران ببینن و نظرشون رو بگن
---------------------------------------------------------------------
تحت بررسی
ماروولو