جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

22 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  192 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
آدم ربایی ها ادامه دارند! طی خبری که چندی پیش به دست مل رسید پرفسور کوییرل مدیر خوش اخلاق سایت به بهانه ای به خود مرخصی داده بود ولی امروز ما آگاه شدیم پرفسور کوییرل که در جزایر ....... مشغول خوش گذارانی بودند در حالی که مرخصی استعلاجی داشته اند ربوده شده اند. این مسئله سایر مدیران را نگران کرده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
دكتران تيم فمن كفتند اين تيم براى مبارزه با تيم ما (ازكابان) اماده نيست و من مطمئنم دليل اين كار انها ,جيزى جز ترس از ما نيست من به كمك دوستانى كه در ازكابان براى خود ترتيب داده بودم(تعدادى مركخوار ) توانستم ان ترسو ها را كه اول فكر دوست شدن با من را داشتن (خب بدبختا نميدونستن من كيم) با طلسم ............. طلسم كرده و خوشبختانه تعدادى از انها دجار مصدوميت شديدى شدند . تيم ما كه بزودى رقيب انها خواهد نميداند اخر اين مساقبه خوبه يا بد يا از وسط به 2 طرف ولى من با تعدادى از بازيكنان اين تيم شكايتى ترتيب داده و ان را به فدراسيون كوييديج ىم خونمون برديم و منتظر جواب انهاي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روفوس اسكريم جيور در 1385/3/18 16:10:03
ویرایش شده توسط روفوس اسكريم جيور در 1385/3/18 16:21:12
امضا توسط مدیر برداشته شد
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
طی آخرین خبرها پانسی پارکینسون به مدت یک هفته ربوده شده است وهم اکنون کاراگاهان به سوسک مشکوک هستند زیرا گفته می شود زمانی که پارکینسون ربوده شده است سوسک را در چاه فاضلاب نزدیکی محل ارتکاب جرم پیدا کرده اند .هم اکنون سوسک بازجویی شده است و فعلا در آزکابان به سر می برد تا نتایج اعلام شود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1385/3/18 13:52:30
همیشه در سکوت
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
-هي پسر!اين مطلب بايد تا فردا صبح بره توي مجله...صفحه اول...گرفتي؟
-آره ... آره!خيالتون راحت باشه.
مرد سيبيل كلفت در حال پيچوندش يه تيكه ورق رو داد به پسره.پسره ورقه رو گرفت و رفت سه سوته تايپش كرد و با يه اجي مجي نميدونم اين چقدر چاخانه لاترجي چسبوندش روي صفحه اول مجله و يه تريپ فرستاد توي كلاه جادو تا دسته دسته مجله رو چاپ كنه.
الان تلپ تلپ مجله از درون كلاه ميريزه بيرون!نوشته روي آن مثل چراغ مغازه ماگل ها در شب ميرخشيد:

"آرتيكوس كجا و چرا رفت؟!
از خبر رساني يه جايي آباد آمده است كه اين كاراگاهان دماغ سر بالا توانسته اند علت ربوده شدن آرتيكوس را كشف كنند.از قرار معلوم يه بنده خدايي به نام نيكولاس دوميسي ...خدا بده بركت ... يه بار از آرتيكوس خواسته است كه اسمي براي كتابش كه همه چي داره و ميگن باحاله پيشنهاد كنه!اين آرتيكوس ما هم انگار خواب تشريف داشتند و جواب ايشان را در ميخانه نميدهند.به اين ترتيب نيك قرمز آتشفشاني (با معذرت از آتشفشان مقدس) شده است و او را مثلا ربوده است!از آن به بعد نيك ديده شد ولي آرتيكوس ديده نشد.
هم اكنون يه عده دارن دنبال يه چيزي ميگردن ولي از دادن اطلاعات بيشتر به ما خودداري كردند.
باشد آن چيز به زودي رستگار و پيدا شود."
ويلي يه نگاه به دور اطراف كرد و يه ماژيك برداشت و پايين آن نوشته ها با دست خطي مانند كد شكسته شده نوشت:
"اين خبر توسط شايعه سازي تاييد و توسط ديگر خبررساني ها ..."
بقيه رو خالي گذاشت تا ملتي در خماري بمانند.

باشد كه كسي خماري ميكشد به دروغي اين خبر برسد!
مرسي
آرتيكوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
آرتيكوس دامبلدور هم ناپديد شد

طي ناپديد شدن افراد اين بار آدم ربايان آرتيكوس دامبلدور را در يك حركت نمايشي انتحاري ربودند.

در راستاي اين حركت آدم ربايان، پروفسور كوييرل كه او هم يكي از ناظر مديران سايت ميباشد، در يك حركت شجاعانه يك مرخصي يك ماهه براي خودش صادر كرد و به جايي نامعلوم پناه برد.

ناپديد شدن آرتيكوس كه يكي از ناظران سايت بود تمامي ناظران سايت را نگران كرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیک بی سر در 1385/3/18 0:15:16
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: چهارشنبه 17 خرداد 1385 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
کرام قاتل است

طی خبری که هم اکنون از شبکه ی جادوگر نیوز به دست ما رسید
ویکتور کرام بازیکن محبوب کوییدیچ بلغارستان به دلیل قتل
چارلی ویزلی در بازداشت به سر می برد .
انگیزه ی این قتل هنوز مشخص نشده ولی گزارشات حاکی از آن است که کرام به دلیل عشق بی اندازه ی خود به فلور دلاکور همسر بیل ویزلی که برادر بزرگ چارلی می شود تصمیم به قتل بیل گرفته ولی به دلایل نا معلومی چارلی را در حالی که مشغول رام کردن اژدها ای بوده به قتل می رساند.
مرگ چارلی ویزلی را به خانواده ی محترم و داغدارش تسلیت عرض می کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1385/3/17 19:04:23
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 20:12
نمایش جزئیات
آفلاین
رشوه گیری پروفسور بینزاز تیم حزم تار کبود

اوووووووو...

این خبر از منبع موثق که خواست اسمش فاش نشه فاش شد.

به گفته این شخص پروفسور بینز در خفا با تیم حزم تر کبود سر و سری داشته و مدتی هست که از این تیم رشوه میگیرد.
به گفته های این شخص او در بیشتر مسابقات تیم حزم تار کبود حضور داشته و همیشه هم به نفع این تیم سوت زده .
این شخص نیز گفت زیر دست های بینز نیز به این راه کشیده اند و دارند انجمن کوئیدیچ رو به فساد میکشانندحتی این فساد به کابینه ریاست کوئیدیچ نیز کشیده شده است.

بعد از این خبر جنجالهای زیادی شروع شد و باعث شد که مشکلات زیادی دامن گیر خانواده بزرگ کوئیدیچ بشود.
این خبر باعث شد که سازمان ورزش وتفریحات جادویی جلسه ی فوق العاده ای رو تشکیل بدهد و به بررسی این شایعات بپردازد.
به گفته سخنگوی این سازمان پروفسور بینز فعلا سمتشون در سازمان کوئیدیچ به صورت معلق درآمده است تا ببینیم که آیا این شایعات حقیقت دارد یا نه.که اگر حقیقت داشت باشد موجب برکناری پروفسور بینز از سمتشون و کلا از شرکت در کلیه مسابقات ورزشی منع خواهد شد و همچنین جریمه ای نیز در مورد ایشان در نظر خواهیم گرفت.
این سخنگو نیز اضافه کرد تیم حزم تار کبود خطر سقوط به دسته دو را احساس میکند و اگر این شایعات درست باشد مدیران این تیم به زندان و پرداخت جریمه های سنیگینی واردار خواهند شد.
ایشان در پایان افزودند داریم دنبال سرنخ هایی میگردیم تا ببینیم آیا کسانه دیگر نیز در این روشوه گیری ها و فساد حضور داشته اند.
----------------------------------------------------------
منتظر شایعه های دیگری از من باشید
اوتو بگمن استاد شایعه سازی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من پرورتي پتيل اعلام مي كنم دراين عمل صيونيستي هيچ
دستي به كار نبرده ام وهمه ي اينهاتوطئه بوده
من در آن شب در حال رفتن به خانه ي خواهرم پادما بودم و عجله داشتم وفرار نمي كردم و در حال دويدن براي زودتر رسيدن بودم ولي اطلاعاتي بدست آوردم نيك بي سر نا پديد شده است همه مي دانيم ولي من رسما اعلام مي كنم اين دروغ محض است
و او با وجود آوردن اين شايعه دارد به ربايندگان كمك مي كند
من اعلام مي كنم بي گناهم و اگر از ديشب تا به حال پيدا نبودم به دليل بودنم در خانه ي خواهرم بوده
با تشكر
پرورتي پتيل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مي خواهم هر چه زودتر اين مسئله پي گيري شود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Every ti
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
آناکین مونتاگ : رباینده ی سامانتا ولدمورت؟
در پی درگیری سامانتا ولدمورت و مونتگ در باره ی پشت موهای جالب پسران (!!!!) سامانتا ولدمورت دزدیده شد......
این خبر که به دست خود مونتاگ پخش شد این شک را بر می انگیزد که خود دست به ربودن سامانتا ولدمورت زده و بعد برای رد گم کردن خود دست به اعلام خبر زده.........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/16 14:53:59
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/16 15:00:16
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/17 13:43:47
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/17 13:47:59
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/17 13:50:50
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نیک منو به عنوان رسیدگی کننده به ادم ربایی ها معرفی کرده.
باب نیکی جون من کی تو وزارتخونه عضو بودم؟با این حال باشه.
------------------------
ارشام با فرشی گوجه ای به محل وقوع یکی از ادم ربایی ها میره.عده ای از ماموران وزارتخونه در حال پرس و جو از شاهدان عینی و پیدا کردن اثر ها و رد ها هستند.فرش رو کنار دیوار لوله میکنه و به مست ماموران وزارتخانه حرکت میکنه.
در همین لحظه عده ای از مردم که پی به حضور او برده اند به سمتش هجوم اورده و انواع فحش و چرندیات را نثار روحش میکنند.شعار ها حاکی از نارضایتی مردم از این آدم ربایی ها داره.
او به سمت یکی از مامورین میره.
آرشام:سریع شرایط سخنرانی رو آماده کنید.میخوام با مردم صحبت کنم.
بعد از نیم ساعت ارشام بر روی یک پیکان قرمز رنگ ایستاده و میخواد صحبت هایش را شروع کنه.
آرشام:سلام خدمت تمامی شما که از این شلوغی ها ناراحتید
ملت:
آرشام:این نشون میده که شما همیشه همگام وزارتخونه از هویت جادوگران دفاع خواهید کرد.
ملت:
در این لحظه فردی از سمت تماشاچی ها با یک کیک خامه ای به سمت آرشام حرکت میکنه.و طولی نمیکشه تا صورت آرشام به رنگ خامه در بیاد.
آرشام با سعی زیاد کیک ها را از روی صورتش تمیز میکنه.و نامه ای را که یکی دیگر از مردم به او میدهد میخواند
آرشام:
ملت:
بعد از گذشت نیم ساعت.ارشام موفق میشه تا با سخنان زیبایش جو را آرام کند(شاید هم ملت گوجه و کیک تمام کرده بودند)
یه نفر از ملت:در مورد تحقیقات توضیح بدید.
آرشام:من خودم در همان اولین ادم ربایی در صحنه حاضر بودم تحقیقات ما نشان داده که تمام این ادم ربایی ها ناشی از تلاش سایت های بیگانه است که در کنار سایت آسلامی آستکباری جادوگران پایگاه زده اند.در تحقیقات ما رد پاهای مشکوکی از اجاس.اداس و حزب دیده شده.در پی آنیم که رابطه ی این رد پاها را با یکدیگر پیدا کنیم.
یه نفر دیگر از ملت:ایا به افرادی خاصی مشکوک هستید.
آرشام:سیاست وزارتخونه بر پایه ی شک بنا شده.بله به همه مشکوکیم.به نظر ما عده ای از ربوده شدگان خودشون در ادم ربایی ها دست دارند.
ملت:میشه بگید کدوم رباینده شدگان؟
آرشام:هدویگ و سامانتا و نیک و فرانک.
به مونتاگ هم مشکوکیم.و لرد بلر و...من دیگه باید برم.خوشحال شدم.
ملت:
مونتاگ به اینجا که رسید دفتر خاطرات آرشام رو بست و بر روی تخت پرتاب کرد.آرشام هم ربوده شده بود.
--------------------------
من این پست رو قبل از پست فرانک نوشتم.این شکلی برداشت کنید که مونتاگ داره یاداشت های آرشام رو میخونه.و تک تک موضوعاتی که آرشام توصیف کرده را در ذهنش تجسم میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرشام در 1385/3/16 14:40:08
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به