جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  193 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 خرداد 1385 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد بلرويچ دستگير شد!

به طبق آخرين اخبار رسيده از آزكابان ناظري به نام لرد بلرويچ كه به تازگي القاب مختلف كسب كرده بود به دليل شايع سازي و با نشان دادن عكسي دروغين از سارا اوانز ملقب به سارا خفنز دستگير شد.
شاكي اين پرونده سارا اوانز بود كه اعلام كرد:
_من شايد يه نسبتي با سوپر من و يا بتمن داشته باشم ولي به شما اطمينان مي دهم كه اسپايدر ومن(انگليسي زن) در گروه القاب من نمي گنجد و من از آقاي بلرويچ شكايت مي كنم كه با نشان دادن اين عكس همه كلاس خفنيت مرا زير سوال برده است و از دادگاه تقاضاي 10 سال زنداني در آزكابان گوشاگوش دمنتور ها دارم......باشد كه كسي ديگر به خفنيت من توهين نكند و باشد كه رستگار شويم!
مجمع عمومي مردم كه از اين حادثه متعجب شده بودند با اظهارات سارا اوانز بيش از پيش شروع به شايع سازي كرده اند. هم چنين سارا خفنز براي اثبات حقايقي كه بازگو كرده بود خواهر زاده خويش يعني هري پاتر را در دادگاه در حالي كه به سختي مشغول جنگ با ولدمورت بود و طلسم ها بود كه در آن بين ردو بدل مي شد و قاضي تنها ذهن خود را معطوف جا خالي دادن از ورد ها كرده بود، آورد و هري تنها با تكان سر توانست حرف خاله اش را تصديق و سپس از آن سوي دادگاه كه ديوار بود رفت!
همه رسانه ها و گروه هاي خبري به شگفت در آمده و دادگاه پس از تصميم گيري راي نهايي را اعلام كرد!
لرد بلرويچ ملقب به بلرسكگش تنها براي دو سال به زندان آزكابان مي رود و به اين دليل 8 سال از محكوميت در خواستي كم شده است كه خبرش به شدت تركانده بود و قاضي در حالي كه هنوز با خاطره آن عكس مي خنديد حكم حبس بلرويچ را مهر نهايي زد!

اين خبر از سوي سازمان حمايت از موجودات جادويي تصويب شده است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 22 خرداد 1385 18:10
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز اومدم

امروز صبح هدویگ ، جغد هری پاتر ، با گفتن این جمله خودشو به داخل شومینه تالار گریفیندور انداخت تا به بلیز زابینی بپیوندد.

در راستای این حرکت گزارشگر ما دوباره به بهشت رفت تا با این دو نفر ملاقاتی داشته باشه!

گ : سلام!
گزارشگر هدویگ و بلیز رو می بینه که دارن با هم دیگه کانتر بازی می کنن و با سیستمای فولشون حالشو می برن!
_من الان سارا خفنزو هد شات کردم!
*ایول.منم الان سامانتا رو فلش کردم.از بالای کوه افتاد پایین!
_سلام!شما اینجا چی کار می کنید؟
*هدویگ!کی اومده؟
_گزارشگر!
*خدایی؟منم اومدم
گ : مثل اینکه بهتون خیلی خوش می گذره!
_معلومه!خداییش کی تا حالا تونسته سارا خفنزو هد شات کنه؟من تونستم!
*من که گفتم خیلی حال می ده!
گ : من دیگه حرفی برای گفتن ندارم!فعلا با اجازه!
_بای!
*بای بای!

دوستان این گزارشی بود که ما برای شما تهیه کردیم.تا خبرای بعدی خدانگهدار!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 22 خرداد 1385 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
آخه یه آدم چقدر میتونه خفن و قدرتمند باشه !!!!!!!!

از همه جا دل کنده بودم . خسته و تنها در خیابونهای لندن قدم میزدم و دلتنگ روزهایی شده بودم که با بروبچ ائتلاف آجاس می نشستیم تو قهوه خونه گاراژ بلرسگکش صفا میکردیم بحدی این خاطرات ذهنم رو مشغول کرد که متوجه جوب جولوی پام نشدم و با سر رفتم تو جوب آب .
نمی خوام زیاد از بدبختی هام بگم و شما رو ناراحت کنم ، ولی وقتی از جوب در اومدم تمام هیکلم رو آت و آشغال های توی جوب پوشونده بود . لنگ دوران جواتیتم رو در آوردم و باهاش خودم رو تمیز کردم . ناگهان چشمم به بسته کثیفی افتاد که درون بیست و چهارمین جیب شلوارم بود . ( برو تو کف شلوار ) وقتی تو جوب افتادم اون بسته رفته بود توی جیب شلوارم .
بیی خیال بقیه اشغالهای چسبیده به لباسهام شدم و بسته رو باز کردم . معلوم بود بسته مهمیه و ارزش زیادی داره چون داخل بسته هم یک بسته دیگه بود که با دقت خیلی زیاد پیچیده شده بود . داخلش یک عکس و یک نامه بود .
وقتی عکس رو دیدم تقریبا متوجه ماجرا شدم ( همون عکس پایینی ) ولی کنجکاویم بهم اجازه نداد که نامه رو سر فرصت بخونم ، سریع تای نامه رو باز کردم و خوندم .

مری جین * عزیز من از ، من از همون اول میدونستم یه کاسه ای زیر نیم کاسست .
این پیتر پارکر ** بهمون دروغ گفته بود و برای این که با تو ازدواج کنه گفته بود من مرد عنکبوتیم .
من بهش شک کردم و مرد عنکبوتی اصلی رو تعقیب کردم و متوجه شدم که مرد عنکبوتی یک ساحره بسیار خفنه . احتمالا اون دختره همسر سابق پیتره . و اون دوتا باهم می خوان تورو بزارن سرکار .
قربانت
هری آزبورن ***

---------------------------------------------------------------
مری جین * : نامزد پیتر پارکر
پیتر پارکر ** : مرد عنکبوتی سابق
هری آزبورن *** : دوست پیتر پارکر و نامزد سابق مری جین

----------------------------------------------------------

در راستای خفن بودن سارا اونز ، اول از همه بگم که این داستان به هیچ وجه شایعه نیست و حقیقت داره . ایشون همرو کشتن ، منم کشتن ، تمام بشریت رو کشتن ، پختن و بعد خوردن .
از اونجایی که به نظر من سارا اونز خفنترین و خوفترین شخصیت در دنیای فانتزی هستن ، بنده احتمال میدم نتنها ایشون اسپایدر من هستن ، بلکه بتمن ، سوپر من ، هالک ، هری پاتر ، علی دایی ، گودزیلا ، کینک کونگ ، حسین رضازاده ، محراب فاطمی ، لرد ولدمورت ، لئوناردو داوینچی ، بلر سگکش ، ... و یه چند نفر دیگه هم هستن .
بنده تصمیم دارن اورا افشا کنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/22 16:53:51
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: دوشنبه 22 خرداد 1385 02:42
نمایش جزئیات
آفلاین

®حاجی دارک لرد تعویض هویت کرد.......

حاجی با طلسمی جانانه عوض شد ....چه عوضی.

وی که دیگر از حاجی بودن خسته شده و احساس کرده بود که نیاز دارد به جای رفتار آسلامی و بی توجهی به خواهران هنگامی که ناز میکنند و دلبر میشن چشمش را پاک نگه دارد.

خودش را به امپراطور حادل تبدیل کند.
به امید این که دوباره حاجی خود را به دست آوریم.

من که حاجی قبلی رو بیشتر دوست داشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلید در 1385/3/22 2:43:58
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/3/22 11:29:19
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: دوشنبه 22 خرداد 1385 00:39
نمایش جزئیات
آفلاین
آیا این آدم ربایی ها پایانی ندارد؟
ساحره ی تازه وارد نیز ربوده شد!
هرمیون گرنجر ساحره ای که مدت مدیدی از ملت جادوگر دور بود و دور از هیاهوی جامعه ی جادوگری قرار داشت امروز به وزارتخانه بازگشت .پس از مدتی که به هدف حرکت به منزل وزارتخانه را ترک میکرد ربوده شد.
پس از پرس و جو از کارمندان وزارتخانه آخرین محل دیده شدن گرنجر در لتدت بوده است! این چه معنا دارد ؟ قاتل کیست ؟
طی بررسی های به عمل آمده به نظر میرسد جاسوسی از گروه آدم ربا در وزارتخانه باشد! منتظر پاسخ گویی وزارتخانه باشیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 22:11
نمایش جزئیات
آفلاین
پيدا شدن آناكين مونتاگ
طبق آخرين خبر ارسالي خبرنگار ما آناكين مونتاگ يكي از افرادي كه در اين آدم رباييها ربوده شده بود به طرض معجزه‌آسايي پيدا شد.( باز سر و كلش پيدا شد).
هم اكنون مونتاگ در وزارت سحر و جادو تحت مراقبت ويژه بسر ميبرد.
طبق گفته‌هاي شاهدان، مونتاگ با سر و صورتي خونين در حوالي ونك ديده شد كه مامورين وزارت به سرعت وي را به وزارتخانه منتقل كردند.
هنوز از چند و چون اين ماجرا خبري در اختيار نيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیک بی سر در 1385/3/21 22:14:27
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سامانتا ولدمورت در سنت مانگو بستری شد

بعد از صعود افتخار آفرین سامانتا ولدمورت به بالای کوه نمک و سقوط ایشون از اون بالا (کوه نوردی همینش بده دیگه تو مدرسه به ما یاد دادن)

گروه امداد و نجات مجهز به یک فروند قالی چه ی امداد موفق شدند سامانتا رو که بیهوش بود نجات داده و در بیمارستان سنت مانگو بستری کنن

طبق گزارش خبر نگار ما ابتدا قرار بود سامانتا در بخش ویژه ی مرگخواران ه به تازگی افتتاح شده است بستری گردد ( تمام این افراد بعد از درگیری با سارا اونز در سنت مانگو بستری شدن) ولی به دلیل احتمال حمل تروریستی توسط سارا یا آنیتا کفی او حاظر به بستر ی شدن در این بخش نشد و در بخش مخصوص به نما بخش شامانتا بستری شده است

طبق گزارش خبر نگار ما بلیز زابینی که قبلا شایعات مرگش در همه جا پخش شده بود در بخش ویژه یمرگخواران بستری میباشد و همراه با آناکین مونتاگ و ماروولو گانت در یک اتاق سه تخته تحت مراقبت شدید گروه های ضد تروریسم قرار دارند

به علت اینکه ورود به بخش سامانتا برای افراد عادی مقدور نمیباشد خبر نگار ما نتوانست از حاتل عمومی وی مطلع گردد

گفته میشود ارباب لرد ولدمورت کبیر برای عیادت از مرگخواران به زودی عازم سنت مانگو خواهد شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
صدا بهشت !!!

- بینندگان عزیز با ما باشین که تا لحظاتی دیگر مصاحبه ای رو داریم با بلیز زابینی این جادوگر ناکام .

دوربین میچرخه میاد روی بلیز .
بلیز : هاییی ملت ارزشی
گوینده : آب هوای اینجا چه جوریه آیا از محل اقامت جدیدتون راضی هستین ؟
بلیز : راضی ؟؟؟ این چه حرفیه . من خیلی خیلی خیلی راضیم .
گوینده : میدونم درکت میکنم . این موجودات ارزشی برای ما هیچ جای نفس کشیدنی رو نمیزارن .
بلیز : باب ... ملت خودتونو دو سوته مثل من بکشین بیاین اینجا . اینجا خیلی خوبه . خدا رو شکر ما زدیم خودمونو کشتیم الان بوووهاهاهاها
گوینده : هووووم یادم باشه با خانم بچه ها یه سر اینجا بزنیم .
بلیز : مااااااااهااااااااااا مگه دیووونه شدی ؟ خانم هاتونو میخواین بیارین اینجا ؟؟؟ باب ولمون کن بزارم داریم زندگیمونو میکنیم . همین کارا رو میکنین زز و این چیزا به وجود میان دیگه .
گوینده : پس شما از وضع اینجا راضی هستید ؟
بلیز : صددرصد .
گوینده : نظرتون در مورد مری تات چیه ؟
بلیز : اووووه خوب شد یادم انداختین . فقط میتونم بگم که بهتره تاج سارا رو از روی سرش بردارید بزاریید روی سر این بشر .
گوینده : مگه کسی از سارا خفن تر هم پیدا میشه ؟
بلیز : باب ... این از اعضای آینده داره سایته . خود من مهارتشو در ژانگولر نویسی و ارزشی بازی تضمین میکنم
گوینده : خوب متاسفانه بحث داره به مسائل سیاسی کشیده میشه ما همینجا از بلیز خداحافظی میکنیم ....
بلیز : فقط یادت باشه به بقیم بگی در اولین فرصت بیان اینجا دور هم باشیم ! بعد نامه هم بفرستین دلم تنگ میشه .
گوینده : خوب وقت ما کمه دوستان پشت صحنه اشاره میکنن که گویا این بحث تا یکم دیگه ادامه پیدا کنه آسمون ترک بر میداره .

تصویر گوینده اخبار ظاهر میشه :
گوینده : گزارشات رسیده به دست ما حاکی از آن است که آجاسی ها و کلیه جادوگران میتوانند از دست ساحره های مخفوف به بهشت پناه بیارن و در اونجا به خوبی و خوشی زندگی کنند . همچنین شایعه شده است که بلیز زابینی در هنگام ورود به بهشت از خوشحالی رهایی از دست دو کاربر ارزشی تنفس مصنوعیه آبداری رو نثار یکی از فرشتگان کرده که خود نشان از این دارد که واقعا خودکشی برای رهایی از این موجودات مخوف می ارزد .

این شایعه توسط سازمان حمایت از ارزشی نویسان جوان کلا تکذیب میشود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خاكستر بليز محشور با فضا

خوانندگان عزيز من در حالي اين گزارش رو مي نويسم كه در مراسم خاكستر به باده بليز زابيني شركت جسته ام....
جغد هوهو مي كشد. بوي عود فضا را پر كرده است و تنها 4 نفر......و اين رويدادي بس قلب مرا به درد آورده است كه تنها 4 نفر!!!
دو نفر كه مامور ژاندارمري مي باشند و براي حفاظت كامل از خاكستر بليز به اين جا احضار شده اند تا خاكستر او به خوبي با گرد و غبار هوا مخلوط شود ...همچنين شايع شده بود قرار است جسد بليز ربوده شود و به طرز فجيعي شكنجه داده شود و در راس آنها ماروولو گانت قرار داشت اما با آمدن خود ماروولو گانت اين شايعات دروغ از آب در آمد.
ماروولو در حالي كه نفس هاي عميقي مي كشد تا هر چه بيشتر هواي مخلوط با خاكستر بليز را به دورن شش هايش بفرستد تنها يك جمله ادا كرد:
_روزهاي خاكستري به پايان رسيد و امروز يعني دوباره متولد شدن من!

هنگامي كه از سامانتا ولدمورت در مورد اين جمله ماروولو پرسيديم گفت:
روز هاي آرامش فرا رسيده اما خب با وجود ماروولو.....خب ماروولو به هر تاپيكي كه اصولا براي دعوا مي ره اون تاپيك فعال مي شه! و اين تنها چيزيه كه فكر مي كنم بتونه بش افتخار كنه!!
در مورد صحبت هاي اخير روفوس بايد بگم: كسي از آزكاباني ها انتظار نداره ...اونم فقط بلدن بگم دروغه...تا دم مرگ هم كه شكنجشون مي دي باز مي گن دروغه.....وقتي كه آزادشون مي كني باز مي گن دورغه!!

هم اكنون من و 3 نفر ديگه اين جا رو ترك ميكنيم چون بوي خوبي به مشام نمي رسه ! اما من باز هم براي جامعه جادوگري متاسفم كه غير از لنگ كفش پيام تسليت ديگه ايي نفرستادن!

يك منبع كه خواست نامش فاش نشود گفت:
_جمله قبلم رو كامل مي كنم...بهتره ما هيچي نگيم وگرنه بعضيا مي رن نحوه برخورد ...در حالي كه بغض سراسر وجودشون رو گرفته ابراز مي كنن : من از تو و تو و تو انتظار نداشتم و در پايان:
گريه مي كنن!!

آه .........چه تراژديه غم انگيزي!

آخه تو كه سارا رو جاي سامانتا مي زني................

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سامانتا ولدمورت در 1385/3/21 16:02:21
از دفتر خاطراتم :

از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:48
نمایش جزئیات
آفلاین
مری تات گفت: باید هم بترسم!

پس از اعلام خبر ترسیدن مری تات از روفوس اسکیریم جیور ... مری تات نیوز اعلام کرد.... این خبر به درستی اعلام نشده و کامل نیست..
مری تات نیوز اعلام کرد که بعضی ها برای منافع شخصی دست به سانسور کردن خبر ها می زنند و آن ها را به درستی اعلام نمی کنند............
مری تات گفت: من باید هم بترسم.... خیلی از آدم ها از چنین آدمی می ترسند...... من حتی پایم را هم مانند خیلی ها به تیمارستان نمی گذام...... و معلوم است که می ترسم....

البته دکتران بخش گاگا در تیمارستان صحرایی نمنه در صحرای آفریقا اعلام کردند که وی به صورتی مخفی از اتاقش در رفته و پس از جستجو او را سر کامپیوتر یکی از دکتران پیدا کرده اند....
آنها نمی دانند که وی خبر را از کجا شنیده و اعلام کرده است.....
پزشکان گفتند به خاطر این خبر کم است که وی را در حال نوشتن آن پیدا کردیم و او فرصت زیاد نوشتن نداشت.....

(مری تات گفت من به کسی فحش ندادم... اینا یک شوخیه!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/21 15:56:39
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------