جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

84 کاربر(ها) آنلاین هستند (80 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
83 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
دوباره سلام
هری جان من فکر میکنم شما متوجه تمام حرف های من نشدی.من قبل از اینکه اون پست قبلی رو بزنم خودم اطمینان داشتم که دیگه در مورد این موضوع در سایت هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد و اون پستو نزدم تا کسی ازم معذرت خواهی کنه.من اونو زدم تا عنوان مقاله من به همراه یکی دو نفر دیگه که امروز فقط به مدت بسیار اندکی در صفحه اول قرار گرفته بود دوباره به بخش جدیدترین موارد اضافه شده به سایت برگرده.تو پست قبلی ازتون خواسته بودم برای همین هم قسمت جدیدترین موارد اضافه شده به سایت ، استثنا ان تو این چند روزه اونم بخاطر اینکه تعداد مقاله ها خیلی زیاد بوده کمی گسترده تر بشه و عنوان تمام مقاله های امروز در صفحه اصلی قرار بگیره تا حق کسی ضایع نشه.تقاضام اینه که همین امروز اگه براتون امکان داره این کار صورت بگیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک زن چیزی ج
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
راستش اصلا وقتی روی پاسخ کلیک می کنم صفحه ی جدید باز نمی شه و صفحه ی پیام شخصی های خودم سیاه می شهو بعد از یه دقیقه دوباره همون پیام می اد
ولی وقتی روی پاسخ کلیک می کنم صفحه ی جدید باز نمی شه که توش جواب طرف رو براش بدم

مشکل از ISP شماست. متاسفانه کیفیت آی اس پی ها خیلی بده منم همین مشکلو با یه سری از اونا دارم.

نقل قول:
من یه پیشنهاد واسه ی شخص شخیص جناب آقای مدیر آقای هری پاتر داشتم درسته که شما مدیر سایت هستین ولی بهتر نیست به جای برداشتن بهترین شخصیت کتاب ( البته از نظر بقیه نه من! ) که همه برای رسیدن بهش له له می زنن یه شخصیت دیگه رو بردارین و بذارین که شخصیت هری پاتر واسه ی کسایی که بهش مشتاقن و لیاقتشو هم دارن برسه؟!شما که با این شخصیت توی سایت فعالیت زیادی نمی کنین و فقط به عنوان یه مدیر نظارت می کنین پس می تونین این کارو با شخصیت دیگه ای هم انجام بدین ... توجه داشته باشین دموکراسی یعنی این بذارین بقیه هم بتونن از این شخصیت استفاده کنن!

البته از نظر منم هری پاتر بهترین شخصیت کتابه وگرنه نفر اول نمیومدم این شخصیت رو وردارم.
درسته همه برای برداشتن شخصیت های اول له له میزنن و اینکه مشتاقن هم کاملا درسته ولی درصد اونایی که لیاقتش رو هم دارن ( که من البته با این لغت موافق نیستم و بهتره بگیم میتونن در قابل این شخصیت بنویسن) زیاد نیست.

از نظر دموکراسی فکر میکنم قانون برداشته شدن کسانی که یک ماه پست ارسال نمیکنن بد نیست.
در مورد برداشتن یه شناسه دیگه هنوز تصمیم نگرفتم ولی به زودی این کارو میکنم.

به اکتاویس پیر:
متاسفانه چون مدیر مقالات نبود و روی هم انباشته شده بودن و منم امروز اونا رو بررسی کردم که دو ساعت و نیم هم وقت گرفت بررسی اونا مجبور شدم همه رو امروز تایید کنم.

من از شما معذرت میخوام این تاخیر زیادی بوده ولی بعدا پیش نخواهد اومد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران.
من اعتراض دارم.دو هفته پیش یه مقاله واسه سایت ارسال کردم،تازه امروز در سایت قرار گرفته.حالا تا اینجاش اصلا مهم نیست ولی قضیه اینجا جالب میشه که به خاطر جمع شدن تعداد زیادی مقاله،مقاله من فقط به مدت 5 دقیقه در صفحه اصلی سایت قرار میگیره.از اونجایی هم که شما خودتون میدونید نصف بیشتر اعضای سایت توجهشون به همون صفحه اصلی و مطمئنا این جوری مقاله من پرپر میشه.من مقاله رو واسه اعضای سایت نوشتم نه خودم.من تقاضام اینه که فضای بیشتری در قسمت "جدیدترین موارد اضافه شده به سایت"به مقاله های امروز بدید تا اعضا بتونن با اگاهی همه اونا رو بخونن.امروز نزدیک به 10 تا مقاله جدید در سایت قرار گرفته.خواهشا فکری بکنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک زن چیزی ج
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
مدیران محترم نمیشه کمی تا قسمتی لطف کنید رسیدگی به کاره ناظرا رو بیشتر کنید برای هر درخواست باید 2 هفته منتظر باشیم ممنون .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

چو چانگ نوشته:
این فایله رو برداشتین اما هنوز سایت سنگینه و نمیاد!!

خب آخه سایت ما خیلی سایت سنگین رنگینیه برای همین سنگینه!!
از شوخی گذشته فکر نکنم سنگین بودن سایت به یک بلاک خاص مرتبط باشه
اگر چه برای من مثل همیشه بالا میاد..

نقل قول:

یک مورد اگه می شه تم جدید بسازید من در طی دوسال همه ی تم ها رو داشتم خسته شدم یک تم جدید می خوام می تونید درست کنید؟؟

چشم در اینباره سعیمونو میکنیم ولی قولی نمیدیم
البته فکر نکنم هیچ سایتی اندازه ما تم داشته باشه!!!

نقل قول:

ميخواستم بدونم چرا بعد از معرفي شخصيت اسم من به نويل لانگ باتوم تغيير يافت پس پاتريست چي شد؟

دوست عزیز
وقتی شما معرفی شخصیت کردید یعنی از الان به بعد اسم اون شخصیت بر روی شماست و در قسمت ایفای نقش باید مانند شخصیتتان رفتار کنید و نمایشنامه بنویسید
از حالا به بعد همه شما را به اسم نویل لانگ باتم میشناسند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در 1385/4/1 11:13:56
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 10:46
نمایش جزئیات
آفلاین
ميخواستم بدونم چرا بعد از معرفي شخصيت اسم من به نويل لانگ باتوم تغيير يافت پس پاتريست چي شد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اين هري پاتر واقعا" چ�
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 10:10
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه پیشنهاد واسه ی شخص شخیص جناب آقای مدیر آقای هری پاتر داشتم درسته که شما مدیر سایت هستین ولی بهتر نیست به جای برداشتن بهترین شخصیت کتاب ( البته از نظر بقیه نه من! ) که همه برای رسیدن بهش له له می زنن یه شخصیت دیگه رو بردارین و بذارین که شخصیت هری پاتر واسه ی کسایی که بهش مشتاقن و لیاقتشو هم دارن برسه؟!شما که با این شخصیت توی سایت فعالیت زیادی نمی کنین و فقط به عنوان یه مدیر نظارت می کنین پس می تونین این کارو با شخصیت دیگه ای هم انجام بدین ... توجه داشته باشین دموکراسی یعنی این بذارین بقیه هم بتونن از این شخصیت استفاده کنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 06:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سایت کی سرعت لود شدنش بالا بوده که حالا بار دوم باشه مزه ی سایت به همینه!

یک مورد اگه می شه تم جدید بسازید من در طی دوسال همه ی تم ها رو داشتم خسته شدم یک تم جدید می خوام می تونید درست کنید؟؟ (پر رو بازی به این می گن!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
یه پیشنهاد داشتم اونم این بود که قسمت آخرین پیامهای انجمن کوییدیچ و هاگوارتز رو جدا کنین...چون الان که هاگوارتز شروع میشه فقط کلاسها بالا خواهند بود و دیگه اثری از انجمن کوییدیچ نمیمونه

این فایله رو برداشتین اما هنوز سایت سنگینه و نمیاد!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض معذرت بازم مزاحم ميشم:
اين گيف امتيازات هاگوارتز سرعت لود شدن سايت رو تقريباً به يك چهارم كاهش داده! تازه فكر ميكنم ( ) كه در طول ترم اين عكس به روز ميشه و سرعت بازم پايينتر ميياد! البته براي اينترنت زاغارتيه ما اينجوريه!
اگه لطف كنيد و يه جور ديگه اين امتيازات رو بزاريد ممنون ميشم! اگرم كه خيلي به خوشگليش اهميت ميدين پس يه تم رو بزارين كه اين عكسه توش نباشه! (ميشه؟ )

فعلا برش داشتم تا یه چیزه سبکتر پیدا کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/3/31 17:38:48
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه