جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  241 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟

اهم اهم!
اول از همه با پا(!) ا جارو رو ناز و نوازش میکنیم تا بیاد بالا، از اونجا که جاروی مربوطه خیلی بوقیه و بالا نمیاد یک عدد رفتگر ماگلی از تو جوب احضار نموده وادارش میکنیم چوب جارو رو برداره بده بهمون! چون مدت زمان لود شدن جارو خیلی طول میکشه رفتگر به حالت درمیاد و ما برش میگردونیم به جوب! بعد به مدت 57 دقیقه و 32 ثانیه منتظر لود شدن جارو میشیم و در دقیقه پنجاه و هشتم یه سطل آب یخ میریزیم رو کله جارو و جارو بلافاصله به 100% میرسه و میپره بالا!

- سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟!

هوم! اول اینکه باید تک تک شاخه های جارو رو تا تهش نوازش کنیم! یکی بمونه دل جارو میشکنه و سواری نمیده! دوم اینکه به محض سوار شدن داد بزنیم هی تا راه بیوفته! اکثر جاروها گوششون سنگینه پس میتونیم صورتمونو فرو کنیم تو شاخه هاش و داد بزنیم! البته توجه کنید اگه دماغتونو فرو کنید جارو میزندتون!

- سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟

اوهوم! احساس ویزیر شدن میکنم چون از اون بالا همه رو ریز میبینم و بسی فاز میده ولی مهمتر از همه اینه که از چهره این شکلی آ«یتا دامبلدور برای استفاده بی اجازه از جاروش در امان میمونیم..البته برگشتن هم احساس خاصی داره چون مستقیم میریم تو پنجره اتاق دامبلدور و در جنگل انبوه ریش و پشم گم میشیم!

- نمایشنامه : نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین .

-هی! هی!
چو داره محکم با پاش میکوبه به جارو
-برو حیوون!
یدفعه جارو از جا میپره شروع میکنه به کتک زدن چو! احساس بوقیت از ضربه خوردن توسط جارو در چو پدیدار میشه و با قدرت هرچه تمامتر چوبدستیشو بیرون میاره و داد میزنه:
- شاخ شاخیوس!
چو هنگام فریاد زدن آخرین حرف متوجه چیزی سفید میشه که خودشو به کنار جارو میرسونه و چند لحظه بعد هدویگ با دو شاخ با حالتی خشمناک و خفن به چو نگاه میکنه!

بعد از آروم شدن جارو چو سوار میشه و و میره بالا ولی از بخت بد فرمان موتور مرلین که خود مرلینم سوارش بوده گیر میکنه به ته جاروش و چو با یک عدد مسافر خوشحال(!) که از شست پا به جارو آویزون شده به سیر و سیاحت میپردازه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 12:58
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ی اول : طریقه ی سوار شدن بر روی چوب جارو

سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟( 5 امتیاز )

اول به چوب جارو مون مظلومانه نگاه میکنیم تا دل جارو مونو آب کنیم . اگه جارومون از نوع نیمبوس باشه دلش میسوزه و با به زبان آوردن (( لطفا بیا بالا )) میاد بالا ، در صورتی که جارومون از نوع آذرخش باشه باید سرش شیره بمالیم ( مثلا بگیم : برات از اون روغن خوبا میخرم تا بمالی به خودتا ، یا بگیم : وقتی پروازم تموم شد تمیزت می کنم .) بعد مثل یا جاروی خوب میپره تو دستمون .
حالا ... حالا ... اگر جارومون از این انواعی که ذکر کردم نبود باید خم بشیم و اونو از رو زمین بلند کنیم و روش سوار شیم .

- سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟! ( 5 امتیاز )

1. مواظب باشیم از انتهای جارو سر نخوریم . 2- اگر جارو حرکاتی از قبیل جفتک و... انجام داد او را به آرامش دعوت کنیم . 3- هنگام سوار شدن بر روی جارو ، جارو را با الاغ اشتباهی نگیریم .

سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟! ( 5 امتیاز )

احساس ... احساس .... احساس خوبی دارم گاهی وقتها هم اگر اتمسفر زیاد باشه بین جغد ها و ... لایی می کشم گاهی هم پشتک میزنم و در آخر با سقوتی زیبا با مخ به زمین بر خورد میکنم .
سپس بدون حدر دادن وقت به سوی کلینیک مادام پامفری میشتابم .

- نمایشنامه : نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین . ( 15 امتیاز )

--------------------------------------------------------------------------
با هیجان بسیار مظلومانه به چوب جارو خیره شدم و به آرامی منتظر برخاستن جارو از روی زمین شدم اما جارو تکانی نخورد . به جارو گفتم جان مامانت بیا .... نیومد ...گفتم جان بابات بیا ... نیومد ... گفتم جان زنت بیا ..... با هر سرعتی که داشت به درون دست من پرید . با تعجب به جارو نگاه کردم و گفتم : زن ...

اماده ی پرواز شدم .....
پرفسور گفت : چرا نمیپری بلد نیستی ؟"
رو به پرفسور کردم و گفتم ... میخواستم کلاس بزارم دیر تر بپرم ...

+ + + + + + +

نفسم را در سینه حبس کردم کردم چشمانم را بستم و زیر لب گفتم پرواز کن جاروی پرنده ی من ....
اما من بر روی زمین باقی ماندم ولی جارو به آسمان رفت و پرواز کنان در دو متر آن طرف تر فرود آمد .
به هیچ کس نگاه نکردم جلو رفتم و دوباره جارو را برداشتم . این بار دسته جارو را محکم تر گرفتم ........چشمانم را بستم ..... ویژژژژ

برای اولین بار پرواز کردم جای شما خالی این قدر حال داد که نگو .
بعد پایین را نگاه کردم دیدم همه ی ملت ...

ملت : ای ... ول .... ما پشتک میخوایم ....پشتک ....

منم که همیشه منو جو میگرفت یه پشتک زدم ...."
دیگر چیزی نفهمیدم تا زمانی که بر روی تخت کلینیک خانوم پامفری به هوش آمدم "

--------------- * ^ !! +"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
- سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟

ابتدا با کمی نرمش و ارامش به جاروی به جاروی مورد نظر حالی می کنیم که بیاد بالا تا ما بتونیم سوارش بشیم ترجیحا با جمله ی : یالا!...بیا اینجا یالا!...
دو حالت پیش میاد :
1-یا گوش می ده که موردی نداره و اونو میگیریم دستمون
2-یا گوش نمی ده که ...اون وقته که باید خشونت به خرج بدیم و هی بگیم مسخره بازی در نیار!...بیا بالا ببینم!..بیا!..اگر تمام این ها موثر واقع نشد دولا شده و جاروی مورد نظر را از روی زمین بر می داریم!

- سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟!

1-باید توجه داشته باشیم که سر جارو بیش از حد رو به بالا نباشه 2-جارو سالم باشه3-بیش از تمیز بودن و روغن کاری شده بودنش باعث سر خوردن تازه کارها می شه4-رام بلند شدن

- سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟

برای دفعات اول احساس لذت و سر خوشی توام با ترس هست اما در دفعات بعد آن چنان محو پرواز و اوج می شویم که دیگر به ارتفاع و خطر سقوط فکر هم نمی کنیم.

- نمایشنامه : نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین .

جارو در دست با ذوق و شوق سوار می شه.
-چرا ایستادی داری منو نگاه می کنی؟
-
-
-چشم........اخه..اخه..
-اخه نداره اندرو !سوار که شدی!..یالا!بلند شو پرواز کن ببینم!
اندرو آب دهنش رو قورت می ده و اهسته روی نوک چنجه های پاش فشار میاره و حدود یک متر از زمین فاصله می گیره!.
-افرین!..حالا برو بالاتر!..جارو رو هم زیاد سربالا نگیر!...اِ اِ چی کار داری میکنی؟
اندرو اهسته فرود میاد!فرصت هیچ چیزی رو به مرلین نمی ده و از روی جاروش پیاده می شه و در حالی که جارو رو توی دستش گرفته می پره بالا پایین و داد می زنه : هیییییییییی!!..من پرواز کردم!..من پرواز کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 12:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟( 5 امتیاز )

1- ممکنه مرلین قصد آزمایش کردن ما رو داشته باشه.باید قبل از اینکه چوب جادو را به دست بگیریم مطمئن بشیم که هیچ نوع طلسم یا تله ای وجود نداره.چون طلسمهایی مثل طلسم پرتاب کننده یا کتک زننده میتونن آسیبهای شدیدی به ما وارد کنند.بعد از اینکه جارو را کاملا بررسی کردیم و از امن بودنش مطمئن شدیم کاملا حواسمونو متمرکز میکنیم.و با لحنی جدی میگیم:بالا.جارو که از لحن ما کاملا ترسیده و فهمیده باهاش شوخی نداریم احتمالا بالا میاد.اگه نیومد همینکارو جند بار تکرار میکنیم ودر اثر تمرین زیاد موفق میشیم.

سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟! ( 5 امتیاز )

بعد از اینکه جارو را به دست گرفتیم این بار از نظر طلسمهای ضد پرواز بررسیش میکنیم.چون طلسمهایی وجود دارند که اجازه پرواز به جارو را نمیدهندیا بلافاصله بعد از پرواز با انجام حرکات خطرناکی جادوگر را به زمین یا هوا پرتاب میکنند.یا طلسم گم و گور کننده که بعد از سوار شدن جادوگر را به دورترین مکان ممکن میبرند و خودشون برمیگردن.پس قبل از سوار شدن ازامن بودن جارو مطمئن میشیم.ضمنا اندازه جارو باید برای ما مناسب باشه.باید دقت کنیم که جارو زیاد قدیمی نباشه چون جاروهایی که چند صد سال از ساخته شدنشون میگذره قدرت پرواز خودشونو کم کم از دست میدن و ممکنه خطرناک باشن.دقت به جنس جارو هم اهمیت داره.در آفریقای جوبی از جاروهای کاغذی هم استفاده میشه که بعلت سبکی بیش از حد میتونن خطرناک باشن و با وزش باد از کنترل خارج بشن.بعد از رعایت این نکات با اطمینان و بدون هیچ عجله ای روی جارو سوار میشیم.

سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟! ( 5 امتیاز )

من وقتی برای اولین بار سوار جارو شدم و کم کم از زمین فاصله گرفتم احساس فوق العاده ای داشتم.دیدن جادوگران و ساحره هایی که زیر پای من کوچک و کوچکتر میشدن لذت غیر قابل وصفی داشت.احساس میکردم هیچ قدرتی بالاتر از من وجود نداره و من در اون لحظه قدرتمند ترین ساحره هستم.احساس سبکی-آزادی مطلق-اقتدار....البته چند لحظه بعد به خاطر اینکه حواسم پرت شده بود با سر به زمین برگشتم.

نمایشنامه:

اولین جلسه کوییدیچ
اولین پرواز...دلهره و ترس.
با ناامیدی به اطرافم نگاه کردم...
نباید کسی میفهمید که من تا اون لحظه حتی یکبار هم پرواز نکردم.نباید کسی میفهمید من برای اولین بار سوار جارو میشم و نباید کسی میفهمید که من ترس از ارتفاع دارم!!
پروفسور مرلین آرام آرام به من نزدیک میشه.
-بلاتریکس..حواست کجاست؟جار رو کنارت روی زمین بذار و کارهایی رو که گفتم انجام بده.
من هم مثل همه بچه ها جاروی خودمو سمت راست خودم روی زمین گذاشتم وآرزو کردم هیچوقت از روی زمین بلند نشه.
صدای پروفسور مرلین منو به خودم آورد.
-خوب بچه ها.وقتی شماره سه رو شنیدین حواستونو جمع کنین و بگین:بالا.اگه حواستون کاملا جمع باشه جارو بالا میاد و کنار دست شما متوقف میشه.
تا جاییکه میتونستم حواسمو پرت کردم.فکرم نباید متمرکز میشد.اون جاروی لعنتی باید همونجا روی زمین میموند
یک....
به پدرم فکر کردم که برای ماموریتی به آنگولا سفر کرده بود.
دو...
به مادرم که الان در جزایر هاوایی مشغول گذراندن تعطیلات بود
سه...
بالا...
آروم چشمهامو باز کردم.جاروی لعنتی درست کنار دستم روی هوا معلق شده بود.
پروفسور مرلین با ذوق بطرف من دوید.
-خوبه بلاتریکس.جاروی تو خوب بالا اومد.سوارش شو...فکر میکنم تو استعداد خوبی داشته باشی...
در حالیکه به سختی لبخند میزدم و به هر چی استعداد بود لعنت میفرستادم سوار جارو شدم.خدای من.اصلا احساس امنیت نمیکردم.از کجا باید بگیرم.من حتما از روی این پرت میشم.
طبق دستور مرلین پامو به زمین زدم و آروم به هوا بلند شدم.
اونقدرها که فکر میکردم سخت نبود.
همکلاسیهام کم کم ریز و ریزتر میشدن.باد به موهام میخورد و من احساس آزادی میکردم.احساس قدرت.حالا من بالا بودم و همه چیز زیر پای من.من از همه قویتر بودم.من بالاترین بودم.
نفهمیدم چه اتفاقی افتاد.ولی بعد از جمله آخر که با فریاد گفتم.روی تخت بیمارستان چشم باز کردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 12:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ج.1
چوب جادو را روي زمين ميگذاريم و ميگوييم پسر بد دوباره لطفا يادت رفت تا مرلين كلمه لطفا را ذكر كرد بلند كلمه up را فرياد ميزنيم ان وقت چوب جادو درست در دستان ما قرار ميگيرد

ج.2
كمربند ايمني را ميبنديم از جچراغ قرمز عبور نميكنيم در تقاطع ها حق تقدم را رعايت ميكنيم در صورتن امكان با جاروي خود مرلين را زير ميگريم و بعد هم به صورت نمايشي فرود ماييم
(اين قسمت مخصوص پسرها)در جايي كه دخترها اجتماع كرده اند ميرويم و حركات نمايشي انجام ميدهيم تا دل انها را بتوانيم به دست بياوريم

ج.3
با تمام شجاعت پا را به زمين ميكوبم بلند كه شد دادو هوار و جيغ راه مياندازم و ميگويم ... مرلين كمك ...مرليم كمك كنترل جارو را از دست خواهم داد اين قدر ول ميخورم كه از ته جارو سر ميخورم و به طرف زمين روانه ميشوم و بعد هم شپلخ ميشوم

نمايشنامه(ج.4)
با همه حواسم به اسمان نگاه ميكردم مخيواستم جلوي دخترها خودي نشان بدهم و دل انها را به دست اورم استرجس كه رفت بعد نوبت من شد من با تمام قدرت پا به زمين كوبيدم و به هوا رفتم در حالي كه داشتم اوج ميگرفتم بر عكس ظاهرم داشتم از ترس ميمردمدر ارتفاع 10000 پايي به يه سيگار پرنده يعني يه كامت دو شصت در حال پرواز بودم از ان زير همه را ريز ميديدم البته وقتي هم رو زمينم همه را ريز ميبينم ..تازه دشاتم كيف ميكردم كه ديدم مرلين داره ميگه مواظب باش مواظب باش به نهايت لذت به اون نگاه كردم بعد همه به جلو نگاه كردم...واي خداي من دخت بيد سيلي زن بود....نهههههههههههههههههههههههه
بنگ بونگ دينگ سونگ دينگون وانگون

و بعد چشم كه باز كردم در بيماستان بودم به همين سادگي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جوات ويزارد

ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 10:58
نمایش جزئیات
آفلاین
- سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟( 5 امتیاز )

من بلافاصله اطاعت میکنم و بعد از تعظیم بلند بالایی ابتدا از جناب مرلین تقاضای خم شدن میکنم تا جارو مو بردارم سپس جارو رو بر میدارم و منتظر دستوارت بعدی میشوم.

- سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟! ( 5 امتیاز )

1- به توصیه های جناب مرلین گوش کنیم .
2-هنگام سوار شدن بر جارو از ایمنیه جارومون اطمینان کامل پیدا کنیم .
3- وضعیت آب و هوا را به دقت بررسی کنیم
4- هنگام سوار شدن بر جارو کمربند ایمنی را ببندیم
5- با اون روشی که مرلین بهمون آموزش داده سوار جارو شویم
6- در هنگام پرواز ابتدا باید از مرلین اجازه پرواز بگیریم و در هنگام شروع پرواز باید کلیه قوانین راهنمایی کوییدیچ را رعایت کنیم

- سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟! ( 5 امتیاز )

احساس خیلی جالبیه . یه دفعه احساس میکنم که از زمین فاصله گرفتم . بعد میبینم که زیرم همینجور داره خالی میشه و ارتفاعم میره بالا . بعد میبنم که هم سطر با پرواز پرندگان قرار گرفتم . در اون لحظه یه احساس ترس همراه با هیجان شدید دارم انگار یه نیروی محرک منو وادار به فرود آمدن میکنه اما از طرفی هم دوست دارم به پرواز خودم ادامه بدم. البته مطمئنم که تا پایان این کلاس دیگه تمام ترسم میریزه و تبدیل به یک بازیکن حرفه ای میشم

-----------------------------------

- آوووووووو مرلین .... جوووون ننه بزرگت به دادم برس !!
- ننه بزرگ چیه ؟؟؟ چرا کفر میگی ؟..... من خودم از همتون بزرگترم !
- جووووون خودت بگو این چوبه چطوری وای میشه .... ای بوووووووووووق ( سانسور )
- هووووووو فحش دادی اصلا نمیگم چطوری وای میسه
بلیز
مرلین : شوخی کردم بزن دنده سنگین . فرمونو ببر بالا . آها خوبه حالا پاتو بزار رو گاز !!!
قرررررررررررر بوووووووووووووووم
بلیز درست روبه روی مرلین سقوط کرد و با مخ اومد زمین
بلیز
مرلین : تو با این جارو سواریت ریشمو زیر سوال بردی ؟
بلیز : کی من ؟ من کی ریش شما زیر سوال بردم ؟ اصلا من به ریش شما کاری ندارم ! مگه خودم ناموس ندارم که ریش شما رو......!
مرلین در یک حرکت انتحاری ماتریکسی جفت پا اومد توی صورت بلیز .
مرلین : دفعه آخرت باشه راجع به ریش من اینطور حرف میزنی بلند شو الان از ریشم عذر خواهی کن
بلیز
بلیز از سر جای خودش بلند شد و ریش مرلین رو کمی نوازش کرد .
ریش مرلین : ها..... پسر خوبیه اینو ببخشش میدونم که منظور خاصی نداشته
مرلین : فقط بخاطر تو
بلیز
مرلین : خوب حالا فکر کنم باید بهت جارو سواری رو از نوع حرفه ای آموزش بدم .
مرلین اینو گفت و جارو رو از دست بلیز گرفت . بلیز تنها با حالت مشتاقانه ای به پروفسور مرلین خیره نگاه میکرد .
مرلین در یک حرکت بدون نام پرید روی جارو و از توی جیبش یک آفتابه رو دراورد داد به بلیز .
مرلین : پسرم مواظب این افتابه باش جون تو و جون این آفتابه !
بلیز : اوکی مرلین
مرلین خواست بره اما بار دیگر درنگ کرد و این بار از توی جیبش یه موتور هالیدیویسون بیرون آورد
بلیز
مرلین : بی زحمت اینم بگیر خیلی سنگینه . میدونی که من جدیدا نفس ندارم
مرلین اینو گفت و موتور روانداخت رو کوله بلیز . بلافاصله بلیز چسبید به زمین .
مرلین : حالا ببین چه میکنم !
چیییییییوووووووون
مرلین در حالی که ریشش رو باد میبرد داشت بر فراز آسمان پرواز میکرد . او با سرعت ویراژ میداد و اوج میگرفت .
توی آسمون
ریش مرلین : منو دور کمرت ببند خیلی دارم باد میخورم .
مرلین : نمیشه
ریش مرلین : هوووو مرتیکه بوووووقی با تو ئم .
مرلین : یه بار دیگه با من اینجوری حرف بزنی میرم از ته میزنمتا !
ریش مرلین : کور خوندی !
ناگهان ریش مرلین و مرلین بر فراز آسمون با هم دعواشون میشه .
مرلین : از جلو چشمم بیا کنار جلومو نمیبینم
ریش مرلین : نمیخوام
مرلین

.... دوربین از چشم بلیز داره نگاه میکنه ..... مرلین با سرعت در هوا میچرخه و شکل های فرضیه دایره ای و نیم دایره ای و .... رو به صورت عمودی و افقی پدید میاره .
بلیز

روی جارو
ریش مرلین دور گردن مرلین پیچیده و سعی داره اونو از جارو بندازه پایین . ناگهان مرلین غلطی میزنه و میاد روی ریشش حالا این ریش مرلین بود که در معرض سقوط قرار گرفته بود .
مرلین : ای ریش پست دیگه آخر زندگیته !
ریش مرلین : نه تو رو خدا به من یه فرصت دیگه بده !
اما مرلین مشت محکمی رو بر دهان ریش مرلین وارد میکنه و ریش مرلین رو از بالای جارو به پایین میندازه .
ریش مرلین در حال سقوط کردنه که مرلین یادش می افته هر دو تاشون به هم وصلن . بلافاصله شروع میکنه به دونبال قیچی چمن زنی که همیشه در جیبش میزاشت گشتن . اما از قضا یادش می افته که قیچیه توی آفتابه هست و آفتابه پیش بلیز .
بلیز از پایین زمین : مرلین قیچیتو بگیر .
( توجه : ریش مرلین هنوز در حال سقوط کردن و لحظه ب لحظه از حجم آن در بالای جارو کمتر میشه .
مرلین در یک حرکت انتحاری قیچی رو میگیره و سعی میکنه تا ریششو ببره . اما دیگر دیر شده بود و ریش مرلین ، مرلین رو با خودش به پایین جارو میشکه و دوتایی به اتفاق سقوط میکنن .
مرلین : نهههههههههههههههههههه !!!
بلیز : آقا مثل اینکه باید به فکر یه معلم جدید باشیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 10:14
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟

هیچی تو چشماش زل می زنیم و می گیم می شه خم شم و برش دارم؟!
مرلین داد می زنه : نـــــــــــــــــــــــــــــــه
ما هم می گیم : بابا این قرتی بازیا چیه ورش داریم دیگه نه؟
مرلین دوباره داد می زنه : نـــــــــــــــــــــــــــــــــه
می گیم : باشه و بعد دستمون رو بالای چوب جارو می گیریم و می گیم بالــــــــــــــا و چوب جارو خیلی راحت میاد تو دستمون!

هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟!

1. آستینامونو بالا بزنیم تا جلوی پر و بالمونو نگیرن 2. پامونو از روی زمین بلند می کنیم 3. پامونو می ذاریم اون طرف جارو 4. یه عشوه خرکی میایم و موهامونو پشت سرمون می بندیم 5. بعد پامونو روی زمین فشار می دیم و می پریم ( البته این مورد استثنایی هم داره واسه ی اونایی که پرندن مثه هدویگ ) 6. دیگه جارو خودش بقیشو بلده اگرم بلد نبود که می افتیم رو زمین 7. بدنمونو به جلو خم می کنیم و می گیم برو یالا حیوون!! و پرواز می کنیم!

نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین .

سوار جارو شدم در حالی که هی سعی می کردم از زیرش در برم ولی بعد متوجه شدم این کار غیر ممکنه چون چشمان مرلین همیشه ناظر ماست ...
موهامو جمع کردم و پریدم یه ذره رفتم بالا حالت تهوع داشتم مرلین هی تشویق می کرد که بدتر حالمو بدتر می کرد جارو دیگه کنترلش دست خودم نبود هی باهاش حرف میزدم تا شاید یه چیزی حالیش بشه اما انگار نه انگار هی بهش می گفتم : جاروی خوب ... جاروی عزیز ... سرور من ... ازت خواهش می کنم اذیتم نکن ...
ولی تو گوشش نمی رفت جارو بیشتر و بیشتر اوج می گرفت و حالت تهوع منم بیشتر وبیشتر می شد ... تا این که هر چی زور داشتم جمع کردم و سر جارومو رو به زمین کردم ولی انگار بدتر شد چون نمی تونستم سرعتشو کم کنم و واسه همین با مخ رفتم تو زمین و در همون لحظه در جلوی دید همگان بالا آوردم! ( با عرض معذرت )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 09:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟( 5 امتیاز)
سمت راست جارو می ایستیم می گیم بیا بالا .اگه اومد که مشکلی نداریم . اگه نیومد وقتی پروفسور مرلین روشو کرد اون ور یواشکی خم می شیم و جارو رو بر میداریم.

سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟! ( 5 امتیاز(
پاها کنار هم روی زمین به فاصله ی یک میلیمتر از هم قرار داشته باشند . پای سمت راست رو به آرامی بلند کرده تلپ!!!! خب اگه افتادین یکمی فاصله ی پاها رو بیشتر کنید که نیفتید .بعد پای راست رو به آرامی بلند کرده و تلپ !!! بچه جون می گم فاصله ی پا ها زیاد تر از این. بچه ی ... بیب . خب درس رو ادامه می دیم پای راست رو به آرامی بلند کرده و اون سمت جار بزارید به صورتی که پاها ی شما دو طرف جارو قرار بگیرند. بعد هم صندلی نامرئی رو زیر خودتون تنظیم می کنید تا راحت باشید .تمام

سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟! ( 5 امتیاز (
استشمام هوا ی پاک در ارتفاعات به من طراوت و تازگی می بخشه وقتی توی اون ارتفاع غروب خورشید رو تماشا می کنم احساس زندگی عشق محبت در من جاری می شه
- هوق هوووق بسه کات !!!
- من احساس ...
- بسه کات . حالم بهم خورد.

نمایشنامه : نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین . ( 15 امتیاز (
پروفسور و داوران و خوانندگان عزیز توجه کنید این نمایشنامه ماله وقتی که من بچه بودم .
بیل جاروی نیمبوس دوستش رو قرض گرفته بود و می خواست سوارش بشه . من گفتم: بیل منم میتونم سوار بشم؟
بیل گفت: البته که می تونی عزیزم ولی سوار جاروی خودت میتونی بشی!!! من گفتم مگه من جارو دارم؟ اون گفت : مگه مامان برات نخریده؟؟؟ بدو بیارش تا من یه دور بزنم. منم از خوش حالی جاروم رو اوردم و به روی زمین گذاشتم . دستم چرا خون اومد؟؟ اصلا مهم نیست مهم جارو سواریه!! سوار شدم و آآآآآی . چرا صندلی نامرئی نداره؟؟؟ یعنی چه ؟؟ چرا چوبش صاف نیست ؟ چرا برجستگی داره؟ پناه بر خدا !!! چرا از توش خار زده بیرون؟ اما من سوار شدم . رفتم تو آسمون کنار بیل. معلق در هوا !!! چه حالی میده!!! ناگهان احساس کردم نیروی جاذبه ی زمین بر من معلق غلبه کرد و اووووووووووووووووو
سقوط آزاد !!!! اینم از اولین جارو سواری من خوب بود؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 09:47
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟
اولش داد مي زنم آپ ... آپ ... ( up ( ولي بعد متوجه مي شم كه جو گرفتم و اين جارو ها فقط فارسي حاليشونه ... اين بار داد مي زنم بالا !!! ... بالا !!! ... كه متوجه مي شم جارو هالو ( حالو ؟!‌) تر از اين حرفاست بار سوم كه مي خوام داد بزنم مرلين يكي مياره پس گردنم و داد مي زنه : چرا داد مي زني آروم هم مي توني بگي ! در نهايت خودم ميشينم و جارو رو از زمين بر مي دارم !!!
هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟!
اول اينكه از سالم بودن جارو اطمينان كامل داشته باشيم ... دوم اينكه سعي كنين با جاروتون مثل حيوون مورد علاقتون رفتار كنين چون روحيه ي حساسي دارن ؟!!! سوم اينكه در حين پرواز كردن حواسمون رو با چيز هاي ديگه پرت نكنيم و هيچ وقت چشمامون رو نبنديم .
احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟!
احساسي بس نا خوشايند چون زير پام پستي و بلندي هاي زيادي هست و جاروم با اختيار خودم حركت نمي كنه و مثل قايق هاي بادي كوچيك تو هوا توسط همون باد ارزشي اول جلسه حركت مي كنه !!!
نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین .
مرلين اين بار با صدايي گوش خراش تر فرياد مي زنه : حالا دست راست بالاي جارو و ...
من اصلا به حرف هاي مرلين توجهي نداشتم : مرتيكه ي عربده كش !‌( قصد توهين ندارما ) چي فك كرده ؟ حالا خودش جارو سواري حاليش ني با موتور مياد سر جلسه مي خواد به ما ياد بده !!! دستم رو بالاي جارو مي گيرم و با بلند ترين توانم داد ميزنم :
- آپ ... آپ ...
هيچ اتفاق خاصي نميفته دوباره داد مي زنم :
- بالا !!! بالا !!!
بازم اتفاقي نميفته برا سومين بار نفسم رو تو سينه حبس مي كنم و تا مي خوام داد بزنم ضربه ي نه چندان مباركي رو در ناحيه ي پس گردنم احساس مي كنم . با چشماني پر از اشك بر مي گردم و با قيافه ي غضبناك مرلين رو برو مي شم :
- برا چي داد مي زني ؟! نمي توني آروم تر بگي ؟
و از من دور ميشه ... زير لب فحشي نثار مرلين و خاندانش ميكنم و طي يه حركت مخفيانيك سيستماتيك ؟!!! ميشينم و جاروم رو از زمين بر مي دارم ! خوب به جارو نگاهي مي ندازم ببينم سالمه يا نه ! رو دسته جاروم انواع قلب كشيده شده كه از وسط هر كودوم يه تير رد شده و كنارش حروف مختصر از جمله " م " و " م " ( مرلين و مك گوناگال ؟!!!! ) نوشته شده ... در انتهاي جارو هم فقط دو سه تا از چوب ها صاف بودن و بقيه كج و معوجن ! با توكل به خود مرلين سوار جارو مي شم ! منتظر مي مونم همه پرواز كردن ...
- اَه برو ديگه لعنتي ... ( اين جمله نشان دهنده ي پيروي از نكته ي شماره دو هست !‌)
جارو با سرعت خيلي زيادي اوج مي گيره احساس خيلي بدي دارم جام اصلا خوب نيست ... جارو رو با دفترچه خاطرات اشتباه گرفتن ! بس كه روش كنده كاري كردن . يه باد ارزشي مياد و منو با سمت راست منحرف مي كنه ... منم براي رهايي از صداي باد واكمنم رو از تو جيبم در ميارم و يكي از آهنگ هاي رضا صادقي رو مي خونه ردش مي كنم ... يكي از آهنگ هاي توپ جي جي آگوستينو ! ايول !!! دوبس دوبس ... يك ساعت بعد من هنوز تو هوا شناورم ! و باد منو به اين ور و اون ور مي بره ... صداي هيچكي رو نمي شنوم ... رفتم تو فضا ! چشمام رو بستم و بووووووووووووووف ( اشتباه نكنين صداي باد ارزشي نيست صداي برخورد با يه چيزيه ) به خودم ميام و مي بينم وسط شاخه هاي بيد كتك زنم ... از ترس رو خودم خراب مي كنم و از حال ميرم ... يك روز بعد تو بيمارستان به هوش ميا م !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 08:27
نمایش جزئیات
آفلاین

جواب:براي به دست گرفتن جاروتون بايد اول مشخصس باشه چپ دست يا راست دست هستين گار چپ بوديد به سمت راست جارو ميريم و برعكس
براي مثال دست راست:دست راست خود را بالا آورده و دقيقا بالاي جارو نگه ميداريم ... و محكم و با اراده ميگوييم بالا(up)...اگر جادوگري اصيل باشيد جارو بالافاصله به دست شما منتقل ميشود و اگر به كوييديچ خيلي علاقه داشته باشيد اين اتفاق باز رخ ميدهد ... اگر جارو تكاني نخورد نشان ميدهد شما هنوز نميتوانيد كوييديچ بازي كنيد و بايد بيشتر تلاش كنيد!!!

سوال 2 :هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟! ( 5 امتیاز )

جواب:1.طرز صحيح سوار شدن 2.سور نخوردن از ته جارو 3.نگه داشتن صحيح جارو در حين سوار بودن بر روي آن 4.در حين بلند شدن اگر احتياج به فرود داشتيم بدن رو به جلو خم ميكنيم و آهسته فرود ميايم

سوال 3:احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟! ( 5 امتیاز )

جواب:اگر براي اولين بار باشد كه پرواز ميكنيد به شدت از سقوط ميترسيد...ولي اگر بتوانيد خود را كنترل كنيد از پرواز بسيار لذت ميبريد.....در حال ارتفاع گرفتن با خود ميگوييد بايد بالاتر برم....بايد....در حين پرواز هم وقتي باد به صورت شما برخورد ميكند واقعا لذت خواهيد برد

نمایشنامه : نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین .

جواب نمايشنامه:
اولين كلاس پرواز من بود از خودم بي خود شده بودم نميدونم چرا ولي فكر ميكردم امروز يك بلايي سرم مياد...
صدايي منو از جا پروند ...صداي معلم بود....به چهره ي پير و سال خورده ي مرلين نگاهي انداختم و كلي حال كردم.... كه توي اين كلاس هستم....به هر صورت كلاس با خوش آمد گويي معلم آغاز گرديد ...در اول معلم آموزش ها و نكته هاي كوچكي رو به ما آموزش داد...به ما ياد داد كه جارو رو چطوري و چگونه در دست خود بگيريم ...من با تمام وجود گوش ميكردم....بالاخره معلم گفت:سوار شين....
من با تمام وجود سوار جاروي كهنه ي مدرسه شدم... و خودم رو آماده كردم كه پرواز كنم ... معلم گفت من نميخوام شما در جلسه ي اول حادثه اي براتون پيش بياد پس وقتي سوت زدم به اندازه ي 30 س از زمين فاصله بگيريد و فرود بياين....
همه ي بچه ها يك صدا فرياد زدن:
بله پروفسور مرلين!!!
مرلين سوت رو در دهان خود قرار داد و در آن دميد ....من با تمام وجود به پاهايم فشار آوردم....احساس كردم بادي در زير پاهايم در جريان است....چشمهاي خودم رو بستم و باز هم خودم رو بالا كشيدم.....
صداي فرياد بچه ها و معلم منو از جا پروند و باعث شد چشمهايم را باز كنم ...
واي...
من در ارتفاع 5 متري از زمين بودم.....از ترس خواستم چشمهايم رو ببندم ولي نميدونم چي باعث شد نبستم....
با تمام وجود خودم رو خم كردم به جلو كه فرود بيام
چند لحظه بعد....
من روي زمين بودم و سرزنشهاي معلمم رو تحمل ميكردم

اميدوارم جوابم كامل باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!