جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  204 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
Re: آیا جادو و جادوگری وجود دارد؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 تیر 1385 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
جالبه
جادو وجود داره احتمالا خودتونم تجربه ای در موردش داشتین
جادو همیشه وجود داره ولی گاهی ما قادر به درکش نیستیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پ.و
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 تیر 1385 00:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سالازار نوشته:
نقل قول:
جادو صرفا این نیست که با تکان دادن چوب یا دست و پا چیزی رو بلند کنیم و یا کسی رو بکشیم! جادو مقوله بسیار وسیعیه! نمیشه صد در صد گفت وجود داره چون من به شخصه هنوز به چشم خودم ندیدم! ولی با رجوع به اون ضرب المثلی که اون اول گفتم میتونم بگم امکان وجود داشتن و نداشتن 50 50 است

سالی جان من کاملا با شما موافقم.جادو به این معنا نیست.جادو کلمه ی بسی عجیب هست.به نظر من ممکنه هرجای این سرزمین از جادو استفاده بشه ولی ما از ان بی خبر باشیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
هم داره و هم نداره!
داره:به نظر من جادو های واقعی که در دنیای ما اتفاق میفته.همون معجزه ست! جادو دقیقا" همونی هست که ویدا اسلامیه در آخر کتاب پنجم گفته!
نداره:نظر الستور مودی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باقالی چیز خوبیه!!!
همیشه بخورید!!
ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 00:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ای بابا این پایینی چقدر شبیه سیدیوس بچه محلمونه!
-=-=-=-=--=--=-=

عرض شود حضورتون که در مورد وجود جادو! تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها!
جادو صرفا این نیست که با تکان دادن چوب یا دست و پا چیزی رو بلند کنیم و یا کسی رو بکشیم! جادو مقوله بسیار وسیعیه! نمیشه صد در صد گفت وجود داره چون من به شخصه هنوز به چشم خودم ندیدم! ولی با رجوع به اون ضرب المثلی که اون اول گفتم میتونم بگم امکان وجود داشتن و نداشتن 50 50 است! درضمن خیلی ها با یک لبخند هم جادو میکنند!!
خوش باشین و موفق
یا حق!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سیدیوس جان جو گیر شدی بیا با هم یه مبارزه ای بکنیم شرطی سر لایت سیبر! البته من تضمین نمیکنم فورس استورم استفاده نکنم :-" جون عمه ام!
جدی نگیرید خوش باشین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
بودن يا نبودن به تعريف ما بر مى كرده
شايد جادويى كه رولينك مى كه نباشه اما خيلى جيزهاى هستن كه جادو هستن
مثلا كتاب رولينك جادوست
عشق جادوست
دوستى جادوست
..........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادت مند ! منه کارمند !
شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !

ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 21:05
نمایش جزئیات
آفلاین
میدونید به نظر من وجود داره ولی ما مشنگها نمیتونیم ببینیم چون وزارت سحر و جادو نمیزاره شاید هم از بچه های سایت جادوگر باشن لطفا هرکی جادوگره به ماهم بگه که مثل هرمیون بریم هاگوارتز .
خود من گاهی وقتها فکر میکنم جادوگرم یا حتی هروقت تو خیابون راه میرم فکر میکنم الان یکی میاد میگه من جادوگرم ولی به نظر من جادو وجود داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نقل قول:
محفل ققنوس
ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
جا دو گری از همون زمان هایه قدیم وجود داشته وجودم داره وجودم خواهد داشت

چند روز قبل خود اخبار گفت در هندوستان با جادوگران و مرتاظان برخورده جدی میشود

بعدشم اگر باز هم باور ندارین میتونید به امام زاده صالح برین دا خل بازار که برین میبینید نوشتن دعای رفع طلسم امتها نش ظرر نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 19:11
نمایش جزئیات
آفلاین
این تاپیک قفل نبود؟
نظری در مورد مقاله ی_ وجود سحر و جادوو اسناد وجود و عدم وجود._که توسط مایک لوری نوشته شده داده بودم که این قسمتی از ان است.و نظر من در مورد جادو فقط همین است.
ثابت کردن وجود سحر درست شبیه ثابت کردن وجود خداوند است.یکی از بزرگان میگفت اگر بخواهید با علم دلایلی بیارید که خداوند وجود دارد به شدت ناموفق هستید و به نحوی وجود خداوند را نقض میکنید.
اثبات وجود سحر هم به همین شکل است.باید ایمان داشته باشید که سحر وجود دارد همان طور که باید ایمان داشته باشید که خداوند وجود دارد.
--------------------------------------------------------------------
ماهیگیری از امام صادق پرسید :خداوند چیست یا کیست؟
امام صادق پرسیدند:ایا تا به حال شده که در دریای طوفانی و به تنهایی در قایقت گرفتار شده باشی.
مرد گفت :بله.
امام صادق پرسیدند:ایا انتظارکمک در ان شرایط را داشتی؟اگر داشتی از چه فردی؟
مرد گفت:داشتم .انتظار داشتم که یک چیزی کمکم کند.
امام فرمود:همان چیز خداست.
------------------------------------------------------------------------
سحر هم همین است.دلایلی مبنی بر وجودش هستند.مانند ایات و احادیث و داستان ها ولی این ها اثباتی برای وجودش نیستند.
طبق تعاریفی که از سحر وجود دارد و توسط بزرگان ارائه شده
تردستی و شعبده بازی سحر محسوب نمیشوند.ماورا الطبیعه سحر نیست.بلکه سحر شاخه ای از ماورا الطبیعه هست.
عالم موجوداتی مانند روح و جن و ....سحر محسوب نمیشود.
سحر هر عملی است که نا حق را به شکل حق نشان بده.
در انجا که عصای پیامبر چوب ها را نابود میکند تفاوت بین سحر و معجزه مشخص میشه.نه تفاوت میان معجزه و تردستی.
اصل حرام دانستن سحر برای این است که بدون اجازه ی خداوند در عالم بالا تصرف میکند و قضا و قدر خداوند را تغییر میدهد.
نمونه ی این تصرف هم همان سحریست که فردی یهودی برای پیامبر اسلام نوشت و در گودالی انداخت.پیامبر مدتی به شدت بیمار بود.و هیچ دلیلی هم برای بیماریش وجود نداشت.یکی از فرشتگان خداوند بر او نازل شد و به ایشان اطلاع داد که یک یهودی سحری نوشته است و در فلان گودال انداخته است.و حضرت علی به دنبال ان سحر رفتند.سحر دو قسمت داشت و وقتی حضرت علی با ایات قران ان سحر را باطل کرد پیامبر سلامتش را باز یافت.گویی اصلا بیمار نبوده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من جادو وجود داره اما نه به شکل کتاب.جادو به صورت تردستی توی دنیای واقعی وجود داره.یعنی حتما دلیل داره و قابل اموزشه .چون توی قران هم گفته جادو جز علوم حرامه ام توصیه شده برای مبارزه با جادوگرانی که مخل جامه اند اون رو یاد بگیرند.از دید خدا هیچ علمی به ذاته زشت نیست ولی چون جادوگری قدرتی به ادم میده که خیلی ها ازش استفاده نا مشروع میکنن حرام شمرده شده.کلا هیچ چیزی در جهان نیست که دلیل و علت نداشته باشه و با یک ورد اجرا بشه.حتی معجزه پیامبران هم دلیل داره ولی از درک ما خارجه.ما ادم ها هر چیزی رو نفهمیم عادت داریم بگیم معجزه شده یا جادو کرده.در حالی که هر دو یکی اند و دلیل دارند.زیادی فلسفی شد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ببین در مورد دیشب.
دعا رو اگر دوست
ارسال شده در: یکشنبه 20 فروردین 1385 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من وجود داره من با سيريوس موافقم هست چرا نباشه مگه ما چيمون از هري پاتر كمتره
با اين كه سال سوم راهنماييم ولي هر روز منتظر نامه اي هستم ناشناخته كه از دوردست ها مياد و منو ميطلبه ولي حيف كه اين دنيا نميدونه نيلوفري وجود داره
بچه ها باور كنيد وقتي توي خيابون دارم راه ميرم به بعضي از مردم شك ميكنم كه نكنه جادوگر باشن
عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
be chashmanat biamooz ke har kas arzeshe didan nadarad