Re: اسنیپ: مرگخوار ولدمورت یا یار وفادار دامبلدور؟
ارسال شده در: سهشنبه 20 تیر 1385 06:45
خوب من باید مطلبی رو برای شما بازگو کنم بعد نطرم رو راجب خائن یا وفادار بودن اسنیپ بگم.
دامبلدور از تابلوهای مدیران سابق برای داشتن هم صحبت در مورد هاگوارتز و هم برای کمک در مورد مسائل مورد نظر کند.(این نظر من است)
آلبوس در پایان کتاب پنجم میگه اگر سیریوس مرده تقصیر من است.چرا در واقع هیچ وقت هم دلیل قانع
کننده ای نمیآورد.فقط اینکه اسنیپ به هری درس داده و حقیقت پیشگویی رو نگفته فکر نکنم.
چرا به اسنیپ شغلي رو داد که میدونست شوم است و میدونست براش اتفاق ناگواری میفته چرا اگه اعتماد داشت بهش این شغل رو داد که دارندش نمیتونه سال بعد معلم باشه؟ با اینکار اون سال بعد در هاگوارتز حاضر نمی شد.
خوب حالا به مرگ سیریوس میرسیم
اسنیپ در اول کتاب فصل دوم به بلاتریکس میگه که من در سال قبل اطلاعاتی رو به تو دادم که باعث شد سیریوس رو بتونی بکشی.
خوب سیریوس از افرادی بود که در محفل از وجود استیپ ناراضی بود ولی بقیه زیاد نه همه آلبوس رو قبول داشتن و بهش احیترام میزاشتن پس به خاطر آلبوس بهش اعتماد داشتن.
این که به بلاتریکس میگه یک دروغ یا یک نقش بازی کردن نیست.
فصل هفدهم. خاطره اسلاگي.
هري پاتر و شاهزاده ي نيمه خالص
هري: پس قربان، شما قطعا هنوز هم اعتماد..
دامبلدور با بي صبري گفت: من تا بحال در پاسخ دادن به اين سوال با مدارا برخورد كردم. جواب من هنوز تغيير نكرده.
فينياس نيگلوس با صدايي كنايه آميز گفت:من اينطور فكز نمي كنم.
متن بالا طالب فكر كردن است ميشه گفت آلبوس ديگر به اسنيپ اطمينان نداشته.
اسنيپ كدام يك از افراد را ميتونسته راحتتر گول بزنه ولدمورت يا دامبلدور اينان هر دو با فكر هستند ولي آْلبوس از اشتباهات گذر ميكنه به همين دليل آلبوس رو ميشه آسون گول زد.
حدسيات رو كنار بگذاريد كدام يك از ما سريوس رو زنده ديده يا آلبوس رو؟
در مورد نبردن هري پيش لرد خوب با اين كار كتاب هفتم رو ديگه نمي خواستيم يك معقول باشه اسنيپ قطب سوم ماجرا ميشه نه مرگخوار لرد نه محفلي آلبوس.
جهان آنقدر بزرگ نیست که ما تصور می کنیم...جهان آنقدر بزرگ است که ما نمی توانیم تصور کنیم.
آرتور چارلز کلارک