3 فرودین سال 83 درست وکن 
هووم من همینطوری از خودم تاریخ گذاشتم. یه ماه این اندازه اهمیت داره که یه رب برای درست کردنش وقت بزارم با این سرعت های دایال آپ؟
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

3 فرودین سال 83 درست وکن 




رابستن لسترنج نوشته:
من نمي تونم در زمينه ي شكلك هماهنگي جسم و عقل داشته باشم يعني هر عكسيو مي ذارم نمي فرسته و هر بار يه چيزي مي نويسه اصلا من به هيچ وجه نمي تونم شكلكمو تغيير بدم.
با سلام
میخواستم اطلاع بدم توی تمی که من ازش استفاده میکنم اون بنر تبلیغاتی نیست تم من یه تم سبزه (تم اسلی نیست) که توی لوگوش یه آرم هاگوارتز با علامت شوم داره (اسمش رو نمیدونم)
هری عزیز من توانایی زدن پیام شخصی به شما رو ندارم و ارور پیج به من میده و من یه کار مهم با شما دارم که چند روز پیش به شما پیام شخصی زدم ممنون میشم جوابشو برام پیام شخصی کنید !
در ضمن من دسترسی به ویرایش حذف و استفاده از انتخاب این عنوان رو ندارم و به تازگی حتی توانایی استفاده از سایز و رنگ هم از من گرفته شده !
ارباب لردولدمورت كبير با سلام وعرض ارادت وازاينجور چيزها!
منهم چنين مشكلي دارم بدين صورت كه در پيامهاي من اخطار ميدهد كه يك پيام شخصي درحالي كه كلا ميل باكس خويش را تخليه نموده ام...بايد چه كنم؟
لطفا به پست 3108یه نگاه بندازید
راستی لرد ولدمورت عزیز گفتن برای پاترو پدیا پذیرفته شدم ولی نشانه ای از این کار نمی بینم
با تشکر تریلانی







رابستن لسترنج نوشته:
آقا سايتتون چرا اينطوريه چقدر بشين پاشو خنده داره حمومك حوضچه داره بشين پاشو خنده داره داره يه روز بازه يه روز بسته
من بر روی پیام شخصیم نوشته 2 ولی وقتی بازش می کنم توش هیچ پیامی نیست
من فکر می کنم که تمام مشکلات مربوط به قطع و وصل سایت به این دلیل باشه که سایتتون پیشرفت کرده و پاش رو از محدوده ی ایران فراتر برده!!!چرا باید سایتی که در زمینه ی هری پاتر(حالا چه مربوط و چه غیر مربوط) ان قدر غنی هست با این گونه مسائل طرفدارای ایرونیش رو از دست بده.
بابا شما که جنبه ی این همه پیشرفت رو ندارین نمی خواد به سایت توسعه ببخشین.بدتر طرفدارای ایرونی رو از دست می دید!!!!!!!!!!
بابا من برای امضام عکس گذاشتم ولی همشون به شکل ضربدر شدن. همون عکسو دوستتمم کذاشته واسه اوون اوومده ولی واسه من نیومده!
لطفا" راهنماییم کنین
