به در خواست مامور مخصوص حاکم بزرگ راجی دیویس! پست کریچر رو می نقدم!(نکته:راجر خیلی بدش میاد که بهش بگین راجی،احساس هندی بودن می کنه! تا می تونین از این نکته توی رولها سو استفاده کنین!).
اهم اهم!
خب واقعا شعر مزخرفی بود!

همون طور که توی مسنجر هم گفتم به نظرم بهتر بود صداتو ضبط می کردی بعد پیوست می کردی به پستت ملت بفهمن با چه لحنی بخونن باب! حسابی قاط زدم! گفتی رپه، کلی طول کشید تا ریتم خوندنشو به دست آوردم، تازه کلی هم اشکالات داشت!
از شما با اون شعر خفنی که توی امضات گذاشتی بعید بود که همچین شعر ارزشی ای از خودت استخراج کنی هانی!

و در ضمن، خواهشا مسائل شخصی و حذب و مدیریتی و فلان و بهمان رو توی رولهاتون نیارین، که بد قاطی می کنم جون دادا!
به طور مثال اگر با من خصومتی دارین و می خواین حالم رو بگیرین، بگین که:
الکسا خسته خسته
بال و پرش رو بسته
ناراحته مبادا
کسی اینجا نپسته!
و این طوری من می فهمم که باید ناراحت بشم!

در کل شعر قشنگی بود(به جون مادرم من بی طرفم!) اما خب از لحاظ مفهومی چیزی در حد صفر بود!

گفتم که من بی طرفم!! فک نکنی طرفدار حذبمااا چون اون دفعه ای منو راهم ندادن!

و صد البته هیچ گونه خصومتی هم ندارم باهاشون کلی هانی هم هستن کِیس مناسب هم اِی...کمابیش توشون پیدا میشه!
در ضمن سعی کنین اشعارتون درون مایه ی طنز داشته باشه. و مسائلی از قبیل وزارت و حذب و مدیر و وبمستر و این جور حرفا امیدوارم که نبینم چون یه تاپیک مخصوص این کارا هست.(صد و یک راه...)
همچنین امیدوارم خصومت های شخصی و مسائل مسنجر و خارج از مسنجر اینجا آورده نشه! نه اینجا و نه هیچ جای دیگه! البته خب تاپیک مال من نیستاااا به من هیچ ربطی نداره! اما در کل به عنوان یه شهروند ریونی این حرفو زدم که از الان گفته باشم!
همین!
پست کریچ رو هم با عرض معذرت نقد نکردم به امید پستای دیگه شون که با مسائل وزارتی و این حرفا آمیخته نشده باشه! وگرنه من کلی هم خوشحال شدم و تشکر کردم و اینا که اینجا پست زده! به امید بهبود آن!
باز هم از کریچر تشکر می کنم به خاطر پست قشنگش، و امیدوارم که ناراحت نشده باشه که نقدش نکردم! آخه کلا نمی خوام اینجا تاپیک کل کل و این حرفا باشه!(برای توضیح بیشتر به مسنجر مراجعه کنید!)
نقد پست سرژ:
اون هم همون مسئله ی مدیریت و اینا بودش! اما از حق نگذریم عالی بود!! به جز چن تا اشکال جزیی هیچ نقصی توی پستت ندیدم! عالی بود! عالی! تبریک می گم!!! فقط اون تیکه ی برو در گاوستان بووق! اینجا بچه نشسته!! یه کم کنترل کن!!
**نکته:اگه خواستین برای تبلیغ هم براتون شعر در هر سبکی می گیم!!! البته پول هم می گیریم!!(نکته ی نکته:من اصولا یه کم گیراییم پائینه یه کم دیر ماجرا رو درک کردم! حالا ایشالا سال دیگه خودم براتون شعر می سازم...امسال که گذشت!)**
یک شعر هم دیروز توی مسنجر هنگام صحبت با رزی به ذهنم رسید و در اینجا فوران کرد! تقدیم به هر کی که خواستین:
یه خر داریم دم نداره*******پاچه داره سم نداره
بچه ی ایرانی ایه*********بچه ی خوزستانیه
دلش می خواد آدم باشه***آدم و سر به راه باشه!