اصلا آدم کلا کف می کنه این شعرای پر بار و با مفهوم رو می بینه! ایول اینا حالشون از من بدتره ایول!!
نقد پست پنی:
ای نفس! ای باقلوا! جیگر من!تو بوق بخواه! اهم! یعنی تو جون بخواه!
من با اینکه کلمات رو جاسازی کردم اما بازم نفهمیدم! اما ظاهرا اشکال از خودمه چون شعر تو که خیلی واضح و به قول بچه ها گفتنی "open" بود! مشکل از عقل ناقصه منه که ایشالا درست میشه با یاری ملت غیور ریونی! بازم ازین کارا بکن هانی! منتظر بیدم!

نقد پست فنگ:
اهم!خیلی شعره با مفهومی بود! بیا منم یه شعر ازشعرای مهدکودکمونو برات بنویسم:
old mc Donald had a farm….iaiao!
بقیه ش هم یادم نیست!اصلا به من چه!

نقد پست اکتا:
ایول شعرش تهههههههه خنده بودااا! خیلی باحال بود ایول حال کردم منتهی از لحاظ وزن شعری چن جا مشکل داشت و در ضمن! نبینم دیگه به کریچ گیزر بدی ها!

(البته خب به من ربطی نداشته بید اما خب بابا اون 101 راه هستش چرا انقد اذیتش می کنین این طفلک معصومو! یه نیگا به چشمای درشتش بکن!

این همه معصومیت رو آخه کجا می خواین پیدا کنین؟هان؟)
در ضمن ساتور نه و ساطور چن سالته بهت می خورد 16_17 رو باشی، نمره ی املات چنده؟!

فقط اینو تصحیح کنم الان حسش هست:
کریچ و وینکی خندون میشن!
راهی قندون میشن!
بهتر بود بگی:
اون دو تا خندون میشن
راهی قندون میشن!
در ضمن اون تیریپ سپاه و اینا رو خیلی باحال اومدی دو پهلو بید!

(نکته:بوقی حسود چشم نداشتی ببینی تعداد پستای من از تو بیشتر شده سریع خودتو رسوندی به من؟! ایششششششش اما خب در هر حال من از تو برترم هر چی باشه سه تا پست از تو بیشتر دارم!)
________
. نکته ی1:خیلی حال می کنم این ملت رو می بینم به طرز جلبانه ای جواب زحمات منو دادن و به قول مکی نهال سر شکسته ی عشقمو پرورش و کود حیوانی گوسفند دهی و نگه داری کردن! الان وضعیت مزاجیش(اینم دوپهلو بود!) خیلی بهتره و اینا!! منم تازه در همین لحظه شعری به ذهنم رسید که بگم اما دیدم نه! بذار بدم به رزی بچه م اینجا یه کم پست بزنه معروف شه!!البته فکر می کنم با این حرفم عمرا بیاد بپسته اما در کل اگه پستی زد با تصرف و تلخیص از شعر زیبای"یه توپ دارم" بدونین که اون شعر مال من بید! نخواست هم که به درک! خودم می زنم! چه نازی می کنه!
. نکته ی2:من اونموقع توی جو بودم یه بوقی خوردم! مفهوم و ارزش این شعرها فراتر از اونه که من بخوام با نقد سطحی و آماتورانه(یه ساعت زور زدم تا یادم اومد این کلمه رو!) ی خودم به گند بکشمشون!!پس فقط اونایی رو می نقدم که ملت می گن!!! چون روزی دو سه تا پست توی یه تاپیک انده ارزشیه و منم که کاملا غیرارزشیم!

لذا مرض ندارم که خودمو بیام ضایع کنم که! هاااااا!
. نکته ی3:اینجا می تونیم لژ خانوادگی هم بزنیم که افراد متاهل مانند سرژیا و کفی، کفیه و سرژ، مک بون و چو، راجا (به جون خودم اگه اون مسئله رو به زبون بیاری آیدیت کف دست دختر دختر خاله مه! همون آرایش خلیجیه!

) و فلور، آوریل و ادی، وینکی و کریچ(این اسم تو آخرش منو دق میده!) و ملت! بعد مثلا اشعار رمانتیک از خودمون در کنیم براشون چیز جالبی میشه! البته به شرطی که خودشون هم لطف کنن قدم رو چشم ما بذارن و اینجا بفعالیتن! و البته سرژ که یه خورده کاری هایی باید روش انجام بشه(مثبت اندیشی خیلی چیز خوبیه! اما افراد ریونی متاسفانه ندارن!)
. نکته ی 4:هعییییی....جای جان جان خان خالی!!!!(

در حد مرگ!!)
. نکته ی5:سر راه دارین می رین یه کِیس مناسب هم برای من پیدا کنین! تا چه حد برای دخترا کِیس مناسب جور کنم هان؟! آخه مگه من دل ندارم؟!! آخه...آخه مگه من...اوهو اوهو اوهو!

پنی: هوی زندگی مجردی کلی هم حال میده!!
من: آره اگه منم مثه تو 4 تا عمله به چه هلویی دور و برم ریخته بود همینو می گفتم! بدبخت هر چی دارین از من و وبلاگم دارین!
پنی:بلی!! و بدین ترتیب پنی توسط الکسا سوسک می شود!
پایان!!!