جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

55 کاربر(ها) آنلاین هستند (49 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
54 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

چرا دامبلدور اسنیپ رو معلم دفاع در برابر جادوی سیاه کرد؟منظورخاصی داشت؟؟؟؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چرا دامبلدور اسنیپ رو معلم دفاع در برابر جادوی سیاه کرد؟منظورخاصی داشت؟؟؟؟
ارسال شده در: شنبه 11 آذر 1385 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اما من فکر میکنم که اسنیپ با دامبلدور قرار میزارن که اسنیپ دامبلدور رو بیهوش میکنه و به هوا میفرست ولی اون زنده می مونه دامبلدور از مکگونالد می خواد که به کسی نگه زندست حتی به هری اسنیپم براشون جاسوسی میکنه حالا چرا اینهارو اینجا گفتم؟ ربطشم همین به نظرم دامبلدور به خاطر این اسنیپ رو برای این درس گذاشت که استعداد او خیلی بالا بود هیمن جور اون رو می خواست تست کنه ببینه یم تونه بهش ماموریتی بده یا نه فقط من تو یک فکری هستم اگر مالفوی وظیفه کشتن دامبلدور رو داشته نارسیا از اسنیپ می خواد که اگر مالفوی نتونست اسنیپ رو بکشه درسته؟ اسنیپ هم باهاش پیمان میبنده پس اگر دامبلدور رو نکشه خودش کشته میشه!!!
دلیل اصلی قرار دادن اسنیپ برای معلمی جادو سیاه دو حالت داره:
1: یا به مرگ خوار بودن اسنیپ پی برده بوده اون می خواست نابود کنه یا طلسم رو از بین ببره همین جور که دوستمون گفت
2: می خواست اسنیپ رو تست کنه ببینه ایا می تونه باهاش همکاری بکنه یا نه
ولی در هر حال یک حکمتی درش بوده که اسنیپ این کارو کرده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 5 آذر 1385 08:51
نمایش جزئیات
آفلاین
من مخالفم!
از نظر من اسنيپ خوبه و به دستور دامبلدور اون رو كشته(چه ظاهرا چه واقعا:كار نداريم كه دامبلدور زنده هست يا نه)و چون اسنيپ حاضر به اين كار نميشده دامبلدور به جاي باج اين شغل رو كه عشق اسنيپ بوده بهش داده و اسنيپ كه عاشق اين درس بوده پيش خودش گفته اين درس حتي واسه يه سال هم بهتر از اون معجون سازي مزخرفه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ببین در مورد دیشب.
دعا رو اگر دوست
ارسال شده در: یکشنبه 5 آذر 1385 04:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دیگه فکر نکنم چیزی با نظرای بچه ها ماله بحث مونده باشه فقط این پستو زدم تا چند تا نکته آخری رو بازم تکرار کنم
اولا که دامبلدور طی این چند سال با دلایل خودش به اسنیپ اطمینان تام داشت و این کارش نقشه نبود
دوما مگه گزینه بهتری هم به جز اسنیپ با پشت کار و حرفه ای گریش وجود داشت ؟
سوما با طلسم شدن این شغل هیچ کس داوطلب این پست نمیشد و اسنیپ هم که برای به حقیقت پیوستن آرزوی چندین سالش موقعیتو مناسب دید این خطرو قبول کرد وپست رو گرفت که احتمالا.... بازم میگم احتمالا ولدمورت به اسنیپ گفته بوده که طلسمو از روی شغل برداشته تا اسنیپ این شغل رو قبول کنه و خیانت انتهایی خودشو با فراق بال انجام بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: دوشنبه 29 آبان 1385 07:10
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد اینکه توی کتابهای قبل هری چرا با مخالفت دامبلدور با تدریس دفاع در برابر جادوی سیاه توسط اسنیپ رو برو میشیم باید بگم به نظر من دو دلیل برای این امر وجود داره یکی اینکه اسنیپ مورد اعتماد دامبلدوره و از طرفی نیازمند به کمک دامبلدور. بنابراین چون این درس طلسم شده و دامبلدور نمی خواد که اسنیپ از مدرسه بره اجازه تدریس این درس رو به اسنیپ نمیده. از طرف دیگه دامبلدور همیشه باور داشته که ولدمورت یه روزی برمیگرده و برای اون روز به اسنیپ نیاز داشته.
در مورد اینکه چرا در سال ششم دامبلدور به اسنیپ این اجازه رو میده که بالاخره این درس رو تدریس کنه بازهم به نظر من میتونه دو دلیل داشته باشه.
اول اینکه برای برگشتن اسلاگهورن به مدرسه نیاز به یک کرسی خالی برای تدریس معجون سازی هستیم که تخصص اسلاگهورنه. از اونجایی که دامبلدور به خاطره اسلاگهورن هم نیازمنده و به گفته خودش فقط هری میتونه این خاطره رو از اسلاگهورن بگیره بنابراین باید اسلاگهورن به مدرسه برگرده.
دوم اینکه من فکر می کنم این قسمتی از نقشه دامبلدور برای فرستادن کامل اسنیپ نزد ولدمورته ( من جزء اون گروهی هستم که معتقدن که اسنیپ خیانتکار نیست بلکه طبق نقشه دامبلدور به قتل اون اقدام کرده ) طبق طلسم کسی که این درس رو تدریس کنه در آخر سال از مدرسه خواهد رفت و اسنیپ وقتی از مدرسه بره جایی جز در کنار یاران ولدمورت نخواهد داشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 18 آبان 1385 19:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اول : با توجه به اعتماد دامبلدور به اسنيپ ، دامبلدور مي خواسته اسنيپ رو هميشه داشته باشه ولي چون تدريس دفاع در برابر جادوي سياه باعث شده بود كه همه استاداي اين درس از هاگوارتز برن ، اون رو استاد اين درس نمي كرد . ولي بعد از به قدرت رسيدن ولدمورت هيچ كس براي تدريس اين درس وجود نداشت و مناسب ترين كسي كه دامبلدور مي تونسته پيدا كنه اسنيپ بوده.
دوم : دامبلدور بعد از به قدرت رسيدن ولدمورت تصميم مي گيره بيشتر به اسنيپ اعتماد داشته باشه و شايد از اين راه مي خواسته اعتماد خودشو به اسنيپ نشون بده تا اون يه محفلي باقي بمونه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven!
ارسال شده در: یکشنبه 30 مهر 1385 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
جوزف جان جمله سرهم کردی؟ ( شوخی)

به نظر من که دامبلدور: در سالهایی که سوروس معلم معجون سازی بوده بهش واقعا اعتماد کرده و وبخاطر اینکه دوباره به جادوی سیاه روی نیاوره در سال های اول به اجازه تدریس جادوی سیاه را نمی داد ولی حالا چرا و جزای اعتماد به یک مرگ خوار را دید.

( خیانت در امانت)
( چکش)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مهر 1385 20:33
نمایش جزئیات
آفلاین
فكر نكنم منظوري داشته باشه چون تعداد داوطلبان اين شغل بسيار كمه به دليل اينكه نفرين شده است . اسنيپ هم هميشه داوطلب اين كار بوده . چيزي كه بايد بهش توجه كرد اينه كه وقتي مالفوي به اسنيپ گفت :‌ دفاع در برابر جادوي سياه جز يه نمايش چيه ؟ و اسنيپ گفت : درسته ولي اين نمايش مهميه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 24 مهر 1385 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
پست هایی تکرای دوستان(میراندا گوشاک و شاهزاده دورگه) پاک شد.عزیزان یک بار بفرستید پستتون رو کافی هست.

آرتور ویزلی پستی با شرح زیر زد و پاک شد:
نقل قول:
احتمالا براي اينكه دانش آموزا دوزار چيز ياد بگيرن.
___________________ سوال
مد شده چند تا پست پشت سر هم بزنيد؟
اين ناظرا هم كه بلد نيستن پستا رو پاك كنند.
.

آرتور جان ناظران بیچاره هم باید بهشون حق بدی!ما هر روز که به تمام تاپیک ها نمیتونیم سر بزنیم اخه!فعالیت هم که زیاد هست.دست همه شماهای که فعالیت مثبت میکنید درد نکنه و امیدوارم به زودی به موفقیت برسید که آنهایی که واقعا فعالیت خوب میکنند آینده خوبی دارند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 24 مهر 1385 02:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب این حرفت شاهزاده تا حدی درسته ولی به نظرت الان کار دامبلدور غیر قابل توجیه تر و مشکوک تر نیست که با اینکه ولدمورت قویتر شده این کارو بکنه و پاسخ حرفت مبنی بر اینکه قبلا دامبلدور میترسیده اینه که : مگه قبلا ولدمورت ظهور جامعی مثل الان داشت که دامبلدور بیشتر از الان از اسنیپ بترسه و از اون استفاده نکنه و بهت بگه که جدی بودن در این تاپیکها به نفع خودت و سایته و برای شوخی هم تاپیکهای طنز زیادی وجود داره و ضمنا ورودت رو بهت تبریک میگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: دوشنبه 24 مهر 1385 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگخواران عزیز سلام ...
من تازه عضو جادوگران شده ام و فکر می کردم می شود یک ذزه با دوستان شوخی کرد ...
اما ایگور جان به من اخطار دادند ...
من هم دیگر می خواهم جدی جدی باشم ...
به نظر من علت این بوده که دامبلور عزیز می دانسته بچه ها در این سال به معلمی نیار دارند که فعالیتهای طولانی در زمینه ی جادوی سیاه داشته باشد تا بتواند بچه ها را با خطر بزرگی همچون ولدمورت بیشتر آشنا کند ...
و دلیل اینکه سالهای پیش من را معلم نمی کرد این بود که فکر می کرد ممکن است دوباره به سمت جادوی سیاه کشیده شوم و آن وقت همه را بیچاره کنم ...
متشکرم ...
ایگور عزیز دیدی من هم بلدم جدی باشم ...
موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط زندگی وجود دارد و کسانی که از درک آن عاجزند...
فقط خدا وجود دارد و کس?