Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 7 آبان 1385 22:19
آخرین ورود: یکشنبه 19 آذر 1385 15:26
پستها:
0
آقای هری پاتر، برادر دینی عزیزم:
قبلا، خدمت دوستانتون عرض کرده بودم که منو حتی اگه بزنید هم عمرا دیگه اینجا نه فعالیت خواهم کرد و نه فعالیت خواهم نمود __ حتی اگه التماسم کنید __ چه برسه به اینکه بخوام با کلک های کاملا زیرکانه و نوین و آپ تو دیت دوباره با ایمیل قبلیم ثبت نام کنم که یعنی تو رو خدا بذارین توی سایتتون، این بهشت توی وب، به ایفای نقش بپردازم و ایفای نقش نکرده از دنیا نرم.
فقط برای این میخوام اثری از ایمیلم اینجا نباشه که ننگ ثبت نام توی این سایت از دامنم پاک بشه و یه موقع کسی ایمیلمو اینجا نبینه که آبروم بره... وگرنه همانگونه که اطلاع دارین و اطلاع شیرین خوشین، ثبت نام ایمیل های علمی تخیلی توی یاهو یک صدم ثبت نام اینجا وقت میگیره و لازم نیست برای دریافت ایمیل فعال سازی یه هفته صبر کنیم. ( اگه ایفای نقش قبل از مرگ، جزو اهداف مهم زندگی باشه وگرنه نیازی به این کارها نیست)
البته لازم به ذکره که واقعا خوش حال میشم که در این آخرین لحظاتی که اینجا هستم، یکی بهم بگه که واقعا چرا برای درست نبودن معرفی شخصیت ( طبق گفته های استاد کریچر ) که البته معرفیم درست هم بود ( لا ریب فیه ) باید شناسم بسته بشه و بعد از گذشت یه هفته هم همچنان بسته بمونه و ایمیلم هم جزو املاک شخصی مدیر سایت محسوب بشه؟ اونم در حالی که عباراتی نظیر کهیرم تو بوقت توی سایتتون فراوونه و از نظر مدیران خیلی خوبه و مشکلی نداره.
و اگه تحت تاثیر ادب و تربیتم قرار گرفتین، بهتون پیشنهاد میکنم لحظات بیشتری رو با سایر مدیران بگذرونین و نحوه ی برخورد!!! و ادب ازشون بیاموزین تا خدایی نکرده بی ادب از دنیا نرین! مشوق اصلی بنده هم در امر تعلیم و تربیت و به خصوص نحوه ی برخورد! همین دوستان بودن.
در هر صورت آی دی بلیتی که فرستاده بودم 55712 هستش و همونطوری که میتونین ببینین ( ان شاء الله... ) مربوط به دوشنبه یکم آبان هست.
سرعت پاسخ گوییتون هم بسیار جای تحسین و تعجب داشت. با توجه به اینکه حتی ایمیل فعال سازیتون 30-40 ساعت دیر میرسه دست آدم و بلیت هاتون زیر دست و پا گم میشن و برای اینکه بهشون رسیدگی کنین آدم مجبور میشه هم یه ایمیل جدید توی یاهو ثبت نام کنه و هم یه آی دی جدید اینجا بسازه و بعدش دوباره بیاد اینجا شماره بلیت بده و مشخصات همسر آیده آلشو بنویسه واقعا شگفت زده شدم که به این سرعت جواب دادین. لحنتون هم کمی با سایر مدیران فرق داشت و من هم "کمی" بابت اتهاماتی که به صورت کلی به مدیران وارد کردم، عذر میخوام.
نقل قول:
ارباب لرد ولدمورت:
سایت به اندازه کافی ارزشی هست و نباید بیشتر از این ارزشی تر بشه