برادر دینی عزیزم...عمو رستم!
ای منبع ادب و فرهنگ!
ای سورس لایزال تربیت!
ایکاش فقط با همین یک شناسه فعالیت میکردی !! باز میگفتیم که نمیخوای از این بهشت وب استفاده کنی
شما دوست عزیزم نوشته خودتو خوندی؟
فکر کردی نوشتت پاک شده ....قابل بازیابی نیست؟
من برات معجزه میکنم!!!
من از همه عذر میخوام که پست ایشون رو نقل قول میکنم ولی ایشون جوری نوشته که مدیران سایت بی ادب هستند و خودشون منبع ادب تشریف دارند...پست زیر اصلا نباید نقل قول میشد ولی ایشون چنان قیافه حق به جانب گرفته که گویا الهه معصومیت در کره خاکی هستند نقل قول:
نام: خاله کاله... ببخشید، خاله گاوه
نام پدر: نامعلوم (یکی از اهالی محل)
مشخصات همسر ایده آل: رشید و قد بلند، دارای سیبیل های جوگندمی
مقدار شیر دهی درطول روز: 7 قطره
من خاله کاله... ببخشید، خاله گاوه هستم و از اینکه گوسفندا خوشحالن، خیلی خوشحالم! سال پیش برنده ی جایزه ی بهترین بازیگر نقش اول گاو در جشنواره ی فیلم فجر شدم ولی به دلیل مشکلات زندگی و به خاطر اینکه من همیشه عفاف رو به شهرت ترجیح میدم مجبور شدم جایزمو بفروشم و با پولش برای خودم دستکش بخرم! چند تا کار جدید هم از جمله بازی در تبلیغ شیرموز روزانه بهم پیشنهاد شده ولی چون فیلم نامش ضعیفه احتمالا قبول نمیکنم!
بقیه پست بنا به درخواست بعضی از مدیران و کاربران برداشته شد...ولدمورت
ایشون دلیل زدن اینجور پستا رو وجود بعضی پستا میدونند ولی آیا اگر کسی کار اشتباهی کرد ما هم باید بکنیم؟.....مطمئنا اگر پستی در چنین سطحی زده شده...وظیفه ناظره که برخورد کنه و این ناظره که باید جوابگو باشه و نه مدیران....من از همه کاربران میخواهم اگر چنین پستایی ر و دیدند که هنوز وجود داره به ما بلیت بفرستن تا برخورد بشه...وجود اینجور پستا ننگه برای هر سایتی ..مخصوصا سایت وزین جادوگران...با تشکرجناب فرهنگ و تربیت!!
واقعا متاسفم که این پست شمارو بازیابی کردم و در اینجا قرار دادم
مخصوصا قرار دادم تا همه بدونن ما در روز با چندتا اعجوبه های پر رویی مانند شما برخورد میکنیم و تازه باید جوابگوی صحبتهای حکیمانه و مودبانشون باشیم!!!
واقعا ازت عذرررررررر میخواهیم که شناستو بستیم!!!
واقعا خجالت نمکشی؟
پسرم!!
اینجا سایت رو هزاران نفر میبینن در روز...خیلی ها رو مادر و خواهر های خودت حساب کن
خود من اگر هزار تا مفتضح نویسی داشته باشم..تو این سایت یه دونشو نمیزنم
اون نقل قولی هم که زدی تو امضات من گفتم!!موردی نداره از من یادگاری داشته باش!!!
شما برای خراب کردن سایت اومدی وگرنه با زدن پست قبلی و اخراج شدن زود از اینجا میرفتی و پشت سرتم نگاه نمیکردی...واقعا وقاحت داری
درست فعالیت کردن هنری نیست که شما داشته باشی...هنر شما تمسخر و مسخره بازیه
-----------------------------------------
کورن اسمیت عزیز
انجمنهای انگلیسی مخصوص کسایی هست که فارسی بلد نیستند
ولی خب بدنبال تغییر کاربری آن نیز هستیم
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در تاریخ ۱۳۸۵/۸/۸ ۹:۱۲:۴۳
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در تاریخ ۱۳۸۵/۸/۸ ۹:۱۹:۰۰
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در تاریخ ۱۳۸۵/۸/۸ ۹:۴۰:۰۹
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در تاریخ ۱۳۸۵/۸/۸ ۱۰:۰۷:۱۷
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در تاریخ ۱۳۸۵/۸/۸ ۱۳:۲۰:۱۶
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت