جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: دوشنبه 27 آذر 1385 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
یه خبر داغ کوییدیچی

طبق اخباری که همین چند لحظه ی قبل به ما رسید آلبوس دامبلدور بازیکن افسانه ای تیم پاورداس از کوییدیچ خداحافظی کرد!!!
طبق آخرین خبر ها دلیل خداحافظی وی احساس پیری و فرسودگیی بوده که در خود احساس کرده...
به نظر می رسد با خداحافظی این بازیکن ارزشمند کوییدیچ تیم پاورداس از مقام دوم به مقام دهم مسابقات راه پیدا کند...
گفته می شود بازیکنان مطرح و بزرگ این تیم بدلیل خداحاقظی این کاپیتان بزرگ تیم را ترک خواهند کرد...یکی از این افراد به احتمال زیاد فنگ است که وفاداری شدیدی به دامبل دارد...
فدراسیون کوییدیچ پس از شوکه شدن ناگهانی خود احضار داشت: این بازیکن را به عنوان پدر کوییدیچ معرفی خواهیم کرد...
رئیس فدراسیون در حالی که آشکارانه اشک می ریخت نام دامبل را بلند فریاد زد و از حاضران خواست برای اون هورا بکشند...
تابحال خبرنگاران سعی زیادی برای مصاحبه با این بازیکن داشته اند ولی این بازیکن با طلسم مخصوصی در خانه ی خود را به روی آن ها قفل کرده است.
فدراسیون تصمیم گرفته مراسم یادبودی را برای این بازیکن در روز جمعه 2006/06/06 برگزار کند که به احتمال زیاد دامبل دلیل حقیقی خداحافظی خود را در این مراسم فاش خواهد کرد...
به محض این که خبر جدیدی به ما برسد حتما به شما اطلاع خواهیم داد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: دوشنبه 27 آذر 1385 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ارتکاب قتل!

به گزارش مری تاوت نیوز دو نفر از ارزشی ترین افراد سایت جادوگران دست به همکاری برای ارتکاب قتل زده اند که چون میل نداشته اند نامشان فاش شود ما بخه طور اختصار نام آن ها را می نویسیم:آقای ن.ا و آقای ه.
گفته می شود آن ها سعی در کشتن هلنا بولهام کارتر داشته اند که خوشبختانه موفق به عملی کردن این نقشه ی پلید خود نشدند!
آقای ه. ابراز داشت: ن.ا منو اقفال کرد...به خدا من اینکاره نبودم!
و اما ن.ا برای دفاع از خود گفت: همه از اولش این کاره نیستند!

و همچنین آقای ه. با التماس به خبر نگار ما گفت که خواهش می کنم اسممان را شطرنجی چاپ کنید! تا آبرویمان نرود....
این دو جانی در پی اقدام به قتل خود ابراز داشتند با کینه ی قبلی که آقای ن.ا از خانم هلنا بولهام کارتر داشته است، از آقای ه. دعوت به همکاری و همچنین پیشنهاد رشوه برای وی کرده است!

آقای ن.ا ابراز داشت: چون هلنا یک روز به من گفت دیوانه! من از او کنیه به دل گرفتم و قصد داشتم تا وی را با همکاری دوستم ه. به قتل برسانم!

به اطلاع می رساند که متهمان هم اکنون در بازداشتاه وزارت سحر و جادو به سر می برند تا روز دادگاهشان! . همچنین هلنا بولهام کارتر در سلامت کامل به سر می برد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/9/27 14:44:22
ویرایش شده توسط مری تاوت در 1385/9/28 13:12:06
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 آذر 1385 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او که ما را اصیل پاک آفرید!

شایعات ورزشی

خوانندگان عزیز مجله شایعه سازی، در این برگ از مجله شاهد دو شایعه ورزشی بسیار جدید و به روز خواهید بود، که خبرنگار خالی بند و شایعه جمع کن حرفه ای ما، اینیگو ایماگو آنها را به دفتر مجله رسانده است:

شایعه اول:

از سری مسابقات لیگ برتر کوییدیچ انگلیس، دیشب تیم های منچستر یونایتد، هاگزمید بوقستان، هاگوارتز سیتی، لیورپول ویژ ویژ، حریفان خود را شکست دادند:

منچستر یونایتد 140-60 آفتابه سازی مرلین

هاگزمید بوقستان 190- 10 چکش سازی لیدز

هاگوارتز سیتی 130- 0 کلید سازی پریوت درایو

لیورپول ویژ ویژ 150-90 کشت و صنعت بریستول

شایعه دوم:

رونالدو لوئیز نازاریا دلیما، ملقب به "رونالدو کبیر" به عنوان رئیس فدراسیون بین المللی کوییدیچ منصوب شد. این فوتبالیست مشهور اولین حضور خود را در جهان جادوگری تجربه می کند اما از آن جا که وی با توپ حالا چه فوتبالش یا بستکتبالش یا بلاجر یا اسنیچ میونه خوبی داره، وی را به عنوان رئیس فدراسیون جهانی کوییدیچ انتخاب کردند.
این در حالیست که جادوگران زیادی از جمله انگلیسی ها دست به اعتراضات شدیدی زدند و طی حمله خود به مرکز ماگل نشین لندن، 30 هزار ماگل را بی خانمان کردند!
خبرنگار ما دنبال این اعتراضات خفنز شدید و یورش خفنزتر به مرکز ماگل نشین، موفق شد اولین مصاحبه را با رونالدوی کبیر صورت بده و نظر وی را راجع به این اعتراضات بپرسد:

خبرنگار: خب آقای رونالدو، ضمن تبریک می خواستم نظرات خودتون رو ر مورد این جادوگران کوییدیچ دوست انگلیسی بفرمایید!
رونالدو: خب خب، من فکر می کنم انگلیسی ها در جمع هیچی از توپ و ورزش هایی که با توپ انجام میشه نمی دونن، همشون یک مشت انسان خوب اما نادان هستند، در جمع من فکر کنم میان این همه انگلیسی یه دانای خوب دیدم اونم داوود بکام خودمون بود..من نظری خاص دیگه ای ندارم...
خبرنگار: خب نظرتون در مورد اون یورش به منطقه ماگل نشین لندن چیه؟
رونالدو: کلمه "نادان" فکر کنم مناسب باشه برای این شورشی ها...من مطمئن هستم که وزیر جادوگری و رئیس فدراسیون کوییدیچ انگلیس رسیدگی می کنن..در غیر این صورت من مجبورم انگلیس رو از فیفا...ببخشید...از فدراسیون جهانی کوییدیچ حذف کنم...!
خبرنگار: آقای رونالدو، یه سوال شخصی، به عنوان یک ماگل اصیل تا الان چقدر به جادوگری تسلط یافته اید ؟
رونالدو: این چی میگه بابا، مگه جادوگری هنوز وجود داره؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اينيگو ايماگو در 1385/9/21 21:10:10
"Severus...please..."
مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 آذر 1385 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او که ما را اصیل پاک آفرید!

شایعات هنری

- با درود و صلوات بر مرلین و آل مرلین، و ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما خوانندگان مجله شایعه سازی قدیم(خالی بندی بازار جدید) ، برای امروز چند شایعه هنری داریم:

اولین شایعه هنری؛ تابلوی نقاشی آلبوس دامبلدور، از دفتر اسبق وی در هاگوارتز توسط سارقین ناشناس، دیشب کش رفته شد.

بر طبق اطلاعات موجود، تابلوی نقاشی 5 در 10 سانتی متری دامبلدور، که بعد از میت شدنش در دفتر مدیریت هاگوارتز نصب شد، ارزشی بالغ بر 9 میلیارد گالیون داشته است. طبق اظهار نظارات فرمانده بخش کارآگاهان وزارت سحر و جادو، به احتمال قوی این سرقت نقشه مرگخواران کسی که نامش را نباید برد، می باشد، به گفته ایشون:

مسلما،قطعا،یقینا،مطمئنا، این مرده خورا، نه تنها که دامبل رو نکشن، اومد تنها یابودش که خیلی گرون قیمت هم بوده رو کش برن تا هم از شر یادبودش راحت بشن و هم پولی به جیب زده باشن...

شایعه هنری دوم آنکه؛ خط بین المللی جادوگران جهانی، اختراع شد!

بر طبق آخرین گزارشات، بلاخره کار اختراع خط بین المللی جادوگران توسط "نور ممد رشتی" به پایان رسید. این خط که یک خطی مخصوص مخلوط و میکس شده از خط میخی، چینی، فارسی، انگلیسی؛ می باشد، در نوع خود بی نظیر است. ما چند نوع نوشتار به این خط را بدست آوردیم..به طور مثال:
کلمه؛ سلام به شکلی که در تصویر مشاهده می کنید، نوشته میشود...:

پاینده باشید
گروهک شایعه سازان قرن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: دوشنبه 13 آذر 1385 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
ویروس ولدمورت (LV M ) بین جادوگران شیوع پیدا کرده

طبق خبرهایی که از یک منبع کاملاً مطمئن به دست ما رسیده تعدادی از جادوگران به یک نوع ویروس مبتلا شده اند که بسیار خطر ناک هست
این ویروس به گفته یکی از پزشکان سنت مانگو ویروس (LVM) یا همان ویروس ولدمورت نام دارد و هم اکنون به سرعت در بین جادوگران شیوع پیدا کرده
این ویروس بسیار خطر ناک میباشد و کسانی که به این ویروس مبتلاشوند هیچ راهی برای بهبود نخواهند داشت و باید هر چه زودتر نابود شوند چون پس از چند ساعت به خدمت اسمشو نبر خواهند رفت و مطیع و فرمان بردار بدون چون و چرای اسمشو نبر خواهند شد.

از تمام جادوگران خواسته شده که خودشونو کنترل کنند و از انجام کارهای غیر منطقی بپرهیزند.
کسانی که به این ویروس مبتلاً شده باشند رنگ چشمانشان قرمز شده و در عرض سه سوت کچل میشوند در صورتی که به این افراد برخورد کردید هر چه سریعتر به وزارت سحر و جادو اطلاع دهید و به سرعت از آن منطقه فرار کنید.

هم اکنون بیش از بیست جادوگر به این ویروس مبتلا شده اند که بیشترشان یاد تحد مراقبتهای بسیار شدید در سنت مانگو قرار گرفته اندو یا توسط ماموران وزارت کشته شده اند.

توصیه ما:

در صورتی که نمادی از مرلین در خانه دارید در آب گرم برزید و بعد از چند دقیقه آب مخلوط شده را به اعضا خانواده خود بدهید تا شاید مرلین نگه دار شما باشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

اوتو بگمن را من ساختم ...
كليك بنما
ارسال شده در: جمعه 10 آذر 1385 23:54
نمایش جزئیات
آفلاین
پیام امروز توقیف شد
طبق اطلاعات رسیده،روزنامه ی پیام امروز به دلیل چاپ تصویری مو.هن،به مدت نامشخصی تعطیل شد.
تصویر ،ققنوس و کریچر را نشان میدهد که مقابل هم،در صفحه ی شطرنجی ایستاده اند.
دلایل دیگر توقیف ، به شرح زیر میباشد:
1 تبلیغ فیلمی که توسط یک حذبی ساخته شده است
2 چاپ مقاله ای با عنوان "حذب یتیم نیست"
3 چاپ تصاویر مختلف از خر و سوسک و کفتر و جغد و ....
4 مصاحبه با سرژ
5 قرار دادن متن نوار صوتی(ر.ج به چند بسته ی 4+2)
و ....
بسته ی 4+2
هنوز پاسخ کارکنان وزارت به بسته ی پیشنهادی 4+2 مشخص نیست.
زاخاریاس اسمیت ملقب به زاخی که از مرگ خواران فراریست،در یک نوار صوتی اعلام کرد:«این بسته دارای نکات مثبت و منفیست.ما در حال بررسی هستیم و همه ی نکات مثبت را میپذیریم ونکات منفی را هم به مثبت تبدیل میکنیم.یه سری نکته هم خودمون اضافه میکنیم.طرح تعلیق غنی سازی مونوریم را نیز نمی پذیریم و قصد داریم در سطح وب مستری به این غنی سازی ادامه دهیم.البته طبق بررسی های ما 4+2=6»

افزایش پتانسل خز کردن در جامعه ی جادوگری
طبق مطالعات علمی ارزشی انجمن جوتان جوان،پتانسیل خز کردن در میان امت جادوگر، نسبت به سال های گذشته بیشتر شده و این انرژی چشم انتظار یک سوژه برای آزاد شدن است.
بررسی ها نشان میدهد که موارد بسیاری از جمله دلبستگی ، زذ بودن ،ناظری،مدیری،بیناموسی،جواتی،چکش،مرگ خواری،ارزشی بازی،امضا،اواتار،میتینگ،ریش و پشم و در آخر غنی سازی ،تا کنون خز شده اند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرشام در 1385/9/11 3:19:38
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: چهارشنبه 8 آذر 1385 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
گفت و گوی علی ریش با وزیر سحر و جادو

علی ریش زاده یا علی ریش، امروز با لیموزینش به وزارت سحر و جادو مراجعه کرد تا با وزیر سحر و جادو(اگه وزارت دارین وزیر کیه توی سایت؟) گفت و گویی دوستانه داشته باشد.
نتایج این گفتمان دوستانه، سه سر شکسته، دو پای در رفته، یک چشم کور شده، چندین بادی گارد خفه شده، یک مجروحیت توسط گلوله ی معاونان وزیر، یک کچلی و عقد یک قرارداد دو طرفه و کاملا دوستانه توسط وزیر سحر و جادو بود.
بر اساس این قرارداد دوستانه، وزارت سحر و جادو به هیچ وجه نباید که به ملت علاف کشور علی ریش در محوطه ی هاگز مید گیرز بدهند و به هیچ وجه نباید جلوی دزدی و کارهای خفن آنها را بگیرد.

علی ریش بعد از خروج از وزارت گفت:
_ بله! من لذت میبرم وقتی یا آزادی بیان و به صورت منطقی قرارداد میبندم!

با تشکر
گوردو هالوک معروف به گردو هالو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک شب بر بارگاه غم خواب?
ارسال شده در: چهارشنبه 8 آذر 1385 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او که پردیس را آفرید

طبق آخرین اخبار رسیده از دهکده هاگزمید ، علی بشیری معروف به علی بشیر ، تاجر نام آشنای ایرانی که سالها در کار فروش قالیچه های پرنده بوده دیروز به همراه مردی ناشناس وارد هاگزمید شد.
علی بشیر دلیل آمدن خود به هاگزمید را فروش وسایل جادویی ایرانی و پردیسی اعلام کرد. وی در مورد اینکه پردیس کجاست اطلاعاتی در اختیار ما قرار نداد.
علی بشیر همراه خود را یک دوست به نام استاد اَرَد معرفی کرده و گفته که وی برای انجام یک معموریت مهم از پردیس به انگلیس آمده است.
علی بشیر در پایان از همه ی ساکنان هاگزمید خواست تا هر شب از ساعت 10 تا 12 شب به کافه هاگزهد بیایند و از وسایل جادویی زیبا ، نفیس و ارزان وی دیدن کنند و برای پیش خریدشان اقدام نمایند.

چاپارزاده ، خبرنگار مجله ی شایعه سازی دهکده ی هاگزمید

به نام او كه پرديس را آفريد

بهت تبريك ميگم آرد عزيز:
پستت براي اولين بار خوب بود. تقريبا داري مثل من شروع ميكني. منم اون اوايل كه وارد ايفاي نقش شده بودم، خيلي اينجا ميپلكيدم.
ولي بهت پيشنهاد ميكنم تو رولهاي دنباله دار شركت كني.
تو تاپيكهايي كه داستان قويي دارن و داستانشون دنبالهداره.

تا بعد:
نيكلاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/9/8 18:28:12
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/9/8 18:36:04
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/9/8 18:38:47
بسیاری از زندگان، سزاوار مرگ هستند، همان‌گونه که بسیاری از درگذشتگان، سزاوار زندگی؛ آیا میتوان زندگی را به آنان برگرداند؟ پس برای گرفتن جان دیگران، شتاب نکنیم!

گاندالف خاکستری
مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 آذر 1385 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خالق يگانه هستي!!

خبرنگار شايعه جمع كن ما براي امروز دو شايعه توپ جمع كرده، اين شما و اين هم شايعات اينيگو ايماگو:

شايعه اول:

وزير انتخاب شد!

ديشب خبرنگار ما، اينيگو ايماگو جهت كسب اطلاعات بيشتر مخفيانه به وزارت سحر و جادو رفت، و پشت اتاق سران وزارت و ويزنگاموتي ها گوش وايستيد تا ببينه چه خبره....
سخنان رد و بدل شده در اتاق جلسه به شرح زير است:

- خب ببين كفتر جون تو مطمئني ديگه..استعفا رو دادي ديگه همه چي حله ديگه....؟
كفتر(ققنوس): ها...نمي دونم...وا الله به جون سرژ اين معاونا مجبورم كردن..آره آقا...استعفا...
- خب آقايون كيا مي خوان وزير بشن....
بعد از چند ثانيه...
- به به...مي بينم كه همه مي خوان وزير بشن...خب چاره اي نيست....هر كي تك بياره اون وزير ميشه....ميشه...ميشه...ميشه...ميشه...
1 ساعت بعد..
هر كي تك بياره اون وزير ميشه....ها..ايول خودم شدم..همتون بريد سر پستاتون حالا...
- برو عمو...برو جر نزن...بچه پررو...تقلب نكن...من وزير ميشم...
- خدايا يه بار هم كه رمز ميزنم تو مچ منو بگير...باشه..باشه...قبول...سرژ وزير...

شايعه دوم:

كوييرل: عاملين پخش فيلم هاي .....بايد مجازات گردند...!

پروفسور كوييرل، مديريت محترم هاگوارتز طي مصاحبه اي كه با پيام ديروز داشتند، اعلام كردند كه عاملين پخش فيلم هايي كه در هاگوارتز گرفته ميشود بايد مجازات شوند...
وي در ادامه گفت: ما در هاگوارتز مسائل عشقولانه زياد داريم اولين بار نبوده و آخرين بار هم نيست، تا معجون عشق هست ديگه چه كنيم...متاسفانه برخي دانش آموزاي سال آخري ديگه خيلي احساسي ميشن ميان دوربين فيلم برداري مشنگي ميارن مدرسه، من بايد اينجا هم ذكر كنم وسايلي مثل دوربين ممنوع هستن...(مخصوصا حاج كلين كريوي با اون دوربين عكس برداري كه اخباري در مورد گرفتن چند عكس خفن از دوربينش به گوش ميرسه!)
آخه من به شما دانش آموزا چي بگم، هاگوارتز آبرو داره، حداقل فيلم ميگيرد بديد من با اديتش كنم كه مشخص نشه تو هاگوارتز بوده، آبرومون ميره بابا....اه...من به شما چي بگم...آخه..
و در همين حين كوييرل سكته رو زد و دار فاني را وداع گفت...
روحش شاد...

با تشكر از همراهي شما
مركز جمع اوري شايعه هاي برتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/9/7 18:36:55
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/9/7 18:42:00
"Severus...please..."
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 آبان 1385 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
آرشام كبير معروف به ارشي جفنگ در جنگلهاي شمال ديده شد.

طبق آخرين اخبار واصله از سوي جاسوسان ما آرشام كبير معروف به ارشي جفنگ در جنگلهاي شمال ديده شد.
در ادامه اين خبر آمده است كه وي به همراه 4 نفر از افراد ناشناس به سمت اعماق جنگل ميرفتند و با خود وسايل معلوم‌الوضعيتي رو حمل ميكردند.

ياد‌اور ميشود كه جاسوس ما چند عكس از آن صحنه گرفت كه بايد عرض كنم متاسفانه اين عكسها به دليل كمبود نور كافي بسيار تاريك و غير قابل تشخيص ظاهر شده‌اند.

اما آنچه كه مسلم است، اين است كه ايشان به همراه 4 نفر ديده شده كه در نوع خود جالب توجه است.

منتظر خبرهاي بعدي ما باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/8/16 19:34:04