جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

4 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
3
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: دوشنبه 28 اسفند 1385 10:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به دالاهوف :

هیچ تاپیکی پیدا نمی کنی که به همین راحتی مجوز گرفته باشه ! یه توضیحی ، یه چیزی در مورد این تاپیکی که می خوای بزنی بده تا ببینم چی میشه !

مثلا باید توی اون توضیح مشخص کنی که داستان اولیه و هسته ی داستان کجا شکل میگیره ، توسط چه اشخاصی و یه کمی هم فضایی که مد نظرته رو نشون بدی !

فکر کنم واضحه !
موفق باشین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط حذب ، فقط سرژ !
ارسال شده در: یکشنبه 27 اسفند 1385 22:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.من یه مجوز میخواستم برای یه تاپیک که حول و حوش اسنیپ و ماجراهائی میباشد که برای او بوجود می اید.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 اسفند 1385 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.غرض از مزاحمت :
یه مجوز میخواستم برای یه تایپیک با این مضمون:
برداشتی ازاد از بازی warcraft که در اون چهار تمدن با هم میجنگند که مثلا ما میشیم:undead/سفیدا میشن:human
ریونیها میشن:nigh elf /و هافلیها میشن:orc
البته اگه کسی با این بازی اشنا نیست من دقیق در مورد این تمدنها در ابتدای تاپیک توضیح میدم که بتونه تو اون تاپیک پست بزنه و البته اولین پستشم خودم میزنم به نظرم اگه راه بیفته تاپیک بدی نمیشه.
توضیحات کامل:
من قصد دارم استارت تاپیک رو اینجوری شروع کنم که: خودم یعنی دالاهوف میره یه کتاب عهد عتیق و باستانی را گیر میاره و تصمیم میگیره اونو بخونه غافل از اینکه اون کتاب طوری جادو شده که خواننده رو توی خودش میکشونه و وارد ماجراهاش میکنه(مثل دفترچه خاطرات تام ریدل در هری و تالار اسرار) و دالاهوفم مجبور میشه وارد ماجراهای کتاب بشه و کتاب هم همونجا میفته و مثلا نفر بعدی که خواست پست بزنه مثل دالاهوف در اثر سهل انگاری اونو میخونه و وارد قضایا میشه و به همین ترتیب....کاشکی از اولش اسمی از warcraft نیاورده بودم ولی حالا که اوردم بزارید یه توضیحاتی مثلا در مورد چگونگی استفاده من از اون در تاپیک و یا وجه تسمیه نامگذاری گروهها بدم:در این بازی چهار نژاد مختلف با هم میجنگند و یا مثلا میشه متحد بشند و علیه گروههای دیگه بجنگند/در این چهار نژاد یکیشون undead است که فقط به دنبال کسب قدرتند و در واقع شعارشون اینه که هدف وسیله را توجیه میکنه و در راه رسیدن به قدرت از هیچ کاری رویگردان نیستند و جادوهای سیاه هم انجام میدهند و البته از همه قویترند که من خودمون را میخواستم تو تاپیک تو این گروه بزارم/در مورد سفیدها یا در موقع گریفها من برای اونها نژاد human را انتخاب کردم چون باصطلاح مثبت و ایدوئولوژیک هستند و نماینده انسانها هستند/در مورد ریونیها چون هم باهوش هستند هم تا حدود تقریبا زیادی مثبت میباشند من night elf را انتخاب کردم چون نماینده طبیعت و جنگل و پریها میباشند و همینطور باهوش/در مورد هافلیها چون به تعبیر رولینگ بیشتر از هوش پشتکار دارند من نژاد orc را انتخاب کردم که در واقع زیاد مجهز نیستند ولی اندام تنومندی دارند و بیشتر از هوش از زور بازو استفاده میکنند/خلاصه تو تاپیک میخواستم بگم وقتی دالاهوف یا کسان دیگری که در تاپیک پست میزنند وارد ماجراها میشن میبینند چهار گروه مدرسه در عهد عتیق هم بوده و البته به سبک همان موقع مدام در حال لشکر کشی و توسعه قلمرو بوده اند و مثلا دالاهوف تصمیم میگیره به اسلایها کمک کنه یا اصلا کارای دیگه ای بکنه هنوز روی جزئیات تاپیک دقیق نشدم.
یه توضیح:اصلا و ابدا قرار نیست که تاپیک در مورد بازی باشه من فقط برای این به بازی اشاره کردم که شالوده اصلی این سوژه را از بازی گرفته ام ولی در کل تاپیک کاملا هری پاتری خواهد بود.

موضوع تاپيك به خانه ي ريدل ها ارتباطي ندارد!
مجوز داده نمي شود.
موفق باشيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرامينتا ملي فلوا در 1385/12/20 14:32:28
ارسال شده در: شنبه 16 دی 1385 01:20
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و تقدیم دسته بیل به شما سرور گرام.سوالی داشتم :
ببخشید آیا برای عضویت در مگخواران گرام حتما باید قبلش در سایت فعالیت باشه و بعد درخواست دهیم؟
ها پیشاپیش تشکر مینماییم.

دقیقا هم باید قبلش فعال باشی هم بعدش فعال باشی هم اینکه پست های مناسب و با کیفیت قابل قبول بزنی . روش انتخواب مرگخوار ها هم به زودی تغییر میکنی و تا اون زمان که روش جدید رو اعلام کنیم کسی رو نمیگیرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیلیوس ویزلی در 1385/10/16 1:22:39
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1385/10/16 9:34:27
خسته شدم بس که دلم دنبال یه بهونه گشت/بس که ترانه خوندمو برگ زمونه برنگشت
ارسال شده در: جمعه 15 دی 1385 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

من درخواست مجوز یک تاپیک رو میخوام که تا حدی در باره اش با آرامینتا صحبت کردم.
موضوعش راجع به تلاش های لرد برای تسخیر دنیاهای موازی و جنگ با خدایان.
سبک جدی و ماجرایی و دنباله دار با خط سیر مشخص.
حالا تصمیم با شماست.

ممنون و متشکر

مجوز داده ميشه...اما،
1. اگر سوژه خوب نبود يا محدود كننده بود پاك ميشه
2. اگر ارزشي شد پاك ميشه
3. اگر حالت داستان پيدا كرد و خيلي كشدار شد ميره مطالب اشتراكي

دو هفته براي فعال شدن و پيش رفت تاپيك وقت ميدم!

موفق باشي
آرامينتا ملي فلوا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرامينتا ملي فلوا در 1385/10/15 20:45:58
[b]The sun enter
ارسال شده در: پنجشنبه 7 دی 1385 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ارباب(مرگخوراشم باشن مشکلی نداره)
مرا مقصود درین است که تاپیککی زنم بدین نام:
در محضر ولدمورت
تاپیکیست بس ارزشی، که نام آن مشخص کننده ی ارزش انست.
مثلا ولدی نشسته و داره ناخن میجووه، بعد یکاری میشه.
حالا اسمش مشخص کننده هسته، ولی پست اولی هم خواستین میدم.
یعنی خواستم بدم به دلایلی منصرف شدم. خاطره ی خوبی ازین کار ندارم.

یه چیز دیگه:
کوپن دارک مارک ما چی شد؟

اولا ما اينجا كوپن نداريم!

بعد هم يعني مي خواي تاپيكي بزني كه لرد داره ناخنهاش رو مي جوه!؟ اين ديگه چجورشه!؟؟
متاسفم به اين تاپيك هايي كه اسمش مشخص كننده ي " ارزشي " بودنشه مجوز داده نميشه!!

آرامينتا ملي فلوا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرامينتا ملي فلوا در 1385/10/7 15:01:15
I Was Runinig lose
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1385 15:49
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
تاپیک دیگری در نظر دارم که امیدوارم حداقل برای این تاپیک مجوز را صادر کنید.
تاپیکی که من در نظر دارم باز هم مخصوص شخصیت های مرگخوار است با نام "اهداف مرگخواران" . شخصیت های مرگخوار می توانند در این تاپیک اهداف شخصی یا اهداف گروهی از پیوستن با اسمشونبر(لرد ولدمورت)را بیان کنند و یا اهداف شخصی و گروهی حمله به مردم و یا بهتر است بگویم خواستار تسخیر دنیا را بیان کنند.و یا می توانند هدفهایی که از کارهایی که برای اسمشونبر انجام می دادند در این تاپیک بیان کنند.
با تشکر
کریسمس همگی مبارک

موفق باشین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بادراد ریشو در 1385/10/6 17:48:56
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1385 10:10
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظرین محترم
همان طور که در این روز ها خیلی مشتاق به زدن تاپیک هستم قصد دارم که تاپیکی با نام "خاطرات مرگخواران"بزنم البته اگر شما این اجازه را به من بدهید.باید بگویم که این تاپیک فقط مخصوص شخصیت های مرگخوار است (مثل شخصیت رباستین لسترج) و خاطراتی را که از حمله به دشمنان خود ((یعنی مردم و کاراگاه ها)) و کار های شومی را که برای اسمشونبر ((لرد ولدمورت))انجام داده اند را به یاد دارند می توانند در این تاپیک به اطلاع عموم برسانند که اگر شما اجازه زدن این تاپیک را به من بدهید تاپیکی منحصر به فرد خواهد شد اگر شما این اجازه را به من بدهید:هر هفته امتاز بندی می شود و سر هر ماه لوگویی مخصوص به کسی که بیشترین امتیاز را داشته باشد داده می شود.
با تشکر
کریسمس همگی مبارک

تاپیکی به همین نام و با همین کاربر الان توی خانه ی ریدل هست
خاطرات مرگخواران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1385/10/6 12:38:27
ارسال شده در: یکشنبه 3 دی 1385 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من كه نگفتم تاپيكش هست!

ولي مجوزش داده نميشه چون يه سوژه ي محدود داره! نميشه براي هميشه روي اين موضوع كار كرد.
منظورم اين بود كه مي توني اين موضوع رو توي يكي از تاپيك ها يكجوري وارد كني!
ولي توي خانه ي ريدل چون تعداد تاپيك ها محدوده به نظرم توي مطالب اشتراكي مي توني موفق تر باشي!!

موفق باشي
آرامينتا ملي فلوا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 دی 1385 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت شما،
من تمام تاپیک هاراگشتم که متاسفانه همچین تاپیکی پیدا نشد...

ممنون میشم اگه مجوز رو بدید و من برم این تاپیک رو بزنم...
اولین پستش با خودم... مطمئن هستم که تاپیک موفقی میشه...
و هم میشه توش رول جدی زد و هم طنزی... و یا جدی نویسی...
با تشکر

جواب شما :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل