در مورد ناظرین:
در حال حاضر مدیران انجمن هستند که ناظران رو مشخص میکنن و دیگران((مدیران دیگر)) کوچکترین دخالتی در این امر ندارند...اونا یکسری کاندیداها رو انتخاب میکنن و با همدیگه با هم یکیشونو انتخاب میکنن
ناظر باید کسی باشه که برخورد شخصی با کسی نکنه و بلد باشه خودشو کنترل کنه، این خصوصیت در مورد مدیر باید به صورت مطلق باشه چون خیلی امکانات در اختیار یک مدیر و میتونه به راحتی ازشون استفاده کنه
مدیر باید کسی باشه که حتی بهش فحاشی بشه عکس العملی نشون نده
انتخاب چنین شخصیو همچنین کسی که تو نت فعال مثبت داشته باشه بعضی وقتا خیلی دشواره
بنده در حال حاضر مونالیزا رو بهترین مدیر میدونم چون بدون توجهی به اطراف به بهترین روش کار خودشو میکنه
در مورد بهترین ناظر هم مدیران انجمن بهتر در جریان هستند
------------------
در مورد ایفای نقش:
اول بگم اینکه مدیران نمیتونن زیاد تو رول باشن و یا اصلا نیستند ((به خاطر کمبود وقتشونه چون خیلی هاشون سر کار میرن و دانشگاه هستند و مواقعی که آن لاین میشن مجبورن به امور برسن))من که در حال حاضر به عنوان مترسک سایت ،فقط دعوا میندازم
در مورد بهبود ایفای نقش:
الان مدت طولانی از ایجاد سایت میگذره و میشه از سوژه های قدیمی باز هم استفاده کرد
منتها با استفاده از ذهنای خلاق بروبچ جدید
شاید اونا بتونن سایت رو از یکنواختی دربیارن
یک پیشنهاد:
به نظر من بهتره چند نفر کاندید بشن و تاپیکهای خوب قدیمی رو پیدا کنن و سوژه های خوبشو در بیارن
سپس در جایی سوژه های خوب رو بنویسن مثلا یک تاپیک به اسم((سوژه برای ایفای نقش))...کسی که برای زدن پست به سوژه خوب نیاز داره به اونجا رجوع کنه
این افراد میتونن تاپیکهای خوب را به مدیران انجمن گزارش دهند###############
به نظر من اینجوری میشه رول رو بهبود داد
به نظر من فقط با کمک همه که میتونیم سایت رو بهبود بدیم با دعوا چیزی درست نمیشه
حالا چه مدیر باشه و چه ناظر و چه کاربر....همه در این سایت سهیم هستیم
مهم اینه که اول بدونیم:
کسی تو این سایت دشمن اون یکی نیست ...........ممکنه کمی اختلاف پیش بیاد ولی با کمی صحبت منطقی حل میشه...اگر مشکلی برای کسی پیش بیاد و کسی از ناظر و مدیری دلخور باشههستیم،میشه با کمی صحبت ملایم همراه با احترام ،رفع مشکل کرد....اما با تیکه اومدن و لحن صحبت عصبانی فقط باعث عصبانی کردن و جری شدن طرف میشیم
به هر حال من قصدم هیچوقت بی احترامی به هیچ کسی نبوده
چه کابر و چه ناظر
و
اگر کاربری از صحبتهای من دلگیر شده ازش عذر میخوام
ولی باید بدونید یک مدیر گاهی وقتا مجبوره برخورد کنه و ممکنه این برخورد تند باشه