جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
7
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  296 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  202 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مثلث برمودا
ارسال شده در: پنجشنبه 16 فروردین 1386 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو، بگم که قصد روده درازی ندارم فقط :

برخی از سروران با این عنوان شروع کردند :

"به نظر من ..."

خوب برای یک مساله ی علمی حل شده چنین جمله بندی ای درست نیست ... که "نظر من " زیرا در این مورد نظر افراد مهم نیست ...

در مورد مثلث برمودا کتابی به همین نام تو بازار هست که توی دهه ی 60 توسط یک خبر نگار نوشته شده و میشه گفت به طور کلی فارغ از علمه و بر اساس شایعات و خرافه های موجود نوشته شده ...

ولیکن حدود 4-5 سال پیش دلیل اصلی این ماجرا توسط دانشمندان کشف شد :

به لطف شرکت ملی گاز همگی شما سروران با گاز متان آشنایی دارین ... ، همین گاز د فشار بسیار بالای کف اقیانوس و دمای بسار پایین اونجا منجمد(دمای انجماد متان در شرایط متعارفی 123 کلوینه) میشه و تشکیل کریستالهای متان میده ( در لوله های انتقال گاز از زیر درباها هم با چنین مشکلی روبروهستیم) در اثر برخی عوامل مانند لرزه های زمین گاهی بلور های متان از کف دریا جدا شده به به سطح آب میان ... و تشکیل حباب های بسیار بزرگ و پر حجم میدن، وقتی که روی آب هم میرسند به علت بالا رفتن ناگهانی دما و کم شدن فشار تقریبا منفجر میشن، ... این حباب ها بسیار بد بو هستند ... و زمانی که به سطح دریا میرسند توانای چپ کردن کشتی ها نیمه بزرگ رو هم دارند ...
در آسمان هم وقتی این گازها وارد موتور هوا پیما میشند بائث اختلال در اون و خفه کردن اون میشند . و در نتیجه هوا پیما سقوط میکنه ...

حال :
این حباب ها از کجا میان ؟ : این حباب ها از ذخایر گاز متان در زیر اون منطقه آزاد میشن ، چرا آزاد میشن ؟ به علت همون لرزه های که گفتم .... و در دم یخ میزنند .

و در آخر : لاشه یه اینهمه کشته و هواپیما کجا رفته ؟ : اون منطقه از اقیانوس اطلس بسیار پر عمقه (حدود 3 تا 5 کیلومتر) علاوه بر اون یه جرسیان در یایی نسبتا شدید که اسمش الان یادم نیست هم از اونجا رد میشه .

خوب اگه باز هم مطلبی مجهول مونده من در خدمتم .
با امید مفید بودن این مطلب برای شما سروران

ارادت مند
سارون کبیر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و
ارسال شده در: پنجشنبه 16 فروردین 1386 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من شنديم كه در محل پيوند دو اقيانوس بزرگ ( فكر كنم آرام و اطلس ) اين گونه به وجود آمده . و در آن قسمت جاذبه ي زمين بسيار زياد شده به طوري كه هر كشتي يا هواپيما يا وسيله ي نقليه ي ديگري به اون اطراف مي ره به درون آب منتهي مي شه . و فكر كنم اينها همه به خاطر جريان آب هاي سرد و گرم زير اقيانوسيه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 بهمن 1385 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام از نظر من اون همون حفره , گودال يا همان حفره ي زماني است . خيلي دوست دارم اطلاعات بهتري بدست بياورم و به شما بدهم .
ارادتمند شما فرگوس فينيگان

میشه در مورد این حفره بیشتر توضیح بدی؟اگر چیزی در موردش نمی دونی پس لطفا دیگه از این پستا نزن!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كورن اسميت در 1385/12/1 18:59:05
شناسه قبلي من
هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید .
ارسال شده در: یکشنبه 29 بهمن 1385 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من چندتا کتاب در مورد مثلث برمودا خوندم که داخل همشون به نیروی مغناطیسی قوی اون منطقه و تفاوت ابعادش با مناطق دیگه برمی گشت. از چیزایی که خوندم برام جالب بودش که چندتا از کشتیها و هواپیماهایی که از اونجا رد شدن مشکلی براشون پیش نیومده و اگرچه این موارد کم بودن، اما وجود داشتن. پس بنابراین با نظر پرسی ویزلی مخالفم:نقل قول:
تنها کسی که تونسته از روی مثلث برمودا رد بشه و جان سالم بدر ببره دیوید کاپرفیلد هست .

بعد هم اینکه روسیه و امریکا یه مدت تقصیرا رو گردن هم مینداختن و فکر می کردن این محلو اون یکی واسه حمله یا مقر یا...ساخته اما وقتی از هر دو کشور هواپیما و کشتی در این منطقه ناپدید شد، شبهه ها کمتر شد.
تو یکی از کتابا خوندم که سرنشنان هواپیماها قبل از ناپدید شدن تماس می گرفتن و می گفتن که راهشون رو گم کردن و در منطقه ای پر از دود و غبار و مه قرار دارن به طوری که هیچی رو نمی تونن ببینن. حتی باتجربه ترین خلبانها هم در این شرایط نتونستن کاری بکنن و ناپدید شدن.
و در آخر اینکه ماهیت مثلث برمودا برای من زیاد عجیب نیست، چون میشه اونو به مسائل فیزیکی ربط داد. چیزی که بیشتر واسه عجیبه اینه که چرا برمودا قربانیانشو انتخاب می کنه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا تو نگاه می کنی، کار من آه کردن است...
ای به فدای چشم تو...کوفت! مگه مرض داری نیگا می کنی؟!
ارسال شده در: یکشنبه 29 بهمن 1385 15:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خب درسته بحث به نظر من داره جالب میشه شما میگید که اون یک حفره زمانی و یا یک گودال فضایی باشه
ولی به نظر شما این گودال فضایی چرا در زمین هست و چرا همه چیز رو به اعماق زمین می کشه ؟

فکر میکنم اون بیشتر به یک حفره زمانی باشه و یا شاید کسای که کشیده میشن به گذشته برمیگرددند این چیزی بود که توی یک کتاب خوندم

اسرار نهفته مثلث برمودا - نوشته کریستین برنارد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: یکشنبه 29 بهمن 1385 14:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . از نظر من :
1- اونجا يك قدرت جاذبه ي بسيار زياد داره و هر چيزي كه در آن اطراف باشد را به طرف خودش مي كشد . مثل : هواپيمايي كه در آن اطراف بود .
2- اونجا شايد يه حفره ي زماني باشد .
3 - شايد هم گودال فضايي .
ارادتمند شما فرگوس فينيگان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلي من
هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید .
ارسال شده در: شنبه 28 بهمن 1385 21:09
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد مثلث برمودا چندین نظریه وجود داره :

1- دانشمندان معتقدند که در اقیانوس آرام منطقه ی است که به جای 4 بعد دارای 5 بعد است. همان طور که می دانید جهان ما داری 3 بعد فضا - زمان و یک بعد زمان که توسط انیشتین مطرح شد. اما نضریه هایی بر 5 بعد بودن جهان ما هست.

2- از نظر سیاسی که مثلث برمودا در واقع محلی ست برای نگهداری تجهیزات آمریکا

نظریه ی دوم کمی بدبینانه است چرا که در صد و پنجاه سال پیش که با سقوط یک هواپیما و با اخباری که خلبن با بی سیم از برمودا ارئه داد پی به راز برمودا بردند بعید به نظر می رسد امریکا تجهیزاتی داشته باشد که بخواهد آن را در اقیانوس آرام پنهان کند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»

ـ «خدا؟… دیوانه شده­ای؟… کجا ست؟»

ـ «همین که می­پرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»
ارسال شده در: جمعه 27 بهمن 1385 23:31
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب منم یه نظری برای مثلث برمودا دارم این مثلث که همه چیزو به طرف خودش میکشه میگن جایگاه شیطاطین هست که به نظر من دروغ کذب هست ولی واقعاً تا حالا دلیل قابل قبولی براش گفته نشه به نظر من ان مثلث برحسب قانونی اشیا رو به طرف خودش جذب میکنه البته فقط اشیاه و نه چیز دیگه چون اگه همه چیز رو میکشید چرا آب دریا به سمت اون نمیره پس به نظر من فقط اشیا و مادیات هر چیزی که وجود فیزیکی داره به سمت اون کشیده میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 آذر 1385 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

همونطور که خیلی ها اشاره کردید :

مثلث برمودا که نام دریایی هست تمام چیزها و اشیایی رو که از بالا ، مقابل و کنارش رد بشه رو در خودش فرو میبره !
دقیقا مثل یه باتلاق عمل میکنه و تنها تفاوتش این هست که اگر پا بزاری تو باتلاق میکشتت ولی در این دریا اگه فاصله زیادی هم باهاش داشته باشی کشیده میشی .
هنوز معلوم نشده که سر منشا این قدرت عظیم و باورنکردنی چیست ولی تنها چیزی که معلوم هست اینه که تنها کسی که تونسته از روی مثلث برمودا رد بشه و جان سالم بدر ببره دیوید کاپرفیلد هست .

برای اطلاعات بیشتر به کتاب مثل برمودا مراجعه کنید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 26 تیر 1385 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من خواندم که همهاش مربوط به قطبین است
و آدمها هم غرق می شوند چون هواپیما و کشتی و...
که آهنی هستند اقلا آهن دارند به طرف پایین کشیده می شوند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
(من با شناسه رونالد عضو بودم از24/4/84 ولی شناسه من قفل است پس من قدیمی هستم)