جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
بالای صفحه
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

31 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
30
مهمانان
1
عضو

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیر بخش اخبار
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 19:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اولین موردی که مد نظرم هست رو اینجا مطرح میکنم :

در واقع من بار ها برای سایت خبر ارسال کردم ولی بدلیل اینکه منبع انگلیسی نبود و یا متن انگلیسی رو به همراه نداشت تائید نشد !

اول برای منبع انگلیسی توضیح میدم ، باید بگم که من چند بار خبر ارسال کردم و منبع رو یکی از سایت های ایرانی هری پاتر قرار دادم ، ولی تائید نشد و بعد از پرس و جوی من گفتند که منبع باید از سایت انگلیسی باشه ولی الان به سایت های ایرانی مثل دیوانه ساز لینک دادن مشکلی نداره و خبر تائید میشه ، میخواستم ببینم چطور هست ؟

مورد بعد درباره متن انگلیسی هست ، به طور مثال خبری رو در یکی از مجلات معتبر و رسمی یا یکسری از مجلات زرد ! میخونیم و متن صحیحی هست و در سایت گذاشته نشده ، وقتی اون متن رو میفرستیم که من فرستادم بدلیل نداشتن متن انگلیسی همراه با اون تائید نشده ! وقتی مجله مورد نظر متن انگلیسی رو نداده و مشخص نیست که منبع کجاست ولی موثقه ! چکاری باید انجام داد ؟
یا باید کلی وقت گذاشته بشه و متن انگلیسی جستجو بشه که ممکن هست پیدا نشه و یا اینکه باید تمام متن فارسی به انگلیسی ترجمه داده بشه !

به نظرم لازم هست که در این مورد به صورت کامل توضیح داده بشه !

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
گفتگو با مدیر بخش اخبار
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

شاید شما هم یکی از کسانی باشید که برای این سایت خبر ارسال میکنید ، ممکن است خبری که ارسال کرده اید منتشر نشده باشد و توسط مدیر بخش اخبار رد شده باشد .

در این مواقع برای اولین مدیری که به ذهنتان میرسد پیام شخصی ارسال میکنید و یا از بخش تماس با ما بلیتی ارسال میکنید ، ممکن است سوال شما به دلایلی نادیده گرفته شود و یا از قلم بیفتد .

در صورتی که اشکالی در ارسال خبر دارید و یا قبل از ارسال خبر در نظر دارید که مشورت کنید با مدیر بخش اخبار و یا هر شک و شبهه ای در این مورد دارید میتوانید در این تاپیک سوال خود را ذکر کنید ، تا هم بصورت عمومی منتشر شود و اشخاصی که سوال شما مد نظرشان است به پاسخ خود برسند و هم اینکه در اولین زمان ممکنه به مورد شما توسط مدیر اخبار پاسخ داده شود .

پ.ن : این تاپیک با مشورت با مدیر اخبار ایجاد شده است !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
Re: گفتگو با ناظر فروم هری پاتر به زبان فارسی (مجوز زدن تاپیک رو از اینجا بگیرید)
ارسال شده در: چهارشنبه 30 خرداد 1386 20:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه میشه مجوزی برای تاپیک زیر بدین:
تعبیر خواب هری در سال ششم
همون طور که میدونی هری در آخر خواب دید دامبلدور به او نردبانی میدهد و هری به محض اینکه نردبان را میگیرد,نردبان تبدیل به مار میشود.
با تشکر
ف.پ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: گفتگو با ناظر فروم هری پاتر به زبان فارسی (مجوز زدن تاپیک رو از اینجا بگیرید)
ارسال شده در: چهارشنبه 30 خرداد 1386 19:37
نمایش جزئیات
آفلاین
منظور من این بود که ایا در کتب هفت هری در آلبانی مسلمانها رو میبینه و باهاشون اشنا میشه و رولینگ از طریق این بتونه اسلام رو مسخره کنه یا اهداف سیاسی بریزه.
یا این که یه دفعه تو کتاب 5 چو مهم میشه اما در کتاب 6 به طور کلی ناپدید میشه.
و یا هر چی که دوستان به ذهنشون میرسه یا پیدا کردند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 12:51
نمایش جزئیات
آفلاین
آیا من می توانم چنین تاپیکی را داشته باشم:
"عوامل جذابیت کتاب های هری پاتر برای افراد"
اگر فکر می کنید تاپیک خوبی است لطفا آن را تایید کنید.

به اینجا مربوط نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتور ویزلی در 1386/3/29 1:37:38
Harry Potter has a heart so true
And is not just a fiction character made to be read by me and you
He's an inspirati
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 22:17
نمایش جزئیات
آفلاین
Sلام من یه مجوز میخواستم با این نام(سیاست ها یا اهداف رولینگ از هری پاتر)
همونطور که میدونید الان دنیا سیاسی شده و دیگه همه کارها به سیاست ربط داده میشه.آیا رولینگ در داستانهایش اهدافی ضد اسلام یا جامعه شرق دارد.
من دلیل دارم البته نه اون جورش رو.
یه زمان تو سایت مقاله ای بود به نام مقایسه امام زمان با لرد سیاه که خیلی جالب بود.و اگر تاپیک بود میشد روش بحث کرد و نشون میداد که رولینگ اهدافی تو کتاباش داره که البته فقط دلیل بود.
حالا همه ما میدونیم که ولدمورت در زمان شکستش به آلبانی رفت. آلبانی یه کشور فقیر تو اروپاست که 80 درصدش مسلمان هست.آیا در کتاب هفت به این موضوع اشاره میشه که چرا ولدمورت به البانی رفته؟ایا هری به البانی سفر میکنه ؟
یه همچین چیزی.طوری که هر کی اهدافی تو کتاب دیده یا بهش بر خورده بگه.

دقیق نفهمیدم چی نوشتی!
ولی فکر نمی کنم جاش اینجا باشه.
خواستی بیشتر توضیح بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتور ویزلی در 1386/3/29 1:23:30
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
ارسال شده در: شنبه 19 خرداد 1386 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
مي دونستم كه اين پست رو زدم. مشكل من هم همينه. تو ايران كه قانونه كپي رايت وجود نداره. پس واسه چي مديران سايت ebook كتاب هفتم رو نمي ذارند؟ اگه ميگن به ج ك رولينگ و فروشش لطمه مي خوره خوب مي تونند با همت كاربران سايت ترجمه كنند و فارسيشو بذارند. من كه حاظرم 3 4 تا فصلشو تايپ كنم.

دوست عزیز مشکل تایپ فارسی یا نداشتن حق کپی رایت فارسی نیست! مشکل اینجاست که ما هم داریم به ناظرانی کمک می کنیم که حق کپی رایت می پردازند ( انتشاراتی مانند تندیس) اگر ما کتاب اینگلیسی هم فارسی کنیم ولی بدون اینکه هیچ پولی پرداخت کنیم باز هم حق کپی رایت رو پای مال کردیم
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/19 16:01:02
ارسال شده در: جمعه 11 خرداد 1386 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. من يه مجوز مي خواستم براي اينكه چرا در سايت ebook هري پاتر و قديسان مرده وار را نمي گذاريد؟ من شخصا نه پول دارم نسخه انگليسيشو بخرم نه صبر دارم 2 يا 3 ماه بعد ترجمه شدش بياد.

دوست عزیز
همون طور که فکر نکنم اطلاع داشته باشید ( ) مدیران برای کتاب آخر " هری پاتر و قدیس های مرده وار " به دلیل رعایت حق کپی رایت نسخه E-Book تهیه نمی کنند.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ورپل در 1386/3/11 15:48:50
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/17 11:59:52
ارسال شده در: چهارشنبه 9 خرداد 1386 17:59
نمایش جزئیات
آفلاین
مجوز می خوام واسه «تقدیسهای مرگبار را در ایران با ترجمه چه کسی و چه ناشری بخوانیم؟»

دوست عزیز ، به نظر من هنوز خیلی زوده که این تاپیک زده بشه ، بگذارید یکی دو هفته قبل از اینکه نسخه فارسی هری پاتر بیاید دوباره درخواست دهید.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/17 12:07:59
[c
ارسال شده در: پنجشنبه 23 فروردین 1386 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه مجوز می خواستم برای(چرا رفتار مردم و دوستان وقتی میفهمند ما هری پاتر میخوانیم با ما حالت تمسخر امیز را دارد؟)
اکر اجازه داده میشه من رو راهنمایی کنید!

با سلام!دوست عزیز با اینکه انجمن رو درست انتخاب کردید ، تاپیک ، تاپیک خوبی از آب در نمیاد و احتمالاً طرفدار هم نخواهد داشت. همچنین موضوع تاپیک چزیه که من تا به حال نشنیدم کسی به خاطر خوندن کتاب های هری پاتر طرف رو مسخره کنه!مجوز داده نمیشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/2/11 16:04:20
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟