نیمفا شروع به توضیح دادن کرد : « خوب راستش وقتی من داشتم تکالیف درس تغییر شکل رو انجام می دادم درک رو با یک فرد ناشناس دیدم که داشتند از تالار خارج می شدند. اونها من رو ندیدند ، اما می تونم قسم بخورم که اون فرد ناشناس ار هاگوارتس نبود ، یک عامل خارجی بود ! »
دانگ قطره عرقی را که از روی شقیقه اش به سمت پایین سر می خورد پاک کرد و گفت : « باید یک فکری بکنیم ، تو نظری نداری لودو ؟ »
لودو گفت : « نه ، ولی اینطور باید دنیس هم یک توضیحی بده ! »
دنیس به فکر فرو رفت ، اخم هایش را در هم کشید ، سعی کرد خاطرات قبل از بیهوش شدن را در ذهنش مرور کند و بعد آرام شروع به توضیح دادن کرد :« خوب من دیدم که از حموم بخار زیادی خارج میشه ، واردش شدم و بلافاصله صدایی ناشناس شنیدم ، بدون صدا جلو رفتم و تنها چیز هایی که فهمیدم این بود که اولا اونها می خواستند چیزی رو که مربوط به هافلپافه بردارند و احتمالا اون چیز ، شئی متعلق به هلگای بزرگ بوده ، شئی که افسون تمیزی خودکار داره ! و اون فرد گفت که ما مدت هاست که حتی ندیدیمش ! »
لودو نگاهی به پیوز کرد و گفت : « فقط تو می تونی مساله رو حل کنی ، تو درست هفت سال بعد از مرگ هلگا اومدی هاگوارتس ! »
پیوز آرام پایین آمد و در چند سانتی متری زمین شناور ماند ، شروع به فکر کردن کرد. تالار در سکوتی حاکی از وحشت فرو رفته بود. گرگ و میشی رمز آلود در تالار حاکم بود. رقص شعله های شومینه و آهنگ نفس های تعجب زده .
پیوز بالاخره به حرف آمد : « خوب هلگا بیش از بقیه موسسان هاگوارتس گنجینه به جا گذاشته ! اولین فنجان معروف هافلپافه ، دومیش آویز طلایی هافلپاف ، سومیش تاج نقره ی هلگا ، چهارمیش که بی ارزش ترینش هست دستکش های روکش نقره ی هافلپاف و با ارزش ترین و گمنام ترینش هم سریر زرین هافلپاف ! از بین اینها فقط سه تاش افسون تمیزی خودکار داره ، فنجان ، تاج و سریر زرین ! »
دانگ پرسید : « فنجان رو که ما هر روز جاشو چک می کنیم ، اما تاج در گنجه هست و در گنجه قفله ، سریر زرین رو هم که من نمیشناسم ، کجاس این سریر زرین ؟ »
اخم پیوز در هم رفت و گفت : « ...
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[continious]] حمام عمومی هافلپاف
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: حمام عمومي هافلپاف
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

بخوام این حرف ها رو بزنم ... شوخی میکنم ، پست خوبی بود بجز چند قسمت که میگم :
ادامه بديم لطف كنين از رد و بدل كردن ديالوگ زياد بين درك و فرد مجهول با بقيه بچه هاي تالار بپرهيزيد. (گفتم لطف كنين نيان بگين حق نداري براي بقيه تعيين تكليف كني ها! هر كي هر جور دوس داره بنويسه)
ولي خب ايندفعه واقعا دليل داشت. توي اين پست ديگه بايد كار ازيزل تموم ميشد (وگرنه داستان بيخودي كش ميومد) و خب وقتي ازيزل نابود شه، داستان هم بايد تموم بشه ولي حيف بود داستان رو سر سرسري تموم كنم و چون نمي شد يه پست بذاري آخر داستان كه فقط برگشت رو نشون بده، ديگه اين تكه رو هم اضافه كردم به آخر پست تا عادت طومار نوشتنم رو ترك نكنم