جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین
من این قانون و ندیدم ... کاری هم به این مسائل ندارم ... این هم آخرین پست من خواهد :

1- مدرسه قانون نداره و مثل محیط سایت مدیر ها شدن قانون واسه خودشون که این خودش خیلی جای صحبت داره .

2- اگر نفر سوم اسلیترین طبق قانون حساب بشه ، بنابراین امتیازش خیلی کمتر از چیزی میشه که الان هست ، پس بلیز کلا واسه مسخره بازی نظر داده که ما فعالیت کردیم ... عزیزم شما بجای "ما" بگو "ایگور" ... این و اصلاح کن ، چون نقشه اسلیترینی ها از نقش آرمشون روی انجمنشون کمرنگ تره .

3- من به عنوان ناظر هافل ، نماینده هافل ... میخوام یک نفر بر اساس قانون قهرمان باشه ... یا بهتر بگم ما کلا با این اسلیترینی ها خوب نیستیم و از اولش با اینا دعوا داشتیم . پس حالا میخوام که غیرت انسانی ما زیر پا له نشه .

کی گفته امتیاز اسلیترین بالاتره ؟

خودتون هم میدونید که اسلیترین فعالیت نداشته و اون یک نفر اگر حساب بشه ، باید اسلیترین روی سکوی دوم قرار بگیره .

پس حسابش کنید یا اون بخش از قانون و که مکتوب جزو قوانین مدرسه قرار دادید به ما نشون بدید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسی ویزلی:
مراقب طرز صحبت کردنت باشه یهو دیدی به دلیل بی احترامی به اعضای سایت شناست بسته شد.

بلیز عزیز
شما و سایر هم گروهی های شما قبل از اعلام نتیجه گفتید ما نگفتیم کسی شرکت نکنه تو هاگوارتز و فقط ایگور شرکت کنه، ولی در پست قبلیتون اعتراف کردید که این جزو سیاست شما برای این کار بود.
وقتی خود شما و سایر اعضا قبول کردید امتیازات این ترم (طبق نظر سنجی که انجام شد در اول ترم) با توجه به امتیازات و شرکت کنندگان تقسیم بر تعداد بشه و بعد اومدید یه همچین کاری کردید در واقع یعنی خودتون به قانونی که گذاشتید پایبند نبودید و با اینکارتون حق گروه های دیگرو از بین بردید.
من فکر نمیکنم قهرمان شدن یک گروه اونقدر مهم باشه که شما و سایر اعضاتنون همچین کاری بکنید.
شاید بردن این رنک چیز خارق العاده ای نباشه ولی زیباییش در کار گروهیه و تلاش همه اعضای یک گروه.
اگه نظر من رو بخواید اسلایترین شایسته قهرمانی نیست چون یه نفر فقط تلاش کرد . این چیزی نبود که اول ترم قرار گذاشتیم.

من قبلا پیشنهاد داده بودم از هر گروه یه تعداد در نظر گرفته بشه و امتیازات اونها حساب بشه چون عادلانه تره ولی شما چون فکر میکردید اعضای گریفیندور خیلی فعال تر از سایر اعضان یه روش دیگرو انتخاب کردید.

من قوانین رو یه بار دیگه میگم تا متوجه بشید:
قرار بر این شد امتیازات اعضای هر گروه با هم جمع و تقسیم بر تعداد دانش آموزان ثابت (کسانیکه حداقل چهار پست در هاگوارتز ارسال کرده باشند) شود.
در صورتیکه کسی در طول ترم تغییر گروه بده امتیازاتش در همون گروه میمونه.
در صورتیکه به عنوان دانش آموز ثابت شناخته بشه جزو دانش آموزان گروه فعلی محسوب و تقسیم خواهند شد.

طبق این قانون امتیازات مورفین گانت با امتیازات اسلیترین حساب شد ولی در گروه هافلپاف با شناسه پیوز تقسیم شد.
امتیازات بورگین هم در اسلیترین موند چون ایشون به آراگوگ تغییر شناسه دادند
امتیازات مالسیر و سوروس هم در آخر با هم جمع شد.

با این حساب اسلیترین یه نفره و با تعداد 33 پست تونست قهرمان بشه. اینم در نظر بگیرید اگه سوروس اسنیپ هم شرکت نمیکرد امتیازت این گروه چهار رقمی میشد. خودتون و اعضای گروه خودتون قضاوت کنیید این سیاست بود یا خود خواهی!؟

اسلیترین طبق این قوانین قهرمان شد بنا براین نمیتونیم تغییری در امتیازات ایجاد کنیم و یا دوباره حساب کنیم.
تصمیم من به عنوان مدیر فعلی این بود که اسلیترین و هافلپاف بطور مشترک قهرمان بشن چون هافلپاف فعالیت گروهی داشتچ.

حالا من واقعا نمیفهمم مشکل شما چیه... از اینکه دو تا گروه قهرمان شدن به کسی ضرری رسیده یا چیزی از کسی کم شده. من فکر میکنم اکثر بچه های سایت به این قهرمانی و جام کوییدیچ راضین و اینطوری به خاطر سیاست بعضی گروها حق کسی هم ضایع نشده.

من تصمیم درستی گرفتم پس خواهشا دیگه اعتراض نکنید.
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/26 17:26:24

ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به بلیز :

اینجا نظر نده که نظراتت حاله آدمو به هم میزنه ... اینجا در مورد هری پاتر مرد یا زنده موند نیست که پونصد خط جواب غیر منطقی بنویسی و لذت ببری . کوییرل مستقیم گفت ، نماینده میخواید بدید برای گروهتون که در حد بوقم فعالیت نکرده ، ایگور که فعالیت کرده بیاد و حرف بزنه !

به کوییرل :

دلایل مسخره ای رو گفتی که وقتی آدم میخونه همونطور که ماندانگاس گفت از خنده جر میخوره ! اسلیترین با یه نفر شرکت کرد و مشکلی نبود ، اگر بود میتونستی بگی به این دلیل و به این دلیل اسلیترین قهرمان نمیشه و هافلپاف میاد جاش !

در مورد کوییدیچم ، تمومه ... گفتی راونکلاو بهتر بود پستاش ، مشکلی نیست ، آرم گریفیندورو از وسط اون جام بردار و بزار راونکلاو باشه .

یه بلاک جدید با عنوان توضیحاتم اضافه کن و بنویس : به دلیل اینکه مدیر مدرسه نمیتونست تصمیم بگیره چیکار کنه ، این کارو کرد که یه جورایی هر چهار تا گروه قهرمان بشن و حرفی پشت سرش نباشه !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 12:02
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم .... به هر حال من نماینده اسلیترین بودم و حرفم از طرف همه مخصوصا ایگور بود. اگر منو به عنوان نماینده قبول ندارید منم دیگه هیچ تضمینی نمیکنم که همه چیز به خوبی و خوشی به پایان برسه.

اینیم که دارم میگم نظر شخصی خودمه نه گروه اسلیترین:
ما از مدیر مدرسه انتظار داریم که محکم تصمیم بگیره و یک انتخاب داشته باشه! چندین راه برای محاسبه تیم قهرمان وجود داره که صددرصد هر کدومش به جواب میرسه ... شما به عنوان یک مدیر بهتره یک راه واحد رو انتخاب کنید و بر طبق اون یک گروه رو به عنوان قهرمان انتخاب کنید.

نقل قول:
من نگفتم کار ایشون خلافه و از نظر منم مشکلی نیست که تنهایی شرکت کرده ولی طبق قوانینی که قبل از شروع ترم و اگه اشتباه نکنم ترم پیش گذاشتیم امتیازات کسی که تغییر شناسه میده در همون گروه میمونه

خب این بالاخره یعنی چی؟ من نمیفهمم امتیاز اسلیترین بالاتره خب این یک ملاک! هافل فعالتره اینم یک ملاک! چنین قانونی هست باز یک ملاک ... نیست یه چیز دیگه. اگر میخواید همینجوری قضاوت کنید باز یک بحث دیگه ...

این که نمیشه امتیازات اسلیترین تمام سال بالاتر باشه بعد قهرمانی اسلیترین تقسیم شه! بالاخره این قوانین چجوریه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسی ویزلی:
توضیحاتم در تابلوی اعلانات هست... اگه شما فکر میکنید

به فلچر:
- آیا جایی در قوانین نوشته شده ( به صورت مکتوب ) یک شناسه بسته شده حساب نمیشه جزو تقسیم ها ؟ من قبلا در این مورد توضیح دادم... اگه بیکاری تو دفتر مدیریت رو بگرد.
2- آیا امتیازات مورفین جزو امتیاز های اسلیترین جمع شده بود ؟ و اینکه فقط جزو تعداد تقسیم نشد ؟ امتیازات برای این گروه قرار داده شده ولی مورفین جزو گروه تقسیم نشده

به بلیز:
در مورد اسلیترین فقط ایگور حق اعتراض داره و من فقط به ایشون جواب میدم چون از قراره معلوم اسلیترین فقط به ایشون خلاصه میشه.
من نگفتم کار ایشون خلافه و از نظر منم مشکلی نیست که تنهایی شرکت کرده ولی طبق قوانینی که قبل از شروع ترم و اگه اشتباه نکنم ترم پیش گذاشتیم امتیازات کسی که تغییر شناسه میده در همون گروه میمونه
این تصمیم من به عنوان مدیر بوده که هر دو گروه قهرمان بشن پس همینطورم میمونه.

خوشبختانه من تا چند روز دیگه بیشتر به عنوان مدیر درخدمتتون نیستم و باید بگم خیلی هم خوشحالم که این بار از رو دوشم برداشته میشه چون واقعا جر و بحث کردن با اعضایی که احترامی برای قوانینی که تصویب شده و همچنین تصمیم مدیریت هاگوارتز، ندارن فقط وقت تلف کردنه.

به گیدیون:
ترم جدید با مدیریت جدید از اول دی شروع میشه ثبت نام هم از اول آذر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 08:28
نمایش جزئیات
آفلاین
بقیه حرفات اصلا برام مهم نیست ... مسئله سادست. اسلیترین برد چون یه سال تموم قانون این بود. هافل الان با اسلیترین برابره چون چون در قانون دست برده شده.

بله ما اسلیترینی ها سیاست داشتیم فهمیدیم جای کل اتحاد اسلیترین یه نفر شرکت کنه نتیجش بیشتره. الانم دارم اعتراف میکنم. حالا که چی؟ قانونی که گذاشته شده و ما هم بر طبق قانون عمل کردیم. یادتون باشه دفعه دیگه با سیاست برنامه ریزی کنید. سرتون به سنگ نخوره!

نقل قول:
... میشه بپرسید تو این مدت برای گروهش چیکار کرده یا چقدر اعضاش و فعال نگه داشته که ما از پست های گوهر بارشون بی بهره بودیم . نه داداش من زحمت سه ماه همانگی در خواست فعالیت و عضو گیری رو یادم نرفته . من و لودو واسه هافل سه ماه وقت گذاشتیم ... میتونی زمانمون و برگردون حقمون و بخور ... میتونی ؟

شما میتونید از تک تک اعضای قدیمی یا اعضای حاضر اسلیترین بپرسین جوابتو میدن. سوابقمم از مدیر بپرسی تا یه عضو عادی اسلیترین همه میدونن لازم نیست برای یک گروه ارزشی توضیح بدم من چی کار کردم یا چی کار نکردم!

تنها تاکید ما اینه که زمانی که یه نفر داره در یک گروه دیگه فعالیت میکنه نمیشه با این منطق جلو رفت که امتیازاتشو برای اون گروه در نظر بگیریم. از اونورم یه ضریب خیالی رو به گروهی که توش حضور نداره اضافه کنیم بگیم اینجوری امتیاز اسلیترین پایین تر میشه. خیلی موضوع پیچیده ایه؟
-------------------------------------------

پروفسور کوییرل ... ناظر هافلپافم حرفشو زد که البته شاید حرفاشون از نظر خودشون جالب بوده به هر حال من نمیخوام بیش از این جوابی بدم چون همه حرفامو گفتم.

اگر حرفهای ماندانگاس رو قبول دارید قهرمانی مارو بی زحمت بردارید اگرم نه که برعکسش عمل کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1386/6/26 8:37:01
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 03:12
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض معذرت من هنوز هيچي در مورد مدرسه نمي دونم (غير از اونايي كه تو تاپيك قوانين هست) چه جوري بايد ثبت نام كنم ؟ كي ترم شروع مي شه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فرق ما با ديوانه ها تو اينه كه ديوونه ها در اقليت اند.
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1386 02:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من به عنوان ناظر هافل ... نماینده هافل

بلیز جان چرا میای شر و ور میگی

پیوز در هافل بوده قبل اینکه بیاد اسلی ... بنابر این نمرات پیوز باید برای هافل باقی بمونه و نمرات مورفین برای اسلی .

چون قانونی نیست که بگه کاربر بعد از تغییر شناسه ، امتیازش حساب نمیشه و این برنده شدن ژانگولری رو هم ما نمی خوایم با اسلی ها شریک باشیم ... به شدت هافل زیر سوال رفته و این پر رو بودن اعضای اسلیترین نسبت به قضیه شورش و در آورده ... یادشون رفته ایگور امتیاز گرفته نه اسلیترین .

و باید بگم زحمت های ایگور به عنوان گروه دوم سایت هم میتونه مفید باشه و به نوعی ازش قدر دانی بشه .

کلا شما یک نظر سنجی بذارید ببینید که از این وضعیت پیروزی ها و اول شدن همه راضیه ... مثل قصه دیو و پری میمونه که آخرش خیر و نیکی پیروز میشه و همه میرن خونه هاشون . مگه میشه همه اول بشن ... الان گیریف حقش ضایع شده ... هافل حقش خورده شده که آخر سه ماه فعالیت شیرین باشه ؟!!!

این وضعیت عادلانه نیست . من بر اساس قانون هاگوارتز میگم اینبار و کاری به عدالت و حرف های صد من یک غاز بلیز ندارم که سبزی فروش محفل هم قبولش نداره :

هیچ جای قانون هاگوارتز نوشته نشده شناسه بسته شده امتیازش حساب نمیشه . پس بنابر این امتیاز پیوز در مدتی که با ما بوده و امتیازش در مدتی که با اسلیترین بوده باید حساب بشه .

این دوست عزیزمون بلیز هم قصدش از زدن این پست چرخوندن مسائل به روش ژانگولری بوده که مثل اینکه حالیش نیست چه خبره ... میشه بپرسید تو این مدت برای گروهش چیکار کرده یا چقدر اعضاش و فعال نگه داشته که ما از پست های گوهر بارشون بی بهره بودیم . نه داداش من زحمت سه ماه همانگی در خواست فعالیت و عضو گیری رو یادم نرفته . من و لودو واسه هافل سه ماه وقت گذاشتیم ... میتونی زمانمون و برگردون حقمون و بخور ... میتونی ؟

نه عزیزان این تو کته من نمیره ... رسما قانون و اجرا کنید ... جو و آروم نکنید .

پ.ن : بلیز حون وقتی میای حرف بی ارزش میزنی انتظار داشته باش جواب بگیری رفیق . حرفات خیلی خنده دار بود .... آخر شبی رودم جر خورد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/6/26 2:20:48

[color=99
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1386 22:29
نمایش جزئیات
آفلاین
این پست خطاب به مدیر مدرسه هست. لطفا هیچکس غیر از مدیر جواب نده.

پروفسور عزیز. من نماینده اسلیترینم و از بقیه هم خواستم بخاطر موافقت با حرفهای من پست نزنند. امید آن است که بقیه اعضای سایت هم از این توافق ما سوء استفاده نکنن و این پست رو در پست های خودشون غرق کنند.

در مورد قهرمانی اشتراکی ما با هافلپاف من میخواستم دو موضوع رو بگم:

1- اگر پیوز اشتباه کرده و میخواید اشتباهش رو جبران کنید به روش درستش برید یعنی امتیازات اسلیترین رو فقط در همون زمان خاصی که پیوز در اسلیترین فعالیت داشته به ضریبی که بر اسلیترین تقسیم میشه اضافه کنید. در بقیه زمان هایی که پیوز در هافلپاف فعالیت داشته این کار رو نکنید.

در عوض همین کاری که در بالا رو کردید به صورت عکسش در هافلپاف انجام بدید. یعنی فقط زمان هایی که پیوز در هافلپاف فعالیت داشته یکی بر تعداد ضریب تقسیم شونده اضافه کنید و وقتی که در اسلیترین فعالیت داشته این کار رو نکنید.

کار سختیم نیست یک حساب سر انگشتیه و هر کس میتونه امتیازات تقریبی رو بدست بیاره و ببینه کفه ترازو به کدوم ور سنگینی میکنه. حالا که در قانون دست بردید اگر واقعا دنبال این هستید که امتیازات کدوم گروه بالاتره این منطقی ترین روشه!

چون نمیشه شما از یک طرف امتیاز پیوز رو در هافل حساب کنید از اونورم یک یار مرده رو در اسلی اضافه کنید و امتیازات رو بهش تقسیم کنیدبگید امتیاز اسلیترین پایین تر میشه. اگر این کار رو میکنید لطفا منصفانه انجام بدید. خودتونم میدونید که یک جای کار اشکال داره. اگر این کار رو کردید نتیجه هر چی شد ما قبول داریم.

2- اگر روش بالا رو قبول ندارید و این قانون هم که گفتید امتیازات مورفین چون از اسلیترین رفته باز حساب شده و فقط این دفعه براش استثنا قائل شدید و همچنان پا برجا هست و احیانا این دوره با این قانون به پایان رسیده...

لطفا اشتباه کوییدیچ پارسال رو مرتکب نشید که چون اسلیترین شانس آورد هافلپافم قهرمانه! ما شانس آوردیم ، پیوز اشتباه کرد هافل بد شانسی آورد به هر حال ما خلاف قانون عمل نکردیم هر چی بوده تقصیر خودشون بوده.

در هر رقابتی هم همیشه شانس دخیله و نباید به صورت احساسی نتیجه رو تغییر داد. پس لطفا اگر چنین قانونی هست و همچنان هم پابرجا هست اسلیترین رو قهرمان کنید. اگرم نه حداقل با منطق برید جلو و روش یک رو انتخاب کنید.
--------------------------

اما ...
هدف من از زدن پست نه ایجاد جار و جنجاله نه چیز دیگه ای ... ما اسلیترینی ها نمیتونیم قهرمانی شراکتی رو به هیچ وجه تحمل کنیم. شاید هافلپافی ها از این که اینجوری قهرمان شدن خوشحال باشن و هنوزم باورشون نشه و هنوزم دارن به هم تبریک میگن و ...

ولی ما اسلیترینی ها اصلا احساس اونا رو نداریم. به همین دلیل خواهش من از شما اینه که به جای بحث کردن و این حرفا یکی از دو راه زیر رو انتخاب کنید که فکر میکنم به نفع هر دو گروهه. خوشبختانه هم قانون هست و هم آدم های منطقی ای هستیم و خودتونم میتونید ببینید کدوم راه بیشتر به صلاحه و اونو انتخاب کنید. جامی هم که قرار باشه از بین چهار گروه دوتاشون قهرمان شن مفت نمی ارزه ... مثل دونده ایه که در یک مسابقه دو دونفری باخته و نفر دوم شده که در حقیقت همون نفر آخره.

بنابراین :

1- اگر مخالف نظر منید ما این جام کوییدیچ رو نمیخوایم بدینش به هافل. چنین جامی برای ما ارزش نداره ... بدینش به هافلی که تمام سال رو تلاش کرده حقشون ضایع نشه!

2- یا از نظر شما قانون و منطق حکم میکنه که چه شانسی (مورد دو) و چه به حق (مورد یک) امتیاز ما بالاتره. در اون صورت اگر میشه تصمیمتونو عوض کنید و جامو بدید به ما.

* اگرم نمیتونید انتخاب کنید باز جامو بدید به هافل. چنین جامی به درد ما نمیخوره. به هر حال تاکید میکنم خواهشا جامو به یک گروه بدید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1386/6/25 22:38:23
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1386 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ... خسته نباشید میگم بابت زحمت هاتون توی این ترم .

پرفسور من چندتا سوال داشتم :

1- آیا جایی در قوانین نوشته شده ( به صورت مکتوب ) یک شناسه بسته شده حساب نمیشه جزو تقسیم ها ؟

2- آیا امتیازات مورفین جزو امتیاز های اسلیترین جمع شده بود ؟ و اینکه فقط جزو تعداد تقسیم نشد ؟

-------------------------

من اون قسمت از قانون رو ندیدم ، این هم جنبه اعتراض نداره ... ولی اینکه نفر اول دو تا گروه بشن ... مثل اینه که ریش مرلین دو تا بشه

در کل حرفم اینه من این قانون و ندیدم ، به عنوان ناظر هافلپاف روی این مسئله مشکل برام پیش اومده که اسلی در کنار ماست چون مورفین حساب نشده ... پیوز تغییر گروه نداده که ... کلا شناسه برگردونده .

فکر کنم این که امتیاز ما رو تمام و کمل بدید درس ادبی باشه برای سوء استفاده گران از قانون .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/6/25 21:41:36

[color=99