جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پيام امروز
ارسال شده در: جمعه 18 آبان 1386 23:16
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه با لرد

خ= حبر نگار و لرد = لرد

این مصاحبه دقایقی پیش توسط یکی از خبرنگاران جان بر کف این روز نامه انجام شده و در کمال تعجب خبر نگار هنوز در قید حیات ( شاید هم حیاط) به سر میبرد

خ: جناب لرد به عنوان اولین سوال . وقتی به شما گفتن که لرد شدید چه احساسی پیدا کردید؟

لرد: خوب عرض کنم خدمتتون که در آن واحد !!!!!! چند تا احساس با هم داشتم ! اول از همه احساس خوشحالی که بلاخره از شر این مردک سیریش و اون بچه عذاب آور راحت شدم و دوم اینکه میخواستم این آنی بوق رو بگیر بکشم که هی گیر داد به من بیا لرد بشو . البته دو بار باید بکشمش . یکی جای خودش یکی هم جای اون گراوپ که زورم بهش نمیرسه!

خ: جناب لرد اولین سوالی که مطرح میشه اینه که اهداف شما از لرد شدن چیه؟ یعنی چیکار میخواین بکیند؟ برنامه ی خاصی دارید ؟

لرد: خوب متاسفانه این اهداف محرمانه و غیر قابل انتشاره ! هر وقت انجامشون دادین خبرش رو توی پیام امروز میزنن

خ: همونطور که خودتون هم مطلع هستید خبر رسوایی اخیر آلبوس دامبلدور این روز ها همه جا شنیده میشه ! همه دلشون میخواد نظر لرد رو در مورد این مسائل مطرح شده بدونن! هر چی باشه شما خیلی وقته آلبوس رو میشناختید !

لرد: درسته . من از 6 سالگی آلبوس رو میشناسم ! یادمه اون موقع ها مو هاش رو رنگ حنایی میکرد که برای دختر ها جذاب تر باشه ! دفعه اولی که اومده بود به پرورش گاه ما منو با خودش برد بیرون تفریح ! قول داد برام قاقالی لی بخره !!!! من توی راه میدیدم هر وقت یه دختر از بقلمون رد میشه یه صدای عجیبی میاد ! یه صدایی همش یه سری عدد رو تکرار میکرد ! بعد نمیدونم چرا بعضی از این دختر ها بعدش برمیگشتن به این آلبوس فحش میدادن ! هنوز هم هر چی فکر میکنم نفهمیدم علتش رو

خ : بخشید جناب لرد منظورم این رسوایی اخیر آلبوس بوده اون قبلی ها رو کاری ندارم فعلا!

لرد: آهان خوب از اول بگو من فکر کردم اون مورد رو میگی ! من یادمه شب اولی که رفتم تو خوابگاه اسلی یکی از ارشد ها به ما گفت شب ها تو مدرسه پرسه نزنید ! چون تا حالا چند تا دانش آموز شب ها مشکلات جدی براشون پیش اومده ! اون موقع علتش رو نمیدونستیم ولی الان که فکر میکنم میبینم احتمالا آلبوس اون ها رو به زور میبرده به دفترش و ... سانسور...

خ: آیا در اون دوران شخص شما هم برخود خاصی با دامبلدور داشتید؟

لرد: اون از سال دوم تحصیلم هر هفته توی کلاس منو میبرد پای تخته و به طور مشکوکی ازم درس میپرسید !! یه مدت که گذشت منو شب ها دعوت میکرد به دفترش تا با هم کتاب بخونیم ! همش به من میگفت تام ! هر شب بهم میگفت تام تو چقدر شیک شدی امشب ! چقدر خشگل شدی! خبری هر روز داری تیپ میزنی؟ من هم از همه جا بیخبر جوابی نداشتم بهش بدم ولی مشکوک شده بودم برای همین مراقب خودم بودم همیشه !!

خ: آیا در مورد گریندل وال با شما صحبتی کرد بود؟

توی دوران مدرسه که نه فقط چند باری منو گریندل صدا کرد ! که من اون موقع معنیش رو نفهمیدم ! هر ماه به طور مشکوکی میرفت بیون از مدرسه ! بعدا فهمیدم که هر ماه میره آنگمار ددن گرندلی جونش !!!! . ولی بعد از تموم شدن مدرسه و شروع به کارم توی مغازه بوکرین دامبلدور هر هفته بهم نامه مینوشت و هر چند وقت یکبار به دیدنم میامد . من هم چند باری به هاگوارتز رفتم ولی یه روز دیدم که حال طبیعی نداره و به شکل خیلی بدی به من نگاه میکنه! همون روز بهم یه پیشنهاد.... سانسور ... من دقیقا همون شب بعد از اون حرف هاش رفتم کلم رو کچل کردم . فرداش هم دماغم رو بریدم !! هفته بعد هم چشم هام رو عمل کردم ! تا از شرش راحت بشم !! مرتیکه ایدز داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ادامه دارد ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 آبان 1386 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
محفل در حال سنگر گیری!!!

با عرض سلام.تاخیر چند روزه ی من رو ببخشید ....
در اینجا از همه ی مرگخوارها به خصوص لرد معذرت می خواهم...
در گزارشی که به دست من رسیده با شروع کار مرگخواران محفلی ها در حال سنگر گیری میباشند تا از طلسم مرگخواران در امان بمانند . در این میان لرد گفت و گویی با خود من داشت و خاطر نشان کرد:"محفلی ها در حال سنگرگیری هستند و ما در حال پیشروی"میتوان نتیجه گرفت لرد اینده ی مرگخواران را یعنی پیروزیشان را در زمانی نزدیک پیش بینی کرده است .
من به شخصا اعلام میکنم لرد برنامه ای برای شکست محفلی ها دارد.

"خبرگزاری مرگخواران "یاکسلی "

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا
ارسال شده در: دوشنبه 14 آبان 1386 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد ولدمورت به التماس افتاد

در پی اعلان خبرهایی از سوی بانک های اطلاعاتی " الجزیره دومبل " و " ایسنا ولدی " متوجه شدیم که در شب گذشته لرد تاریکی ها یا همون اسمشو نبر به یک سفید التماس کرده است!

این گزارش حاکی از آن است که ولدمورت های پیشین نیز برای بقا و ماندگاری خود این عمل را تکرار می کرده و بر آن تأکید داشته و به لردهای بعدی نیز این کار را پیشنهاد می کرده اند.

این حادثه که شب گذشته در خفا و دور از چشم سیاهان و سفیدان اتفاق افتاد ، در زمره عجایب هفتگانه و به عنوان هشتمین آنها به ثبت رسید.
لرد ولدمورت که چند روزی نیز بیشتر از ظاهر شدنش نگذشته در همان ابتدا برای آن که راه را بر خود هموار کند نزد یکی از اصیلان سفید رفته و با عجز و ناله از او خواسته تا به او رحم کره و در مأموریت هایش شرکت نکند.

این نکته نشان دهنده دلیل شرکت نکردن این سفید در مأموریت های لردهای پیشین مانند لرد دراکو و لرد گراپ و غیره نیز می باشد.
این خبر که مایه ننگ جامعه سیاهی ست با هیچ شیوه ای قابل جبران نمی باشد .

بسیاری از رسانه ها این خبر را در مقابل شایعه پرفسور دامبلدور قرار داده و از سوی مردم اعلام داشته اند که : آقا ما از اول هم سر کار بودیم و هر دو تا تقلبین!

در حال حاضر آن سفید جواب درستی به این ولدمورت نداده و اعلام داشته است : حالا خبرت می کنم!

اما شایعاتی مبنی بر این است که به احتمال زیاد این سفید خواسته ولدمورت را رد کرده و در مأموریت های او با جسارت شرکت خواهد کرد.

سارا به ریش ولدی :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آبان 1386 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
رپ جادوگری!!!
با عرض سلام .خبرگزاری مرگخواران چند روزی برای استراحت به مرخصی رفته بود ودر حال حاضر اماده باش است ....
رپ جادوگری !!!واژه ای اشنا برای رپ دوستان
خبرنگار ما گزارشی را تهیه دیده تا برای شما به اجرا در اورد:
"رپ با صدای جادوگران طرح خاصی برای موسیقی به راه انداخته اند.در حال حاضر البومی از این افراد بیرون نیامده و تا امدن ان باید دندان رو گوشت تسترال بگذارید....

با تشکر
یاکسلی:خبرگزاری مرگخوارها:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگران از کسالت در خواهد آمد !

گزارشات فراوانی مبنی بر کسل شدن جادوگران ارسال شد ، البته این گزارشات بیشتر از طرف عزیزانی بود که در بخش خوابگاه مختلط وزارت فعالیت میکردند ، همینک با آمدن وزیر جدید اوضاع تفاوت خواهد کرد و این کسالت رفع خواهد شد !

از همین الان مژده حذبی بیناموسی و بس قدرتمند تحت نظر بیناموسان سایت و دور از نظر مدیران به شما داده میشود ، باشد تا لذت ببرید و خوشحال بشید و برای بچه محلاتون تعریف کنید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
صفحه‌ي اول، بالاي صفحه
كالين كريوي وزير شد!!

و بالاخره نتايج راي‌گيري وزارت طي اطلاعيه‌اي در وزارت سحر و جادو اعلام شد و طي نتايج بدست امده كالين كريوي با كسب (38) 58 % درصد از راي ملت جادوگران به كرسي وزارت نشست!

ايگور كاركاروف كه (27) 47% درصد از راي ملت جادوگران را بدست اورده بود ظهر امروز اعتراض شديد خود را بيان كرد و در ادامه بدين صورت جامعه‌ي جادوگران را تهديد نمود :
كابينه وزارت خونه امشب ترور ميشن..منتظر خشم من باشيد!

و طبق گفته‌ي خبرنگار ما كاركاروف علاوه بر تهديد بالا استرجس پادمور، يكي از مسئولان انتخابات را اينگونه زير سوال برد:
اي تو استرجس..تقلب كردي كه كالين وزير بشه خودت معاون..من ميدونم ديگه!

ايگور كاركاروف پس از تهديدها و زير سوال بردن يكي از مسئولان انتخابات تحت تعقيب قرار گرفت طبق گفته‌ي يكي از مسئولان بالا رتبه‌ي وزارت-كه خواستند اسمشان فاش نشود- ايگور در حال حاضر فراري است و به احتمال زياد بدنبال مقدمات ترور كابينه‌ي جديد وزارت است براي همين وزارت خانه به شدت عمليات‌هاي امنيتي ويژه‌اي در محل زندگي مديران جديد برپا نموده است كه عمليات‌هاي كاركاروف را خنثي نمايد!!

خبرنگار افتخاري پيام امروز
م.م.كنين

---------------------------------------------------------------------------
صفحه‌ي اول، پايين صفحه
بيانيه‌ي كالين كريوي
کابينه دولت خدمت بردار، ببُرُ ببَر ارزون ببَر ،خونه خاله کدوم وره ،قزوين راهش از اين وره، فعلا(بعدا ممکن است تغيير يابد اين ليست) عبارت است از:

1- نخست وزير خودم...که همانا من خودم وزيرم و کلاه دارم و کلاه بر سرم رفته است پس مسئول نظارت بر کارهاي ديگر وزرا مي باشم

2-وزير منکرات و آرشاد آسلامي: گراپ(که همانا همه شاهدند که هيچکس مثل گراپ آسلام را نمي داند)

3-وزير اقتصاد ودارايي:مانداناگاس(همه مي دانند که وي شخصي بسيار صديق است و بهترين گزينه براي اين کار مي باشد

4-وزير جنگ:گراپ(نه خداييش شما بگيد خشن تر و جنگ آور تر از گراپ هست؟)

5-وزير بهداشت:سوسک(همانا تميزترين موجود سايت است پس وزير بهداشتش مي کنيم)

6- وزير فرهنگ و هنر:سرافينا(همانا بر وي مي باشد که براي ما آواتاري طراحي کند که ديگر حرصش نگيرد...ولي بايد بداند که ما به اين آواتار عشق مي ورزيم واز وقتي عضويم اين آواتارمان است و بايد رنک ثابت ترين آواتار سايت را به ما مي دادند)

7-وزير حمايت از حقوق ساحره ها:بارتي کراوچ و گابريل دلاکور...همانا چون بارتي ساحره مي باشد و لي مردانه با اسم مردها ادامه مي دهد انتخابي بس شايسته است و گابريل نيز که نيمه پري مي باشد کلا صلاحيت اين کار را بسي داردي

8-وزير سرکوب اغتشاشات و نشان دادن آستکبار:استرجس پادمور(چون ما وي را استرس صدا ميکنيم و نامش بسيار استرس آور است)

9-وزير مصلحت نظام:چون مصلحت بسيار سخت است و احتياج به خيلي فکر دارد ما سه وزير براي آن مي نهيم...وزير حذب بيناموس:پرسي ويزلي
وزير حذب خود حذب:سرژ تانکيان...وزير حذب داش مشتي ها:داش آرشام

10- وزير ورزش:اسکاور:خداييش خيلي ورزشکار مي باشد

9-وزير مبارزه با آستکبار:سيريوس بلک(همانا وي فردي است آشنا به آستکبار)

11- وزير ارتباط با ماورا و خنديدن به ريش ديگران:پروفسور بينز(آنچه که عيان است چه حاجت به بيان است)

12-وزير رسيدگي به حيوانات:آراگوگ(بسي وي عنکبوتي خطر ناک است همي)
........

و حالا معاونان اصلي خود را آعلام مي نمايم :سيريوس بلک و استرجس پادمور...و از آنجا که خودم مديرم و احتياجي به نظارت اين انجمن ندارم پس ناظري به جاي خودم نيز آعلام ميکنم که به دو معاون ديگر کمک کند گراپ که همانا نماينده تام الاختيار من است...
مردم منتظر نظرات انتقادات و پيشنهادهاي.... مخرب ،سازنده،انتحاري، آستکباري، بوقي، آفتابه اي،مرليني و ... شما مي باشيم
با تشکر از ريش مرلين
کالين بن الکريوي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلين مك كينن در 1386/8/1 17:43:59
ویرایش شده توسط مرلين مك كينن در 1386/8/1 18:02:35
ارسال شده در: شنبه 28 مهر 1386 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور كيست!؟

طي خبر هاي امروز كه به گوشمون رسيد كه حتما شما هم متوجه آنها شده ايد دامبلدور به يكسري جرم هاي از قبيل بازي با بچه و اينا متهم شده است..حتي رولينگ يكي از صاحب نظران در زمينه بازي با بچه ها كه خودش بار ها تجربه بازي كردن باهاش رو داشته است اين اتهام رو تاييد كرده است.

تام ريدل
يا همون اسمشو نبر به صورت در آمده و با تعجب رو به ملت گفت:

"يعني شما نميدونستيد دامبلدور چنين آدمي هست؟اون حتي به گريندل والد هم رحم نكرد اگرچه اصلا اون بچه نبود ديگه چه برسه به يك شخصيتي مثل هري پاتر كه حتي من رو هم وسوسه ميكنه كه جان پيچش كنم..در واقع دست سياه دامبلدور به همين خاطر بود چون قسمتي از روح سياه من در بدن هري قرار داشت..فكر كنم مدرك خوبي براي اثباتش باشه."

فنير گري بك و بقيه گرگينه ها هم با خشنودي كامل قول همكاري با دامبلدور رو داده اند و حتي قصد تاسيس مهد كودك رو دارن كه به كمك دامبلدور اونجا رو اداره بكنن..در حال حاضر دليل اعتماد دامبلدور به اسنيپ هم در حال مشخص شدن هست..

مينروا كه به شدت عصباني بود با ناراحتي تمام از هيچ گونه گزارش در مورد شوهرش امتناع كرد.اين شك ما رو بيشتر كرده است.

در همين بين خبري از خود بچه(پاتر)در دسترس نيست.اگر خبر تازه اي به دستمون رسيد در شماره ي فردا حتما به سمع و نظر شما خواهيم رساند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 26 مهر 1386 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه
"در ابتدا مقدم لرد سیاه را گرامی میداریم"مرگخواران گرامی به این اطلاعیه توجه فرمایید:
"در پی گفتگو با لرد جدید خبرنگار ما گزارشی را تدارک دیده اند که مضمون ان به شرح زیر است:
با عرض سلام و خیر مقدم به تمامی مرگخواران عزیزم.در پی اهداف مرگخواری هر مرگخوار باید توجه کند اصولی را رعایت کند که باعث سرافکندگی مرگخواران نشود .هر مرگخوار باید اماده باشد که در مواقع ضروری ...باز هم تکرار میکنم در مواقع ضروری
از شرافت مرگخواری اش دفاع کند .در این بین هر مرگخوار باید این را شعار خود قرار دهد که من باید همیشه و در همه ی مواقع اماده باشم...
در این بین لرد سیاه (ایوان)اعلام کرد باید مرگخواران عرضه ی خود را نشان بدهند."
این بود از متن خلاصه شده ای از لرد سیاه

خبرنگار واحد مرکزی مرگخواران "یاکسلی"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا
ارسال شده در: چهارشنبه 25 مهر 1386 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
هر گزارشی غیر از وزارت!

طبق فیلمهای ضبط شده و اسناد کتبی خبردار شدیم که مقدار صدهزار گالیون از حسابی نامعلوم به حساب استرجس پادمور ریخته شده است.

به موازات همین خبر از منبعی دیگر خبر رسید که مقدار دویست هزار گالیون از صندوق قرض الحسنه ی آسلامیون به حساب نامعلومی انتقال داده شده است.

همین الان هم از دوستانمان در واحد مرکزی خبر مستقر در جلو درب گرینگاتز شنیدیم که آبرفورث دامبلدور با صدهزار گالیون جیرینگی! از بانک خارج شد.

نوارهای تصویری ضبط شده از مباحثه ی شب قبل در ستاد مرکزی آسلام، حاکی از این امر است که فشار انتقاد بر روی اسکاور روز به روز بیشتر می شود و دستمال هایش هم در این امر هیچ کمکی به او نمی کند.
با توجه به شواهد موجود در فیلم، بحث روی جنسیت اسکاور بالا گرفته است و اسکاور بر اثر فشارهای افقی و عمودی انتقاد به هذیان گویی و دیوانه نمایی! روی آورده است.

بازی های فینال و رده بندی این دوره از مسابقات کوییدیچ بوی خون می دهند! بدون شرح...

با تشکر از همراهی ما، خبرگذاری محفل، واحد پناهگاه(Burrow)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: چهارشنبه 25 مهر 1386 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
کشتار در راه وزارت سحر و جادو!!!

چندی پیش من با دو تن از نوچه هایم به دیدن ایگور رفته و بعد از دیدن او برق از کله مان پرید.ایگور در حالی که خون الود بر روی صندلی نشسته بود گفت:
"چندی پیش از طرفداران کالین به خونم هجوم اوردن و منو تهدید کردن که بخاطر کالین کنار برم....من هم با اونا درگیر شدم"
ما از این واقعه ی دردناک بسیار متاسف شدیم .چرا برای یک انتخابات ساده باید دوستی هایمان را ضایع کنیم.ایگور در این بین شکایتی را ترتیب داده است و در حال حاضر مدارکی برای اثبات جرم کالین وجود ندارد ...
در صورت بدست اوردن اخبار جدید شما را در جریان خواهیم گذاشت!!!

خبرگزاری واحد مرکزی مرگخوران "یاکسلی "

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا