مصاحبه اي با وزير سحر و جادو , جناب كالين كريوي* يكسري كلمات هستند كه نادرست نوشته شده اند , آنها غلط املايي نيستند *- سلام بر وزير الوزرا جناب كالين بن الكريوي .
- سلام بر تو اي خبرنگار كه نمي تواني نام من را درست بر زبان جاري سازي !
- خب اسم درست شما چيه ؟
- همي كالين كريوي هستمي . كالين بن الكريوي به معناي كالين پسر كريوي است كه من فرزند كريوي نمي باشم . نام پدر من چيز ديگريست همي !
- باشه جناب وزير . بگذريم .
- خب گذشتيم . قرض از مزاحمتتون چيه ؟
- خب قرض از مزاحمت سؤالاتيست در باب وزارت شما كه اگر اجازه بدهيد عرض كنم .
- اجازه ي ما و شما دست مرلين است و همه جيز بسته به ريش مرلين است . بفرماييد !
- قصد شما از وزير شدن چه بود ؟
- قصدي نداشتيم جز پيشرفت اين دنياي جادوگري و نزديك شدن مردم به دستكاه حكومتي .
- چه برنامه هايي براي وزارت داشتيد كه انجام داديد ؟
- از بزرگترين برنامه هاي من فعال كردن انجمن وزارت بود كه اين عمل بدست بسياري از وزيرانم به انجام رسيد .
- آيا اين درسته كه شما مخالفاني داريد ؟
- بلي . مخالفان هميشه و همه جا بزرگان را به خطر مي اندازند . ولي بدانيد كه مرلين پشت و پناه من است , ولي معلوم نيست كه پشت من چه مي كند
- آيا اين درسته كه شما مي خواين از مردم ماليات نگيرين و بجاش به اونا از خزانه ي دولت ببخشيد ؟
- اين نيز درست است . ما براي اينكه مرلين خوشنود شود و جادوگران و ساحران گرامي زندگي راحتي داشته باشند اينكار را مي كنيم ولي از خزانه ي دولت خير بلكه از خزانه ي شخصي خود اين عمل را به انجام مي رسانيم .
- نظر شما در مورد اين وزيراني كه در كابينهي خود داريد چيست ؟
- همي نظرمان مثبت است اي خنگ خدا . اگر مثبت نبود كه آنان را وزير نمي كرديم و در كابينه نگاه نمي داشتيم .
آيا اين درست است كه شما با حالت روبرو هستيد ؟ ====>
- در بعضي مواقع بلي !
- آيا اين درسته كه شما با مخالفانتون بد برخورد مي كنيد ؟
- خير اين را كاملا تكذيب مي كنيم . ما با مخالفانمان مخالف نيستيم بلكه آنان با ما مخالفند . ما سعي مي كنيم به آنها نصيحتهايي بدهيد و پندهايي را براي آنها اس ام اس كنيم تا به ما محق شوند و به هيچ وجه با آنها برخورد نمي كنيم . زيرا كور نيستيم
- آيا ...
- خب ديگر ما خسته شده ايم و اين ملت جادوگر و ساحره خود را براي رساندن به ما تلف كردند . بگذاريد تا به آنها برسيم . با اجازه !
- مرلين نگهدارتان يا وزير .
خب اين بود مصاحبه اي كه در ساعاتي قبل با وزير مردمي , جناب كالين كريوي كبير انجام گرفت .
واحد خبري پيام امروز
بارتي كراوچ