جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  116 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  160 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 00:08
نمایش جزئیات
آفلاین
در ابتدا من هرگونه آرشام بودن را تكذيب ميكنم.

همانا منطق چيز خوبيه و ما آن را دوست ميداريم ...

شما خيلي قشنگ با كلمات بازي ميكني و من كلا نميدونم اين بازي كردنو از كجا ياد گرفتي.

شناسه آرشام به دليل ادامه دادن بحث در چت باكس به مدت سه روز بسته شد. در طي اين مدت كوچكترين اقدامي از طرف ما صورت نگرفت و به جز چند پيام در چت باكس بحث ديگه اي پيرامون اين موضوع نشد.

بعد از سه روز كه ما پيگير قضايا براي باز شدن شناسه آرشام شديم با رفتار شرم اور و بسيار غير منطقي مديريت مواجه شديم.

دقت كنيد كه در ابتدا آرشام دخالتي نكرد و بحث به شيوه معمول ادامه پيدا كرد اما هر چي بحث چلو ميرفت تضاد توي پستهاي شما بيشتر خودشو نشون ميداد و همين باعث شد مسوت بياد و از خودش دفاع كنه.

عله ي عزيز منم زيركي شما رو تصديق ميكنم اما نه براي اينكه گفتي صبر كنيد تا خود بارون بياد بلكه براي اينكه خيلي خوب بلدي با كلمات بازي كني و جملاتو به نفع خودت تغيير بدي.

شما دليل اوردي كه بارون از قوانين اطلاع نداشته براي همين اون حرفو( بلاك به مدت 3 روز) توي چت باكس زده اما هيچ وقت جواب اين سوالو ندادي كه كسي كه با قوانين آشنا نيست چرا مدير سايته؟!

شما خودت توي دلايل اين بلاك حرف از اشتباه مديريت زده بودي ولي حالا در پست بالا در كمال رزالت حرف خودتو تكذيب ميكني.

در كل در طول مدتي كه توي اين سايت بودم با مسايل زيادي مواجه شدم كه مديرا باهاش شخصي برخورد كردن و اگه علاقه داشته باشي حاظرم با مدرك و سند مثال بزنم.

ارسال شده به وسيله گراوپي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وینسنت کراب در 1386/10/7 0:11:52
ویرایش شده توسط وینسنت کراب در 1386/10/7 0:14:12
dont pick on me
ارسال شده در: پنجشنبه 6 دی 1386 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
معلومه اینجا چه خبره؟ کاربرها یکی یکی دارند بلاک میشند. اون از آرشام و پرسی اینم از ماندانگاس. تا همین جا هم خیلی جلوی خودمو گرفتم ولی این آخریه دیگه آخر نامردی بود. بعد از تمام زحماتی که دانگ کشید این جوابش بود؟ هر اتفاقی هم که افتاده نباید اینجوری می کردید. این کارتون نهایت بی انصافی بود. نهایت قدر نشناسی بود. اگر دانگ نبود من و خیلی های دیگه الان اینجا نبودیم. هیچ وقت کمک هاش و زحماتی که برای هافلپاف و سایت کشید از یادم نمیره اونوقت شما...
اصلا بیاید یه کاری بکنید می خواید منو هم بلاک کنید. برای چی؟ برای اینکه از دوستم دفاع کردم. حرف دلمو زدم. مطمئن باشید اگه موقعیتش پیش بیاد شناسمو هم بهش میدم.
واقعا این کارها برای چیه؟ مگه هدف این سایت جز دوستی و دور هم جمع شدن و با هم کار کردن چیز دیگه ایه؟ این طور که داره پیش میره به نظر میرسه تا سر ماه بیست نفر دیگه هم بلاک شدن. یک چیزو مطمئن باشید من و خیلی های دیگه برای بازگشت دانگ هر کاری لازم باشه می کنیم.اون که خودش داشت میرفت شماها استعفاشو قبول نکردید. می خواستید این بلا رو سرش بیارید؟ می خواستید نگهش دارید و اینجوری بیرونش کنید. واقعا متاسفم. برای تمام کسایی که پشت این قضیه هستن. تمام کسایی که دارند از این ماجرا سود می برند. سزاشو می بینند. مطمئن باشند.
علی نیلی عزیز یک چیزو میدونستی؟ تازگی ها پشت پرده داره یک اتفاقاتی میفته که جز ضرر هیچی نداره. تا بدتر از این نشده جلوشو بگیر. نزار که فکر و عقیده ی ما نسبت به جادوگران عوض بشه. نزار که افراد سودجو سایت رو خراب کنند.
بله شما درست میگید. هر کس که شناسشو به کسی دیگه بده باید بلاک بشه ولی بهتر نیست در این وضعیت یه سیاست دیگه به کار ببرید تا افرادی مثل ماندانگاس ضرر نبینند؟ من نمیدونم که آرشام و خیلی های دیگه چیکار کردند ولی یک چیزی رو خوب میدونم. این حق دانگ نبود. این جواب زحمت های ماندانگاس نبود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1386/10/6 23:55:29
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1386/10/7 0:04:45
ارسال شده در: پنجشنبه 6 دی 1386 18:46
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست عزیز همونطور که گفتم من جوابی به آرشام نخواهم مطالب پایین بسط و گسترش دلیل بلاک شدن ایشان و سایر شناسه هاست
هر کس توانست جوابی به مطالب و دلایل پایین بدهد مدیران قطعا به حرف وی توجه خواهند کرد و تمام شناسه ها باز خواهند شد.
همون اول گفتم اگر مدیر اشتباه کرده بود ما حتما برخورد میکردیم.

آراشم توسط مدیر بلاک شد
بعد امد و با نهایت رزالت و بی شرمی به دروغ گفت مدیر اون رو به دلیل پست هایی که در نحوه زده بودی بلاک کرده و 15 نفر دیگه رو بلاک نکرده که قطعا اگر اینطور بود مدیر مسوول بود.
ولی من با تیز هوشی گفتم باید منتظر مدیری که بلاک کرده شد.
در نتیجه وقتی مدیر اومد بیان کرد که آراشم در چت باکس بعد از چندین بار اخطار مدیر به نوشتن ادامه داده و بلاک شده.
مدیر به دلیل جلوگیری از دعوا دستور به توقف ارسال پیام در چت باکس داده آیا این کار غلطی بوده؟
وقتی مدیر چندین بار تذکر و اخطار میده که نباید در چت باکس بنویسید و باز هم فردی مینویسید مدیر هیچ چاره دیگری و هیچ ابزار دیگری برای جلوگیری از نوشتن وی غیر از بستن شناسه ندارد. در نتیجه آیا این کار غلط بوده است؟
در نتیجه حضور مدیر در سایت یا عدم حضور وی چه شش ماه چه شش سال هیچ ارتباطی به کاربران ندارد. و کاربر مورد نظر باید در مورد رفتار انجام شده مدیر نظر داده و اعتراض کند

فرد بسته شده بعد از سه روز بدون اینکه ابدا احساس ندامت یا تاسف کنند با لحنی قلدر مابانه و بسیار بی تربیت آمده اند و انتظار دارند مدیر سایت فورا شناسه را باز کرده و از ایشان عذر خواهی نیز بکند. ایا چنین کاری در جایی سابقه دارد؟

ایشان با شناسه سایر افراد پست زده اند در صورتی که متن قانون سایت است که استفاده از شناسه سایر افراد غیر قانونی است و فرد بلاک شده حق حضور در سایت را ندارد.

تکرار میکنم هر جواب منطقی به مطالب بالا به شدت استقبال خواهد شد.

نقل قول:

برای اولين بار تهديد کردم....حالا ميتوني داد و فرياد بکني و اتشفشان بازي در بياري که ارشام تهديد کرد.

هیچ کاری ازت ساخته نیست. داد و فریاد نکن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: پنجشنبه 6 دی 1386 18:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
متاسفانه همانطور که قبلا گفتم تمام شناسه هایی که توسط شناسه بسته شده استفاده بشن بلاک خواهند شد. الان که 6 شناسه هستند اگر شصت یا ششصد هم بشه همینطور دانه به دانه بلاک خواهند شد.در صورتیکه مقام مدیریت سایت زیر سوال بره در واقع هیچ چیزی باقی نمیمونه

آرشام شما به اخطار مدیر توجه نکردی اونم در دو مرتبه و بلاک شدی و سپس به جای اینکه به این تصمیم گردن بزاری شروع به قلدری و گردن کشی کردی و حالا هم با شناسه های بقیه این کارو میکنی.

کسی از مدیران بستن شناسه ها رو با رضایت شخصی انجام نمیده بلکه هیچ چاره ای جز بستن نیست.
این آخرین صحبت من با شماست. قاعدتا شما باید بپذیری که از سایت اخراج شدی. در هر حال چه بپذیری چه نپذیری یا هر کار دیگه ای که بکنی وضعیت همینطور خواهد بود و تغییری در خط مشی انجام نخواهد شد.

هوم....سلام...من مجددا آرشامم
هري جان....اول اينکه وقتي در فروم صحبت ميکنيد از بالا بردن صدا خودداري کنيد...دستتون رو هم بندازيد.

من کلي دليل منطقي اوردم که شما اشتباه کرديد....جوابي نداشتيد بديد و الان هم داريد نداشتن جواب خودتون رو در پشت عربده ها پنهان ميکنيد....ملت ميبينند که مديران اين سايت چقدر بي منطقند و در تفکرشون پيرامون ادامه ي فعاليت در سايت تجديد نظر ميکنند.

عزيز من..کاري نکن که شناسه ها رو به رول بکشم....و مجبورتون کنم که شبانه روز در سايت آن باشيد تا پست ها را پاک کنيد....براي اولين بار تهديد کردم....حالا ميتوني داد و فرياد بکني و اتشفشان بازي در بياري که ارشام تهديد کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 5 دی 1386 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پیشنهاد: به نظر من یک سری بحث هایی که در مورد "نقد کردن" میشه رو جدی بگیریم...نه اینکه کشش بدیم بلکه جدی بگیریم!

از نظر من بهتره که قوانینی هر چند ابتدایی برای نقد کردن جزو قوانین اصلی سایت نوشته بشه چون مسئله ی مهمیه...یعنی بهتره تو قوانین ایفای نقش نوشته بشه...

در ضمن یه خواهش دارم و اونم اینه که نظرسنجی های صفحه ی اول سایت(مثل آخرین نظرسنجی که در مورد سن اعضای سایت بود) رو تعدادشو بیشتر بکنید...یعنی مدت نظرسنجی رو که یه کم کوتاه تر بکنید و نظرسنجی های جدید و جدیدتر بذارید...یا اینکه اگر میخواید نظرسنجی صفحه ی اول سایت یه مدت بمونه حداقل نظرسنجی های مختلف و جالب و جدیدی توی قسمت نظرسنجی سایت بذارید چون کلا نظرسنجی توی جادوگران خیلی جواب میده و جالبه...

-----------------------------------------------------------

به فرهاد:

ببین متاسفانه با من برخورد بدی شده ولی من آدمی نیستم که بدی رو با بدی جواب بدم. بدی از طرف شما یا دوستای صمیمی دیگم توی سایت آکادمی نبوده...توسط چند تا از بچه هایی که باهات دوست هستن انجام شده که باعث شد به کلی نظر من در مورد اون سایت عوض بشه...

و متاسفانه در این اوضاع و احوال این بحث هایی که کردی یه کم منو عصبانی کرد.

اتفاقا همین چند روز پیش تو مجله ی همشهری جوان یه ستون خوندم معرفی سایت آکادمی فانتزی بود و مطلب رو هم کامل خوندم و خیلی هم خوشحال شدم از کلیت کار و اینکه به فانتزی اهمیت بیشتری داره داده میشه ولی وقتی این برخوردها رو میبینم واقعاً شوکه میشم!

من فکر میکنم بعضی از اعضای اونجا خودبزرگ بینی و خودخواهی رو سر لوحه ی کارشون قرار دادن و فکر میکنم بهتره اینو بهشون بگی که فکر نکنن کارِ شاقی داره اونجا انجام میگیره...
اینکه هری پاتر رو همه سنی میخونن و نوع نوشته ی کتاب برای نوجوانانه دلیل نمیشه که....اصلا من چرا دارم اینارو میگم؟....موقع بیرون اومدن کتاب هفتم یادته؟...حتی سایت آکادمی هم به این شاهکار ادبی(شاهکار ادبی معاصر...خیلیه ها!) توجه خاصی نشون داد و ترجمه فصل به فصلش توسط یکی از دوستای خودمون انجام گرفت، پس کم لطفی نسبت به این داستان و قهرمانش برای چیه؟

از نظر من قدرت و طرفدارهای زیاد هری پاتر بعضی هارو داره خفه میکنه!!...و من به جای اینکه جواب بدی رو با بدی بدم، میام اینجا در یک سایت هری پاتر با تو بحث میکنم تا متوجهت کنم که چه کسایی دور و برت هستن...

میترسم تو هم مثل اونا از دوستای هری پاتریت دور بشی...اصل حرف من همین یه جمله بود ولی میدونم که توجه نخواهی کرد.

در مورد خنجر زدن و این حرفا هم باید بگم که خودت واژه ی "خنجر زدن از پشت" رو توی چت باکس به من گفتی و منم جواب دادم که من نه این کارو کردم و نه قصد دارم بکنم قصد بدی از حرفم نداشتم.

نقل قول:
نه من نمی‌دونستم میلاد جان مشکل داری و "حالت بهم می‌خوره" همین الان فهمیدم. در ضمن اگه حالت هم به هم می‌خوره من دارم با مدیران صحبت می‌کنم گوشه‌ی اسم تو چیزی ننوشته و فک نکنم لازم باشه بیایی از علاقه‌ی سرشارت و احساس تهوعت به آکادمی فانتزی چیزی بگی. شاید یه جور احساس ملی‌گرایی جادوگرانی‌ای یا چیزیه! لابد من الان در نقش دشمن خارجی ظاهر شدم و حس آرمانی ِ همبستگی بین اعضای جادوگران رو تقویت کردم! می‌گم که من اصولاً آدم مثبتیم!

نه منظورم یه چنین چیزی نبود فقط شاید چون اسمتو توی مجله ی همشهری جوان در کنار اسم اون سایت دیدم یک مقدار احساس کردم که میخوای با مخالفتت با سایت مسائل دیگه ای از این قبیل رو هم پیش بکشی...

کلا گفتم که منظور کلی داستان همون جمله ای بود که بالاتر گفتم

من صحبت در این مورد زیاد دارم که بهتره بعداً یا هیچ وقت با هم در موردش صحبت کنیم چون من هم خیلی مشکلات با بقیه دارم...با مدیریت یا با اعضا یا هر کس دیگه ای...مشکلات زیاده...منم قصدم چیز خاصی نبود فقط دارم باهات بحث میکنم...حالا بعدش گفتگو هم میکنیم!(تصویر تغییر اندازه داده شده)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/5 23:04:22
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: چهارشنبه 5 دی 1386 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
متاسفانه همانطور که قبلا گفتم تمام شناسه هایی که توسط شناسه بسته شده استفاده بشن بلاک خواهند شد. الان که 6 شناسه هستند اگر شصت یا ششصد هم بشه همینطور دانه به دانه بلاک خواهند شد.
در صورتیکه مقام مدیریت سایت زیر سوال بره در واقع هیچ چیزی باقی نمیمونه

آرشام شما به اخطار مدیر توجه نکردی اونم در دو مرتبه و بلاک شدی و سپس به جای اینکه به این تصمیم گردن بزاری شروع به قلدری و گردن کشی کردی و حالا هم با شناسه های بقیه این کارو میکنی.

کسی از مدیران بستن شناسه ها رو با رضایت شخصی انجام نمیده بلکه هیچ چاره ای جز بستن نیست.
این آخرین صحبت من با شماست. قاعدتا شما باید بپذیری که از سایت اخراج شدی. در هر حال چه بپذیری چه نپذیری یا هر کار دیگه ای که بکنی وضعیت همینطور خواهد بود و تغییری در خط مشی انجام نخواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 5 دی 1386 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام....من نيز امپراطور تاريکي را دوست دارم....خوشم مياد از ابعاد مختلف بر مديريت اعتراض ميشه.
بسيار جالب است رعايت حقوق کاربران در اين سايت گوجه اي متمايل به آبي آسماني
بنده باز هم آرشامم

ابتدا بدون دليل و فقط براي نشان دادن برتري مديريتي بلاک ميکنيد..سپس به جاي عذر خواهي از فرد بلاک شده انتظار داريد او از شما عذر خواهي کند و پس از اينکه او براي اثبات گناهکار بودن شما از دوستانش کمک ميگيريد ,دوستانش را نيز بلاک ميکنيد و انقدر جو قدرت شما رو فرا گرفته که به اسامي افرادي که بلاک ميکنيد نظر نمي اندازيد....ايول....واقعا بايد ستايش کرد منطق اين وب مستر بزرگ جناب علي نيلي ملقب به عله کپي رايت ,دارنده نشانه هايي از يک اتشفشان مغرور,دارنده ي شناسه ي هري پاتر پسري که زنده ماند تا در کلاس هاي خصوصي البوس دامبلدور(صادره از قزوين) شرکت کند.

باز هم ميگم ...هرچه بيشتر بلاک بکنيد جاي خودتان را در اعماق مرداب فلاکت محکم تر کرده ايد و مجبور خواهيد شد از افراد بيشتري عذر خواهي کنيد....من و دوستانم که کوچيک همشون هم هستم اماده ايم عذر خواهي شما رو پذيرا باشيم.

نقل قول:

خوندم يكي گفته بود مطمئن باشين 70 درصد رول سايت شناسشون رو ميدن به آرشام تا بياد اينجا پست بزنه و حقش رو بگيره .
من و خيلي هاي ديگه خيلي خوشحال ميشيم اون 70 درصد بيان شناسشون رو بدن و مديريت هم شناسه ي تك تكشون رو ببنده . خداييش به نفع همه است . حتما اين كارو بكنين .
هي آرشام آرشام .. تو آدم نشدي؟ از همون اول ياغي بودي و جو گير . ول كن اين بچه بازيا رو . از اون روز اول خودت رو رهبر بي عيب و نقص و داراي هزاران مريد معرفي كردي و هنوزم كه هنوزه به عالم و آدم گير ميدي و همه رو داراي عيب ميدوني .

به به کريچر عزيز....چه عجب...سري به جادوگران زدي.پس از ساليان دراز ديديمت....جا داره حضور مجددت بعد از دو ماه رو به همه ي کاربران جادوگران تبريک و تسليت بگم.
و اما شما که الان در جادوگران کاري نميکني و قبلا هم تنها عملتون مربوط ميشد به تاييد شخصيت. در نتيجه خوشحال شدنتون دردي رو دوا نميکنه.از طرفي اون خيلي هاي ديگه خودشون رو معرفي کنند...تا ببينم چند نفرند.
رفيق عزيز به دوستان من توحيد نکن...استفاده از لفظ مريد براي ايشان يک توهين است و اگر اين مديريت جو زده و پارتي بازي نبود از شما شکايت ميکردم....من کوچيک همه ي رفقا هستم...هيچ اجباري نبوده...فکر کنم جواب ايشان به بليت هاي شما کاملا حرف منو اثبات کنه....من با دليل گير دادم.شما که ادعاي بزرگي داريد بهتر است پيش از نظر دادن اين چند صفحه ي اخر تاپيک را بخوانيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بی خیال دنیا و هرچی که توی اونه
اگر همه ی ادما دنیا رو از چشمای من می دیدن:
دیگه هیچ کس حاضر نبود ?
ارسال شده در: چهارشنبه 5 دی 1386 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من دیگه نمی‌خوام این بحث رو کش بدم!

فقط اولاً که مرسی از علی که به حرفای من گوش کرد و خوشحالم که با هم در مورد دستکاری توی نوشته‌ها هم نظریم.

در مورد شیوه‌ی مدیریت هم مشخصاً از شیوه‌های مدیریت هم راضی نیستیم منتهی عیسی و موسی بهتره کار خودمون رو بکنیم و البته انتقاد از هم بکنیم هم خوبه!

نقل قول:
گفتگو و نظر!: امپراطور تاریکی یکی از دوستان من هست و من خیلی بهش ارادات خاصی دارم ولی به نظر من کار خوبی نمیکنن که میان اینجا از فرصت سوء استفاده میکنن...من یکی از مخالفین شدید سایت آکادمی هستم و واقعاً ناراحت میشم از اینکه کسی از اون سایت بلند بشه بیاد اینجا تو سایت بزرگ جادوگران(از هر نظری که بخواین بزرگتره و میشه ثابتش کرد) همراه با اسم آوردن از اون سایت تو بحثش، چیزایی رو مطرح کنه که خیلی جالب نیست

خیلی برخورد عجیبی بود میلاد! جداً شوکه شدم این جوابت رو دیدم. من هیچ‌ جایی نگفتم از مخالفین شدید جادوگران هستم. اصولاً کلمه‌ی "مخالف شدید" تو مایه‌ی کلمه‌ی "متنفر" خیلی کلمه‌ی بزرگی هست و من شخصاً به این راحتی برای چیزی ازش استفاده نمی‌کنم. من از مدیریت جادوگران ناراضی هستم و دوست دارم جور دیگه‌ای باشه مثل بسیاری آدم‌های دیگه. بین مشکل داشتن با مدیریت جادوگران و خود جادوگران خیلی فاصله هستش.

در مورد این که من همیشه وسط کتک‌کاری‌های داخل فروم می‌یام هم حق با توئه چون از نظر من بهترین وقت برای برگشتن به فروم وسط درگیری هستش.

در ضمن اگه من چیزهایی رو مطرح کردم که خیلی جالب نیست این لحن صحبتت بر علیه خودته و نشون میده من چیزهایی که گفتم خیلی خارج از دستور نبوده.

در ضمن میلاد عزیز من "کسی از اون" سایت نیستم. متأسفانه من بر خلاف علی اصلاً خوشم نمیاد از خودم تعریف کنم و اصلاً این‌جا جاش هم نیست وگرنه یه رساله‌ی ادبی واست در مدح خودم و کارهای بزرگی که برای ادبیات کشور انجام دادم می‌نوشتم.

من نمی‌دونم تو از کجای حرف‌های من برداشت کردی که من گفتم جادوگران سایت کوچیکیه مطمئناً روی صحبت من "شیوه‌ی مدیریت" بوده نه "نفی ماهیت وجودی" این‌جا!‌ همین که من میام این‌جا فعالیت می‌کنم نشون میده از این کار لذت مي‌برم. منتهی دلیل هم نمیشه بیام در لحظه از مدیران تقدیر و تمجید کنم!

(به حاجی: من قصد خنجر زدن از پشت رو ندارم و هیچ مشکلی هم باهات ندارم خودت میدونی ولی با اون سایتی که هی اسمشو میگی مشکل دارم و ازش حالم به هم میخوره!)
(به حاجیمن قصد خنجر زدن از پشت رو ندارم و هیچ مشکلی هم باهات ندارم خودت میدونی ولی با اون سایتی که هی اسمشو میگی مشکل دارم و ازش حالم به هم میخوره!)

اولاً حاجی خودتی! شایدم باباته! یا عموت داییت یا یکی دیگه از فامیل.

دوماً که این‌جا جبهه‌گیری نیست که به من از پشت کسی خنجر بزنه یا نه. من هیچ‌وقت جایی منکر نشدم من از جادوگران نیستم یا مثلاً خجالت بکشم که من توی سایت جادوگران عضو بودم و هستم. با وجود تمام مشکلاتش جادوگران سایت خوبیه و توی کار خودش موفق بوده.

نه من نمی‌دونستم میلاد جان مشکل داری و "حالت بهم می‌خوره" همین الان فهمیدم. در ضمن اگه حالت هم به هم می‌خوره من دارم با مدیران صحبت می‌کنم گوشه‌ی اسم تو چیزی ننوشته و فک نکنم لازم باشه بیایی از علاقه‌ی سرشارت و احساس تهوعت به آکادمی فانتزی چیزی بگی. شاید یه جور احساس ملی‌گرایی جادوگرانی‌ای یا چیزیه! لابد من الان در نقش دشمن خارجی ظاهر شدم و حس آرمانی ِ همبستگی بین اعضای جادوگران رو تقویت کردم! می‌گم که من اصولاً آدم مثبتیم!

این بود انشای من!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 دی 1386 08:57
نمایش جزئیات
آفلاین
صحیح... ممنون... اگه جو نحوه برخورد رو مناسب دیدم اونجا این حرفا رو می زنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 دی 1386 06:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس بلک:
اولا حرف های شما در مورد نقد رو قبول داشتم و چیزی برای اضافه کردن به نظرم نرسیده
ثانیا جای اون حرفا در نحوه برخورده چون مربوط به رول میشه نه گفتگو با مدیران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!