سلام.
نام کتاب: دختر شرق، خاطرات بی نظیر بوتو
مترجم علیرضا عیاری
نشر اطلاعات
قیمت 3200 تومان
پاورقی خاطرات بی نظیر بوتو در روزنامه ی اطلاعات حتی به نیمه هم نرسیده بود که او ترور شد! موسسه اطلاعات نیز بلافاصله دست به کار شد و خاطرات دختر شرق را به صورت کتاب منتشر کرد! کتابش ناقصه البته نه فقط بخاطر ترور بوتو بلکه بخاطر آنکه داستان کتاب از ترور ذوالفقار علی بوتو شروع میشه و نه از آغاز زندگی بی نظیر! نخست وزیر فقید پاکستان مقدمه کتاب را با این جمله آغاز کرده است که " من این زندگی را انتخاب نکردم بلکه این زندگی است که مرا انتخاب کرده است!" بی نظیر ادامه می ده " اما به جرات اعلام می کنم که هرگز جای خودم را با زن دیگری در این دنیا عوض نخواهم کرد".
کتابش پر از شعاره اما کلا کتاب خوش خوانی برای تعطیلات نوروز است!( جهت عقده ای کردن ملت که تعطیلات امروز آخرین روزش بوده)
کتاب با این جمله تموم میشه که :
انسانهای زیادی مرا تنها امید باقیمانده ی خود برای آزادی می دانند ...زنگی ما همان روزی به پایان میرسد که که ما در مقابل اتفاقاتی که در جلوی چشمانمان به وقوع می پیوندد ساکت بمانیم.با ایمان به پروردگار زندگی خود را در دستان مردمم می نهم.
و اینگونه بود که بینظیر ترور شد!
اگر این زن بزرگ یعنی بی نظیر بوتو رو نمی شناسید حتما این کتاب رو بخرید و بخونید! واقعا کتابش جذاب و خارق العاده!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
22 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخاب بهترینها
هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] کافه کتاب
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام.
نام کتاب: کوتوله
نام نویسنده: پرلاگر کویست
ترجمه : حسین گلابیان
نام ناشر: چشمه
قیمت 30000 ریال
درباره ی کتاب:
رمان کوتوله نوشته ی پر لاگر کویست نویسنده ی سوئدی اثری خواندنی و تکان دهنده است! این رمان اولین اثر این نویسنده است که به فارسی ترجمه شده است و روایت آن به روزگار به یک دلقک درباری در سال های قرون وسطا بر می گردد! اهمیت این رمان در صراحت زبان و استفاده از ماجراهای متناقض نمایی است که طی آن مفاهیمی مانند ترس ، نفرت و دلهره های زیستی روایت شده اند!پر لاگر کویست که خود تجربه ی اروپای جنگ دیده نبرد بین الملل دوم را دارد ذهنیتی موحش و تاریک که از خشونت علیه دیگران دم می زند و جهانی را می آفریند که در آن روابط فاسد پایدار و برقرار است! درک این رمان که برای نویسنده اش جایزه ی " نوبل ادبیات" را در سال 1951 به همراه آورد می تواند مخاطب را با اثری انتقادی همراه با ریتم و ضرب آهنگی تند مواجه کند که با وجود درونمایه ی بی رحمانه اش به هیچ عنوان او را دلزده و خسته نمی کند.کوتوله روایتی است از ظهور نشانه های شر در جهان اروپایی ای که از نظر نویسنده ی فیلسوفش به آخر خط رسیده است! این رمان برای وجدانهای نا آرام پیشنهاد می شود!
به آنتونین: خب خیلیا مثل خود من میرن از رو اسم کتاب ،کتاب رو می خرن! یکی از اسم کتاب خوشش می یاد میره می خره! بر عکس ممکنه خیلیا از رو اسم نویسنده برن بخرن! ممکنه پیرو اون نویسنده باشن و برن بخرن!همین!
نام کتاب: کوتوله
نام نویسنده: پرلاگر کویست
ترجمه : حسین گلابیان
نام ناشر: چشمه
قیمت 30000 ریال
درباره ی کتاب:
رمان کوتوله نوشته ی پر لاگر کویست نویسنده ی سوئدی اثری خواندنی و تکان دهنده است! این رمان اولین اثر این نویسنده است که به فارسی ترجمه شده است و روایت آن به روزگار به یک دلقک درباری در سال های قرون وسطا بر می گردد! اهمیت این رمان در صراحت زبان و استفاده از ماجراهای متناقض نمایی است که طی آن مفاهیمی مانند ترس ، نفرت و دلهره های زیستی روایت شده اند!پر لاگر کویست که خود تجربه ی اروپای جنگ دیده نبرد بین الملل دوم را دارد ذهنیتی موحش و تاریک که از خشونت علیه دیگران دم می زند و جهانی را می آفریند که در آن روابط فاسد پایدار و برقرار است! درک این رمان که برای نویسنده اش جایزه ی " نوبل ادبیات" را در سال 1951 به همراه آورد می تواند مخاطب را با اثری انتقادی همراه با ریتم و ضرب آهنگی تند مواجه کند که با وجود درونمایه ی بی رحمانه اش به هیچ عنوان او را دلزده و خسته نمی کند.کوتوله روایتی است از ظهور نشانه های شر در جهان اروپایی ای که از نظر نویسنده ی فیلسوفش به آخر خط رسیده است! این رمان برای وجدانهای نا آرام پیشنهاد می شود!
به آنتونین: خب خیلیا مثل خود من میرن از رو اسم کتاب ،کتاب رو می خرن! یکی از اسم کتاب خوشش می یاد میره می خره! بر عکس ممکنه خیلیا از رو اسم نویسنده برن بخرن! ممکنه پیرو اون نویسنده باشن و برن بخرن!همین!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

در رابطه با پست قبل رز زلر:
رز زلر جان دستت درد نکنه ولی هدف این تاپیک اصلا این نیست پست 212 رو بخون تا توجیه شی،ببین این مهم نیست که ما لیست کتاب ارائه بدیم از اینا تو نت فت و فراوونه هدف اینه که یه سری کتابای بدرد بخور با یه شرح مختصر ازشون اینجا گذاشته بشه تا اگه بقیه م خوششون اومد برن بخون و استفاده کنن،این سایت زیر بناش بر اساس کتابه و معلومه کتاب خوانها و کتاب دوستها هم درش فعالیت دارن پس این تاپیک میتونه خیلی مفید باشه و جای کار زیادی داره
---------------------------
رز زلر :سلام!
به آنتونین: منم هدف تاپیکو می دونم! گذاشتم که بچه ها برن چند تا از کتابای لیستو بخرن بعد بیان اگه قشنگ بود برا ما هم کامل توضیح بدن! آخه من نمی تونستم برم همه ی این کتابا رو بخرم! ممکنه بعضیا مثل من از اسم کتاب خوششون بیاد بعد برن بخرن! اون وقت می خرن برا ما توضیح می دن!
دوست عزیز بنظر من فایده یه کتاب درست حسابی که با یه شرح مختصر اینجا آورده بشه بیشتر از صد تا لیست اینجوریه،موفق باشی
رز زلر جان دستت درد نکنه ولی هدف این تاپیک اصلا این نیست پست 212 رو بخون تا توجیه شی،ببین این مهم نیست که ما لیست کتاب ارائه بدیم از اینا تو نت فت و فراوونه هدف اینه که یه سری کتابای بدرد بخور با یه شرح مختصر ازشون اینجا گذاشته بشه تا اگه بقیه م خوششون اومد برن بخون و استفاده کنن،این سایت زیر بناش بر اساس کتابه و معلومه کتاب خوانها و کتاب دوستها هم درش فعالیت دارن پس این تاپیک میتونه خیلی مفید باشه و جای کار زیادی داره
---------------------------
رز زلر :سلام!
به آنتونین: منم هدف تاپیکو می دونم! گذاشتم که بچه ها برن چند تا از کتابای لیستو بخرن بعد بیان اگه قشنگ بود برا ما هم کامل توضیح بدن! آخه من نمی تونستم برم همه ی این کتابا رو بخرم! ممکنه بعضیا مثل من از اسم کتاب خوششون بیاد بعد برن بخرن! اون وقت می خرن برا ما توضیح می دن!
دوست عزیز بنظر من فایده یه کتاب درست حسابی که با یه شرح مختصر اینجا آورده بشه بیشتر از صد تا لیست اینجوریه،موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/12/28 10:17:59
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 4 مهر 1387 19:50
از: در خوابگاه دخترانه ي گريفندور
پستها:
245

كتاب: ماسك شبح زده
نويسنده:R.L.STINE
نام مجموعه : دايره ي وحشت
توضيح كتاب: در روز هالووين كارلي بث دختر ترسوي مدرسه ماسكي ترسناك مي خره. اون مي خواد همه را بترسانه. اما اين ماسك خيلي بيشتر از اون چيزي كه كارلي بث فكر ميكرد ترسناكه. اون ماسك ديگر قابل جدا شدن از صورت صاحبش نيست...
نويسنده:R.L.STINE
نام مجموعه : دايره ي وحشت
توضيح كتاب: در روز هالووين كارلي بث دختر ترسوي مدرسه ماسكي ترسناك مي خره. اون مي خواد همه را بترسانه. اما اين ماسك خيلي بيشتر از اون چيزي كه كارلي بث فكر ميكرد ترسناكه. اون ماسك ديگر قابل جدا شدن از صورت صاحبش نيست...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.
عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
جزئیات کاربر

نام کتاب=خون هیولا
نام نویسنده =R.L.STINE
نام مجموعه = مجموعه دایره وحشت.
توضیح کتاب= زمانی که ایوان عمه اش که زنی اسرار امیز زندگی می کرد روزی یک مغازه ی اسباب بازی فروشی قدیمی را میبیند و یک بطری گرد گرفته خون هیولا میخرد . اوایل بازی با با ان سرگرم کننده است اما ایوان متوجه چیز عجیبی در ان ماده لزج میشود. به نظر میرسد که دارد زیاد میشود. بیشتر و بیشتر ...
انگار این رشد اشتهایی هیولایی می یابد ...
نام نویسنده =R.L.STINE
نام مجموعه = مجموعه دایره وحشت.
توضیح کتاب= زمانی که ایوان عمه اش که زنی اسرار امیز زندگی می کرد روزی یک مغازه ی اسباب بازی فروشی قدیمی را میبیند و یک بطری گرد گرفته خون هیولا میخرد . اوایل بازی با با ان سرگرم کننده است اما ایوان متوجه چیز عجیبی در ان ماده لزج میشود. به نظر میرسد که دارد زیاد میشود. بیشتر و بیشتر ...
انگار این رشد اشتهایی هیولایی می یابد ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 4 مهر 1387 19:50
از: در خوابگاه دخترانه ي گريفندور
پستها:
245

نام كتاب: مجموعه ي دايره ي وحشت
نام نويسنده: R.L.STINE
توضيحات: كتاب خوبي است. تا حدي ترسناكه.من همه ي كتاباشو دوست دارم. خصوصا كتاب به خانه ي مردگان خوش آمديد.
مجموعه ي دايره ي وحشت عبارت است از:
1)ماسك شبح زده
2)به خانه ي مردگان خوش آمديد
3)داخل زيرزمين نشويد
4) خون هيولا
5)بگو پنير و بمير
6) شبي كه عروسك زنده شد
7)نفرين مقبره ي موميايي
8)بيا نامرئي شويم
9)دردسر مرگبار
10)مترسك نيمه شب
11)به اردوگاه وحشت خوش آمديد
12)شبح در همسايگي شماست
13) ساعت محكوميت
14)او در باتلاق تبديل به گرگ مي شود
15) او از زير ظرفشوئي مي آيد
16) وحشت در خيابان شوك
17)هيولاهاي مريخي
18)غول برفي پاسادنا
19)چگونه سرم كوچك شد
20)يك روز در سرزمين وحشت
21)شبح ساحل
22)شبح اردوگاه
23)چگونه هيولايي را بكشيم
24)شبح سخنگو
25)وحشت در اردوگاه مارمالاد
نام نويسنده: R.L.STINE
توضيحات: كتاب خوبي است. تا حدي ترسناكه.من همه ي كتاباشو دوست دارم. خصوصا كتاب به خانه ي مردگان خوش آمديد.
مجموعه ي دايره ي وحشت عبارت است از:
1)ماسك شبح زده
2)به خانه ي مردگان خوش آمديد
3)داخل زيرزمين نشويد
4) خون هيولا
5)بگو پنير و بمير
6) شبي كه عروسك زنده شد
7)نفرين مقبره ي موميايي
8)بيا نامرئي شويم
9)دردسر مرگبار
10)مترسك نيمه شب
11)به اردوگاه وحشت خوش آمديد
12)شبح در همسايگي شماست
13) ساعت محكوميت
14)او در باتلاق تبديل به گرگ مي شود
15) او از زير ظرفشوئي مي آيد
16) وحشت در خيابان شوك
17)هيولاهاي مريخي
18)غول برفي پاسادنا
19)چگونه سرم كوچك شد
20)يك روز در سرزمين وحشت
21)شبح ساحل
22)شبح اردوگاه
23)چگونه هيولايي را بكشيم
24)شبح سخنگو
25)وحشت در اردوگاه مارمالاد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.
جزئیات کاربر

نام کتاب: مجموعه تالار وحشت.
نام نویسنده: R. L. STINE
ترجمه:علی اکبر خدا پرست
توضیح در مورد کتاب: کتاب جالبی است و ترسناک البته بعضی از جلد های ان ترسناک اند من کتاب مهمانی هالوین را خیلی دوست دارم درباره ی گرگینه هاست مجموعه تالار وحشت 15 جلد است عبارت است از:
1: فراموشم مکن.
2: کمد شماره 13.
3: اسم من اهریمن.
4:دروغگو دروغگو.
5: دفتر خاترات من مرده ام.
6: مرا جانور می نامند.
7: جیغ.
8: دختر سایه.
9: اردوی تابستانی.
10: مهمانی هالوین.
11 : مدرسه ترس.
12: ملاقات کنندگان.
13: سگانه تالار وحشت(قسمت اول بازی های ترس)
14: سهگانه یتالار وحشت( قسمت دوم از چه چیز بیشتر می ترسی)
15: سهگانه تالار وحشت( قسمت سوم کسی زنده نماند)
توجه: توصیه میکنم حتما بخوانید.
نام نویسنده: R. L. STINE
ترجمه:علی اکبر خدا پرست
توضیح در مورد کتاب: کتاب جالبی است و ترسناک البته بعضی از جلد های ان ترسناک اند من کتاب مهمانی هالوین را خیلی دوست دارم درباره ی گرگینه هاست مجموعه تالار وحشت 15 جلد است عبارت است از:
1: فراموشم مکن.
2: کمد شماره 13.
3: اسم من اهریمن.
4:دروغگو دروغگو.
5: دفتر خاترات من مرده ام.
6: مرا جانور می نامند.
7: جیغ.
8: دختر سایه.
9: اردوی تابستانی.
10: مهمانی هالوین.
11 : مدرسه ترس.
12: ملاقات کنندگان.
13: سگانه تالار وحشت(قسمت اول بازی های ترس)
14: سهگانه یتالار وحشت( قسمت دوم از چه چیز بیشتر می ترسی)
15: سهگانه تالار وحشت( قسمت سوم کسی زنده نماند)
توجه: توصیه میکنم حتما بخوانید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نام کتاب: بچه های بد شانس.
نام نویسنده: لمونی اسنیکت.
توضیح: به نظر من خیلی کتاب عالی است داستانی حقیقی و دردناک زندگینامش هم اومده واقعا جالبه 13 جلده که فعلا 12 تای اون اومده در بارهی سه یتیمی است که در یک اتش سوزی مادر وپدرشان را از دست می دهند و شخصی به نام کنت الاف میخواهد ثروتشان را از انها بگیرد اما هر دفعه نمیتواند پیشنهاد میکنم بخوا نیدش.
نام نویسنده: لمونی اسنیکت.
توضیح: به نظر من خیلی کتاب عالی است داستانی حقیقی و دردناک زندگینامش هم اومده واقعا جالبه 13 جلده که فعلا 12 تای اون اومده در بارهی سه یتیمی است که در یک اتش سوزی مادر وپدرشان را از دست می دهند و شخصی به نام کنت الاف میخواهد ثروتشان را از انها بگیرد اما هر دفعه نمیتواند پیشنهاد میکنم بخوا نیدش.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

قصه های صلح( قصه های عامیانه از سراسر دنیا)
نویسنده:مارگارت رید مک دانلد
مترجم: شاهده سعیدی
نشر چشمه( کتاب ونوشه)
چاپ اول پاییز 1384
گروه سنی هـ
قیمت: 12000 ریال
در این کتاب 34 قصه عامیانه و چندین ضرب المثل از سراسر دنیا آمده است! این قصه ها هم مانند سایر قصه های عامیانه شیرین و لذت بخش اند و هم تفکر برانگیز و بحث انگیز.این کتاب به شما کمک می کند تا به گزینش صلح فکر کنید.شاید صلح را برگزینید شاید نه!( مخصوصا برا شما ها عالی و خوبه)
به یاد پر عقاب سوار بر باد
که سراسر دنیا را گشت و قصه بافت.
با این امید که این دنیا را بهتر کند
او در گذشته است ولی نیاز دنیا به قصه های
عشق،صلح و رابطه هم چنان باقی است.
مرام نامه ی پر عقاب سوار بر باد
درباره ی نویسنده:مارگارت رید مک دانلد قصه گو و فولکلورشناسی مشهور است.او در مجموعه کتابخانه ی کینگ کانتی در سیاتل کتابدار کودک است.دکتر مک دانلد دارای مدرک دکترا در فولکلور در دانشگاه ایندیاناست.از آثار او می توان به: وقتی چراغها خاموش می شوند و 20 قصه ترسناک برای گفتن و 101 فکاهی از کودکان اشاره کرد!
آقا ببخشید ما معرفی هر یک کتاب رو جداگانه تو یک پست بزنیم دیگه؟
نویسنده:مارگارت رید مک دانلد
مترجم: شاهده سعیدی
نشر چشمه( کتاب ونوشه)
چاپ اول پاییز 1384
گروه سنی هـ
قیمت: 12000 ریال
در این کتاب 34 قصه عامیانه و چندین ضرب المثل از سراسر دنیا آمده است! این قصه ها هم مانند سایر قصه های عامیانه شیرین و لذت بخش اند و هم تفکر برانگیز و بحث انگیز.این کتاب به شما کمک می کند تا به گزینش صلح فکر کنید.شاید صلح را برگزینید شاید نه!( مخصوصا برا شما ها عالی و خوبه)
به یاد پر عقاب سوار بر باد
که سراسر دنیا را گشت و قصه بافت.
با این امید که این دنیا را بهتر کند
او در گذشته است ولی نیاز دنیا به قصه های
عشق،صلح و رابطه هم چنان باقی است.
مرام نامه ی پر عقاب سوار بر باد
درباره ی نویسنده:مارگارت رید مک دانلد قصه گو و فولکلورشناسی مشهور است.او در مجموعه کتابخانه ی کینگ کانتی در سیاتل کتابدار کودک است.دکتر مک دانلد دارای مدرک دکترا در فولکلور در دانشگاه ایندیاناست.از آثار او می توان به: وقتی چراغها خاموش می شوند و 20 قصه ترسناک برای گفتن و 101 فکاهی از کودکان اشاره کرد!
آقا ببخشید ما معرفی هر یک کتاب رو جداگانه تو یک پست بزنیم دیگه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رز زلر در 1386/12/3 17:49:19
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

این تاپیک جای کار زیادی داره و جالبه بالاخره همه ماهائی که تو این سایت جمع شدیم به کتاب خوندن علاقه داریم،میتونید کتابائی که خوندید و بنظرتون جالب اومده با یه شرح مختصر اینجا بیارید.
لطفا کتابهائی رو در اولویت قرار بدید که حول و حوش جادو و جادوگری باشن.
برای تفهیم بیشتر گفته زننده تاپیک یعنی هری پاترو نقل قول میکنم:
نقل قول:
لطفا کتابهائی رو در اولویت قرار بدید که حول و حوش جادو و جادوگری باشن.
برای تفهیم بیشتر گفته زننده تاپیک یعنی هری پاترو نقل قول میکنم:
نقل قول:
من چون خیلی به کتاب علاقه دارم این تاپیک رو باز کردم و منظورم کتابهای شرو ور نیست بلکه میخوام یه سری کتابهای کار درست رو اینجا معرفی کنم شمام اگه کتاب خوبی دیدید این جا معرفیش کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج